Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Başta seninle bu şekilde olup sonra sana bunu demesi garip bu şekilde davranması dan önce bir problem kavga mı yaşadınız peki yok da durup dururken mi oluyor bu her tartışmanın ardından kavga sonrası oluyorsa kendini baskın bir taraf haline getiriyor derim zamanla ama uzun bir zamanda düzelme ihtimali olabilir ancak durup dururken bu oluyorsa muhakkak çevresinde kendisini dolduran sana karşı kışkırtan birileri var dikkatli ol
02 Yorumla
Soran+1 yılDurup dururken demiyor kavgalarda kullaniyor bu lafi
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmaya götür işi. Burnu sürtülür geri Pişman olur döner olmazsa da bu psikolojik işkenceyi sürekli görmezsin. Sanki kusurun varmış gibi. Evlenirken aklı neredeydi? Kendisine de şöyle bunları beni böyle kabul ettin başıma kalkmayscagini söyledin kendinle çelişiyorsun o zaman bosanalim de annenin babanın evine git biraz da avukat falan kat araya ciddi olduğunu anlasın muhtemeln pişman olup geri dönecek yoksa böyle gider
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hemen boşa, boşanma mahkeme kağıdını da eline verirken, şimdi sen de gülsün, bakalım seni kim alacak de, dön arkanı gitsin. Hayatta affetmem şu lafları
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
m +1 yılO yüzden dengini al diye söylerler. Sen bunları çekmek zorunda mısın şimdi? Yazık değil mi sana? İnsanoğlu çiğ süt emmiştir. Nerden bozulacak belli olmaz. Allah kolaylık versin
114 Yorumla
Soran+1 yılGorucu usulu evlensekte birbriimizi sevmistik ben defalarca kez dedim ona emin misisn diye ben dulum sen bekar diye o iste o ikna etti beni
- +1 yıl
Aynı eve girmeden alacasını göremezsin derler. Ne yazık. Boşansan 2. Kez boşandı bak olur. Bu hayat çok zor bacım. Sahiden zor
Soran+1 yılAblacim soru troldu...
Soran+1 yılGuncellemeyi oku istersen
- +1 yıl
Burdaki soruların hepsi trol bacım. Ama aynı durumu yaşayan bir arkadaşım var. Dertlendim. Neyse hayırlı geceler
Soran+1 yılIste o yuzden trol oldugunu soyleyim de insanlar daha fazla uzulmesin dedim
Soran+1 yılAma arkadasin icin cok uzuldum cidden ayni durum mu
- +1 yıl
Evet. Bide ailesi arkasında durmaz tam bir narsist baba. Adım çıkar diye çekiyorda ne kadar daha çeker bilmiyorum. Böyle insanlar sonunda kötü hastalıpa kalıyor. Allah korusun
Soran+1 yılIkinci evliligi mi kadinin
- +1 yıl
Evet. Ailesinden kurtulmak isterken beterine düştü. O kadarda güzel kız. İşte insanın kaderi güzel olacak
Soran+1 yılAh be ya cok kotu bir durum cocugu var mi peki
- +1 yıl
Hayır yok hamdolsun. Zaten evleneli çok olmadı. Umarım yapmaz. Bu şartlarda riskli bir durum
Soran+1 yılAkilli olsun yapmasin cocuk falan
- +1 yıl
Yaparsa sąlaktır zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılZorla mı evlendin benimle tercih etmeseydin o zaman, zaten böyle kıt bir düşünceye sahip olduğunu bilsem bende evlenmezdim senin gibi mağara adamı ile " de. Kimbilir kendisi evlenmeden ne haltlar yedi gelmiş namusuyla evlenip boşanan kadına laf yapıyor 💦
10 Yorumla
+1 yılSizi geçmişinizle yargılayan bir adamla bir ömür geçmez.. Ya baştan kabul etmeyecekti ya da şimdi ısıtıp ısıtıp önünüze koymayacak.. Kaldıramayacağı şeyi kabul etmeyecekti.. Çocuk oyuncağı değil.. Her insanın başına gelebilecek bir şey kimse böyle bir şey yaşamak istemez ama hayat bu her an ne yaşayacağımızı bilemiyoruz.. Umarım eşiniz bunun bilincinde olur..
