• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Yakışıklı erkekler aldatmaya daha mı meyilli olur?

aries1
aries1 Takip Et
Xper 5 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
54
Yapay Zekaya Sor
Yakışıklı ve bunun farkında olan erkekler her istediğini elde edebileceğini düşündüğü icin aldatmaya daha mı meyillidir?
Yakışıklı erkekler aldatmaya daha mı meyilli olur?
Aldatma Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 23
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Aksine yakışıklı erkek zaten kapasitesinin farkinda oldugu icin bununlada deneyim şu da bana bakar mi vs diye düşünmezler ihtiyaç duymazlar. Ama çirkin biri belkide çirkin değilimdir şu kişide bakar mi aa bununlada olurum belki vs der kapasitesini kücük sandığı icin farkli kisilerle konuştukça özgüvenleri yerine gelir

4
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• skarlet1997
    skarlet1997 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.

Ben böyle olduğunu düsünmüyorum kesinlikle karaktere bağlı olan birseydir ancak toplumda kızların dıs görünüse daha fazla önem verdiği bilinir hepsi olmasada çoğuna yakın bir sayı dıs görünüse önem verir bu doğru birsey genelleme yapmıyorum ama çoğu veriyor dıs görünüse önem dıs görünüse önem veriyorlar ve ilk önem verdikleri sey her zaman boy oluyor her yerde görebiliriz kızların dediğini uzun boylu erkek uzun boylu erkek. neyse bunu geçtik yakısıklı erkek dersek her yakısıklı erkek aldatmaya meyilli olacak diye birsey yok ancak bazıları vardır ki mesela kız arkadaslarıyla tartısırlar falan nasıl olsa ben yakısıklıyım der istediği mi elde edebilirim der ve pesinden kosmaz bir kızın kolay kolay yani bu da bazı yakısıklı erkeklerin aldatma değil de bağlı kalmadıklarını kolay kolay gösterir.

6
    1 Yorumla
    • Shine_star
      Shine_star
      +1 yıl

doğru

Yorumla
  • Merve4321
    Merve4321 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 88%
    +1 yıl

Yakışıklı ve güzel olmak evet ilk izlenim için önemli kavramlar. Bir insanı %20 etkiler bunlar. Benim hayatıma çok yakışıklı insanlar da girdi şunu gördüm yakışıklı ve statü sahibi biri ise hayatındaki kadın bazı konularda şikayet etmeye ya da trip attığında ustelemez çünkü özellikle ilişkinin başında ise hayatına yeni almış olduğu kadını bir secenek olarak görebiliyorlar. Kadın bitsin dediği an çok ustelemez ve o ilişki bitmeye mahkumdur. Statü sahibi ve yakışıklı bir erkekle yeni tanışmış ve hayatına yeni girmisseniz bazı şeyleri çok ustelemeyin vazgeçilmez olduğunu hissettirmeyin kesinlikle. Size alışıp bağlanmasını sağlayın. Size gerçekten bağlanıp aşkla yaklaştıktan sonra kopması ve seçenek olarak görmesi kolay olmayacaktır.

0
    0 Yorumla
  • ÇakmaLucie
    ÇakmaLucie Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 65%
    +1 yıl

Etrafında çok kadın varsa yoldan daha çabuk çıkabilir ama karakter meselesi daha çok

5
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

89

Cevap

102

Cevap

• Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.

Kendine güveni olmayanların işi bu aldatma işi. Kendine birşeyleri ispat etmeye çalışıyorlar bence

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bence tam tersi, parmakla gösterilen bir yakışıklılığım var, çevrenin hep hapsinde yim. Ama hayatta kimseyi aldatmadım, birini seçmişsem diğerleri önemsizdir. İlişkim varsa Adrian lima gelse dönüp bakmam. Aynı işi yaptığım kazançlarımız hemen hemen aynı olan bir arkadaşım var, tipten dolayı kaybetmiş hep dediğine göre, parayı bulunca parasını kullanarak neredeyse hergün bir kızla, aldatmadığı kız yok. Bence tipsizler hırs yapıyor ve daha çok aldatıyor fırsatını bulduğu an

5
    0 Yorumla
  • xavier173
    xavier173 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Yakışıklılıkla ilgisi yok. Karakter, saygı ve vicdan meselesi.. İnsanlar aldatma olayını tek taraflı düşünürse bu işe daha yatkın oluyorlar.. Bir erkek aldatırken aynı durumun kendisinin başına gelebileceğini düşün (e) miyor. Bu kadın için de geçerli. Empati kurmak lazım.

Kim olursa olsun gönlün, aklın başkasına kayabilir bu normal ama hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle dünya ! Artık eskisi gibi hissetmiyorsan adam gibi söyle, ayrıl !!

2
    0 Yorumla
  • H2__O
    H2__O Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı.

Tiple alakası yok bence.

Josh Holloway gibi çok yakışıklı olup birlikte olduğu insana sadık olan erkekler olduğu gibi Okan Bayulgen gibi çok yakışıklı olmayan, kısa boylu ama çok karizmatik ve etkiliyici ve bu sayede popüler olmuş insanlar çok daha fazla çapkınlık yapabilirler.

Not: Okan Bayulgen çapkın mıdır bilmiyorum, ayrıca kendisi çok saygı duyduğum bir insandır. Ama gerçek hayatta o tip adamların çevresinde, yakışıklı katagorisinde ki erkeklerden daha fazla kadın olur.

0
    0 Yorumla
  • Dünyadurumu
    Dünyadurumu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 95%
    +1 yıl

Aslında ben bu konuda farklı cevap vermem lazım bence artık Türk kızlarının yakışıklı erkek istemelerine kusura bakılmasın ben doğru bulmuyorum vede çok mantıklı görmüyorum tamam kişisel bakım saç bakımı önemli ama hersey yakisiklilik degil. O erkek kızın yaşam tarzına ayak uydururmu ona önem verilmesi lazım evet yakışıklı beyfendiler aldatmaya çok yatkın kişiler üzgünüm ama gerçek bu.

0
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.

Yakınımdan örnek vereyim. Babam oldukça yakışıklıdır hatta bizim buralarda zamanında en çok beğenilen erkeklerdenmiş. Annem iste normaldir yani çirkin değil tabi. 25 yıllık evliliklerinde (bildiğimiz kadarıyla) baba hiç aldatmadı. Anneme de çok düşkündür. Mevzu sevgi, tip değil

0
    1 Yorumla
    • FCLeona
      FCLeona
      +1 yıl

Sizin oralar neresi?

Yorumla
  • KSmiodane
    KSmiodane Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Öncelikle insanları çirkin güzel diye ayırt etmeti uygun bulmuyorum. Ama bir cevap vermek gerekirse bence tam tersi. Bir albenisi olmayan insanlar kadın ya da erkek farketmez kendilerini ezik hissetmemek için gereksiz bir özgüven sahibi oluyorlar. Bu yüzden de aldatmaya meyilli oluyorlar.

0
    0 Yorumla
  • ruhumdakiigüç
    ruhumdakiigüç Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Yani şöyle bence her yakışıklı aldatır değil kişilik karkater sahibi insanlar aldatmaz. Bir diğeri , egoist, tüm kızlar elinin altinda sanıyor çevresinde kızlar da öyleyse aldatır. Ben çirkinin de aldatmaya bayildigini gördüm

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Farkinda olmasi da etken ama pesinde cok kiz olur. Cok kiz aklini celer. Siraya girerler benimle beraber olsun diye. Erkeginde aklina karpuz kabugu düşürürsun boylelikle. Yapmayacagi varsa, sevgilisi varsa bile cevreden etkilenme olasiligi cok yuksek yakisikli erkeklerin.

0
    0 Yorumla
  • İtalyankürt
    İtalyankürt Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

O zaman bunu güzel kızlar içinde söylememiz gerekmiyor mu? İnsanın dış görünüşü değil karakteri önemlidir. Karakteri bozuk biri ise gerçekten çokta sevse yinede aldatır. Karakteri düzgün, efendi birisi ömrü boyunca sadece tek bir kadını sever. 🙂

1
    0 Yorumla
  • Kayraly
    Kayraly Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.

Yakışıklı / Tipsiz - Zayıf / Kilolu - Sakallı / Sakalsız vs. Hiç bir şey fark etmiyor, İçinde öyle bir dürtü varsa aldatır. Yaani bunun yakışıklılık ile tipsizlik ile bir alakası yok.

0
    0 Yorumla
  • hhangoverr
    hhangoverr Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Arkadaşlar yakışıklılıkla karakterin bir bağlantısı yok. Aldatmak karakter bozukluğuna işaret eder. Dolayısıyla bir erkek hem yakışıklı hem iyi karakterli olabilir ve tek bir kadına sadık olabilir bu ayrımı iyi yapın

1
    0 Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Yok ya yakışıklı olanların çoğunun cesareti az, tırsıyor üstümde kalırsa vs diyor. Kızlarda da var bu durum güzellerin çoğu utangaç. İşin çoğu ağızda, çeneyle, cesaretle götüren çok var.

1
    0 Yorumla
  • Variations
    Variations Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Yakışıklı veya çok güzel bir kadının daha iyilerini bulacağı kanaatindeler. Oysa bu tamamen kişinin karakterine bağlı. Çok tipsiz olup da aldatan insan var.

1
    0 Yorumla
  • tavbb87
    tavbb87 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 56%
    +1 yıl

valla herkes aldatmaya meyilli oluyor kimseye hayatında tek o varmış gibi onsuz yaşayamayacakmış gibi davranmıyacaksın en çok değeri kendine verirsen hiçbirşey olmaz

1
    0 Yorumla
  • SanEM69
    SanEM69 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 92%
    +1 yıl

Yo karakter meselesi ammada çok okudum bu soruyu yeter salın artık şu güzel kızları yakışıklı erkekleri 😂😂

2
    0 Yorumla
  • AybikeTürkdoğan
    AybikeTürkdoğan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Sanmıyorum dış görünüşü gayet kötü olup aldatan insanlarda var. Bu durum tamamen kişinin etik anlayışı, karakter yapısı ve ahlak parametresi ile alakalıdır.

0
    0 Yorumla
  • CesaretKazandırır_
    CesaretKazandırır_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Kişilik meselesi belli olmaz artık malesef kızlarda kadınlarda aldatıyor o zaman güzel olan kızlar aldatmaya daha meyilli mıdır sorusuna cevabın neyse buna cevabın o olsun

0
    1 Yorumla
    • CesaretKazandırır_
      CesaretKazandırır_
      +1 yıl

Sorduğunda bu soruyla aynı kisacasi belli olmaz

Yorumla
  • Yorgunnisan
    Yorgunnisan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Bu ne kadar sevdiğine ve karakterine bağlı bibinsan karaktersizse zaten kendi gibi insanları çeker çirkin bile olsa aldatır bu yüzden bence yakışıklı ya da yakışıklı olmayan insan kategorisi yapmaktan öte bence karakterli insan ve karaktersiz insan değerlendirmesi yapılmalı 💛🧡🌹🌼

0
    0 Yorumla
  • balböceği94
    balböceği94 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Yakışıklılıkla alakası yok etraftan ilgı görmesiyle alakaalı cok sempatık olabilir espirili olabilir ya da zengın olabilir onemli olan bi populerliği var mı ılgı geciciliği var mı bide niyet tabı aklının ucundan bile gecıyosa aldatmaya hazır demektır tavırları belli etmesede gozleri eder

0
    0 Yorumla
  • Midezolamm
    Midezolamm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

O tamamen kisilikle alakali. Kaya cilingiroglu gibi tipsiz biri hulya avsar gibi bir kadini aldattiysa bu guzellikle yakisiklilikla aciklanacak bisey degil sadece kisilikle aciklanabilir.

0
    1 Yorumla
    • FCLeona
      FCLeona
      +1 yıl

Kaya çilingiroğlu o kadar tipsiz değil bence Hülyanın önceki sevgilelerini düşünürsen. Örn: İbo

Yorumla
  • Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 85%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Yani bir çok kişinin rağbet ettiği mi aldatır yoksa rağbet görmeyen kişi biri ilgi gösterdiğinde yoldan mi çıkar bakış açısıdır hepsi bana göre aldatmak kişilik ile alakalı bir durum

0
    0 Yorumla
  • frodonunpeksimeti
    frodonunpeksimeti Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.

Meyilli olmasının sebebi de boş kalmamaları. Dm kutuları falan hiç boş kalmıyor, onlar da günü boş geçmiyor yani.

1
    1 Yorumla
    • FCLeona
      FCLeona
      +1 yıl

Yok öyle bişe. Türkiye'de asıl kızların en çirkinlerin bile dm kutusu boş olmaz. Yakışıklı erkeklere ayda yılda bir dm gelir eğer ünlü ve çok popüler değilse normal bir insansa.

Yorumla
  • _Çavbella_
    _Çavbella_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 56%
    +1 yıl

Yani adam da suç bulmam ama kadınlar ilgi gösterir adamında nefsi kayabilir ama çirkin biri kadın dilinden anlıyorsa o da aldatabilir

1
    0 Yorumla
  • Be_smart
    Be_smart Takip Et
    Guru Yaş: 46
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Genelleme tam oyle değil de, yakışıklı ve kibirli erkeklerin çoğu evet, kadınları mal olarak görüp hepsini ister... böyle gideri var, popüler, her kiz peşinde ise emin ol iliski hic kolay olmaz, bir gün sevinç 6 gun üzüntü ile devam eder

0
    0 Yorumla
  • melowwft
    melowwft Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

cinsiyetle ve diş görünüşle alakası olduğunu sanmıyorum

2
    0 Yorumla
  • Haylazzponçik
    Haylazzponçik Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Aksine yakisikli olmayan erkekler daha meyilli oluyo

2
    0 Yorumla
  • xxanxiety
    xxanxiety Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 35%
    +1 yıl

Yok be bu iş tipe bakmıyor mesele karakter sadakat iste cesaret iste feraset işte fazilet iste adam gibi adamlık dedikleri tam anlamıyla 😆

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Eski erkek arkadaşım gerçekten hiç yakışıklı değildi bu benim için önemli değil ama kendini ultra yakışıklı sanıp yaptığı egoyu görmelisiniz gerçekten aldatmaya meyilliydi yakışıklı olsa aldatırdı kesin

0
    1 Yorumla
    • canberke12
      canberke12
      +1 yıl

kac yasindasin

Yorumla
  • Gönül_doktoru
    Gönül_doktoru Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Aynen kanka meyilli olurlar değil direk yapıyorlar zaten birde zengin ve çevresi kalabaysa vay haline vay

0
    0 Yorumla
  • Vişnelisuffleee
    Vişnelisuffleee Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Yakışıklı olup karakteri oturmamışsa bu bir felakettir. İlgi gördüğü her kıza kur yapma potansiyeline sahiptir.

0
    0 Yorumla
  • kurumeyvecanavarı
    kurumeyvecanavarı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

yakışıklı erkek oldun mu yazılan kız çok olur ama işin bir sonraki aldatma kısmı erkeğin karakterine kalmış birşey tabiki

0
    0 Yorumla
  • semxsem
    semxsem Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Sosyal medya açgözlülüğü olmadan önce oran düşüktür lakin günümüzde yakışıklı erkekle olan ablann pek şansı olmaz gibi

0
    0 Yorumla
  • Ready_Rookie
    Ready_Rookie Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 35%
    +1 yıl

Bunun tiple bir alakası yok ki tamamen karakter ile alakalı isterse en yakışıklı olsun aldatan her insan karaktersizdir net.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

yakışıklı veya güzel daha çok aldatır diye bir kanıya varmak çok yanlış. aldatmak isterse şansları daha yüksek denilebilir sadece. çirkinler bazen daha çok hırs yapıp sınırları zorlayabilir bu konularda.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

yok be burada çirkin cemaat üyesi olanlar bile karı kovalıyor, evde kapalı karısı bunun pohlu donunu yıkarken, bu iki namaz arası burada karı kovalayıp, Atatürk'e övgüler dizen sorulara eksi veriyorlar

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

salak aldatılan kapalı kızlar eksi vermiş, bunlara en güzelini o kocaları yapıyor, yıkayın pohlu donları bakim

Yorumla
  • Tacu_
    Tacu_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Kadına doymamış, toy erkekler aldatır. Aynısı kadın içinde geçerli. Yeterli karakter olgunluğunu erişmeden evlenmeyin. Evcilik oynamıyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • britomartis
    britomartis Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

biraz rahatlar nasıl olsa benim bir alıcım bulunur diye bencilce düşüncesizce yaşadıkları oluyor malesef

0
    0 Yorumla
  • Karan6
    Karan6 Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

Şu kızlar erkek profösörü olmuşlar nerdeyse kitap yazacak seviyedeler
    Bunun cinsiyetle alakası iki cins içinde geçerli bu durum evli bir erkeği baştan çıkaran kadınlarda mevcut örneğin güzel çirkin olmasıda gerekmiyor kadınmı Tamm o halde:)

0
    0 Yorumla
  • Cramella
    Cramella Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 91%
    +1 yıl

Hayir ozguvenleri yerinde oldugu için daha sadiklar

1
    0 Yorumla
  • Karam10
    Karam10 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 79%
    +1 yıl

Meyilli degilde sadece sansi olur ona ilgiler cevrili olur boylece istedigini elde eder

1
    0 Yorumla
  • Whisky_Chocolate
    Whisky_Chocolate Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Çok güzel kadınlar da mı aldatmaya meyilli oluyor? Bu görünüş değil karakter meselesi

1
    1 Yorumla
    • FCLeona
      FCLeona
      +1 yıl

Bence güzel kadınlar daha meyilli aldatmaya çünkü nereye gitseler ilgi üstlerinde. Ama yakışıklı erkek nadiren ilgi görür çünkü kadınlar genel olarak çekingendir ve belli etmez ilgisini.

Yorumla
  • asikpapatya
    asikpapatya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 46%
    +1 yıl

butn erkekler aldatmaya megillidir hepsi aldatiyoken yakisiklisi aldatsin bari

1
    0 Yorumla
  • iammarshmellov
    iammarshmellov Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 91%
    +1 yıl

Çirkinler de aynı derece aldatıyor yakışıklı veya çirkin olmakla Bi alakası yok.

1
    0 Yorumla
  • Toprağın
    Toprağın Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Öyle bi kaide yok. Eğer sadık bir eş olursa isterse dünyanın en güzel adamı olsun gozu birtek kendi eşini görür

0
    0 Yorumla
  • СеhеnnеmdеkіVоdka
    СеhеnnеmdеkіVоdka Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Karakteri bozuksa her türlü meyillidir aldatmaya bunun yakışıklılıkla zerre alakası yok.

0
    0 Yorumla
  • ykp35
    ykp35 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı.

galiba bazıları için evet biraz da karakter meselesi

0
    0 Yorumla
  • masall09
    masall09 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 60%
    +1 yıl

Evet kızlar peşinde ama ben bu yakışıklının olmak istiyorum. Of ya yok bunun bir üst modeli.

0
    0 Yorumla
  • MrEftal
    MrEftal Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 86%
    +1 yıl

Aldatmaya meyilli demeyelim mi yer yer ego olabiliyor diyelim.

0
    0 Yorumla
  • Feryal1240
    Feryal1240 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 92%
    +1 yıl

Yok ya böyle diye diye çirkin kızlara kaptırıyorsunuz onları😂

0
    0 Yorumla
  • MrMyopıc
    MrMyopıc Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 95%
    +1 yıl

Öyle olanların çoğunlukta olduğunu düşünüyorum aynı tutum güzel kadınlarda da var

0
    0 Yorumla
  • jix67
    jix67 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

evet arz talep meselesi sonuçta dahaçok ilgi göreceğinden risk daha yüksek

0
    0 Yorumla
  • PapatyaTaaneleri
    PapatyaTaaneleri Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 74%
    +1 yıl

Tiple ilgisi yoktur ihanetin, karakterle ilgisi vardır

0
    0 Yorumla
  • Erotltp
    Erotltp Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Çirkinler daha çok aldatır ağızları daha iyi laf yaptığı için

0
    0 Yorumla
  • Erzincanlıııııı
    Erzincanlıııııı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

İçinde varsa aldatmak zaten aldatır.
    Yakışıklı ya da çirkin olması bişey ifade etmez.

0
    0 Yorumla
  • statiQ
    statiQ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 89%
    +1 yıl

İdare eder bir yakışıklılığım var. Aldatmak tarzım değil

0
    0 Yorumla
  • lDoruk
    lDoruk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

Bu düşünceye göre güzel kızlarada aynı şekilde bakmamız gerekir. Düşüncen sorunlu

0
    0 Yorumla
  • xxSevdaxx82
    xxSevdaxx82 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Yakışıklı veya çirkin fark etmez karakterine kalmış birşey

0
    0 Yorumla
  • muratkan43
    muratkan43 Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 55%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

daha meyilli olmazlarda onları baştan çıkarmaya çalışanlara karşı daha azdirençli olurlar

0
    0 Yorumla
  • Mervişşkoo
    Mervişşkoo Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Aksine cevremde cirkin olanlarda gordum bunu. bu karakter meselesi

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (131)
Devamını Gör(176)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yakışıklı erkekler aldatmaya daha mı meyilli olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yakışıklı erkekler aldatmaya daha mı meyilli? 34 cevap verildi
Yakışıklı erkekler aldatmaya daha mı meyilli? 84 cevap verildi
Yakışıklı erkekler aldatır mi? 28 cevap verildi
Yakışıklı erkekler aldatır mı? 110 cevap verildi
Yakışıklı erkeklerin hep aldatması? 16 cevap verildi
Bakımlı erkekler aldatır mı? 25 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Geceleri konuştuğun özel biri var mı?
  • Hayatta bir kez olsun neyin tadına bakmak istersiniz?
  • Telefonunuza eski sevgiliden ‘seni çok özledim beni affet’ mesajı gelse ne yapardınız?
  • Ev temizliğinde size yardım eden kim var?
  • Sizi rahatlatan sesler neler?
  • Gitmek mi zordur, kalmak mı?
  • Sizce bebekler ebeveynleriyle aynı odada mı, ayrı odada mı uyumalıdır?
  • Sizi özel hissetiren saç rengi nedir?
  • Protez tırnaklar doğal duruyor mu?
  • Son kez ona mesaj yazacak olsanız ne yazardınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