Yakışıklı bir erkek yakışıklı olduğunun farkında olan bir erkek aldatmaya meyilli midir?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yakışıklı bir erkek yakışıklı olduğunun farkında olan bir erkek aldatmaya meyilli midir?
Bir kişinin aldatma eğilimi, sadece fiziksel görünümüne dayalı olarak tahmin edilemez. Aldatma, birçok farklı faktörün etkileşimi sonucunda ortaya çıkan karmaşık bir davranıştır. Bu faktörler arasında kişisel değerler, etik anlayış, ilişki kalitesi, duygusal tatmin, sadakat, iletişim becerileri, kişilik yapısı, çevresel etkenler gibi birçok unsur bulunmaktadır. Yakışıklı ya da çekici biri olmak, bir kişinin aldatma eğilimini artırmaz ya da azaltmaz. Aldatma davranışı, karakter özellikleri, ahlaki değerler ve ilişki dinamikleri ile ilişkilidir. İnsanlar farklı değerlere sahip olabilir ve aldatma konusunda farklı düşüncelere sahip olabilirler, ancak bu genel bir kural olarak görülmeyebilir. Herkesin aldatma eğilimi farklıdır ve bu davranışın temelinde birçok karmaşık faktör bulunmaktadır. İlişkilerde sağlıklı iletişim, karşılıklı güven ve saygı, sadakat ve empati gibi değerlerin önemli olduğunu unutmayın.
Çirkin erkekler zaten aldatamaz ki. Ben tipsizim mesela hiç sevgilim olmadı. Beni 1. kabul etmez ki 2. yi bulsun. Kadınlar çirkin erkekleri arkadaş olarak görüyor. O yüzden yakışıklı erkekler aldatmak istiyorsa aldatır istemiyorsa aldatmaz diyebiliriz.
Alakası yok.
Arkadaşım ilk insana benziyor maymundan 5 dakika önce doğmuş ama catır cutur aldatıyordu. Evlendi eşini aldattı ve yakalanmış boşandı.
Şimdi de manitasını aldatıyor. Adam deccalden önce doğmuş doyumsuz lavugun teki
Dış görünüşü farketmezsizin özellikle geçmişte aldatılma yaşayan bencil tipte ve intikamcı tipte insanlar, ayrangönüllü tipler , geçmişte terk edilmiş bazı insanlar bu karaktersizligi yapar. Psikolojisi sağlıklı ve insanlara saygısı olan insan aldatmaz zaten
Cevap
18Cevap
Aldatmaya meyilli kadın veya erkek yakışıklı/güzel olması değil karaktersiz birisi ise o işe kalkışır
Aynen öyle. her şey bence karakterde bitiyor. İsterse dünya güzeli dünya yakışıklısı olsun farketmez. Karakteri düzgün bir insan asla aldatmaz diye düşünüyorum. Ama geneli aldatıyor.
Evet, yakışıklı erkekler daima dişi sineklerin radarındadırlar.
Aynen öyle katılıyorum. Yakışıklı erkekler genelde aldatmaya bir tık daha meyilli gibi. Yakışıklılığının farkında olan bir erkek her zaman aldatmaya daha meyilli biridir.
Genelleme yapmak doğru olmaz aldatmak tiple değil karakterle ilgili bir şey
Yani evet karakterde biter her şey ama ne yazık ki yakışıklı erkekler bence aldatmaya bir tık daha meyilli gibi geliyor bana. Biraz çapkın oluyorlar birde o yüzden etrafında çok kızlar oluyor genelde.
Zengin erkekler de aldatmaya meyilli ama her kız zengin istiyor şu yakışıklı erkeklere aldatır lafını keşke zengin erkeklere de deseydiniz
Yakışıklılık olarak demeyelim de kendi çekiciliğinin, kızları etkilediği farkında olan kişiler aldatmaya meyilli oluyor
Aldatma bir tercihtir. Her erkeğin aldatma potansiyeli ve imkanı vardır ama bunun yanlış olduğunu bilen ve ihanet sevmeyen kimse yapmaz
Güzel olan kadınlar yakışıklı olan erkekler meyillidir
Dış görünüş ile alakalı değil. Karakterinde varsa yapar.
Evet, aynı şey kızlar için de geçerli. Talibi çok olunca kafası bulanıyor herkesin
Karakter tipe göre belli olmaz ki kalbi bozuk olanın ruhu da bozuktur
İqsu düşüklerin aldatmaya daha çok meyilli olduğuyla ilgili bişey duymuştum
Yakışıklı tipsiz fark etmez kişinin yapacağı varsa yapar.
Hayır, bana yakışıklı derler ama aynı zamanda vicdanlıyım ve empati kurabiliyorum. Ben aldatmam.
HAyır değil.
Tipten bağımsız kesinlikle
Ama yakışıklı olduğunun farkında olan erkekte bu şekilde olur. Yani tiple bence alakası olduğunu düşünüyorum ben. Karakterde biter doğru diyorsun ama genelde yakışıklı erkeklerin etrafında çok kız olur..
etrafında kız olmasını adamlar mı sitiyor her zaman :) bence değil.
eşini sevgilisini aldatan ne maymunlar var yakınen biliyorum. yolda görsen sadaka vermezsin ahahahaha ama çapkın. bir de bu maymunların fıstık atanı da çok oluyor o da ayrı bi olay tabii
aldatmanın yakışıklı veya yakışıklı olmama ile ilgisi yok bence. aldatmak alışkanlık işi
Bence çirkin erkekler ego tatmin etmek için aldatmaya daha yatkınlar. Tabi yine de karakter meselesi
Karakteri meselesi aslında
Karakter meselesi tıpe bakmiyot
Bnce maalesef evet 😏
Evet çünkü kaşar s*rtük çok
Hayır karakter meselesi
Boş bir önyargı karakter meselesi o
Evet biraz daha çapkın oluyoruz :)
Evet zaten yakışıklı erkekler aldatmaya bir tık daha meyilli oluyor. Birde etraflarında bir sürü kız falan oluyor o yüzden bence daha meyilliler her zaman..
Olabilir ama karaktere göre değişir yine de
Ne çirkin erkekler gördük çatır çatır aldatıyolar
İlgisi olduğunu sanmam.
hayır
Bombos bi onyargi
Bence öyledir benlik. sikinti yok
Aynen her hafta fiks aldatırım
Çılgın bakirelerin hüsnükuruntuları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?