20 YorumlaBir daha söylediğinde bundan rahatsız olduğunu ona boşanmak istediğini söyleyerek daha idrak etmesi sağlayabilirsin.. sonuçta gizlememissin bu ne terbiyesizlik insanların önceki hayatı ile ilgili gereksiz eleştiri yapıp. tekrar da eşten ilgi sevgi beklerler..
12 Yorumla
Soran+1 yılEn basindan beri durusttum ona karsi
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bu ne böyle sanki gizlemişsin de evlendikten sonra öğrenmiş gibi konuşuyor bu gereksiz bir ömür bunu senin yüzüne vurur çünkü başka bir şey bulamıyor ya senin yerinde olsam 1 dk bile bununla olmam boşan gitsin bunun saçma sapan tavırlarını mı çekeceksin değişir falan da deme bu değişmez evlendikten sonra gerçek yüzünü göstermiş işte bu kişiyle evli kalırsan bir ömür bu gereksiz lafları işitirsin mutlu da olamazsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben hic bi zaman saklamadim ki hep durusttum hatta ilk basta ben dulum o bekar diye istemedim beni evlilige ikna eden oydu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle adamların ben varya neyse senin daha önce evlilik yaptığını bilerek evlendi seninle şimdi neyin tribi bu ya da neden böyle aşağılık hareketler yapıyor anlamadım kendini ezdirme güçlü dur olmayan bi egosu var onuda seninle tatmin etmeye çalışıyor
15 Yorumla
Soran+1 yılBen en basindan beri dedim oysa ben evlendim ayrildim diye
- +1 yıl
Sorun etmemesi gerekiyordu ama çalışan bi kadınsan eğer biraz birikim yapmaya çalış çünkü sonunuz çok net görünmüyor
Soran+1 yılMaddi olarak zorda degilim sukur kendime ait evimde var ailemin de durumu iyi
- +1 yıl
İyi ozamn sevindim çocuk falan hemen yapma bir kaç yıl geçsin
Soran+1 yılCocuk olmuyor zaten
+1 yılEvlenirken gözleri nereye bakıyormuş? Nikahına alırken sorun etmemiş şimdi mi dank etmiş?
Kötü bir tavsiye vermek istemem fakat bu mantalitede biriyle olmak sadece ömründen ömür götürür.
Dayak cennetten çıkmadır derler ama böylesine dövdüğünde de " ADAM dövdü" derler.
20 Yorumla
+1 yılAilenle danış bu konuyu eğer onlar arkandalarsa boşa bunu. Büyük bir ihtimalle bir inat uğruna seninle evlenmiş kendisi resmi bekar ama Allah bilir hangi karının artığı belki de o artigin inadına evlenmiştir. Sen yine de ailene danis arkandalarsa boşa onu
02 Yorumla
Soran+1 yılGorucu usulu evlensekte birbirimizi sevmistik ailem bosanmami istemez buyuk ihtimal ama karsi da cikamayiz derler eger illa esim bosanmak isterse onu zincirle baglayamam ama bosanmak istemiyorum mutlu huzurlu olmak istiyorum yuvamda
- +1 yıl
Imkansız bu durum
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kimse doğrucu davut değil bu tipler yüzünden kötü evliliklerin sonu gelmiyor bir çok kadın bu durum olmasın diye ilk boşanmaya adım atmıyor bir yere kadar böyle gider ya o birini bulur susar ya size kabak tadı verir bırakırsınız
13 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacagimi bilemedim
Soran+1 yılBilmiyorum artik
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu adamla evlenmek hata olmuş seni eşya gibi görüyor yapacağın tek şey Direkt s... git desen şuna ve her şeyi bitirsen?
Saygının kırıntısı bile kalmamış.12 Yorumla
Soran+1 yılBelki bi sure sonra artik demez bana bunu ve pisman olur?
- +1 yıl
Sanmıyorum
Benim hiçbir erkege güvenim yok abi hiçmi kimse evliliginden mutlu olmaz herkezinki sorunlu demekki evlilik iyi bir şey mi degil insanlar mı bu kadar kötü kalpli oldu da bu dengesizlik var acaba
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayatın gerçekleri yine, işte bu yüzden her konuda denklik denklik diyoruz, herkes başta her konuda tamam der...
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilk ben o yuzden biraz cekindim sonucta sartlarimiz esit degil diye ama o beni ikna etti sorun etmem dedi
- +1 yıl
Sorun da bu ya, ona inanman. Herkes işi bitene kadar evet der fakat mantık her zaman ihtimalleri değerlendirmeli faka basmamak için. Geçmiş ola
+1 yılKocası ölene dul derler. Sen eşin hayattayken boşandığın için bekar oluyorsun. Eşiniz saygısız olduğu kadar bilgisiz.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmaliyim sizce
+1 yılDul iken bekar bir erkek ile evlenir isen böyle olur onun için daima benim prensiplerim ile yola devam edin sevişin ama evlenmeyin
08 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca kez sordum emin misin dedim ilk basta istemedim dulum o bekar diye ama her seferinde beni ikna eden oydu
- +1 yıl
Çünkü boşanan çiftlerin tekrardan evlendiği zaman mutlu olma olasılığı %30
Soran+1 yılEski kocam mutluymus ama
- +1 yıl
Kaç senelik evli peki
- +1 yıl
Belki %30 içinde dir kocan
Soran+1 yıl6 aylik evliyiz
- +1 yıl
Senin prensibi si*kiyim🤦♀️😒
- +1 yıl
@onlyteenage bende seni
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Saygısız bir yaklaşım. Her insanın başından bir şeyler geçebilir ama böyle ömür geçer mi bilemedim.
011 Yorumla
Soran+1 yılBelki bi sure sonra demekten vazgecer
Soran+1 yılElbette temenim bu ayni seyleri yasamak istemiyorum
Soran+1 yılEvleneli 6 ay oldu
- +1 yıl
Umutlu olmak her zaman iyidir ama şöyle düşünelim genelde evliliklerin ilk ayları cicim aylar diye bilinir bu dönemde de kişiler birbirlerine hep güzel davranırlar. Sonrasında da bozulmalar olabiliyor. Fakat sizde bu durum başlarda bile böyle ise ilerisi çok umut vadediyor gibi görünmüyor ama daha 6 ay içinde de ayrılık doğru karar mı bence değil.
Soran+1 yılAyrilmak istemiyorum mutlu olmak istiyorum
Soran+1 yılYemin ediyorum dedigini yapiyorum ne agzimi aciyorum bi sey dedigimde kusur bulur diye ne de baska bisey defalarca kezde konustum ayrica
Soran+1 yılBelki pisman olur yaptiginin yanlis oldugunun farkina varir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan bence geçmişi sürekli önüne getiren biriyle olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılYine mi bosanayim
- +1 yıl
Yani bence sana başka çare bırakmıyor ki geçmiş sürekli böyle konuşulmaz. Hayat kısa keyfine bakacaksın zevk vermeyen keyif vermeyenle olmaya gerek yok
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Böyle şeyler beni irite eder… yok yok sinirlenmeyeceğim.. bence bunun size hissettirdiklerini ifade edin belki bi daha diline alıp bel altı vurmaz…
00 Yorumla
+1 yılÇok saygısızca bir yaklaşım ben katlanamazdım uzun süre bu muameleye
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacagimi bilemedim
+1 yılYapacağı normaldi zaten ama nasıl kendine yediriyor anlamadim
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
İyide insanlara açık vermemek lazim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSizi gecmisiniz ile yargılayan birinin geleceği olmak kötü bir durum
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden once sozlenirken falan defalarca kez dedim emin misin dedim sartlarimiz esit degil sen bekar ben dul dedim ama o bana eskiden evli olmani sorun etmem dedi
- +1 yıl
maalesef ilk sözler hep unutuluyor
Soran+1 yılSoz vermisti ama
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. işte sevgili olurken başka aynı evde yaşarken başka olur evlilik
026 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum daha once evlilik gecirdim zaten ama ben ona herseyi tum ciplakligi ile anlattim
Soran+1 yılEvet ilk ben o yuzden biraz cekindim sonucta sartlarimiz esit degil diye ama o beni ikna etti sorun etmem dedi
Soran+1 yılCocuk yok ne simdi ki esimden ne de eskiden
Soran+1 yılZaten cocuk benden olmuyor
Soran+1 yılGorucu usulu evlendik biz zaten
Soran+1 yılBen 30 o ise 32
Soran+1 yılAma baya bir tanidik birbirimizi yani ben zaten car cahil genc kiz degilim o da genc toy biri degil
Soran+1 yılKonustum da ama yine ayni
- +1 yıl
değişen bişey yok yani üzücü durum ama oda bir insanı hayatına alıp sonra geçmişi açıyorsa bence erkek diye dolasmasin seni dinlemek isterdim iyice bazen hiç tanımadığın biriyle konuşmak dertleşmek insanı rahatlatir fikir alışverişi yapmak guzledir ikinci evlilik çok düşünerek yapılması geren durum bende boşandım ikinci evliliğe bile cesaret yok bekarlık sultanlık diyorum 😁
Soran+1 yılErkeksen sultanliktir kadinsan eger cefadir
Soran+1 yılSoru troldu abi...
