- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAile mahkemesine git ve uzaklaştırma kararı aldır. Aynı gün çıkıyor ve devlet avukatı istersen ücretsiz olarak atıyor.
İlk karar 2 ay olur , gitsin nerde yaşarsa yaşasın. Bu sürede değil eve gelmek seni telefonla dahi arayamaz iletişim kuramaz. Kurarsa da kalan günleri tazyik hapsi olarak içerde geçirir. Ha döndü bir daha yaptı , 6 daha aldırırsın bu arada boşanma davasını da açarsan bu kayıtlarla boşarsın , baya ağır bir tazminata da kurulan bir geleceği davranışları ile yıktığı için hükmettirirsin.
Çocuk yapma , zira seni elinde tutup sömürmek için hamile bırakmak adına her yolu deneyebilir ve çocukla ayağını bağlamaya çalışacaktır.
Bu davranışlar tek olmaz , madde alışkanlığı , işe girip sebat etmeme , gereksiz ortamlara ( kahve gibi) takılma , suç içerecek mevzular bu karakterlerin dış yapısında genelde bulunur. Sonuçta aile kurumunu koruyan ve besleyen bir kişilik yapısı oluşmaz. Bu alışkanlık da ona bekarlığından geldiği ve eskiden de bu hallerde yaşadığı için , düzelmesi mümkün olmaz zira, içinde başka bir duygu ya da öğreti bulunmaz.
Çok severek evlendiğin aslında bir ten ve görünüştü. Şimdi içindeki karakterle de evlendiğini farkettin ve buna 40 yıl daha dayanabileceğini düşünmüyorsan , yukarıda çözümü anlattım.122 Yorumla
Soran+1 yılKahve alışkanlığı da var ne yazık ki. şu an düzenli bir işi yok iş oldukça günlük çalışıyor
- +1 yıl
Son paragrafımı iyi düşün bu durumda.. Böyle gelen bir erkek böyle gider , sıkıya gelemez çunki onlar prenstir kendi akıllarında , racon çizdirmez aklınca..
Seven adam , sevdiği kadını gerekirse sırtında bk taşır ama aile olarak kurduğu kuruma da ekmeği eksik etmez. Gerisi de sevgi sunumudur ki bunu hissetmek yerine korkuyorsan bu işte büyük terslik var demektir.
En İyi Cevaplar
Anlaşılan piskolojik bir sıkıntı var eşinizde piskoloğa gitmeniz gerekir. yoksa o hayat cekilmez. cok iyi tanımak gerekir cifler bir birlerini. yoksa hayatınız maf olur. Allah hidayet versin eşinize. sizede sabır versin Rabbim.
13 Yorumla
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun evet tanıdığım biri değil bambaşka biri oldu düğünden sonra
Soran+1 yılGötürdüm antidepresan verdi ama kullanmam diyip kullanmadı
+1 yılSiddet varsa yuva olmaz neden sana vurmasına izin veriyorsun gidip darp raporu al davani ac uzaklastirma kararı cikart bu ne ya nasıl vurur sana sana mi yetiyor gücü allah in cezasi ya cok sinirlendim su an boylesi erkek mi ya kadina gücü yetiyor
54 Yorumla
SoranVe her yerde ben adamım diye dolaşıyor.
- +1 yıl
Allah kahretsin oyle insanları oturup konusmak varken guc gosterisi boyle insanlar müslüman olamaz kesinlikle kadina siddet nedir yaa
Soran+1 yılBen oturup konuşup çözmeye çalıştıkça "tatava yapma" gibi laflar kullanıyor
- +1 yıl
O kisiden adam olmaz malesef sen yoluna bak yuva yikma konusunda da icini serin tut sen her seyi yapmissin bosver be guzelim
Ayrıl hemen simdiden seni cepte düşünmüş seni kendisine muhtaç sanmış inanki ardi arkasi kesilmez sadece daha da artar dozu herseyin cocugun da yokken bitir gitsin
100 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
+1 yılDirekt olarak eğer çocuğunuz yoksa ayrılmak en doğru tercihiniz olacaktır bence. Sizin tarzınızda birçok vaka görüyoruz etrafta, sonlarının bir elin parmaklarını geçmediği aşikar. Zaten daha 2 ay olmuş evleneli, eğer ekonomik bağımsızlığınız varsa, elinizdeyse daha ne olsun, hergün acı çektiğiniz bir hayatı yaşatarak kendinize en büyük saygısızlığı yapmış olursunuz. Sizdeki algı şu olmuş ki geçmişte yaşamış olduğunuz iyi vakitlere takılı kalarak, bir nevi bilinçaltının etkisiyle de onun değişebileceğine inanır, yaptıklarını halen sorgular (kısa bir zaman olmuş öncesinde ne kadar yaşanmışlığınız olduğuna paralel olarak seyir gösterir durumu kabullenmeniz) ve kendinizi buna inandıramamış, inandırmak istememiş olmanız, siz ne kadar farkında olsanız ya da olmasanıza içten içe kalbinizdeki kırıklıklar birgün sizi psikoloji olarak çökmeyerek boğmaya ve büyük travmalar yaratmaya başlayacaktır. Kendinize değer verin, güveninizi yerine toplayın ve şunu unutmayın ki böyle bir durumda duygusal düşünülecek bir şey kalmamış, mantığınız çerçevesinde hareket ederek ilerlediğinizde, yaşamınız iyiye doğru şekillenecektir, buna emin olun.
20 YorumlaAile birliğine fazlasıyla önem veririm bir çok görüşümdede yeni farklı fikirlerle yardımcı olmaya çalışırım yuvaları yıkılmasın diye ama canım çocuk olursa bu davranışlar dahada artacak gücün kalmayacak bence ayrılmasan bile bir müddet bu durumu annenin evinde düşünmeni tavsiye ederim özellikle şiddet eylemlerini haksız tartışmalar çıkartarak yapıyorsa kavgaya dönüştürüyorsa arkana bile bakma ki hiç bi tartışma şiddeti getirmemeli ayrılmayı düşünmüyorsanda bu durumlar düzelmeden asla çocuk yapma 😔🤷♀️
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak için ölmeyi mi bekliyorsun? Arkanda kapı gibi ailen varmış, git onlara. Neyi bekliyorsun ki? Üzülmesinler diyorsun ama sen ölürsen yıllarca üzülürler. Evlendiğin kişi ile hayat geçmez, boşan. Hayatını birinin elinde heba etme sakın. Bak daha ne kadar gençsin, mutlu ol. Güzel bir hayatın olsun. Ailende kalmaya başla, sana zaten şiddet uygulamış. Kanıtın da var, darp raporu al. Boşanma davası aç. Ve sadece mahkemeden mahkemeye görüş. Mahkeme dışında ne telefona ne mesajla ne de yüzyüze iletişim sakın kurma. Psikolojik olarak sorunlu olduğu çok belli, özür dilerim barışmak istiyorum der çeker vurur. Hergun haberlerde görmüyor muyuz bunları sanki?
