Aşırı kıskançlık
İlgisizlik
İkisi de bitmesi için sebep
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İkisi de bitirir. yani aşırı kıskançlık zaten güvensizliği tartışmaları getirir. ilgisizlik ise zaten sevgiyi bitirir. zaten seven insan ikisini de yapmaz. yani kıskançlık olabilir ama dozunda güzel her şey. insan 24 saatini ayırmak zorunda değil ama mutlaka sevdiğini merak eder ilgilenir.
Kıskançlık, karşındakinin ilhisizliğinin başlangıç sebebidir. Karşındakini kıskançlıkla bogarsan seninle paylaşımı azalır normal bir olay anlattığında neden o ortam da başka bir kadın vardı neden o kadının selamını aldın vb yaklasımlardan dolayı karşındaki kişi artık gunluk hayatında ki anları seninle paylaşmamaya baslar arıza çıkmasındam korktuğu icin bu da paylasımı azalttıği icin bunu ilgisizlik olarak degerlendirisin bu da iliskiyi bitirme sebebidir. Yami işin başında kıskanclık geliyor
Aynı benim yaşadığım durum
Artık
Kasiyeri güzel kız olan marketlere gitmemi gizliyordum gitsem bile poşetlerini değiştiriyor dum falan filan
@YusufisLoud allahbyardımcın olsun. guzel. kardeşim sıkıntılı bir durum. Ama durum bu sekil de
Zaten boşandık 20sene sonra
@YusufisLoud demin dile getirmek istemedim lakin sonuç aynı hepimiz bu durumu yaşıyoruz maalesef
Bence kesinlikle ikisi de bitmesi için bir sebep aşırı kıskançlık olursa karşınızdaki insanı boğarsınız belli bir zaman sonra gitmesi için yol açmış olursunuz aşırı ilgisiz davranırsanız da başkalarına yönelmesine neden olursunuz yani dengeyi iyi kuramayan insan her türlü kaybeder.
İkisi de ilişkiyi içinden çıkılmaz hale getiriyor. Ben bu konuda çok çektim. İki konuda üzerimde denendi ve sonuç olarak bir süre sonra alttan alsanız da devam etmiyor. Birinden nefret edecek duruma geleceğinize hep aynı kalsın uzaklaşın
Cevap
28Cevap
İkisi de bitirmeye sebep olabilir, ilgisizlik bir tık daha fazla.
Aşırı olan hersey biticidir
Bana göre İkisi de bir ilişkinin temeline yerleştirilmiş birer bomba gibidir. Hem kıskançlık hem ilgisizlik yeterince bitirebilir
Aslında kıskançlık güvensizlik dir birini kisaniyorsaniz ona givenmiyorsunuz dur. Kiskanma güvensizliğin kibar bir şeklidir. Bir iliskiyi ikis de bitirir neresinden tutsan elinde kalır
Aşırı kıskançlık hatta normal kıskançlık bile bir iliskiden kaçmam icin yeterli sebep. İlgisizliği pek dert etmem
Dengeyi aşan hersey artık zehirden, tahribattan ibarettir, söyleyeceklerim bu kadar🙏🏻
Bence her şey dozunda olmalı ama ilgisizlik sıkıntı
ikisi de bitirir
ama zamana bakarsan ilgisizlik daha çabuk bitirir
yeterince yoruldum o yüzden artık şu bu demeyeceğim. zaten bu yorumum sorunun cevabı.
Aşırı kıskançlık bir hastalığa dönüşüp kendini sürekli tekrarlar ilgisizlikte alışkanlık haline gelir o yüzden ikiside ilişkiyi bitirir.
Aslında ikisi de bitirir ama buradaki en büyük etken ilgisizliktir. İlgisiz olup karşındakine özen göstermedikten sonra ilişkinin hiçbir anlamı yoktur.
Kıskançlik sevginin belirtisidir ilgisizlik ise sevgisizliğin belirtisidir seven insan ilgi gösterir seven insan kıskanır seven insan benimser seven insan sahiplenir seven insan seven insan ahh seven insan🥰
Kıskanmayan birinin senin yanında ne işi var? ya da ilgisiz Olan birinin?
Mesela ben seviyorsam ki kolay, kolay sevmem kıskanırım sahiplenirim. Bunun da öz güvenle de hiç alakası yok. İnsan sevdiğini kıskanır.
kıskanclık beni boğan bir şey bana karışmaz kimse seviyorsa bana ilgi göstersin yeterli
İki ucu.. neyse 😃 İkisi de bitirirr
😂😂
Hiç bir şey ilgisizlik kadar can sıkıcı olamaz
Kıskançlık konuşulup aşılır ama birine gel bana ilgi göster diyemezsin!
ilgisiz bir ilişki olabilir mi ya her iki tarafta birbirine ilgi göstermeli
ikiside bitirir ama bu konular anlaşılarak konuşalarak hallolur bence bir konuşun derim
İkisinin de bir dozu var. Her şeyin fazlası zarar
Aşırı kıskançlığı asla tahammülüm yok.
ikiside bitirir yapmayın işte ilişkide kıskanmayın ilgi gösterin onu bir prenses gibi hissetirin
her ikiside her şey karşılıklı olmalı bir taraf ikisinden birini eksik yapsın bozulur o ilişki
bir ililşkide iki tarafta birbirine bebek gibi ilgi göstermeli ne zaman ilgi biter ilişki ozman biter
İkisi de bence
kıskaclık çok varsa zaten bu ilişkide güven çok azdır ilişki bir gözden geçirilmeli
İkisi ama bir tanesini seçmem gerekirse ilgisizliğe asla tahammülüm yok. Sevgilim de ilgi göstermezse kim gösterecek
Biz erkekler kadınları koruduğumuzda bu neden kıskançlık olarak görülüyor?
Korumak ve kıskançlık farklı şeyler bazıları koruduğundan değil kıskanıyor işte
Evet dediğiniz gibi zaten farklı şeyler. Ama bir erkek bir kadını kıskanıyorsa kendini ona göre görmüyordur yani onun seviyesine veya tipine göre kendini daha değersiz görüyordur aslında bunun altında da erkekteki özgüven eksikliğidir bence.
Evet kesinlikle özgüven eksikliğidir. Bunu da aşırı kıskanarak kısıtlayan kişiler düşünsün bir şey diyemem.
Al birini vur ötekine ikiside ilişkiyi bitirir
Her ikiside ama en çok ilgisizlik bitirir
Ikiside bitirir dozunu kaçırmamak lazım
Her ikisi de beterin beteri 🤕
İkisi de bitirmek için yeterli sebepler
Kıskançlığı çözeriz de ilgisizliğe çare yok
Herşeyin fazlası zarar...
Herseyın fazlası zarar şerife
ikisi de bitirir kesinlikle.
Her şeyin fazlası zarar
İlgi daha önemli.
ikiside lazım bir ilişkide biri bile olmasa ilişki tökezler kötüye gider
benim için ilgi çok önemli bir unsur o olmazsa ilişkinin bir anlamı olmaz
ikisde ilişkide kilit bir nokta onlar olmadan bir ilişkinin yürüme ihtimali dahi yok
beni bir prenses gibi hissetirmesi lazım eğer ilgi biterse bende biterim ilişkide
İkiside bitirmesi için sebep bence
Toksiklerle ilgilenmiyorumm 🥱
İlgisizlikten
#Mirliva
Benim için ilgisizlik daha önde.
2si de bitmesi için sebep
Aşırı kıskançlık
İkiside bitirir
Nefret ediyorum kıskançlık duygusundan
Birini kıskanmanın mantığı ne
İkiside ilişkiyi bitirir
İlgisizlik