Böyle yazdı ne düşünüyorsunuz
Hızlı geçmişi olan erkeklerin aldatma olasılığı daha mi yüksek yoksa tam tersi mi?
Böyle yazdı ne düşünüyorsunuz
Arkadaşımla bunu tartışıyoruz.
Ben tersi olduğunu düşünüyorum
sizce bu nasıldır
Valla bu olay yalan hızlı olması o adamin istediği bir şey değil çekim gücü diye bir olay var libido da yüksek olunca bu adam ne yapsın atacak bir yere enerjiyi o yüzden çapkın yoksa hak eden birini normal biri niye üzsun annem
İşte mantıklı konuşan biri 😂
Gerçek bu adam doymuş olur hem sende de uyumu yakalarsa durulur
Bence de
Doğru olan bu
Doymamış adam ileri yaşlarda aldatmaya meyilli oluyor
Öyle tabi sen ne yapıyorsun ona göre birini mi bulacan kız tecrübe de var diyorsun 😃
Birini buldum
Grup kabul et dedi
Kolay bulmuş kadınları adam cozutmuş
Ben diyorum çocuklarımın babası ol o diyor 😂
Oha sende gidip lgbt üyesi bulmuşun iş güç ne senin giz
Yav hiç öyle birine benzemiyordu yemin ederim
Böyle erkek erkek biriydi
Sen onu boş ver sen erkek bul vurdun mu yere 6 metre toz cikarani😂
Aşık oldum
İşte vazgeçmeye çalışıyorum
Vazgeçmek unutmak zaman alıyor nerelisin hangi şehir
Samsun
Adam Antalyalı
İstanbul’da ama
O nasıl bir şehir yapılanması sen samsun o İstanbul ama Antalyali😂
Aynen
40 yolda bir aşık olasım tuttu olaya bak
Sen İstanbul'da mısın
Yolda mi tanidin anlamsdi
Yokta gittim İstanbul’a
Ne bahtsız kızsin neresine geldin kiz
Anadolu Avrupa
Gezdim
Benimki Üsküdar’da
Sen gel motorla gezdireyim seni fikrin değişir o zaman sana makina gibi adam lazim
Olmaz sağol
İyi düşün bence sırılsıklam olursun net
Engel yiyeceksin az kaldı
Kalp den engel yemeyelim diğerleri asılır pammigim😃
Ne güzel konuşuyorduk niye çirkinleştin ki
Bir şey demedim bea sende de hiç mizah yok annem
Böyle mizah olmaz olsuN
Tanısan bı pişman olurdun da neyse sabah iş var annem iyi geceler dilerim çıkmam karşına daha das bassrim kalbime
Haha babay
Sevdim seni boncuk 🥺😉😘
Bence hızlı bir geçmiş değil aldatma olasılığını arttıran ya da azaltan. Anlamlı ilişkilerde yaşadığı şeyler belirler. Terk edilmiş insanın güveni kırılmış bir insanın başka bir insana güvenebilmesi için büyük bir mucize gerekli bu toplumda. Aldatmayacak erkek yok gibi geliyor bana ortada "mecburiyet" yoksa. Aynı aldatanlarında başkasına bıraktığı güvensizlik gibi. Aldatanın da duygusuzlaştırıldığı ya da umursamazlaştığı yaşanmışlığı gibi benim düşüncemde.
Cevap
6Cevap
Bakir erkek severse boynuzlanır çapkın erkek boynuzlasa da sevilir aradaki fark budur.
Kimse boynuzlayanı sevmez bence
Çapkın erkekler ne yapsa ponçik, bakir erkekler ne yapsa p. slik görülüyor hanımefendiler tarafından...
Kimse bakir erkek istemez
O ayrı bir konu
Ben de onu diyorum zaten. Bakir erkek zaten istenmez. İstense bile kadınlar onu boynuzlamak için ister. Kadınlar boynuzlayanı sever seveni boynuzlar.
Bakış açın yanlış
Kadınları anlayamamışsın
Kadınların bakir erkek istememe nedeni
Kendimce söyleyim
Bu adam kadınlar tarafından rağbet görmemiş niye diye bi soru işareti oluşur önce
Sonra derim ki bu adam bir kadını elde edebilecek kadar potansiyelli değil mi
Böyle bi görüntüsü var bakir erkeğin bende
Boynuzlayanı niye sevelim
Bazı kadın kabul ediyor ama
Etmem ben mesela Etmedim de
Bakir erkek zina sevmez o nedenle bakir kalır ama kadınlar ne kadar zina etmişse o erkeği o kadar badboy görüp o kadar çok sever. Tarih boyuca tüm sadık erkekler aldatılmıştır. Jeff bezos zenginliğine, Johnny Deep ününe ve yakışıklılığına, Francesco Totti dünya çapında başarılarına rağmen aldatıldı. Ama playboylar mafyalar kötü çocuklar asla aldatılmaz çünkü kadınlar iyi erkeği yalnızlıkla cezalandırıp kötü erkeğe bedenlerini altın tepside sunmak için yaşarlar. Adem ile Havva'dan beri bu böyledir
Bence yanlış bir tespit ama
Sen bilirsin
Muhafazakarlık başka
Zina falan
Bakir erkeği kadın görüyor anlıyor tiksiniyor belki isteyerek belki istemdışı ama milyonlarca yıldır yaptıkları bu...
Yıllara göre istatistik niye uyduruyorsun
Haha
İstatistik yok gerçek var. Badboylar sevilir. Goodboylar sövülür. Kadınlığın raconu budur.
Duygusal adam istemiyoruz diye
Kaba saba kötü kalpli bişey istiyo değiliz
Kavram karmaşası var sende
Abd'deki seri katil tecavüzcülere her yıl dünyanın her yerinden milyonlarca aşk mektubu gönderilirken dahilerin alimlerin filozofları yüzde 90'ı bakir ve yalnız ölmüştür kavram karmaşası yok kadınlarda hipergami var. Kadın bilinçaltında iyi güzel ve doğru kavramları tanımsızdır. O nedenle tüm vasıflı erkekler kadınların gözünde sümsük sünepe sıkıcıdır ama nerede ayygırr anngutt kavgacı morron varsa kadınlar dudaklarını ısırıp onlara ıslanır. Bunlar ebedi ve ezeli gerçeklerdir.
Tamam öyle olsun
Bugünde senin gözünde böyle olalım
Benim gözümün bir önemi yok herkes sevsin sevilsin ben de yalnız ve huzurlu yaşayayım. Üç günlük dünya çok sevilen ölünce altın tozu az sevilen bronz taşı olmayacak hepimiz toprak olacağız. Hanımefendiler beni görünce hamamböceği görmüş gibi davranmasınlar diye karşılarına çıkmam olur biter. Sevilmeyenleri de seven sevgililerin en sevgilisi beni de sever.
Burcunu sorsam söyler misin
Başak... Bükük boyunlu başak 😊
Yükselen ay falan bilir misin
Yok millet birbirine yükselir ben de hep seyrederim. 😊
Hım
Çok iyi kız diye tanıştırmaya çalıştıkları falan hep en yakın arkadaşıma tutulurdu gençlikteyken de... Alıştım ben yalnızlığa 😊
Mutluysan sorun yok
Ailem üzülüyor ama ben de anlayacakları dilden açıklamaya çalışıyorum. Hanımefendiler kaslı uzun boylu zengin seviyorlar haklarıdır da bende bu özellikler var mı diyorum anlıyorlar.
İçimi kararttın yeminle
Yok be bir çiçeği koklamak bir kediye mama vermek bir köpeğin başını okşamak gökyüzündeki bulutlara bakmak çimlere elini sürtüp kokusunu koklamak bunlar güzel şeyler... 😊 İç karartacak bir şey yok hayat, insan ve maddi çevre üçlüsü insana bir statü veriyor ama o statüyü nasıl dolduracağımız bize kalmış. 😊 Sapım ama depresif sap değilim. 😊
Haha güzel
Yeni bi bakış açısı kazandım
Hayat insan maddi çevre statüsü
Gelişime açık çok yönlü birisi olduğun belli umarım hayat karşına hep dilediğin şeyleri çıkarır. 😊
Sağolasın
Piyasadan soğumuş erkek diye bişey var gerçekten elini bir çekerse asla o piyasaya dönmüyo
Kandırmayalim kendimizi
Piyasadan soguduk Aw
Nasıl
Benim adam 27 yaşında
Ne zaman anlar sence 😂
Saçmalama bence 30 dan önce anlamasın zaten
Hahaha
3 senemiz var
Vazgeçtim de son taşları oynuyorum
Aynen kanka
Konuş bir yerlerinden 😂
Ağzı olan konuşuyor
Hızlı nasıl oluyor ki
Hızlı yani
Bir yataktan bir yatağa
Bunlar bir kişiye sadık olamazlar ki
35 yaşına kadar durmadan birileriyle yatıp kalkan erkekler
Doyuma ulaşmış olur diye düşünüyorum
Buna doyuma ulaşmışlık denmez. Bir erkek sapıksa her türlü her yaşta sapıktır değişmezler
Hahahah ne sapığı ya
Eğer birlikte olmuyorsa bir sorunu var demektir
19 yaşında böyle düşünmen normal mi bilemedim
Bir yataktan bir yatağa 😃 sürekli birileriyle beraber olması çok mu normal sence? Arkadaşın en azından akıllıymış.
Erkeklerde cinsel istek nasıl işliyor haberin yok heralde
Erkeklerde olan libido bizlerde de var. Bizlerde her canımız istediğinde gidip farklı kişilerle beraber olursak esc*lardan farkımız olmaz. Erkeklerde de aynı şekilde. Bir erkek libidosuna sahip çıkamıyorsa ve her canı istediğinde gidip birileriyle beraber oluyorsa o erkek k*şardır
Erkek kaşarı diye bişey yoktur
Kadın libidosu erkek ile farklıdır
Bir kadın ve erkeğin ergenliği asla bir değildir
Kadınlarda cinsel pazar değeri var
Erkeklerde yok ki
Erkekle kadın ayrı canlılardır bir tutulmaz
Şimdi git sor bakire adam isteyen var mı
Erkeklerin k*şar olması için illa ki kendilerini parayla satmalarına gerek yok. Sapık olup her kıza bakan erkekler öyleler mesela. Erkeklerle kadınlar zaten bir tutulmaz ama bu konuda çok basit düşünüyorsun. Erkek kendini tutamayıp sürekli birileriyle oluyorsa o erkekten ciddi ilişki adamı olmaz. O birini sevse bile sürekli farklı yataklara girmeye alıştığı için gözü hep başkasında olur. Senin haberin yokken bile seni aldatır
Sürekli birileriyle beraber olursa bir süre sonra doyuma ulaşır artık başkalarına bakmaz lafları da hikaye
Her kıza bakanlar genelde
Görmemiş kadından mahrum olanlar oluyor
Haberin olsun
Alakası bile yok.
Her gün sevgili değiştirip halen farklı kızlara bakanlar var. Evli olduğu halde yine başkalarına bakanlar var. Bunlar ne oluyor?
Evlenenler doyuma ulaşmıyor ki
Kadın kendini garantiye aldığında vermiyor cinselliği
Her gün sevgili değiştiren niye bakmasın
Birine sadık kalması icap ediyorsa bakmasın
Gerçekten hiç mantıklı düşemiyorsun. Bence o arkadaşından biraz akıl alsan iyi olur. Yoksa bu kafayla gidersen aldatıldım pişmanım diyip ağlarsın
Şeninde görüp göreceğin şeyler var
Bende senin yaşında senin gibi düşünüyordum
Ama hayat öyle yürümüyor düşündüğün gibi
Akıl al falan
Hoş kelimeler değil
Hadi iyi geceler
Akıl yaşta değil baştadır abla 🤠
Öyle diyorsun da bilmediğin konu hakkında yorum uyduruyorsun
Kendince bir perspektif bulmuşsun
Erkekler ile kadınlar bir tutulur sanıyorsun
Oldukça da ezici konuşmaya çalışıyorsun da
Seninle çocukça tartışamayacağım
Kusuruma bakma
Bilmediğim bir konu değil bu. Asıl sen yaşın büyük olduğu için ve birilerinden duyduğun saçma şeyleri doğru kabullenmek istediğin için kendini zeki sanıyorsun ama yanıldığının farkında bile değilsin. Beni yaşımdan ve cahilliğimden vurmaya çalışıyorsun ama emin ol senden daha bilgiliyim bu tür konularda :))
Aynen devam et
Karakterine göre değişir
Düzgün biri ise fark etmez karakter meselesi
Tersi
Severse aldatmaz
Bence tam tersi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?