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılSana boşan demeyeceğim. Ama konuş güzelce konuş. Ama sitemim yine o hoduk kocana değil sana olacak neden naif insanlar varken böyle insanları hayatınıza sokuyorsunuz sonunda ne oluyor onlarda sizin hayatınıza sokuyor erkekte olması gereken 2 kistas var Biri huy güzelliği 2 maddi imkan yalniz ilki olmadan ikincinin hicbir anlamı önemi yok. Ya zengin diye kaba insanları seçiyorsunuz ya da yakışıklı diye. Huyu kötü insan kaybeder kaybettirir. Artık görücü usulü diye bir şeyde kalmadı kendin ettin kendin buldun. Dua et iyi davran tatlı dille ikaz et katlan. Olmuyorsa en son boşan. Bu sıkıntılı süreçte çocuk yapma
00 Yorumla
+1 yılsen bu yaşadıklarına yuva mı diyorsun? yuvam dağılmasın diyorsun ama yuva yuva derken kendin darmadağın olmuşsun el yüz kafa gidiyor. bundan kocalık mı umuyorsun hala evlendiğinde bu işlere başlayan sonraki zamanlarda level niyetine şiddeti artırıp tavan yapar. ailen yanındaysa git onların yanına aklın varken kurtul şu heriften. 7/24 çalışsan dayak yesen aileni ayağına köle etsen de sen buna yaranamazsun. kusura bakma ama aklın neredeydi ailenin evinden gelin olup çıkmak varken kaçman büyük hata. erkek bunun değerini anlamaz. bu bana kaçıyorsa kesin yolludur gözüyle bakar kendin haklı görüp sana saldırır en ufak bir kusurunda sen kapıma geldin der. bunlar daha iyi günlerin onu söyleyim sonrasında ışık yok karanlık şiddet ölüm var. sen ölür o yenisini alıp mutlu olur. aklın varsa kurtulursun
20 Yorumla
+1 yılArkadaşım senin durumuna çok üzüldüm senin eşin bildiğin psikopatmış hem de en fenasından 😧 Ailenle aran nasıl? Kaçamak evlendim demişsin ama belki seni bağırlarına tekrar basarlar...
26 Yorumla
Soran+1 yılAnnem babam beni her halimle kabul etmeye hazır bu olanlardan haberleri yok ama hamile bile olsan ezdirme sakın kendini gel yol paranı da biz veririz diyorlar
- +1 yıl
Hamile misin? 😧
Soran+1 yılDeğilim borçlar var diye 1 sene istemiyoruz
- +1 yıl
Yani bence sen komple bir düşün çocuk mevzusunu sizin işleriniz baya karışık düzelmeden sakin ha sakin yapmayın 😧 Bu arada kimsin göremiyorum istiyorsan takip isteği at...
Bu arada eşinin ailesi nasıl sana karşı? 🤔
Soran+1 yılAilesi bana karşı çok iyi kayınvalidem biliyor ona kızıyor kayinpederimin haberi yok olsa bana yaptığını kat kat döverek çıkarır ondan
- +1 yıl
Bu iyi bir şey sen kayinvalideni olaylara çok bulastirmadan desteğini al arkana ama çok yüz göz olma tabi ki esin ve sen ayrı bir ailesiniz bunu unutma 😊 Bana takip isteği atarsan kim olduğunu da görmüş olurum, bekliyorum...
Evlendikten sonra 3. Günden başladıysa bunlari daha neler neler yapar😳
Biran önce kurtulmaya bak... bu yuva sayılmazki dağılsın resmen diktatörlük
Seni gerçekten sevse bunlari yapmaz
Hadi digelim bir sefer kaza ile oldu bir sonrakilerde tutar kendini ve dikkat eder hareketlerine
Bence hemen bu vakit avukat tut ve hemen boşan! Hiç vakit harcama yarın ne yapacağı belli değil tekrar bir kadın cinayeti izlemek istemiyoruz haberlerde
Adam piskopat net!20 Yorumla
+1 yılŞiddet görüyorsan hamile kalmadan ayrılman en iyisi. Eğer hamile kalırsan ve doğum yaparsan sırf çocuğun için şiddete katlanmak durumunda kalabilirsin veya çocuğunu alıp ailenin yanına dönersin. Döndüğünde ise çocuğun babasız kalacağı için vicdan azabı çekebilirsin. Tabi bu olasılıklar senin karakterine de bağlı. Sen bir kum torbası değilsin şiddet durmuyorsa ayrılmalısınız. Yüksek ihtimalle evlenmeden önce nazik romantik görünen ve evlendikten sonra sana sahip olduğunu ve sana istediğini yapabileceğini düşünen bir adamla evlenmişsin. Zararın neresinden dönsen kardır.
00 YorumlaAllah yardımcın olsun kardeşim bu durum gerçekten zor ama her şeyden önce unutma ki kimse kimsenin kölesi veya kuklası değil. Kimsenin sana dokunmaya vurmaya hakkı yok bunun bilincinde olman gerekiyor. Boşanma diyorsa hiç düşünmeden peşinden git bu cümlesinin ve fırsatı değerlendirip boşan o puşttan
10 Yorumla
+1 yılBoşanman için tüm ortam sağlanmış
140 Yorumla
+1 yılDaha 2 aylık evlisiniz çoçuğunuzun olmadığını düşünüyorum sana boşan demek istemezdim ama şiddete meyilli olan bu varlıklar kolay kolay vazgeçemiyorlar bu huylarından ailende ne güzel arkanda evet yuva yıkmak kolay değil ama ileride çocuğun olursa ve darp edilmeye devam edersen hem çocuğun sevgisiz bir ortamda büyümüş olacak hem de boşanman daha da zorlanacak..
20 Yorumla
+1 yılOrtada bir yuva görmüyorum ben. İyi düşün ve ailenle paylaş.
Şiddet'e hayır.22 Yorumla
Soran+1 yılAileme söylersem babam hemen alır beni zaten
- +1 yıl
Alsın zaten, 😁
2 aylık evlilik, çok erken olmuş arkadaşım sorunların başlaması.. Çok zor bir durum, yol yakınken dur derim. Birde çocuk falan olur, daha büyük sıkıntı..
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim annem ve babamda boyleydi çocuk yapım düzelir demisler ablamla beni yapmislar hicbiseu düzelmedi ayrıca biz de bu kavganin gürültünün arasina ezildik sorunlu bireyler haline geldik. Cocuk var diye bosanamamis annem ve aileside asla arkasinda durmamis şimdi 30 yıl sonra boşandılar annemin hala arkasinda kimse yok çalışıp bir sekilde kendi ayaklari üzerinde duruyor. Eşinle konuş biunu ilk önce gerçi hayvanlar konuşmaktan pek anlamaz ama
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hemen şimdi eşyalarını topla ve anne babanın evine dön. 1 dakika bile bekleme sakın. Hemen. Hadi. Sonra da boşanma davası aç
20 Yorumlao kocanın elini kırmak lazım.. işte ne kadar seversen sev kişiler karşılıklı olarak süpriz kutusu gibi ne çıkacağını bilmiyorsun eğer kocanızda sevgiyi geçtik saygı kalmamış ise o iş bitmiş demektir. sen daha cicim ayını bile görememiş sin canım bu ilerde daha büyük sorunlara neden olabilir
10 YorumlaMerhaba öncelikle böyle hayat sürdüremezsin seni hem dövücek hem çalıştırcak Alışveriş yapmanı kısıtlıycak kadınlığını yaşayamıycaksın allahını seversen gençliğini bitirirsin seni sevse sana asla böyle davranmaz yerinde olsam hemen boşanırım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. Abi ben akıl erdiremiyorum bu kadınların işine. Bu çağda böyle serserilerle nasıl evlenebiliyorlar, flört edebiliyorlar anlayamıyorum. Biraz akıl, mantık çalıştırın ya... Duygularınızın esiri olmayın... Yazık size de, karşınızdakine de...
12 Yorumla- +1 yıl
evlenince insanlar değişebiliyor kız gerçek yüzünü görememiş okumadın heralde yanımda küfür etmezdi vs yazmış erkekler kız tavlamak için gerçek yüzünü iyi gizleyebiliyor
- +1 yıl
@Denizmeniz18 evleneceğiniz adamı araştırın ya. Gelmişini geçmişini iyice araştırın. Kendinizi teslim ediyorsunuz o adama, geleceğinizi, kalbinizi, duygularınızı... her şeyinizi. Hafife alınacak bir konu değil. AMA tabiki yanılabilir de insan. Orada erkeğin şerefsizine denk gelirse kadın için üzücü. Abi evlilik tam bir kumar yaa... :( :(
ayrıl sakın bir kere daha düşünme sende arkadaşların gibi iyi bir evlilik hak etmiyor musun? evden kaç polise sığın bak dediklerimi yap bide KADES uygulamasını indir polisler 3-4 dakikada kapında olacaklar
00 Yorumla
+1 yılKiyamam ya Allah beterinden saklasin bacim anlat annene topla esyani git isinde varmis dayak yemeyemi evlendin eninde sonunda ayrilcan zaten sana ilk dudagina vurdugunda gitcektin ser. fsize bak gucsuz savunmasiz bulunca dovmus ayril derhal
00 Yorumla
+1 yılSevmiş olabilirsin. ama bir düşün hayat böyle geçer mi? o olmadan hayatında eksik var mı? şiddetin hiçbir şekli kabul edilemez ve etmemelisin. sessiz kaldığını düşünüyorum. ayaklarının üzerinde durabilirsin alışkanlık zincirini kır lütfen.
