Beni kullanıp attığını hissediyorum, çok üzülüyorum. Ne tavsiye edersiniz?

İnstagramdan bir çocukla tanıştım. Benimle çok ilgiliydi bir haftanın sonunda onun ısrarı üzerine ilk buluşmamızı evinde gerçekleştirdik. Ben utangaçtım ama o çok rahattı. Kahve içtik, gitar çaldı, elbiseyle rahat edemedigim icin onun tisortu ve sortunu giydim inanin benim kotu bir amacim yoktu. Opustuk sarildik baya bir opustuk ama ileriye gitmedik opusmekten baska. Sonra annem aradi nerede kaldin dedi kiz arkadasimla bulusucam saniyordu. Yoldayim dedim. Beni eve kadar birakti beraber yuruduk. Sonra eve gectin mi yazdi. Benim aklima suphe dustu acaba niyeti kotu muydu ilk bulusmadan evine gittim resmen falan diye. Cok aptalim ama lutfen kotu yorum yapmayin. Bunu ona acikca yazdim. Dedim buraya kadar miydi beni kullandin ve bitti mi dedim. Bahaneler uydurdu baglanmadan bitirelim dedi. Resmen beni kullanip atti. Kaldim boyle. Onunla bir seyler yasadim diye ona baglandim hoslaniyordum zaten ve o beni kullanip atti. Tek kullanimlik yuz maskesi gibi hissediyorum. Yerimden kalkacak halim yok. Kendime cok kizginim ondan nefret ediyorum. Ilk kez biriyle opustum ustelik. Kimseye anlatamiyorum halimi kaldim boyle yardim edin nasil gececek kalbim agriyor resmen. Aglayamiyorum bile uzuntuden. Yardim edin ölmek istiyorum resmen.

Beni kullanıp attığını hissediyorum, çok üzülüyorum. Ne tavsiye edersiniz?