Kocam bana her sinirlendiğinde vuruyor, ne yapmalıyım?

2 aylık evliyim. Birbirimizi çok severek evlendik. Kocam düğünden sonra çok değişti. Düğünden sonraki 3. Günde dudağımı patlattı boynumu morartti. Sürekli bana küfürler ediyor. Normalde benim yanımda küfür edemezdi. Şimdi her sinirlendiğinde en azından bir tokat atıyor. En son boğazımı sıktı. Sonradan söyleyince de daha hiçbir şey yapmadım ben sana ne dövmesi diyor. En büyük hatam kaçarak evlendim ama ailem hala arkamda ezdirme kendini biz sana bakarız diyorlar. Yuva yıkmak öyle kolay değil ama canıma da tak etti artık. Kıyafet, makyaj vs her konuda da kısıtlıyor beni. Tam 3 kez de boşanma kelimesini kullandı. Borçları ödemek için şu an ben de çalışıyorum günlükle en azından haftada bir gün izin yapayım ev işlerini falan yapar hemde dinlenirim diyorum izin kullanmama müsade etmiyor ne gerek var diyor. Ne yapıcam akıl verin lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Ailem geri kafalı değil neyse ki annem hamile bile olsan en ufak sorun yaşarsan gel ben bakarım çocuğuna diyor ama üzülmesin diye bunları anlatamadım ona.. tek düşüncem yuva dağıtmak
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca ailemle görüşmeme de izin vermiyor
Kocam bana her sinirlendiğinde vuruyor, ne yapmalıyım?