Soran+1 yılBoyle bir durum yasansa kimi hakli bulurdunuz diye merak ettim ama tepkiler baya bir iyidi
Soran+1 yılKotu bir niyetim yoktu ama
+1 yılBuna o karışamaz böyle bir zihniyetle 5 dk bile durma derim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikte denklik önemli hele ki böyle bir durum varsa kadınlar kesinlikle bu konuda kılı kırk yarmalı 👍 boşanmış bir kadın için boşanmış bir erkek tercih etmeli aksi takdirde böyle olur.
00 YorumlaŞahsen sabretmem. Madem lafını yapacakmış almasaymış silah mı dayamışlar kafasına.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Adamın bir suçu yok sen böyle olumsuz adamı hayatına almayı seçmişsin bedelinide ödetiyor sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt s... git desen şuna ve her şeyi bitirsen?
Saygının kırıntısı bile kalmamış.00 Yorumla Söyle ona, neden boşandığımı biliyorsun, benim bir kabahatım olmadığını biliyorsun, o halde daha ne diye yüzüme vuruyorsun de
Seni sakin gördükçe daha da üstüne gidecek, kendini ezdirme, kimseyle muhtaç değilsin
07 Yorumla
Soran+1 yılSoyluyorum hepsini diyorum ama hala ayni
Soran+1 yıl6 aylik
Soran+1 yılSoylemistim ona...
Soran+1 yılOyle iste
+1 yılAyrılamıyorsan, gidecek kalacak yerin yoksa böyle insanları devamlı pohpohlayacaksın.. Bunu yüzüne vuracak insan pohpohlandıgı zaman her dediğini yapar.
15 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru kesinlikle katılıyorum 😊👍
- +1 yıl
@Zevkli_Temas 🙏🏼🙂
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Soran+1 yılMuhtemelen baba evine donerim ama ben ayrilmak istemiyorum mutlu huzurlu olmak istiyorum artik
- +1 yıl
Ayrılmak istememende gayet doğal. Çünkü kavga ettiğinde seni üzen şeyleri söylüyordur ama mutlu olduğunuz zamanlarınızda vardır.. Kusursuz mükemmel insan yok. Ayrılmak istemiyorsan onu hataları ile kabul edeceksin ve dediğim gibi devamlı pohpohla o senden ayrılamasın. Ayrılmak istemedigi zamanda sana karşı daha kibar olacaktır muhtemelen..
Zorla mı aldırttın kendini ona? Neyin tantanası bu. Begenmiyorsa kabullenemiyorsa olmazdı seninle. Sen canını sıkma boşu boşuna. Çek konuş bunları. Anlamıyorsa da seni daha fazla üzmesine izin verme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay terbiyesiz kendisi çok mu iyiymiş sende söyle sen almasan başkası alırdı dünyada tek değilsin heralde diye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyle ona evliliği hani sorun etmeyecektin ne değişti şimdi
027 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum bisey diyemiyor oyle dedigimde
Cevap sahibi+1 yılSende bazı şeyleri alttan al tartışma çıkmasın
Soran+1 yılYemin ediyorum ben tartisma cikartmiyorum ne ilk evliligimde ne de simdikinde oyle dirdir yapan biri olmadim olmam da ama kendisi surekli gergin
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun.
