Bakın yavrum, sene olmuş 2018.
-M. Ö çağını çoktaan geçmişiz.
-İnsanlar belli bir bilinç ve akıl seviyesine erişmiş.
-İlkel değil, medeni olmaya çalışıyoruz.
-İnsanlar kudurduklarında (dikkat insan diyorum, sapık değil) ilkellik edip annelerine, kardeşlerine değil de, sevgililerine, karılarına-kocaları, fakbadilerine bilmem nelerine kayıyolar.
Basit bir ''erkeklerin binlerce spermi, kadınların ayda bir düşen yumurtası var hımm o zaman erkekler çok eşli'' mantığıyla çözülmüyor bu iş.
Bilincimiz var çok şükür artık bizim bak abi..
Sığ bir mantık dilden dile dolaşıyor kabul ediliyor yayılıyor..
Erkekler bütün sığ tatlı su kurnazlıklarıyla konuşuyor, kadınlar da bütün saflıklarıyla inanıyorlar.
Git milattan öncede yaşa o zaman doğanda varsa geri zeka!
Ya bütün olay karakter, merhamet, insanlık, hâd meselesi ya.
Tüm Türkiye nin bildiği bir gerçek ki ataerkil, kadınların erkeklere köle gibi sunulduğu ve iğrenç bok gibi bir ülkeyiz.
Sittin sene de düzelemeyiz bir mucize olmadıkça. Aha buraya yazıyorum.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. İki taraf da aldatmaya meyilli, sadece cinslerin aradığı şeyler farklı.
Erkek diyor ki, ne de güzel bir çift meme, neden onları da ellemeyeyim ki ve gidip elliyor.
Kadın ise, elimde bulunan heriften her anlamda daha güçlü birini bulmam lazım sonra pirince giderken bulgurdan olmayalım...
Bu yüzden ikisi de aldatıyor lakin erkeklerin beklentileri düşük olduğu için 3 günde 1 aldatabilme özelliğine sahipler.11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Poligami erkeğin genlerinde var. Doğa tohum saçması için güdülüyor. Tabi bu durum, her erkeği her önüne gelene tohumlarını saçması anlamına gelmiyor. Mantık ve bilinç, değerler bizi bu konuda daha fazla etkiliyor. Ama yine de bazı erkekler güdülerine yenik düşebiliyor. Özellikle de partnerleri ile olan ilişkilerinde beklentiler karşılanmıyorsa. Şimdi, bazıları "beklentilerini karşılamadığı için aldatmak yerine ayrılsın, başkasını bulsun" diyecektir. Bu durum bu kadar basit değil. İnsan davranışları çok komplikedir. Burada aldatmaya iten yığınla sebep bulunabilir. Bu söylediklerim yanlış anlaşılmasın. Aldatmayı meşrulaştırmak anlamında söylemiyorum. Benimki sadece tespit.
01 Yorumla
.. kadınlar çoğu zaman bilmeyerek yaptıkları hatalı davranışlarla, bakımsızlık ve ilgisizlikleriyle bazen de bilerek buna sebep olabiliyorlar... ama bu durum erkeğin hatasını/suçunu ortadan kaldırmaz..!
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
+1 yılBak şunu şu sitede bir türlü anlamadınız:erkeklerin hepsi aldatmaz. Sen domates aldığında içinde 2-3 tane ezilmiş çıkınca hepsinimi çöpe atıyorsun? Istisnalar kaideyi bozmaz. Ayrıca bu aldatan erkeklerin sorumlusu biraz sizsiniz nerede fırlama "playboy" erkek ona takıl sonra vay efendim aldatmak erkeklerin doğasında mı var? Size bunu anlatmaktan yoruldum.
10 YorumlaEn son tugba diye biriyle ciddi bir iliski yasiyorum diye kendimi kaptirdim kimseye bakmadim aldatmicam onu ona guveniyom inaniyom evlenirim onla falan derken kiz beni aldatmaya basladi mk bende mecburen artik bir gelecek dusunmemeye basladim , sonra arkadas olduk fuckbudy olduk derken burdayim. Halbuki aldatmasa harbiden kafamda onu aldatmicagima cok inanmistim tertemiz yasicaktik iliskiyi , hayirlisi olsun napalim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmaya iten taraf genelde karşı taraf olur.
Mesela bir erkek eşiyle cinsel yaşamı kalmamış ise aldatmaya meyilli olur. Veya kadının eşi onu hiç kiskanmiyordur onla bunla gezm3sine izin verir eşi olmadan bara gider ışte o zaman yine aldatmaya meyilli oluyor. Yani aldatildigimiz zaman bence ilk önce sorunu kendimizde aradıktan sonra karşı tarafa belalar atabiliriz. ☺00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİten kadında olabilir dogasında da olabilir.. kişiliğe duruma bakar bu durum ama bir kadın erkegi ne kadar mutlu etmişse o kadar sadık kalıcaktır. Aynı şekilde ne kadar üzmüşse de aldatılma ihtimali o kadar yüksektir ( o yüzden pek peşinizden koşturup damarına basmayın )
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu dediğinle bütün erkekler karaktersizdir demek istediğini anlıyorum. Umarım böyle düşünmemişsindir.
00 Yorumla
+1 yılMalesef ki doyum noktasina ulaştiktan sonra cinsiyet ayirmaksizin herkeste görülebilecek bir durum. Ama erkeklerin elinin kiridir mantiği oldugu icin daha kolay nefislerine kapilabiliyorlar biz kadinlar da ise görülme sıklığı daha az oluyor.
00 Yorumla
+1 yılHayır doğasında yoktur. Bu o insanın ailesinden gördüğü ahlak ve kendi kişiliğinin bir bütünleşmesidir. Ben yapmam.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Evet ne yazik ki hem erkekleri kadinlar kadinlarida erkekler aldatmaya itiyor.
10 Yorumla
+1 yılbunlar zenginlerin uydurduğu terimlerdir. Erkeklerin doğasında aldatmak vardır... Siz aldatan erkekleri affettiğiniz sürece erkek aldatmaya devam edecektir ve bu benim doğamda var diyecektir.
10 YorumlaDoğamizda olan aldatmak değil çok eşlilik. Bu doğru olduğu anlamına gelmesin. Böyle bir zaaf belli oranda tüm erkeklerde var. Karşı koyabilirsek adam oluyoruz koyamazsak şerefsiz...
10 YorumlaÇoğu erkeğin mayasında yok. Karakter sahibi olmayan her bireyde var.
20 YorumlaHayatında seviyorum dediği insanı aldatacak şerefsizler ve hayatında biri olduğunu bile bile 2. kadın olmayı kabul eden kaltaklar vardır, başka bir şey değil.
10 YorumlaDoğasında olabilir fakat iradede bir gerçektir. Bir kişiye değer veriyorsan kendisinden eminsen aynı ilgi alakayı ona göstereceksin. Aldatıp doğamızda var demek bahanedir seviyorsan aldatmayacaksın kendine yapılmasını istemedigini yapmayacaksın.
10 Yorumla
+1 yılSize göre her erkek aldatır, biz buna cehalet deriz. Bize göreyse, kadınların bir çoğu kötü erkekleri sever. Onlar aldatır, bizlerse hâlinize hem güler hem acırız.
36 Yorumla- +1 yıl
Vay babanın kemüğüne
- +1 yıl
Ya cidden nerde yolsuz karaktersiz erkek git bul sonra"irkiklir hip ilditiyo" ve bunu sitede anlatmaktan usandım.
- +1 yıl
@krepçikedi anlatma o zaman kardeş. kişi belasını arıyorsa, bırak bulsun. eninde sonunda bizim gibi erkeklere geliyorlar. o zaman da sen onları reddet ortada kalsınlar :D
- +1 yıl
@Uykusuzluk996 banane ne yaparlarsa yapsınlar ama bunu bütün erkeklere yüklemeleri sinirlendiriyor beni. Evet ortada kalmayı hak ediyor bazıları😀
- +1 yıl
@krepçikedi bazıları değil, bunların hepsi :D
- +1 yıl
😀😂
+1 yılYapan kadınlarda olmustur bence genelde hep erkek derler evet fazla bir kısmı erkekdir ama kadinlarda aldatmaz diye bir sey yok ben mesela aldattım ama dogru bir insana yapmadım
00 Yorumla
+1 yılErkekleri aldatmaya iten kadınlar olur eğer erkek cidden severse. Çünkü cidden seven erkek normalde aldatmaz fakat kadın onun saf duygularını kullanmış gibi hissettirirse adam aldatmaya meyillenir.
00 YorumlaBence erkekler aklı varsa eşlerini aldatmasın sonuç pahalı bir ömür iki dk lık zevk için bir yığın tazminat nafaka vs ödemek akıl kârı mı ama aptallar işte
00 Yorumla
+1 yılBunun erkeklik ya da kadınlıkla alakası olduğunu düşünmüyorum, kendine güvenmeyen insan aldatır. Çünkü bence aldatma, bir nevi kendini garantiye almaya çalışmadır, bir tanesi elimin altında olsun, ne olur ne olmaz ya bir daha bulamazsam diyen zayıf insanların yöneldiği bir acizliktir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı. Evrimsel biyolijiye göre erkeklerinde kadınlarında doğasında var. Erkeklerin daha çok. Ama bu biz doğaüstü varlıklar olarak kadınlarımızı asla ağlatmıyoruz. Teşekkür ederim.
00 Yorumla
+1 yılöyle bir doğa yok..
karakter var, karaktersiz var..20 YorumlaErkek aldatıyor da kadın aldatmıyor mu? Neden olaya sadece erkek aldatıyormuş gibi bakılıyor? Ondan sonra erkekler cinsiyetçi davranıyor dersiniz. Bu ne peki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek bir kadını başka bir kadınla, bir kadın da bir erkeği başka bir erkekle aldattığına göre, bu neyin tartışması? İki tarafta da var işte.
10 Yorumla bir erkek kadınını seviyorsa karşısındaki kadın çıplak dursa bakmaya utanır
20 Yorumla
+1 yılBence aldatmak her zaman vardı
Sadece şimdi devrin kadınları sesi çıkmaya başladı
Önceki garipler yutmuşlar n vrsa00 Yorumla
+1 yılZekâ ve özgüven eksikliği olanlar aldatır.
Karakter ve karektersizlik meselesi.
#melankolikduygular•00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. artık kadınlardada var hemde erkeklerden daha fazla yapıyorlar bunu cinsiyete bağlaman senin eksikliğindir.
00 Yorumla
+1 yılhepsinin temelinde inançsızlık yatıyor kadın olsun erkek olsun bir görenin olduğunu bilmedikleri için zayıf inanç insanı felakete götürür
00 YorumlaÇok paran var ,, ama eşine karşı yapamayacağını düşündüğün fantazilerin var ! İçinde uhte kalmış? İse almak istersiniz diye düşünüyorum !
00 Yorumla
+1 yılErkeğide kadınıda aldatmaya iten karşı taraf.
Tabi bunu söyleyerek bu işi meşrulaştırmıyorum ama sahip çıkmak önemli03 Yorumla- +1 yıl
Sahip çıkmasından kastın nedir?
- +1 yıl
@Unanimated duygusal ve cinsel anlamda çiftler birbirini doyurabilmeli
- +1 yıl
Anladım teşekkürler
+1 yılErkeklerin doğasını bilmem ama adam olanın doğasında yoktur aldatmak
10 YorumlaAldatmak cinsiyet le alakalı değil karaktersizlikle alakalı
10 YorumlaÇoğu erkek bunu iddia ediyor. En güzeli tamamen uzak durmak bu sekılde asla aldatilamam 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılKarakter meselesi ama adam olan gerçekten aldatmaz okadar
10 Yorumla errkek cinselliğe düşkündür tahrik olmaya çok müsait yapıdadır kadınlar bunu bilirler ve çok rahat kullanabilirler tabi bu erkeğin aldatmasını meşru hale getirmez yinede
10 YorumlaErkek kadın ayrımı yapılmaz bu konuda aldatan zaten karaktersizdir
31 Yorumla- +1 yıl
Anlayan çıktı şükür.
Aldatmak zorunda degil ama iclerinde hep oyle bir his varmis gibi geliyor bana. Ama bilemicem 😂😇
08 YorumlaGerçekten doğasında olsa bile asıl buna karşı koyabilmek meziyet diye düşünüyorum 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarakteri olmayan erkek ya da kadın aldatır sadece tek erkeğin doğasında var diyemem
06 Yorumla- +1 yıl
@Mczp17 olabilir
- +1 yıl
@Mczp17 evet biliyorum 😊
- +1 yıl
@Mczp17 evet
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yatkınlar buna biraz ama bu karşı cins içinde geçerli
00 Yorumla
+1 yılYaratılışı döllemek olan varlığın; yaratılışına uygun davranmasına aldatmak diyoruz. 🤪
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılKadın erkeğini isterse kendinden başkasına kör eder
Erkeklerde suç yok hata kadınlarda00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana şunu demek isterim ben birini bu sitede tanıdım ve çok kanım ısındı ve bana ümit de verdi ve ben kimseye bakamıyordum bile hep aklımda o vardı ve hayla o var
02 Yorumla- +1 yıl
Kim bro
Cevap sahibi+1 yıl@x-Sinirleniyorum-x uzun zaman oldu gitti bu siteden tanımazsın zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak insan doğasında vardır. IQ seviyesi düşer ve aldatma gerçekleşir.
00 Yorumla
+1 yılGene erkekler sanki tek erkekler aldatıyor
Tv Dizilerinde Erkenci kuş daki kız Olmadı Melek dimi00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek ve ya kadın aldatıyorsa bunun tek bahanesi şeref yoksunluğudur ondan gayri bahanesi olmaz.
30 YorumlaAldatmanin cinsiyeti yok bu sadece karakter konusu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılBizimde kendimize göre günahlarımız olmuştur karıştırmayın şimdi 🤪
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Bu karakter meselesi kız veya erkek olmakla alakası Yok
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmam çünkü seviyorum. Onu sevdiğimi bilmediği halde onunla olmanın hayal olduğu zamanda bile hiçbir kadına alıcı gözüyle bakmadım
00 Yorumla
+1 yılAldatıyorsa başında zaten çıkarları için hayatına girmeye çalışmıştır. Elde ettiyse o niyetli insan o yuzden aldatmıştır.
00 YorumlaAldatan kadınlar yok mu? Aldatmanın cinsiyeti yok. Karakter meselesi bu..
00 Yorumla
+1 yılKocasını sıkan, ilgisiz, bakımsız kadınlar aldatılmaya mahkumdur
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen karısına karşı ilgisiz bakımsız erkekler de aldatılmaya mahkum tabii ki
- +1 yıl
Ben sevdiğime çok ilgiliyim yanlış düşünüyon kanka
+1 yılErkek doyumsuzdur, her tat'dan tatmak ister, ona ne verirseniz verin, bir başka tadı da almak isticektir... bu kaçınlmaz :/
16 Yorumla- +1 yıl
İstemek yapmanı doğurmuyor.
- +1 yıl
@-_-melisa-_- bu bir erkeğin seçimi değildir, anlatamıyorum size ama, o an duygularla haraket edemiyorsun..
- +1 yıl
İstemek kimsenin seçimi değil ama davranışa geçmek bir seçimdir. İstemek illa o şekilde davranmanız anlamına gelmiyor. Kadınlarında libido ve isteği yüksek
- +1 yıl
@-_-melisa-_- tamam haklı olabilirsin, kadın kendini bir şekilde dizginliyor, ama erkek kolaya kaçıyor mlsf :/
- +1 yıl
Kolaya kaçma sebebiniz sizin adınızın çıkmaması bir o’pspu adını almamanız. Kendiniz gece dışarda gördüğünüz bir kadına bacım dersiniz ama sizin adınız hiç çıkmaz. Erkek egemen toplum bunu gerektirir çünkü. Erkeğe göster amcana pipini, pipin hala orda duruyor mu bakıyım kıza gelince ayıp kapat ört. Böyle bir toplumda erkeklerin kolaya kaçmasından daha normal bir şey yok bence. Ama aklını kullanan karakteri olanda aldatmaz. Eğer başkasını seviyorsan aldatmaz ayrılırsın
- +1 yıl
@-_-melisa-_- tamam haklısınız dedim zaten ama, neden vuruyorsunuz ki hala :)
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarakterliyse yoktur.
10 Yorumla
+1 yılBence bu kadınların yüzünden erkekler suçlu ama kadınlar daha çook
00 Yorumla
+1 yılSerefsizlik namussuzluk erkeklerin doğasında var he? Vay be.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar erkek aldatiyorsa okadar kadında aldatıyor demektir
00 Yorumla
+1 yılAldatmıyan erkek yoksa otomatikmen Aldatmıyan kadında yok
10 YorumlaYok öyle bir şey. Tamam, hormonlar, libido vs etkiler ama insan kontrol edecek kendini. Hırsız da hırsızlık benim doğamda var desin yırtsın öyleyse..
00 YorumlaKadınlar artık mutasyona uğradı onlar da yapıyor.. herkes genişliyor
00 Yorumla- Devamını Gör (87)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne