AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
198Cevap
Sonrasında bulma ihtimalin daha çok. Zira erken yaşta kaşa göze kanıp evlenenler ve pişman olup boşananlarla dolu ortalık
Serseri ve kekolari seviyorsunuz onların peşinde koşuyorsunuz o yüzden size hak bu
Bulamadım, aramadım da gerçi şu saatten sonra da umrumda değil açıkçası 🤷🏻♀️
evlenek
Büyü de gel ablacım.
off ablam beni sahiplen
işler asıl şimdi başlıyor milf olduktan sonra gör sen
Kesinlikle
Kaderde varsa olacak biri ha yoksa Allahın takdiri burası imtihan dünyası
Valla ben de aynıyım. Yapcak bişey yok. Artık ne zaman hayırlısı olursa diyorum... :)
bende 🤪
Yaşını göstermeyen geç yaşlanan biriysen 40a kadar yolu var😂
beni tarif ettin 🤪
Öyle mi bilmiyordum😂
cidden bak tamda tarif ettigin gibiyim en az 7-8 yaş genç gösteriyom , sigara alkol de yok hiperaktif biriyim kimse inanmıyo yaşımı 🤪 ruhum 18 hala ya parçalamak istiyorum bazen herşeyi
Ruhunun ergenlikten en kısa sürede çıkmasını diliyorum o zaman düz duvara da yazık günah hani o açıdan 😂😂
Naparsan yap da bunu bana niye anlatıyorsun şimdi😂
Armudun sapı üzümün çöpü dersen bence çok zor.
Bulursunda çok seçiçi olursun beklentilerin yüksek olur aman en iyisini yapıyorsun aslında geç olsun güç olmasın
Zaman öyle temiz sevmelerin zamanı değil. Nadir denk düşersin. Gerisi vücuduna önem verir kişiliğine değil
yaş 40 ben öleyim o zaman olmayınca olmuyor. :D
sevgi, aşk bunlar kısmet insanın kendi elinde olan şeyler değil, bekleyeceksin
Zor bir şey doğru insanı bulmak diye düşünüyorum kendim için de bazen çok uzattın diyorum
30 yaş 😁😂 normal şartlar da 30-35 yaş arası kadının doğurganlığının ciddi derece azaldığı yaşlar. Mezarı bekliyorsan durma biraz daha beklersen mezarda bulucan.
Bence boş ver devir kötü en doğru insan kendin olmaya bak
Bu zamana kadar doğru insanı bulamadıysan Demek ki sen yanlış insansın
Doğru insan diye bir şey yok, çoğu insan çıkarı peşinde, insanları kullanma peşinde
İhtimal kesinlikle var ama asıl soru şu o kişi nasibin olur mu?
Saçmalama bazen olmaması daha güzel
Vakti gelince olur
bu dünya istediklerimizin olduğu yer degil...
Bulursun zamanı gelince hayat kader ve nasiptir. Bir gün mutlaka karşılaşacaksın
Öyle düşünme lütfen herşeyin bi vakti zamanı var en güzeli seni bulacak belkide. 😇⚘
Bunun yaşı yok
Sadece hakkını ve haddini bil yeter
Doğru insan 40 da bile bulunabilir. Yeterki ne istediğini bil
Fark edilirlik ve keşfedilirlik düşük olunca böyle oluyor.
%50 her yaş için 80 nin de evlenen oluyor bu dünyada ihtimaller dünyası zor iş
ben öşleyim o zaman :D 35 olduk hala birisi olmadı doğru düzgün
Valla hayat bu hiç belli olmaz bebek bende 25 im hala bulamadım 😜🤪😝
Ne istediğini bildiğin için çok zor bir ihtimal o yaşlarda
Bunun yaşla ne ilgisi var ki? Şu Türk toplumunun algılarına yenik düşmeyin artık.
her şey nasip kısmet bakarsın karşına hemen biri cıkar
Geldim seni kurtarmaya Mary cane Watson ağlarımı attım tut
Belkide olabilir aramaktan vazgeç belki o zaman olur
Doğru insan nasil oluyorki peki? Kime göre neye göre doğru
Yanlış anlama ben 29 yaşındayım aynı durumdayım bacım
Yine denk gelebilir bu işler yaşa bakmıyor bazen.
Her zaman ne kadarsa o kadar çünkü ne zaman nerede karşılaşacağını bilemezsin
30 dan önce neyse 30dan sonra da aynı. Ya bulursun ya bulamazsın.
Layık olup olmadığın yanlış düşünce de belki de kendini iyi ifade edememişsindid
Ben 30. Kadar bulamadım 5 yıl daha geçti, bu defa hiç bulamıyorum.
Uslu bir kız olursan bir gün sende şirinleri görebilirsin
evlenmemiş ve senin gibi 30’unu aşmış çok erkek var öyle düşün
30 yaşından önce de doğru insan bulunmuyor. Cahil cesareti oluyor ve nikahtada keramet var boşanmalar da çoğu kez yanlış insan olduğu için değil yanlış yaşandığı için oluyor sonuç olarak zaten hepsi kader , değişmez
Iste o baskıyla yapiyorsun ne yapiyorsan
Her yaşta aşk olur. Yengem 62 yaşında Tr nin ciddi zenginlerinden biriyle sevgili oldu.
Senin yenge sansliymis
hayatında şansız birisi isen bu ömür boyu sürer
Katılıyorum👍
inşallah bulursun istediğin insanı
Yaa canını sıkma benim arkadaşımın annesi 40 yaşında buldu👍👍 çok mutlu yaşıyolar çocukları da oldu 1 tane👍👍 yani sen canını sıkma ama erkekler sdnu beğensin diye de uğraşma arkadaşlık kur erkelerle olmazsa da olmaz ne yapalım 🤷♀️
Yalnız değilsin 👍 benim de hiç olmadı. Hayat bu, kimin karşısına ne zaman ne güzellik çıkartır bilemezsin, birden sevince boğulursun.
Bende 34 yaşındayım bu yaşıma kadar bulamadıysam bu yaştan sonra da bulma ihtimalim çok düşük gibi
Düşük maalesef ama yinede Allah bilir.. iki yılda olmayan iki ayda mümkün olabilir..
Merak etme Allah herkesin kaderine hayatına birini yazmıştır sen sadece çaba göster gerisini Allah'a bırak beklemedigin anda en güzel şekilde senin olan sana gelir
İnşAllah öyle olur diye ummaktan başka çarem yok zaten
bence de zorlama yani sonra kötü biriyle evlenip hayatı kendine zindan edeceksn
Haklısın
Kendine bakmaya başlayıp sorun ne sorgulamaya baaladiysan ve kendini kayirmadan bu işin üzerine gidersen bundan sonra şansın daha açık olabilir
Asıl soru 30 yaşına kadar evlenmediysem ilerde çocuğum bana babanne mi dicek anneanne mi
Neden evlenmek zorundayız tek başına gezmek tozmak eğlenmek yok mu bu neden zorunlu gibi birini arıyorsunuz
33 yaşıma kadar doğru kişiyi bulmadım. Artık öyle bir beklentimde umudum da yok zaten evlilikten de vaz geçtim. En temizi yalnızlık.
Bende senin gibi düşünüyorum kendi bulduklarımda oldu ailemin buldukları da tam istediğim gibi birini bulamadım dar görüşlü insanlar çıktı karşıma hep evlilik 1 kere olur iyi tanımak lazım
Bu konuyu hergün aciyorum kendi kendime
Diyorumki herkesle iyiym tanıyan pişman olmuyor samimi mutlu etmeyi seven bir. insanim ama olmuyor
Araştırmalara göre ortalama doğru insanı bulma yaşı 24 olduğunu okumuştum. Bence 30 yaşından sonra şansının çok da yüksek olduğunu düşünmüyorum. %16.2 bence
Bende 24-25 yaşlarımda daha çok var buluruz diyordum karşıma çikar:) yaş 31 oldu birkaç senedir arama düşüncesinden bile vazgeçtim ama kısmet tabi bu işler belki bulurum bulamam Allah bilir.
Kirkina gelip te evlenen cocuklari olan bile var sen neden evlenemessinki elbet bi nasibin var bulur seni bigun