00 Yorumla
+1 yılYuva kelimesi insanlara o kadar yanlış öğretilmiş ki insanlara senelerdir, içinde olduğunuz hayatın bir yuva ile alakası düşünüyorsunuz. Yanında koca tepende çatı olunca ne yazık ki orası yuva olmuş olmuyor. Gerçek olmayan bir yuvayı yıkmaktan korkuyorsunuz. Kocanız size bir yuva sağlamıyor ise, "dağıtacak" bir şey de yoktur ortada. Gerekeni yapmanız lazım. Bunun sonunun nerelere varabileceğini hepimiz biliyoruz.
10 YorumlaDaha 2. aydan bunları yaşamak ne kadar kötü, boşanmaktan başka çareniz yok. Ben sizin isminizi birkaç yıl sonra haberlerde "koca cinayetine kurban gitti." şeklinde görmek istemiyorum.
10 YorumlaSiz çalışan kendi ayakları üzerinde duran bir hanimefendisiniz kendinize güvenin ve kimsenin sizi incitmesine izin vermeyin ve bazi seyler düzelir diye beklemeyin
10 YorumlaAbla biliyomusun ne yap, şimdi bir açık konuşmak gerekirse bir erkek bir kızı severse hayatta eli kalmaz ona, ama döverse şayet demekki ters giden biseyler var mesela çok açık dolaşma makyaj falan da sadece evdeyken kocan için yap vesayre, bide abla mesela geçmişi hatırlat ona öyle birisi olmadığını hatırlar sanki eşi değil de ona akıl veren gibi bir insan ol 1 saatliğine onunla konuş en mantıklısı bu...
10 YorumlaBence kesinlikle hemen boşanmalısın. Hiç kimseyi değiştiremezsin aslında böyle biriymiş sadece senden saklamış. Sence böyle bir adamdan hayır gelir mi. Her yerde bir sürü kadın cinayeti haberi duyuyoruz. Eğer dikkat etmez ve hemen bu adamdan kaçmazsan bir diğeri de sen olabilirsin. Tekrar söylüyorum böyle bir insanla asla bir ilişki yürümez
00 Yorumla
+1 yılYuva yıkıcam düşüncesini kafandan at lütfen henüz çocuğun bile yok en kısa zamanda boşan bence. Şiddetin sonu ölüme bile gidebilir. Ailende arkanda neyi bekliyorsun eşinin tak diye iyi biri olmasını mı? Yuva yıkmıyorsun sadece hiç yuva olmamış bir şiddet ilişkisini sonlandiriyorsun...
00 YorumlaYani öncelikle bence ailene güvenip boşanma çünkü çevremde onu yapıp çok pişman olan insan var. Niye direk boşanmak dedim çünkü sen değerlisin ve kimsenin seni dövmeye veya hakaret etmeye hakkı yok 😊😘 önce kendi ayaların üzerinde duracak bir iş ayarlamaya çalış sonra da kurtul şu karaktersizden. Kahveye gidip evini boş bırakan , geldiğinde de karısına iyi davranmayan adamlıktan nasibini alamamış biriyle ömrünü harcama lütfen güzelim lütfennn 🙏🏻😊😘
00 Yorumla
+1 yılBakın lütfen yuvaydı evlilikti falan demeyin ayrılın. Öyle yuvanın olmaması size bişi kaybettirmez. Ve emin olun çok dahs ikeri gidecek. Nolur şikayetçi olup ayrılın. Böyle bir evlilikten hayır gelmez. İlerde çocuğunuz falan da olursa onun da psikolojisi kötü olur. Geç olmadan ayrılın..
00 Yorumla
+1 yılBi erkek olarak söylüyorum , bi kadına şiddet gösterilmesi erkeğin ezikliğini gösterir. Sosyal hayatında bi bok olamamış kimsenin sallamadığı bi tip kendi egosunu rahatlatmak için evde sana şiddet gösterip kendini tatmin ediyor hemen kurtul bundan veya sağlam bi sopa alıp döv gece uyurken seni keserim diyede tehdit et
00 Yorumla
+1 yılBence direk ayrılmalisin daha çocuğun olmamişken. Ayni durumu benim ablam da yaşiyor. Şerefsizin bir çıktı kocası. Cocuk olduğu için mecbur ona katlanıyor. Ama senin cocugun daha yokken ayril kurtul.
00 Yorumla
+1 yılYazık sana. Senin durumunda olan o kadar kadın varki maleesef. Ama 3cü günden darp etmeye başlaması acayip. Pisikolojisi bozuk bence hemen ayrılmalısın daha kötü şeyler ola bilir
00 Yorumla
+1 yılEvet yuva yıkmak kolay değil ama Türk halkının oluşturduğu sözde “aile kutsallığı” senin hayatından, mutluluğundan önemli değil. Bunu sakın unutma. Sen eşinin düzelmesi için elinden geleni yapmışsan ve hala aynıysa ömür boyu çekmek zorunda değilsin kimsyi
00 Yorumla
+1 yılDirek boşan ben sana daha bir şey yapmadım diyorsa seni daha ne eziyetler bekliyor allah bilir bunu yuva dağıtmak olarak kendi psikolojinle oynama bunu kendini kurtarmak olarak gör
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun. eşiniz neden sürekli sinirleniyor? sadece size mi sinirleniyor, yoksa yapısı mı böyle? mesela evliliğin 3. günü dövdü diyorsunuz. sebep neydi? sonra yaptığını hatırlamıyor diyorsunuz. madde mi kullanıyor ya da alkolik mi? detay verebilirseniz bir erkek olarak erkeklerin hangi durumlarda neye nasıl tepki verebileceği hakkında dönüş yapabilirim.
00 YorumlaBak kardeşim ailen arkandaysa hiç durma o adamı terk 2. ayda adam böyleyse bunun ilerisi olmaz cinayete kadar gider sende cinayete kurban gitmek istemiyosan o adamı terk et.
00 Yorumla
+1 yılSize şiddeti uygulayan kim varsa hayatınızdan çıkarın derim. Bunun sonu yoktur. Ne kadarda sinirlide olsa kiösenin kimseye vurma hakkı yoktur. İlk başta karşınıza alın konuşun. Eğer hayır yoksa ayrılın. Canınızı yakan bir insanı yanınızda tutmak size hem bedenen hem ruhen zarar verir. Konuştuğunuzda güzel bir tepki verdiyese psikolojik bir sıkıntıda olabilir. Bir doktora baş vurmanızı tavsiye ederim.
00 Yorumlaçocuk yapmadan bolaş, boşanınca acaba dahadamı çildirir pısıkopat sankı aılan ne diyor buna? Ne dıyonkı sinirli oluyor şuanda senmı degıştın o mu bilemiyorum senin lafını kaldıramıyor herif evlendi iş bıtı ondan sakın çocuk yapma daha biraz tanı sınır edecek bişey yapma dene bakalım sesli kayıt yapacan sonradan boşanman kolay olur.
00 Yorumla
+1 yılAbla bundan sana hair gelmez yuvam dagilmasin diyorsunda seni tuketir bu degisme olanagi dusuk bir seviye ve gelecekteki cocugunuz olursa onun hayatida kotu olur bir evlenmeden once sana gercek yuzunu gostermemis bosa bence daha iyi biriyle tanisirsin ilerde gercek sevgi mutluluk bulursun zamanini bosa harcama o srfzle
00 Yorumla
+1 yılHayvan demek istiyorum ama hayvanlar masum öküz işte daha başındayken konuş kocanla ailesiyle ailenle yoksa sonradan sen dayak yemeye alışırsın kocanda dövmeye böyle gider
00 Yorumla
+1 yılAçık seçik söylüyorum esiniz şizofren tedavi olması gerekiyor bu sizi öldürmeye bile kalkar boşanicam falan derseniz başka biri var sanır ölüme kadar gider sakin!!
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkenden ayrıl bence cocougnda yoksa genclıgını zehır etme çalslsıp kendıne bakabırınsn en azıdnan aılen gerıkaflaıysa var öyle mallar kızları kanıdırp ama kızlardada salaklık var kusura bkam
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhiç bekleme kımseın kımseın hayatıyla oynamaya hakkı yok ucgunluk dunyada kımse kımseyı cekmek zorundada degıl sende çalsslr parnaı kazanırsın eşşek gibi yasayacagına aslan gibi yasarsın
+1 yılKadın şiddet ve büro amirliğine gidiyorsun.”KADES” isimli uygulamayı hemen telefonuna indir ve problem yaşadığın an kullan.
00 YorumlaKızım dayakla bir ömür geçmez. Tamam Allah beyin dağıtırken sen istemez deyip reddetmişsin belli ama en azından sağ duyulu davran. Ailenin yanına dön.
00 YorumlaNapcam diye nie sorarsiniz ki
O ayiyi terketcen
Sana gr vefasi sevgisi olsa
Cani acir diye degil gururu incinir diye vurmaz ;)
Akilli ol bugun sana yarin yavrularina10 YorumlaBaşına fazla vurmuş anlaşılan, mazoşist değilsen bu yazdıklarının düşünülecek hiçbir tarafı yok, gördüğün ilk şiddette ayrılman gerekirdi zaten.
00 YorumlaÇekilir çile değil. Şiddet varsa daha çocuk olmadan boşan sonra çok pişman olursun
10 Yorumla
+1 yılAbla sen bana adresi verde özelden bı görüşelim kocanla
10 Yorumla
+1 yılŞimdi biz ne desek ama ben kocamı çok seviyorum diyeceksin
10 YorumlaBoşa gitsin. Ne çekiyorsun elin itini. Onla ömür geçmez.
10 Yorumla
+1 yılSeni bir dakika daha kullanmasına izin veriyorsan aklından zorun var derim
10 Yorumla
+1 yılpolisi ara ya da adres ver ben arayayım. sesinizi çıkartmazsanız kimse bişey yapmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhastaneye git sana vurunca acilde darp olayı anlat doktora darp raporu verir sana ve olayı hastane polisi üzerinden emniyete intikal ettirir. Şikayetçi olursun boşanırsın
00 Yorumla
+1 yılBosan gitsin 2 aylik cicim aylarinda boyleyse ileride. daha beter olur
00 YorumlaDirekt ayrıl. Baba evine geri dön. Adli makamlara başvur
00 Yorumla
+1 yılAyrılırsan Daha Iyi Olur Ama BİRAZ Daha Sabret Baktın Olmuyor Direk Ayrıl
00 Yorumla
+1 yılDirekt ayrılmalısınız. Böyle insanlardan uzak durun...
00 YorumlaKurtul o adamdan. Yoksa sonu kötü olacak. Hiç olmazsa çocuk vs olmadan kurtul
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı. Siddet varsa zor yürümez gittikçe daha kötü olursunuz bence
00 YorumlaAcaba bulunduğu bölge arkadaş ortamı gibi şeyler etkiliyor olabilir mi
00 Yorumla- Devamını Gör (131)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat