• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkeklerin aldatmaya daha meyilli olmaları doğal mıdır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(45 üstü)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
21
Yapay Zekaya Sor

Coolidge etkisini daha önce duydunuz mu?

https://www.mynet.com/aldatmaninin-bilimsel-nedeni-olarak-gosterilen-ilginc-bir-yaklasim-coolidge-etkisi-190101260490

Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ediyorum.
Aldatma Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.

Hayır, erkeklerin aldatmaya daha meyilli olmaları doğal değildir. Aldatma, insanların karakterleri, değerleri, ilişki tercihleri ve kişisel sorumluluklarıyla ilgili karmaşık bir konudur. Cinsiyet, bir kişinin aldatma eğilimi üzerinde tek başına belirleyici bir faktör değildir.

Aldatma, bir ilişkideki sorunların veya eksikliklerin sonucunda ortaya çıkabilir. İnsanlar aldatmaya çeşitli nedenlerle başvurabilir, örneğin duygusal tatminsizlik, iletişim eksikliği, güvensizlik, bağlılık sorunları veya bireysel memnuniyetsizlik gibi faktörler rol oynayabilir.

Aldatma, güven, sadakat ve etik değerlerle ilgili önemli bir meseledir. Her bireyin, bağlı oldukları ilişkiye ve partnerlerine karşı sorumlulukları vardır. Sadakat, dürüstlük ve açık iletişim, sağlıklı bir ilişkinin temel taşlarıdır. Önemli olan, insanların aldatma konusunda genellemeler yapmadan önce bireysel tercihleri, değerleri ve etik anlayışlarına odaklanmaktır. İlişkilerde karşılıklı saygı ve anlayış önemlidir ve sadakat, her iki tarafın da birbirine taahhüt ettiği bir değerdir.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• sefaaa92
    sefaaa92 Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı.

Cinsiyet temelinde kesin genellemeler yapmak doğru değildir. Aldatma, kişinin karakteri, değerleri, ilişki beklentileri ve ahlaki tutumları gibi birçok faktöre bağlıdır. Bu nedenle, erkeklerin aldatmaya daha meyilli olduğunu söylemek yanlış olur.

Elbette, bireysel deneyimlerde veya araştırmalarda, bazı erkeklerin aldatma eğiliminde olabileceği gözlemlenebilir. Ancak bu, bütün erkekleri kapsamaz. Her cinsiyetten insanlar aldatma eylemini gerçekleştirebilir ve aldatılabileceği gibi, sadık ve bağlı bir ilişki sürdürenler de vardır.

İlişkilerde sadakat, dürüstlük ve iletişim gibi unsurların önemi, her iki cinsiyet için de geçerlidir. Bir ilişkide aldatmanın yaygınlaşması veya meyilli olunması genel olarak sağlıklı bir ilişkinin göstergesi değildir.

1
    0 Yorumla
  • Seyyah_Derviş
    Seyyah_Derviş Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 99%
    +1 yıl

Bilimsel olarak da bir ispat gelmiş. Tam olarak sebebi bilinmese bile gerçekçi bir yaklaşım olmuş. Fakat tam olarak da burada insani bir duruş sergileyip hayvanlardan ayrılmak yine biz erkeklerin elinde.
    Aldatan erkeklerin romantic olmak yerine özellikle seks esnasında hayvani olmaları da bu mantığa uygun. Sonuçta hayvanlık.

0
    1 Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

"İngiliz evrim psikoloğu Satoshi Kanazawa'ya göre, bir insanda coolidge etkisi görülme olasılığı ile zeka katsayısı ile ters orantılıdır. Yani, bilimsel olarak kanıtlandığı için coolidge etkisine sığınıp aldatma yoluna gitmek aynı zamanda zekanıza dair de bir gösterge olabilir." bak aldatanlar daha aptal genel olarak

Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

doğallık ile alakası yoktur, her şey yolunda giderken bu ihanet gerçekleşiyorsa ki yolunda olmasa dahi insani davranış boşanmaktır olmuyor ise zorlamanın anlamı yok, bunu bütünüyle anlayamıyorum neden aldatma ihanet iç güdüsel olma ihtimali olmamalı neyse kafa yoramam bu saatte ama doğru davranış olmadığını savunuyorum

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

6

Cevap

• KK_KK_KK
    KK_KK_KK Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Evet. Sebebi belli ilk çağlara baktığında gözlemleyebilirsin. Erkeğin her gün başka birini döllemekle ilgili bir problemi olmazken hamile bir dişinin ona ve çocuğuna bakacak/koruyacak erkekten kopamaması normal olanı. Ve bugünde bu kadar basit denklemde olmasa da devam ediyor

0
    16 Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

Erkek hergün başkasına gidecek ama kadın ona bağlı kalacak nasıl mümkün olacak pardon

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

İnsan bebekleri diğer hayvanlardan acizdir ve erkeğin babalığına ihtiyaç duyar. Erkek sürekli farklı dişilerle çiftleşmek yerine ailesine bağlanır

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

İlk insanlardan bahsediyorsan ilk insanlarda kadınlar da tek erkekle olmuyordu sadece herkes çok eşliydi ve tüm yavrulara kabilecek bakılıyordu ama ilk çağları çoktan geçtik değil mi hayvan değiliz iradenizi kullanın tutun kendinizi zaten bilimsel olarak aldatan erkeklerin ıq su daha düşük olduğu kanıtlandı evrimini tamamlamamış goril gibi davranmayın tek amacınız dişi döllemek mi

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

Aldatmaya bakarsan kadınlar da baya beter bu konuda

Yorumla
    • KK_KK_KK
      KK_KK_KK
      +1 yıl

@moongirlll55 Öncelikle ben erkek başkasına gitmeli kadın bağlı kalmalı falan demedim isteyen istediğini aldatsın beni ilgilendirmez. Ben sadece genetik kodları açıklıyorum. Evet insan bebekleri acizdir ama dediğin gibi babaya falan ihtiyaç duymaz. Annesinin sütü ve ilgisi ona yeter. Babasının çocuğundan çok çocuğun annesini beslemesi gerekiyor ki sütü kesilmesin. Anca bu manada olabilir bebeğin babaya olan ihtiyacı. İlk çağlardan bahsediyorum evet ama sen ilk çağları baya baya yanlış anlamışsın ilk çağlarda gayet kadın kendine bakabilecek bir tane erkek arar ve o erkekle birlikte olduktan sonra önce 9 ay boyunca hamile kalır sonra da çocuğuna bakması gerekir. Bu yüzden de tek bir erkek onun için daha mantıklıdır farklı farklı erkekleri aramaz. Erkek ise soyunu bolca yaymaya çalışır ki bu günümüzdeki hayvanlarda bile bu şekilde. Onun tek bir kadına bağlı kalmaya ihtiyacı yoktur çünkü hamile kalmak gibi bir zorunluluğu yoktur. Aşk hayatı da bu şekilde şekillenmiştir. Aldatan erkeğin IQ'su daha düşük yazdığını buraya kadar görmemiştim daha yeni görüyorum bu cahilliğin karşısında yazıyı yazdıgıma pişman oldum açıkçası. Asla zeki insanın kuracağı bir cümle değil bu. Ne bir tane bilimsel makale gösterebilirsin ne de başka bir şey saçma sapan şeylere inanmayı kes birazcık araştırmacı ol sana tavsiyem bu. Ayrıca IQ'nun konuyla herhangi bir alakası da yok git erkek düşmanlığını başka bir yerde yap. Ha yok bu konuda başka bir fikrim var diyosan söyle. Ama ben başka bir fikrin olduğunu da göremiyorum. İlk çağları geçtik diyorsun ama tüm davranışların iç çağlarda genetiğine işlenen kodların bir yansımasından ibaret bunu bilmiyor musun? Öyle geçtik deyince geçilmiyor daha hala Primatlarla bile ortak davranışlarımız var, evrim bu kadar hızlı gelişen bir şey değil.

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

Bak abim

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

Primatlarla insanların bebekleri bir değil. Onlarda ana tek başına yeter. O yüzden çok eşliler ful. Erkek dişinin iki katı büyük. Hamile bir kadını düşün doğada tek başın hayatta kalabilir mi kadınlar hamileyken zor yürüyor doğum acısı 2 saatte bir emziriyor nasıl bulacak yemeği bebeğini bırakıp erkek olmazsa ölür doğada erkeğe muhtaç kadındır anladın mı işte o yüzden erkeğin aşkı evrimleşti ki sadık olsun sürekli farklı dişilerle çiftleşmesin biz iki ayak üzerine evrimleştik bebeklerimiz erken doğdu ve uzun yıllar bakıma muhtaç ve sadece ana bakımı doğada asla yetemez sana süt yetti mi abim o sütü sağlayacak besini baba bulacak kadın nereye gitsin he bide 4 kadın düşün erkek hepsini doyuracak hayvanlardan koruyacak zor iş ki kadınlar genelde eski zamanlarda tek eşli değildi zaten

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

Senin cümlelerin değil klasik iki şey okuyup uçkurjnla yazıyorsun ben 2 yıldır araştırıyorum bu konuyu

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

www.google.com/.../us-science-monogamy-idUSBRE96S0XE20130729&ved=2ahUKEwjp9_jT89GAAxWRX_EDHeizBqwQFnoECA4QAQ&usg=AOvVaw0fV6gotuJFPkaWzfrqkZv_ veya direkt evrim ağacına bakabilirsin tek eşlilik evrimleime sebeplerinden biri baba bakımıdır

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

Kardeşim içgüdülerimiz yok demedim okuduğunu bile anlayacak zekaya sahip değilsin herhalde

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

İRADEMİZ VAR DEDİM Hayvanlar sadece içgüselsir zeka yok ama insan içgüdülerini kontrol edecek iradeye sahip sen değilsin ama insan isterse kendini kontrol eder benim yazdığım tamamen evrimsel şeyler çok fazla araştırarak bu sonuçları buldum. Bak mesela oruçluyken Bi yemeği yemek istiyorsun niye yemiyorsun irade sayesinde o zaman önüne geleni döv öldür aklına eseni yap tutmalı insan kendini ayrıca zaten aldatan erkeklerin ıq su daha düşük olduğu Bi çalışma var yazarsan bulursun

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

Ben erkekleri seviyprım erkek düşmanı değilim kafamdan uydurmuyorum çalışma bu www.google.com/.../yuksek-iqlu-erkek-az-aldatiyor,RQQVTOMPfE6LHYPLftiiVw&ved=2ahUKEwjEuq7Q9NGAAxU-QfEDHVvCBX4QFnoECAgQAQ&usg=AOvVaw0HfnJfq4kF99PMFZ6EuIi7

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

Kadına bağlanmazsa kadını zorluğa terkeder o yüzden bağlanmalı ve kadını korumalıdır erkek ayrı kadın olamaz o yüzden aşk evrimleşti böylece erkekler ailesine bağlanıt

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

Ben hiç bir şeyi kafamfan atmıyorum ama vahşi doğada sürekli farklı dişilerle çiftleşen bir erkeğe bağlanmak istemez dişiler olabildiğince erkeğin koruması ve kaynak getirmesi gerekir hatta bazısı bunu birden fazla erkekle sağlar tek eşlilik de insanın yapısında vardır aşk bilimsel tartışma benle yazma daha fazla www.google.com/.../insanlarda-tek-eslilik-nasil-evrimlesti-ve-bu-kadar-yayginlasti-6953&ved=2ahUKEwidydrw9NGAAxUbSvEDHXQqA1IQFnoECAkQAQ&usg=AOvVaw3nN1PeXP50nTYH1POXizso

Yorumla
    • KK_KK_KK
      KK_KK_KK
      +1 yıl

@moongirlll55 "Hamile bir kadını düşün doğada tek başın hayatta kalabilir mi kadınlar hamileyken zor yürüyor doğum acısı 2 saatte bir emziriyor nasıl bulacak yemeği bebeğini bırakıp erkek olmazsa ölür doğada erkeğe muhtaç kadındır" E bende sana bunu anlatmaya çalışıyorum abisi. Yalnız bu erkeğin aşkından çok kadının aşkını evrimleştirecek bir olay. Hala erkek kadına muhtaç değil orada... Kadın erkeğe muhtaç. Erkek mağaraya yemek getiremezse kadında çocukta ölüyor değil mi? Yani neymiş bir kadın hamile kalırsa o erkeğe bağlanması onun yararına oluyormuş. Ben uçkurumla falan yazmıyorum bir insan canım değilse eğer ne dediğimi anlaması gerekiyor. Ki sende benim dediklerimi kanıtlar nitelikte şeyler yazmışsın tamamen. İRADEMİZ VAR DEDİM falan yazmana da gerek yok birde bana sen iradeli değilsin falan diyosun sen saf mısın? ben çok eşli olduğumu falan mı iddia ettim sana. İraden varsa var aferin ne yapayım ben? İrade diye bir şey var diye erkeklerin neden çok eşliliğe ya da adam öldürmeye vs. daha yatkın olduğunu anlatmayalım mı? yok yahu biz artık primat falan değiliz adam da öldürmeyiz başka kadınları da döllemeyiz mi diyelim? Sen neden saçma sapan tavırlarla sinir kusuyorsun? Bi yaran falan mı var anlamadım gitti. Eğer sakin biri olsaydın mantıklı argümanlar sundugun taktirde seninle bunu tartışırdım Ama ne günlerce sana yazacak zamanım var ne de sinirlenip tartışmak istemiyorum. iyi günler

Yorumla
    • KK_KK_KK
      KK_KK_KK
      +1 yıl

Şimdi profiline girip yorumlarına baktım bu konuyla alakalı her sorunun altında aşırı agresif yorumların var. Ben yarası olan veyahut bir işe taraflı bakan biriyle konuşup kendimi yoramam kusura bakma harbiden tek yönden bakan biriyle konuşarak vakit kaybetmek istemiyorum o yüzden engellemek zorundayım seni.

Yorumla
  • Ebru-F
    Ebru-F Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Dogal değil yetistirilme meselesi. Cinsiyetle çok alakası yok

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama araştırma deney öyle diyor? Bilimsel yani?

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

Tamam aldatsın o zaman kendini tutabilir değil mi bak sana bilgi vereyim coolidge etkisi ile zeka ters orantılı aldatan erkeklerin ıq su daha düşük

Yorumla
  • tecrübelimiyiz
    tecrübelimiyiz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl

Erkeğin kadına karşı zaafı var. Yaratılış gereği. O yüzden peşinizdeyiz

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hadi koşun peşimizde bakalım :D

Yorumla
    • tecrübelimiyiz
      tecrübelimiyiz
      +1 yıl

Koşuyoruz yakalanan öpülüp bırakılıyor

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

Teyze 45 yaşına gelmişsin kim koşacak peşinden

Yorumla
  • CptSimonRiley
    CptSimonRiley Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Sağlam bir dayanak değil Coolidge etkisi. Tıbben geçerli değildir.

1
    0 Yorumla
  • zPSiCoPaTa
    zPSiCoPaTa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

onca haberden sonra hâlâ bunu anlamamak saçma olur sırf istisnalar var diye olan durum değişmiyor

0
    0 Yorumla
  • lllDeatmylovelll
    lllDeatmylovelll Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl

Ben erkek degilim o zaman

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Belki de

Yorumla
  • cαssíєєє u
    cαssíєєє Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Üreme içgüdüsünden dolayı doğal

0
    2 Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

Goril değil ya bu kendini tutmalı değil mi

Yorumla
    • cαssíєєє u
      cαssíєєє
      +1 yıl

@moongirlll55 doğru

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Dişilerde de vardır bu

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yooo. Sende var mı?

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya mal mısın kardeşim coolidge effect tanımından bahsediyorum aldatmaya karşıyım

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu erkekler kadar olmasada dişi hayvanların biyolojisinde olan bir şey çoğu dişi hayvan da çok eşlidir. Babalık testlerinde bile görülmüş. Ama bu aldatmayı haklı çıkarmaz

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Erkeklerin buna meyilli olsa bile bunu engelleyecek iradeleri var hayvanlarla erkekleri karıştırma yeterince öğrenmeden de buraya yazma. Hayvanlara bakacaksak dişi hayvanlar da sadık değil ama insan sadık olmalı erkeğin doğası bu diyip normalleştiremezsin. İki terim okudun diye öğrendin sanma bu konular çok karışık yıllardır araştırıyorum hala tam sonuca varamıyorum. AYRICA ERKEKLER AŞIK DA OLUYOR VE O SÜREDE SADIKLAR

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ajitasyon yapma @moongirlll

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamam canımmmm kocan seni aldatsın bulaştırson sana hastalıkları coolidge etkisi desin haha

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bilimsel olarak aşkta gerçek ona bakarsan

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Neuse sen zaten sadık bir erkeği haketmiyon iradesiz hayvani içgüdüleriyle yaşayıp seni aptal yerine koyan Bi erkeği hakediyor haha sana kim niye sadık olsun sen anca kullanılır atılırsın

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen senin gibi kullanılıp atıldığın kadar

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

"İngiliz evrim psikoloğu Satoshi Kanazawa'ya göre, bir insanda coolidge etkisi görülme olasılığı ile zeka katsayısı ile ters orantılıdır. Yani, bilimsel olarak kanıtlandığı için coolidge etkisine sığınıp aldatma yoluna gitmek aynı zamanda zekanıza dair de bir gösterge olabilir."

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bak ne diyo

• Nawdeniz
    Nawdeniz Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 79%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Yok yaw ne alaka

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

iyide kimle aldatiyorlarlar?

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aşk sevgi arayanlarla

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yani bir bayanla yi kast ettim. erkek kendi basina suclu olmaz bir o kadar da kadinlar suclu

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesela adam evli ama karısını aldattığı kadının evli olduğundan haberi yok. Neden suçlu oluyor kadın?

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kimse o kadar saf degil kusura bakma. herkes anasinin gozu su zamanda kjmse kimseyi oyle kandirmaz

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkeklerin aldatmaya daha meyilli olmaları doğal mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler aldatmaya meyilli midir? 52 cevap verildi
Erkeklerin doğasında aldatma var? 11 cevap verildi
Aldatmak erkeklerin doğasında mı var? 49 cevap verildi
Yakışıklı erkekler aldatmaya daha mı meyilli olur? 195 cevap verildi
Erkekler sebepsiz yere aldatır mı (duygusal anlamda)? 7 cevap verildi
Aldatmak erkeklerin doğasında gerçekten var mı? 151 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çay sevmeyen erkekten olur mu?
  • Bir insanın enerjisi size daha ilk dakikadan iyi ya da kötü gelebilir mi?
  • Sevgiliniz/Eşiniz KS hesabınızı silmenizi istese, siler miydiniz?
  • Sabah kahvaltısını evde mi yaparsınız, yoksa dışarıda mı?
  • Hiç sevdiğiniz birini kaybettiniz mi?
  • Kalın şiş örgüsü sever misiniz, pofuduk örgü modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Herkesin çok severek yediği ama sizin hiç sevmediğiniz o yemek hangisi?
  • Erkekler de orgu örebilir mi, orgu örmek neden hep kadınlarla özdeşleşmiş durumda?
  • Büyük market zincirlerine de gıda fiyatları için denetim kayyumu atanabilir mi?
  • Senin için biten bir daha başlar mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