Soran+1 yılNe yapmam gerek bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılHuyuna gitmeyi dene baktın olmuyor yapacak bir şey yok huyu böyle demek ki. Seni rahatsız eden şeyleri ona söyle
Soran+1 yılZaten oyle yapiyorum o bisey demedikce ben agzimi dahi acmiyorum olurda dediklerime bir kusur bulur diye
Cevap sahibi+1 yılBu nedir yaa.. iyi insanlara neden böyle eşler denk geliyor anlamıyorum. Umarım seni seviyordur
Soran+1 yılSevmese dul kadini niye alsin seviyordur elbette ama iste biraz kiriyor
Soran+1 yılBen evlilik konusunda biraz sansizim galiba
Cevap sahibi+1 yılÇocuk olsa düzelir belki
Soran+1 yılCocukta olmuyor zaten
Cevap sahibi+1 yılya da beraber vakit geçirmeye çalışın. Dışarı çıkın
Cevap sahibi+1 yılNeden olmuyor
Soran+1 yılBeraber vakit gecirmeye calisiyorum zaten evde de film falan izleyelim ben yeni bir yemek tarifi yapayim sen tat falan diyorum
Soran+1 yılCocuk benden olmuyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Şimdilik sen elinden geleni yapıyorsun. Eşin kendini düzeltir inşaallah
Soran+1 yılUmarim ya
Cevap sahibi+1 yılSenden nefret ediyorum
Soran+1 yılNefret edilecek bisey yok ki
Cevap sahibi+1 yılÜzülmüştüm lan ben
Soran+1 yılIste o yuzden trol oldugunu soyleyim de insanlar daha fazla uzulmesin dedim
Soran+1 yılAma tepkin cok iyidi helal olsun
Cevap sahibi+1 yılİyi bakalım ahsjdkdkd
Soran+1 yılCidden bende bunu kurgularken hatta yorumlara cevao yazarken gozum dolmustu sanki ben yasiyormusum gibi
Cevap sahibi+1 yılİlginç kendini kaptırmışsın ama dünyada o kadar problem var ki. Birinin kocası eşini sevmez görmezden gelir kötü davranır. Bilmiyorum yani severek evlenenler bile anlaşamıyorlar tuhaf
Soran+1 yılInsanlar bir tuhaf artik evet
Ozur dilerim ama o zaman almayacakti seni. madem esi yapti seni. esek gibi bakacak bosanmis olunca ne oluyo onuda anlamadim ya neyse
115 Yorumla
Soran+1 yılBen en basindan dedim evlendim ayrildim diye
Soran+1 yılNe yapmaliyim sence
Soran+1 yıl6 ay
Soran+1 yılCocuk yok ne ilk esimden ne de simdikinden
Soran+1 yılAdana
Soran+1 yılCocuk olmuyor zaten
Soran+1 yılOyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılya. vsak mis... cingenin yemini parayi bulana kadarmis.. senin tadini almis yemin bozulmus
00 Yorumla
+1 yılSürekli bu konudan bahsetmesi hoş değil. Neden yüzüme vuruyorsun diye sor bence. Bu şekilde konuşmasını kabul etmek zorunda değilsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılSoruyorum defalarca ama ayni yinede
+1 yılKesinlikle boşan ve daha önce evlenmiş birisini bul. Şartlar eşit olmadıkça insanların dırdırları bitöiyor maalesef.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma bana bu durumu hic sorun etmeyecigini soylemisti
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam sırf bunun yüzünden bosanirdim sağlıklı bir ilişkiniz yok sizin keşke baştan anlatmasaydin dürüstlük her zaman ise yaramıyor sonra da başına kakmış bak
12 Yorumla
Soran+1 yılArtik yuvamda mutlu huzurlu olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBoşanmaktan başka yolun yok
+1 yılBilmiyor muydun bile bile aldın aklın neredeydi de ona.
02 Yorumla
- +1 yıl
Belli ki kendine yediremiyor ama bu gayet normal bişey istersen 10 defa evlenirsin kusura bakma eşin adam olsa geçmişi acmazdi
Sen adi-misin de yani bende bir kusur gorerek aldiysan senin ayibin de ben ise bende bir kusur olduğunu düşünmüyorum ama de
01 Yorumla
+1 yılmadem rahatsızsın evlenmeseydin zorla mı attırdım imzayı de
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani seni geçmişiyle yargilayan bir adamla ömür mü geçer çok zor.
Boşan aklı başına gelsin.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Nasıl sorun ediyor , aşağılıyor mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılSurekli basima kakiyor duldun da bosanmistinda diye
ayyyy itici bir durummm ya gerçekten yani
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tam bi odunla evlenmissin...
00 Yorumla
+1 yılBoş bir insanmiş demek ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılolmamış biriyle evlenmişsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı büyük
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHic hos degil bu durum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılNeden söylüyor bunu peki, problem ne ki?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞuursuz bu adamlar valla bak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersizin tekiymis
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılO senden daha iyiydi de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam bir dayaklık adammış vesselam.
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır yani birinci eşinizden yaramaz bir çocuğunuz mu var ki, bu kadar şımarmış.
Soran+1 yılNe ilkinden ne de simdikinden cocugum var
Cevap sahibi+1 yılO zaman hiç konuşmaya hakkı yoktur bence. Çok sinirimi bozar böyle tipler.
Cevap sahibi+1 yılAllah senin iyiliğini versin 😂 sevindirdin ama sonunda, tek sen mutlu ol da.
Cevap sahibi+1 yılRolünü iyi oynadın Oskar ödülünü takdim edeyim 🏆
Soran+1 yılBoyle bir durum yasanilsa kimi hakli bulurdunuz diye merak ettim ama tepkiler baya iyidi
Cevap sahibi+1 yılValla kim haklı ise onun yanında olmak benim vazifem. Bu işin dini cinsi ırkı vs. yok.
Soran+1 yılAynen oyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden boşandın ki
07 Yorumla
Soran+1 yılIlk esim baskasini seviyordu baskasi vardi hayatinda
Cevap sahibi+1 yılBuda büyük ihtimalle aynı çıkabilir dikkat et
Soran+1 yılYapmaz bana oyle bisey bu yuzden bosandigimi ne kadar aci cektigimi biliyor anlattim ona simdi aynisini bana yapmaz
Cevap sahibi+1 yılYani yine de kesin emin olana kadar çok kapılma diyorum tekrar acı çekme diye bu dencek söz değil
Soran+1 yılBi sure sonra demez belki artik ha?
Cevap sahibi+1 yılZaman gösterir :))
Soran+1 yılUmarim
Gizli Üye(18-24)+1 yılYanlış kişiyle birliktesin
00 Yorumlaboşan. kendisi de dul olsun ya.
12 Yorumla
Soran+1 yılTekrar mi bosanayim
+1 yılAbla sen mi bosanirsin ben mi bosayim?
01 Yorumla
Soran+1 yılYuvamda mutlu huzurlu olmak istiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayrilman en dogrusu
01 Yorumla
Soran+1 yılYine mi
Neden yüzüne vuruyor severek mi evlendin
014 Yorumla
Soran+1 yılSeverek ama gorucu usulu oldu
Soran+1 yılSimdi ki esimle severek ama gorucu usulu oldu
Soran+1 yıl6 aylik evliyim ne eski esimden ne simdi ki esimden cocuk yok
Soran+1 yılEski esimin hayatinda baskasi vardi baskasini seviyordu
Soran+1 yılKendisi adanali ben sirnakliyim
Soran+1 yılAyip degil elbette sonucta ben ne yasadiysam evliligimin icinde yasadim ailemin munasip gordugu biri ile evlendim yuva kurmaya calistim ama olmadi bosandim simdi ise baskasi ile yuva kurdum en azindan kurmayi deniyorum ama o bana bunu yapiyor
Soran+1 yılUmarim ya artik mutlu huzurlu olmak istiyorum yuvamda
Soran+1 yılSadaka da verdim dua da ediyorum yuvam yikilmasin tekrar
Birini boşadım, seni de boşarım de :))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersizmiş
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun.
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım