Yani aci cektigi belli, yinede sevdiginden devam ediyor, sevgim olmasa seni bin kere birakirdim, senin gibi biriyle asla olmazdim, gururuma yediremiyorum diyor. fakat cok seviyorum sensizde yapamiyorum diyor. Bilmiyorum zamana geri donup yaptigim hatayi duzeltemem. Bende onu birakamam, onun bu olayi unutmasi icin napabilirim? Acisinin gecmesi icin, dedim istersen vur, bagir cagir acin boyle dincekse eger bu sekilde herseyi geride birakacaksak yap dedim. Fakat bilmiyorum bu bi cozumu onuda bilmiyorum, ikimizde devam etmek istiyoruz ama bu yaptigim sevgimize baya bi hasar birakti, cogunuz devam etmeyin diceksinizde, olmuyo denedik olmuyo, oyuzden devam edebilmenin yollari nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBir insan asla ihaneti unutmaz ne yaparsan yap. Bence affetse bile üzerinden aylar yıllar geçse bile o ihaneti asla ölene kadar unutmaz unutamaz. Sürekli en ufak bir kavgada söyler bu durumu başına kakar durur. O yüzden bence ayrılmak sizin için en hayırlı olanı diye düşünüyorum. Hemde sana güveniyorum hiçbir zaman olmaz tam.
03 Yorumla
Soran+1 yılOeki onunda beni aldatmasini saglarsam? Herkes oyle demis?
- +1 yıl
Bence çok saçma bir durum ne gerek var böyle bir şey yapmaya. Böyle diyen insanlar gerçekten neyin kafasını yaşıyor onu anlamıyorum şahsen ben.
Soran+1 yılDogru diyosun sacma dimi
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Aldattığınızı itiraf ettiğiniz ve partnerinizin sizi affettiği bir ilişkide, affetme süreci tamamlanmış gibi görünse de unutma süreci daha uzun bir zaman alabilir. Partnerinizin bu konuda hala duygusal bir yara taşıdığını görmek, ilişkinizin yeniden sağlıklı bir hal almasını zorlaştırabilir. Ancak bu durumu düzeltebilmek ve ilişkinizi onarmak için atabileceğiniz adımlar vardır.
İlk olarak, dürüstlük ve iletişim en önemli unsurlardır. Aldattığınızı kabul ettiğiniz için dürüst davranmaya devam etmelisiniz. Partnerinize duygularınızı ve düşüncelerinizi açıkça ifade edin. Onun da size nasıl hissettiğini anlamak için empati yapmaya çalışın. İletişim sorunlarını çözmek ve birbirinize olan güveni yeniden inşa etmek için birlikte çaba göstermelisiniz.
İkinci olarak, özür dilemek ve hatalarınızdan ders çıkarmak önemlidir. Partnerinize samimi bir şekilde özür dileyin ve gelecekte benzer hataları tekrarlamamak için ne gibi adımlar atacağınızı anlatın. Kendinizi geliştirmek ve ilişkinizde daha iyi bir partner olmak için çaba gösterin.
Son olarak, zaman ve sabır gereklidir. Partnerinizin duygusal yaralarını iyileştirmesi zaman alabilir. Ona zaman tanıyın ve sabırla ilişkinizin düzelmesini bekleyin. Aynı zamanda ilişkinizi daha güçlü hale getirmek için yeni deneyimler yaşamaya ve birlikte vakit geçirmeye çalışın. Terapist veya danışman yardımı almak da bu süreci destekleyebilir.
Unutmak, affetmekten daha uzun sürebilir, ancak iletişim, özür dileme ve sabırla, ilişkinizi onarabilir ve daha sağlam bir temel üzerine inşa edebilirsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAffetmek demek unutmayi secmek demek degilmidir? Bir insan unutamiyosa affedemediginden degilmidir? Biz sakince konustuk, guvenini kazanmak icin telefonumun sifresini kaldirdim, hergun rahatca bakiyor, anlasamadigimiz tek konu kiminle beraber oldugumu soylemedim, dedim sana itiraf ettim fakat soylersem zarar verirsin dedim, zarar veriri ama bilmej istiyorum anca bu sekilde affederim diyor, ya da evlendikten sonra belki balayina cikar tamamen sifirdan baslariz diyor, bilmiyorum bende bazen nasil sifirdan baslicam bilmiyorum, diyo bana iyi davranirsin zamanla tamamen unuturursun diyor, fakat o bana kizdikca ustume geldikce ona iyi davranamiyorum bazen gunlerce konusmadigimiz oluyor, yani kirip dokuyoruz ama sevgimizi bu durum zedelemiyo hala cok bagliyiz, fakat bilmiyorum son zamanlar ona karsi birseyler hissetmemeye basladim, bilmiyorum ama hala seviyorum, onu anlamaya calsiiyorum fakat nasil bi duygu oldugunu kendim yasamadigil surece anlamicam abarti gibi gelecek hep, yani seviyosak affedilmesi gereken bi durum gibi gelecek fakat oyle degil galiba cunku burada cogu insan aldatma soz konusu olunca birakirim yazmis, yeni seyler yapsakta kucuk bi tartismada konu oraya geliyor, utandigim bi durum oldugu icinde susuyorum, ve beni susturdugunu gormek onu mutlumu ediyor ya da bu sekildemi ustesinden geliyor ya da affedemiyrmu bilmiyorum. Ozur diledim, ama bana guvencini yerine getirmedi, naparsam yapim, birakmiyorda, bilmiyorum yoruluyorum ama seviyorum, ama beni bukafar yordukca hattalar yapiyorum, zaten oncesindedenayni sekilde davrandigi icin acisini bu sekilde cikardim, ama bilmiyorum seviyorum oda seviyor, evligigi hizlandirirsak belki duzelir bilmiyorum :(
Benim başıma gelmişti çok eskiden, Bi sene boyunca yüzüne vurdum bunu, ister istemez konu buraya geliyor, ayrıldık 2 sene kendime gelemedim ama bitti nihayet, sevgi saygı hepsi bitiyor unutmayınca
05 Yorumla
Soran+1 yılYani sonuc olarak ayrilcazmi? Oda iki senedir aynisini diyor aldatigimi, Şu an iyimisin peki? ya da boyle bitmeseydi yani bitmrmeis icin naptiniz? Saygidami bitiyo zamanla, evet saygisi bitmis fark ettim, yani baya degisti, bilmiyorum ama sensiz yapamiyorum diyo sonra evimen filan geliyo napacam ben, pismanim bende onu seviyorum sevgimizi bitiremediki oda sonra soymediginden pisman oluyor napacaz
Soran+1 yılO duzelcegini dusunuyor cok cabaliyor? Sendede varmiydi bu?
Soran+1 yılOnu gercekten unutunmu peki
kardeş madem böyle seviyordun ediyordun niye aldattın zorun neydi? yaşın kaç evlimisin sevgilin mi bu nedir biraz detay ver ki tadı çıksın yorumlarken...
09 Yorumla
Soran+1 yılYasim 25, evlencez yakinda, yani Nisan yapildi, seviyorum, ama yani bilmiyorum aklim eski sevgilimde kalmisti, kimi sevdigime emin olamadim, ama Şu an eminim, nisanlimi cok seviyorum hatta yaptim, yani bilmiyorum bi an eski sevgilimi biriyle gorunce hazmedemedim, ama beraber olduktan sonra bilmiyorum ona karsi birsey hissetmedigimi anladim, zaten Şu an benim yuzumden ayrildilar
Soran+1 yılEvet cinselik yasadik, bende affetmez sandim ama bukadar sevmesem asla affetmezdim olmuyo diyo, korktum kendine zarar vercek diye, ben ayrilmak istedim cunku anladim yani bidaha aramizin eskisi gibi olmayacagini, ama sensiz yapamam dedi, ne olduysa oldu ama sensizligi kaldiramam dedi, yani sensizlik senin yaptigindan daha aci ve zor dedi, bidaha olmaz ben hatta yaptigimi anlayip okadar pisman oldumki yani ne yaptigimin farkinda degildim sornadan onun okadar duygularini kirdigimi gorunce okadar uzuldugunu cöktugunu caresizligini, guvensizligini, kirginligini, öfkesini gorunce, anladim, :(
Soran+1 yılYapacam ne lazimsa yaparim
- +1 yıl
Kral ne tavsiye ettin çok merak ediyorum. O bilgi tüm insanlığa lazım olabilir 😃
Soran+1 yıl@Cleanman58 bi bilsen neler dedi🤣
Soran+1 yıl@Cleanman58 sey dedi oda seni aldatsik odesin dedi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
16Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılUnutulmaz unutulmayacak olan hatalar var dil ne kadar affetse de kalp ve zihin aslında hiç affetmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKeske yapmasaydim, o sekil devemi yasasak , napiyom birakmiyo, acikcasi bende cok seviyorum onu ama ofkeyle geri donduremiycegim birsey yaptim bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim bırakın o sevgiyi o sevgiden birliktelikten hayır gelmez. Kendi kocanı da şiddete teşvik etme s*lak gibi. İlla biz birlikte olacaz diyorsanız sen de kocana bir kadın bul ya da yiyişmesine müsaade et ödeşmiş olursunuz en azından.
08 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz oyle, baska bisey yokmu, ben bana zor gelir, baska bi cozumu yoklu
- +1 yıl
Aldatılacaksın bir seferliğine o kadar
Soran+1 yılOzaman sorcam ona bunu bende cok agir geliyo ben ona karsi sevgimi kaybederim belki o kaybetmedi ama ben kaybederim ozaman sevmedigim biriyle beraber olmak agir gelir bana
- +1 yıl
Sen aldatarak onun hakkına girmişsin ama yani seni aldatması seni rahatsız etmemeli. Emin ol bu en iyisi sizin için. Bir nevi ödeşmiş olacaksınız işte.
Soran+1 yılOlmuyo iste, o beni aldatinca bu bana koyuyor, yani onun bi baskasina dokundugunu dusunmek, baskasinin teninin kokusu gececek, sevmicem onu bidaha, ama onun sevgisi azalmadi, benim sevgimde azalmadi Şu an bu telafi edilir, ama baskasiyla olursa benim sevgil biter, bunu telafi edemeyiz belki berabere kaliriz esit oluruz ama icten icten yapamical
- +1 yıl
şu an içten değil zaten o seni sevmiyor aslında. Ya sen aldatınca sorun yok o aldatınca niye sorun oluyor ayrıca. Bir kereliğe boynuzu sen yiyiver. Ödeşmiş olun işte. Yoksa böyle hiç iyi gitmez evliliğiniz.
Soran+1 yıltamam denicem, yok biliyom iki tarafta hal ettigini yasamali dogru diyosun zor olacak
- +1 yıl
Emin ol daha mutlu olacaksınız 🙂
Hiç bir zaman unutmayacak bunu. Ve hep senden şüphe duyacak. Güven kalmadı ilişkide artık. Çözümü ayrılık başka yolu yok. Aksi halde kendinize zarar bile verirsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılGuvenini kazanamaz miyim bi sekilde yani degsitigimi gostersem yani napasam
+1 yılDevam edebilmenin bir yolu olduğunu düşünmüyorum, çünkü ilişkiniz boyunca bu şey hep başrolünüzde olacak, sağlıksız ilişki ne kadar yürü bilemeyiz
21 Yorumla
Soran+1 yıl:(
+1 yılAyrılmaması hata aslında unutamayacak ve asla da güvenemeyecek güven olmayan ilişkide biter yapmayacaktın yani aldatan eziktir
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyosun keske yapmasaydim ama neni sinirlendirdi hemde baya, bilmiyorum bi ofkeyle yaptim, olmasaydi keske, ayrilmiyoda napiyim ben, annenlere soylerim her turlu evlenmek zorunda kalirsin diyor, nisandan once beraber oldukya, yani birakmiyo atmiyo nisani seviyorum diyo
ilişkiniz baya toksik olmuş :) çocuk olursa eğer ileride daha kötü durumlarınızda olabilir. biriniz evliliğe ihanet etmiş bence uzatmayın.
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru cocuklarda etkilencek:/
Gizli Üye(18-24)+1 yılZaman çoğu şeyi siler ve en etkili ilaçtır. O yüzden geçen zaman boyunca ona hoş davranıp onun kadını olduğunuzu ve onun diğer tüm erkeklerden daha iyi olduğunu kendisine hissettirmeniz gerekir. Bu şekilde yarasını hafifletebilirsiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılYani sadece hafiflicek, duzelmicek? :(( bu yorum en cok uzen bu yorum oldu
Cevap sahibi+1 yılBelki de düzelir, geleceği bilemem sonuçta. Ancak srn tövbe et hatanın farkında olman onu yumuşatabilir
Soran+1 yılUmarim, tovbe edecegim ettim ama bidaha edecegim saoalsin
Sevgilisi olmasan zaten bırakma bırakmama durumu olmazdı akajsvsbskj
07 Yorumla
Soran+1 yılNapacaz:/ bende uzuldum
Soran+1 yılDogru diyorsun, ama soyle bi durum var, zamanla yapilan unutuluyor. Fakat yapilan kisi bunu unutamiyor, yani bana yapilsa bende unutamazdim, ama zamanla bana bunu yapan kisi bunu unutacak. Yani ben ozamanda yaptigim icin cok pismanlik duydum, keske bunu yapmasaydim dedim, bi anlik birsey icin butun sevgimi boyle yikmasaydim dedim, utandim, pisman oldum, ozamanlar bunalima girdim uyamadigim gunler oldu, fakat aradan aylar gecmis bunu neden daha yuzume vuruyor, hak etmedi, fakat onla kavga ettik, sonra bilmiyorum o zamanida baskasiyla birklikte olarak gecirdim, stres atmak icin, fakat daha cok stres yasadim sonrasinda, bilmiyorum sacma seyler yaptim sebebini daha bilmiyorum, hak etmedi dogru diyorsun, vicdanliydim ama hatalar yapinca vicdanin bu duruma alisiyor, geri kendime gelmem lazim, yanlislar alisilacak bir durum degildir dogru diyorsun
Soran+1 yılBaska seyler dese, agrima gidiyo, ben zaten yaptigimi unutmaya calisiyom zaten pismanim duydukca moralim bozuluyo utaniyorum uzuluyorum
+1 yılyapacak bısı yok olan olmus kaybetmek ıstemeyen devam eder ama unutma artık eskı degerın yook senı kesın aldatıcak ocunu alıcak dıyım.. ozaman bıraz sogur onunla konus ve bır kadın bulsun onla yapsın oda aldatmıs olur esıtlersınız
13 Yorumla
Soran+1 yıl:( aldatacakmi, yani oyle olmuyo, olmaz, yani olmazki, yapamam oyle, baska birsey soyle
- +1 yıl
ne dememı ıstersın yazsana bana
- +1 yıl
Bu mantıklı bir yorum. Ben de böyle düşünüyorum.
+1 yılhmmm işin içine aldatma girince mide bulanıyo ya şimdi ne diyim ki knk sana şimdi bi kere aranızda hep bi şüphe olucak olur yani bilmiyorum ya olumlu bakamıyorum knk sorry fşlsakdfaşlkds
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤣 saolasin knk
+1 yılUlan, var ya sadık kalmayı bile beceremiyorsunuz dürüstçe seven insanların da hayatının içine edip bırakıyorsunuz ya tüh, size
023 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah
Soran+1 yıl:( denedim, yapamadim, sonradan nekadar cok sevgidimi anladim. acikcasi ona karsi duygularimdan emin degildim, yani oylesine birseyler yasiyoruz sandim, sonradan nekadar baglandigimi sevdigimi anladim, dogru diyosun dedigin gibi yaptim :/
- +1 yıl
Senin ki sevgi değil vicdan azabı sevdiğinden değil vicdan azabı çektiğin için onun yanında kalmak istiyorsun
Soran+1 yılGaliba, cunku benim yuzumden ailesini birakti annesini babasini kardeslerini, hepsiyle kavga edip ayri eve cikti., ben naptim :( aldattim onu, evlencem dedim, gururuyla oynadim, yani kendi aileme bile soylemedim, ustune gittim bide aldattim, napiyim simdi ben
Soran+1 yılBunun icinmi vicdan yapiyorum napiyorum bilmiyorum
- +1 yıl
Ben o çocuğun halini öyle iyi anlıyorum ki Allah ona sabır versin gardaşım benim şu an ne haldedir içinde ne fırtınalar kopuyor açıkçası şu durumda senin ne hissettiğin umrumda bile değil inşallah o çocuk atlatır da içini huzur kaplar bir an önce
Soran+1 yıl@__howm_ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣silmeyin bol bol
Bildirim alsin
Soran+1 yılFakat aradan zaman gecti, napacam:( oda zamanla unuturmuki, nasil bi duygu olmadigini bilmedigim icin onu anliyamiyorum, bilmiyorum aldatilan taraf ben olsam belki Şu an seni anlardim bence agir birsey,’ben sadece yaptigim sey icin uzuluyorum ve utaniyorum ama onu acisini anliyamiyorum
- +1 yıl
Onun acısını anlaman için aldatılman gerek eminim o yapsaydı sen onu, affetmezdin çünkü sen onu, sevdiğini sanıyorsun sadece ama o seni gerçekten seviyor keşke sevmeseymiş
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
🤷.
Soran+1 yılCok dogru dedin, sevdimi sevmedimi bilmiyorum ama onunla konutugum halde bugun evlenmek istiyor o evlenmek isteidgi icin evlensem nolur acaba?
- +1 yıl
Ya sen önce şuna karar versen o çocuğu seviyor musun sevmiyorsan bırak çocuğun hayatın mahvetme 3 gün ağlar sonra başkası gelir yaralarını sarar çocuğun GERÇEK sevgisiyle
Soran+1 yılSeviyormuyum bilmiyorumki? Birakacak gibi oluyorum, ve onsuz olamiycagimi biraktigimda anliyorum, aklima geldikce onu dusunuyorum, onlaylen asiri derecede mutlu oluyorum onsuzken dunya simsiyah, bilmiyorum sence seviyormuyum? Bunlar sevgili yoksa baglilikmi bilmiyorum, yani onunleylen onu korumak onun yaninda olmak istiyorum, fakat bazense hicbirsey yapmak istemiyorim kendi kendime takilmak oyle vakit gecirmek istiyorum, yani bilmiyorim benim icin cok cabaliyor, bende onun icin ellimden geleni yapiyorum sence seviyormuyum? Ama ailemle tanistirmadim yedi senedir oyaladim sevmiyormuyim bilmiyom
- +1 yıl
Sevginin şüpsesi belirsizliği olmaz
Soran+1 yılOzaman sevmiyormuyim nedne birakamiyorum?
- +1 yıl
Seviyorsan bırakmıyorsan neden aldattın önce bunun yanıtını bul
Soran+1 yılBi ofkeyle olusan birseydi
- +1 yıl
Hiç sanmıyorum ama öyle olsun
Soran+1 yılGercekten ofkeyle olan birseydi bi anlikti, yani bilmiyorum neden hangi akila bunu yaptim, ama simdi olsa yapmazdim
- +1 yıl
Olan olmuş artık yapacak bir şey yok
+1 yılİlişkiye girin bence tavsiyem aşkı toplar sadakati artırır
05 Yorumla
Soran+1 yılGirdik ama yani degisen bisey olmadu
- +1 yıl
Birdaha farklı şeyler deneyin
Soran+1 yılHerseyi denedik, ama bilmiyorum iyi gidiyo bi kavgada hersey yine basa sariyor
- +1 yıl
O zaman benimkini yala iyi gelir
Soran+1 yılNasi anlamadim
+1 yılSen onu sevmiyorsun ki o seviyor. Kullan enayiyi😂
02 Yorumla
Soran+1 yılOylede olmazki
- +1 yıl
Niye canım kullansana:))
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYine yaparsın 😘
010 Yorumla
Soran+1 yılBu dusunce niye
- +1 yıl
Alıştığı zaman insan bırakamıyor ki
Soran+1 yılBi kereden alisilmazki?
- +1 yıl
Himm hep öyle başlıyor eminn ol
Soran+1 yıl:/ oyle bisey mumkun degilki cinselikse mumkun degil bence
- +1 yıl
Tatlı oluyor. O tat damaginda kalıyor ve istiyorsun
Soran+1 yıl:/
- +1 yıl
Üzülme. Sadece dikkatli ol ve yakalanma 😉
Soran+1 yıl🤣 zaten oladar uzuldum ayni seyi yasamaktansa onbunubhak etmiyo
- +1 yıl
Peki ne diyim 👌😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılaldatma duygusalmıydı fızıkselmı?
012 Yorumla
Soran+1 yılIkisi
Cevap sahibi+1 yıldertlestıgın bırısı var mı pekı
Soran+1 yılYok kimsem hyik
Cevap sahibi+1 yılsenle uzunca konusalımmı dertlesme falan ne dersın
Soran+1 yıl:) olur
Soran+1 yılGizlisin :)
Cevap sahibi+1 yılsımdı burdamısın
Soran+1 yılBurdayim
Cevap sahibi+1 yılhadi
Cevap sahibi+1 yılburada mısın donmedın :(
Soran+1 yılGormedimki
Cevap sahibi+1 yılsımdı burada mısın?
Gizli Üye(25-29)+1 yılFiziksel olarak mi aldattin?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet fiziksel
Cevap sahibi+1 yılŞimdi beni iyi dinle, gerçekci bir yorum yapacagim.
Ayrilin demeyin yapamiyoruz ne demek?
Farkli sehirlere tasinabilirsiniz
Yetişkinseniz Ailesi cektigi acinin farkindaysa işi gücüde varsa izin verir.
Sende sağduyulu davranmalisin, her durumda sana baktiginda icinde bi nefret duygusu olacak.
İşleri yokuşa sürüyorsunuz yapmasi gerekeni o yapamamış. Ama sen yapmalisin. İkinizinde iyiliği için.
Sen zaten fiziksel olarak yapmışsın, şu an seviyorum demen ne fayda?
Bunlari canini yakmak icin demiyorum ama birinin realist bir yorum yapmasi lazimdi.
Soran+1 yılNefretmi? Unuttum dedi sveiyorum dedi, ben ayrilmayi denedim, ama pesimi birakmiyorki? Yani ikimizde uzulcegiz diye, gel uzaklara gidelim sifirdan baslayip herseyi unutalim diyor?
Cevap sahibi+1 yılSence unutmus mu kandirma kendini. Oyle bir kazik atmissin ki sence unutabilir mi o?
Kendisinin sana verdigi deger, aldatmadan onceydi.
Şoka ugramis gibi, bagimli kisiligi var. Yaptigin hainligij arkasina siginma ve gereken neyse onu yap.
Temiz insanlar temizlerle beraberdir. Erkek arkadasinda kafa yok şuanda. Ama sen bu zaafini kullanirsan daha ne kadar zarar verebilirsin bilmiyorum.
İnsanlara akil danisiyorsun, boş ver kanka unutur bir sekilde diyen karakter yoksunlari laylaylom takilsinlar.
Hayatta herseyin karsiligi olmali. Adalet icin senin elini ayagini cekmen lazim. Yoksa insallah bi omur boyu mutlu olamazsin.
Soran+1 yılAyrildim ama aylar sonra geri geldi kapilarda bekledi, telefonla arayip durdu, sonuc olarak herkes gormeye basladi oylede olmazki, tasinamiyorum, ama acikcasi bende cok bagliyim, onsuzda mutsuzum? Ama onu ellimden grldigimce mutlu etsem ennazinfdan mutlu olma sansimiz olcakmi? Napsamki cok mutlu etsem omrunun sonuna kadzr? Belki telafi ettirim boyle, zaten bensizde mutsuz, intihar etmeye kalkti korkuyorum, soyliyemedim burada ama yani birakamam onu, cok sevmis okadzr cokki hatalari goremiyor fark edemiyor birakamiyor
Cevap sahibi+1 yılBeyefendi halinden memnunsa yapacak birsey yok. Ben diyeceklerimi dedim , acilari, pismanliklari yasamak size kalmis.
+1 yılAyrılın çaresi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılCaresi yokmu:(
- +1 yıl
Hiç yok sıfır
+1 yılÇocuğu seviyorsan ayrılırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Denedim ama birakmiyor?
+1 yılAsla unutmaz hep yüzünde vurur
03 Yorumla
Soran+1 yıl:( neden napcaz
- +1 yıl
Bilmem
- +1 yıl
Eklesen mesaj atarmisin ozelden
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok seviyorsa affeder erkek kolay bırakamaz
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılama unutmaz
Soran+1 yılNapcam ozaman hep boyle devami etcek cozumu nedir, birakmayi denedik olmadi hergun evime geldi herkes rahatsiz oldu, unutamiyorda tek kavgada yuzume vuruyor, yapmicam diyor, yine yapiyor ,
Cikamadim bu isten ama cok ta seviyorimn yapmasaydim bi ofkeyle yaptim
Cevap sahibi+1 yılbi anlık hataya düştüğünü söyle aklım yerımde değildi de
Cevap sahibi+1 yılböyle söylersen affeder
Soran+1 yılAffetsede untmasini nasil saglarim
Cevap sahibi+1 yılbirdaha olmayacagına soz ver
Soran+1 yılSoyledim ama hala ofkeli bana bugun yine soyledim ama gozlerinde goruyorum sevgisiyle ofkesi karismis
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimle neden aldattın değdi mi
026 Yorumla
Soran+1 yılDegmedi, eski sevgilimle aldattim degmedi ona sinirli oldugum icin ama cok pisman oldum
Cevap sahibi+1 yılİlkin eski sevgilin mi
Soran+1 yılYok ilkim bu suanki
Cevap sahibi+1 yılCinsellik mı yaşadın eski sevgilinle? Bu duruma seni o nasıl getirdi o işi yaptı anlamadım
Soran+1 yılCinselik, yani onla yasiyamamaistim bos yere ayrildik, sonra sevgiliiyle gorunce boyle oldu, sonrasinda pisman oldul ona karsi hislerimin bitik oldugunu anladim amangec oldu
Cevap sahibi+1 yılO nasıl seni yatmaya ikna etti de
Soran+1 yılSevgilimle kavgaliydim, acikcasi ictim diye oyle oldu yoksa yatmazdim bide merak acaba onla beraber olmus olsaydim ne olurdu meraki vardi cok hava atiyoda ben soyleyim boyleyim diye ama yani ozamanlar bakireydim merak yuzunden oldu
Cevap sahibi+1 yılO daha önce yapmış biri miydi? İkisini de kıyasladın mı sonra
Soran+1 yılKiyasladim, yani bu soru aklina nerden geldi🤣 evet boyle sacma sapan birseyi niye yaptim bilmiyorim ama yaptim, ve suanki sevgilim o konuda digeri kadar iyi degil, ama digerinide sevmedigim icin eskide kaldigi icin ve sadece merak oldugu icin igrenerek oldu fakat kisa oldu odaklanamadim, bidaha denedi, yine olmadi, yani oldu ama uzun surmedi, dedim merak ettigim icin yasadik bunu, yoksa sana karsi hicbirsey hissetmiyorum, igreniyorum
Dicektim ama sustum, dedim bidaha mesaj dahi atma, kala kaldi
Cevap sahibi+1 yılEski ile iki defa mı yaptın
Cevap sahibi+1 yılAldatılma korkusu veya bakire olmayan bir kıza aşık olursam diye ileriyi düşünüyorum değişik değişik senaryoları düşünüyorum ciddi bir ilişkim olsun istiyorum o yüzden sordum
Soran+1 yılAyni gunde iki defa oldu, aldatilmazsin, yani eger sevdigin vakit kizin kafasinda birazda olsa karisiklik varsa devam etme, ben bastan beri karisiklik vardi, hep bana onu seviyim diye ugrasti, ama hepte sevemedigimden benden hirsini cikardix sonunda sevdim ama hirslari bitmedi, hata yapmama sebeb oldu, dedim ona belki oyuzden affeti, bukadar ustume gelmeseydim dengemi bozmasaydin herseyi boyle mahfetmezdim, hem yok yere gunah isledim, tamam benim sucum, ama beni onunda payi var beni bukadar dengesizlestirmeseydi yapmazdim, dedim ona boyle devam edersen seni aldatirim dedim, inanmadi, biraz hirstan oldu, keske yapmasaydim, yok yere gunahada girdim, bakire degilse sorun degilki sana sadik kalsin onemli degil ama onu gercekten anla anliyormus gibi yapma ya da oyle hissetme gercekten anlamaya calis, yorucu olsada bu durum, aldatmaz aldatirsada dunyanin sonu degil zorlanirsin ama ellinde sonunda hayatina devam edersin ya onla ya onsuz ama canin yanar hemde cok, ala bu seneryolar seni daha cok mutsuz eder, o anki yasiyacagin durumdan dahada cok mutsuz eder cunku bu senaryolar hep aklinda dolaniyo. Guven ona, ama seninle sifrelerini paylassin, yanliz birak onu, ama bi gozun yinede ustunde olsun, cok yakin erkek arkadasi varsa tamam aralarini bozma ama dikkat et, de benimde kiz arkadasim yok seninde olmasa ya da cok samimi olmasaniz dersen, yanliz gonderdiginde hatta uygulama indirin, konumlarinizi gorursunuz o seninkini sende onunkini gorursun,
Soran+1 yılguvensizlikten degil, sadece birbirinizin guvende oldugunuzi hem hepte sormazsiniz nerdesin diye, tabi hepte her gittigi yere pesine takilmada guvenmedigini anlar yapcaksanda uzaktan yap;) ama guven ve sev onu, hep stres altinda birakma, seviyosan hatta evlen bak biz uzun sure nisanli kaldik yedi sene, yani baskasi simdiye evlenmisti, birazda onun stresi ciddiye alamadim iliskimi, yani hala sevgili moddunda hissettim kendimi, bilmiyorum ilk sevgilim belkide ondan bayaa yanlislar hatalar yaptim, ama ciddi oldugunuzi gosterin birbirinize acelede etmeyin, fakat deger ver, aldatmaz senu aldatirsada onca seye ragmen kendi kaybeder seni hak etmemistir ozaman
Cevap sahibi+1 yılBakire değilse net bırakıcam istisna durum sadece tecavüze uğramış olması olur. Hiç kimseye ben güvenemiyorum aldatmak artık o kadar basite indirildi ki ciddiyetsiz flörtöz kız dolu artık. Eski sevgilin cinsellikte iyiyse aklın hep onda kalmayacak mı?
Soran+1 yılBakire degilse diyosunda, belkide bi anlik hatta oldu? Hem sen bakir misin? Kac kisiyle beraber oldun? Hicmi flörtun olmadi, ? Tecavuzse o ayri tabiki. Aldatmak oyle basit olmamali bende normal bulmiuyorum nasil oldu bilmiyorum, ama herkes ayni degil, vide erkekler biraz tesvik etti, erkek yapar kadin niye yapmasin dusuncesiyle hersey boyle sarpa sardi, iki tarafta yapmasa belki daha farkli olurdu, eski sevgilimde kalmaz yani aklima o gunu utunc verici bi gun olarak getiritorum hatta dusunmuyorum
Cevap sahibi+1 yılBen bakirim o yüzden korkuyorum işte beni hak etmeyen bir kızla olmak istemiyorum. Kızlar da bir anlık hata olmaz. İyice düşünüp karar alırlar başka biri ile olmaya karar verip yapmışsa gitsin onunla evlensin benimle değil. Erkekler nasıl teşvik etti anlamadım? Sevgilinle ilişki kötü olunca eski sevgilini özlemeyeceğine emin misin?
Soran+1 yılEger biri sevgilsiindennyeni ayrildiysa ve senle iyi olmaya calisiyosa ondan kesinlikle uzak dur derim, akli hala eski sevgilsiindedir, bendeki durum farkli, biz iliskimizi bitirmistik o sira duygusal bosluga dusupbbunubyaptim, ama sonrasinda bariscagimiz aklima gelmedi, ve dedi daha yeni ayrildik nasil olur ayrilmadik bile sadece kriginlik vardi… sen bakirsen, haa ozaman once ama karakterine bak birinik bakire olup olmamasina degil, bak bende bakireydim gittim sonrasinda hatalar yaptim, karakterine bakcan, ve seni tandiignda kafasi kesinlikle karisik olmasin, seni yara bandi gibi gormesin, erkeklerin tesviki su sekil, hani hep erkek yapr diyorlar ya, erkekler butun oisligi yapiyodu kadinlari kisitliyorlardi simdi onu astil, ama noldu hepimiz pislik olduk, bence iki tarafinda temiz kalma cabasi olmaliydi erkke yapar kadin yapar davasi hic baslamamliydi, utanc verici seyler erkegede kadinada layik gorulmemeli, yok o hataya bi kere dustum bidaha dusmem eski sevgillimden Şu an nefret ediyorum o hataya dustum diye, sanki bekliyodu sevgilimi birakipta onunla duygusal bosluktan viseyler yapcagimi sezmis gibiydi, yani bu ani bekliyo gibiydi, nefret ediyorum ondan, sen senin karakterina uyan seninle iyi anlasan biriyle ol, anlasamayan ama anlasmak icin cabalayan biri olmaz, zaten uyusmuyodur karakterlef zorlamanin alemi yok;) kendini iyi hisettigin kendin gibi hisettigin biriyle ol, yani yapmacik olma o kisininnyaninda
Cevap sahibi+1 yılBakalım kader neler göstericek neler olucak. Sen neden eski sevgilini hayatından silmedin? Şimdi de duruyor mu
Soran+1 yılGoruyorum ayni mahakede yasadigimiz icin imkansiz karsilasmamak ama gormezden geliyorum
Cevap sahibi+1 yılSana yürümüyor mu?
Soran+1 yılDenedi, bidaha denersen kotu olur dedim sevgilime soylerim dedim
Cevap sahibi+1 yılEee o ne dedi
Soran+1 yılAgladi birakamam filan dedi, duygusal numara filan sanki anlamadim🤣 dedim bak ciddiyim bu aglama filan bana sokmez, maksat cinselikti ikimizde biliyoruz, asik olmus gibi yapma olmadigini biliyom dedim, olsa zqten uzulurdum hem ozaman biseyde olmazdi,
Cevap sahibi+1 yılSevgilin nasıl öğrendi olayı. Eski sevgilin şimdi denemeyi bıraktı mı
Soran+1 yılVala bi denesin basi belaya girer bitti gitti
Cevap sahibi+1 yılUzun boylu musun? Bir de sevgilin onu aldattığını nasıl öğrendi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılFiziksel mi
01 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel dogru
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri