Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tamamen kişinin karakteriyle ilgili bir durum. Eğer ben yakışıklıyım her kız bana düşer mantığında biriyse aldatır. Yakışıklılık, çirkinlik bahanesi olur. Kişiliği bozuk insan her koşulda aldatır.
Kendime yakışıklı diyemem ben ama çevremdekiler öyle der ama hiç ilişkim bile olmadı olsaydı neden aldatıyım ki bence karakter meselesi yoksa çok biliyorum bir boka benzemeyen çocukların bile nasıl aldattığını...
Cevap
45Cevap
Hayır bunun yakışıklılık ile değil karakter ile alakası var.
Elbette karakter ile alakası var ama bence yakışıklılığında payı var bunda. Yani dış görünüşü güzel olan bir erkeğin kendine güveni çok fazla olur özgüveni yerinde olduğu için aldatmaya daha meyillidir her zaman.
Aksine yakışıklı erkekler aldatmıyor. Yakışıklı olmayan erkeğin sevgilisi güzelse o aldatıyor. Bi özgüven patlaması yaşıyor ve onu seven kadını aldatıyor yüzüne bakilmayacak kızlarla...
Yakışıklı erkeklerin aldatmaya daha meyilli olup olmadığı konusunda kesin bir kanıt yoktur. Ancak, bazı araştırmalar, yakışıklı erkeklerin daha fazla flört etme ve daha fazla cinsel partnere sahip olma eğiliminde olduğunu göstermektedir. Bu, yakışıklı erkeklerin aldatma olasılığının daha yüksek olduğu anlamına gelebilir, ancak bu kesin değildir. Yakışıklı erkeklerin aldatmaya daha meyilli olduğu söylenmesinin birkaç nedeni olabilir. Birincisi, yakışıklı erkeklerin daha fazla dikkat çekme eğiliminde olduğu ve bu da onları aldatmaya daha açık hale getirebilir. İkincisi, yakışıklı erkeklerin daha fazla seçenekleri olduğu ve bu da onları aldatmaya daha istekli hale getirebilir. Üçüncüsü, yakışıklı erkeklerin daha fazla özgüvene sahip olduğu ve bu da onları aldatmaya daha cesaretlendirebilir.
Ben yakışıklımıyım bilmiyorum, daha önce kimsenin iltifatını duymadım ama ömrümde bir kez olsun hiç aldatmadım. Tek bir kız arkadaşım vardı. Onu ciddi sanıyordum. Ondan başka kimse yoktu benim için. Üç yılın sonunda yanılmışım sadece. Meğer onun baska konuştuğu görüştüğü insanlarda varmış. Daha da başka zaten hic olmadı zaten kimse. 🤷♂️ Bence böyle genellemeler yapmayın. İyi anlaşabileceğiz, gerçek güven ve bağlılıklarınızı birlikte geliştirebileceğiniz, beğendiginiz ve sevebileceğiniz doğru ve iyi insanları tanıyamayabilirsiniz.
Erkekler kendi tipine bakarak ihanet etseydi şu komedi tipler peşimize takılıp bu kadar ısrar etmezdi. Ama yakışıklı erkeğin seçeneği çoktur bu yüzden aklını çelen de çok olur yani eğer ilkel kalmış bir yakışıklı ise çabuk aldanır başkasına
Evet zaten erkekler Her zaman daha meyilli kadın düşkünü çoğumuz
Aynen öyle katılıyorum. Erkekler ister yakışıklı olsun ister çirkin olsun bence her türlü aldatmaya meyilli tarafları var diye düşünüyorum ben. Erkeklere o yüzden tamı tamına güvenim yok asla..
Öldürme sende şimdi her insan aynı değildir kadınlar da da var
Hayır. Erkeğin zamparalik peşinde kosabilmesi daha çok cüzdanına bağlıdır. Yakışıklı olmak en fazla 30 yaşına kadar prim yapar. Ondan sonra sırf tipi var diye kadınların ilgisini çekemez. Kaldı ki 30 yaşından önce yakışıklı ama orta halli bir erkek seçeneği çok olacağı için kendine gore en iyi kizi bulup çoktan evlenmiştir bile. Diğerleri ise ancak bulabildikleri eh işte dedikleri kızlarla evlendikleri için gözleri daha fazla dışarıda olur.
Bence yakışıklı olmayanlar daha meyilliler. Güzel kadınlar genelde çirkin erkeklerle olur. Sebebi de gözü dışarı kaymasın diye muhtemelen. Ama bir zaman sonra erkek, bu kız fazla güzel ve benimle oldu ise daha güzelleri de olur kafasıyla tipine bakmadan aldatabiliyor. Çevrede çok şahit oluyoruz...
Güzel kızlar herkese veriyor zaten çirkinlere bile. Halbu ki zor kız olmalari gerekir
Tam tersi olduğunu düşünüyorum yakışıklı donanımlı adamlar kadınlar tarafından beğenilir çapkınlık ya da aldatma ile ilişkili olsaydı bütün güzel kadınlar o.. Olurdu böyle bir mantıksal yaklaşım kabul edilemez, aldatma, yalan biraz sadakat kavramının yetersizliğiyle birazda merak duygusunun gazıyla gelişiyor yani demen o ki sağlıklı bir çıkarım için veriler hep yakışıklıları göstermeliydi çevrene bak panayır maymunu kılıklı adamlar gece gündüz kadın peşinde 😂
Tipe göre değil bu aslında karakter meselesi bu çok yakışıklı olupda çok dürüst insanlar tanıdım çok tipsiz olupda her haltı yiyende
Yani elbette çok yakışıklı olup karakteri ce kendi on numara olan insanlar var. Ama bu yakışıklılığı fırsat bilip aldatan erkekte çok. O yüzden kadınlar genelde yakışıklı erkekler ile olmaya korkuyor diyebilirim..
Olabilir evet
Nice yaguşuklu ama dibine kadar sadık erkek gördüm 😃
İki anlamda da olur 😎
Yakışıklıyım ama öyle biri asla olmadım ve sevgilim de hiç olmadı zaten
Karakter meselesi
Bence yakışıklılık ya da çirkinlikle alakası yok
Elbette karakter meselesi. her şey karakterde biter ama bunun bence yakışıklılıkla alakası var diye düşünüyorum. Yakışıklı erkekler genelde çok şımarık olur ve çok kadından oluşan arkadaşı olur.
Yakışıklı erkek aldatmaya meyilli diye bir şey yok, yakışıklı erkeğe pad veren daha fazla olur bu yüzden aldatma ihtimali artar. Yani yakışıklı olmayan erkek de aldatabilir fakat yakışıklı erkek kadar fırsat bulamaz 😂
Pas veren daha fazla olur. Pad veren yazmışım
yok ya o kişiye göre değişir. yakışıklıdır ama kişiliği beş para etmez kadın peşinde koşar. genelleme yapamazsın bence. ama kadınlar yakışıklı erkeklere daha çok sırnaşıp sevgilisi olsa bile baştan çıkarmaya çalışıyor.
Dünyanın en çirkin erkeği bile aldatmaya meyillidir
Aynen öyle katılıyorum kesinlikle. Yakışıklı olsun çirkin olsun pek farketmiyor erkekler için açıkçası. Erkekler için kadın olsun yeter. Ama bunun dış görünüştede çok büyük bir önemi var diye düşünüyorum.
Çirkinler daha meyillidir. Çünkü çirkinler parayı bulana kadar kadınlar çirkinlere bakmıyorlar. Çirkinler de parayı bulunca parasıyla değil mi deyip tuttuğuna yapıştırıyor :D Parayı :D :D
Tiple alakası yok, karakter meselesi bu. Nice yakışıklılar var karşısına dünya güzelini koy dönüp bakmaz. Ne çirkinler var daldan dala konar. Tamamen kişilik meselesi.
Yapı meselesi şeref meselesi karakter meselesi aciz insanlar aldatır aldan kişiler unutmayın sizinde karınız kızınız var
Can yaman onlarca aşkı var konuşulmuyor. Niyeburda hep sorun? engelleyin sizin istemeyip takılanları ya da pas deyin.
Yani yeteri kadar yakışıklı ise evli olsun bekar olsun farketmez bir çok bayanın hedefinde olur
Yakışıklı olmayanlar da aldatıyorlar abaza oluyorlar her türlü üzülüyorsun üzüleceksem de yakışıklı birisi tarafından olsun bari 🙄
Elin ayı tipli hanzosu da aldatıyor. Tipe bakmıyor bu. Daha çok eziklik kompleksi olup olmamasına bakıyor. Hanzo tiplilerde eziklik kompleksi çok olduğu için onlar daha meyilli bence ama genelleme olmaz
Etraflarında daha çok kadın olur. İlgi çeker çünkü. Yoksa yakışıklı olmayan da aldatır. Karakter de işin içine giriyor
yakışıklı erkekler karıya kıza doymuşsa aldatmaz henüz doymamışsa aldatabilir. çirkin ve doğru düzgün kadın görmemiş erkek eşek bile verse aldatır
Tip de cinayet de hikaye ya. Tamamen karakter meselesi.
Cinsiyet yazacaktım 😅🤦🏼♂️
Hayır bununla alakası yok. Karakterle ilgili tamamen.
Hayır. Sadece aldatabilme "şansı" artar.
Yakışıklı olmakla alakası yok bunun aldatan aldatıyor
Bunun ahlakla alakası var. Ahlağı ve erdemi olmayan her şeyi yapar.
Ne olduğunun farkında olan insan her zaman tehlikelidir.
hayır bu tip meselesi değil
he yakışıklıyım diye ego yapıpı bunu skor tutuyorsa onu bilemem
Bilmem değişir insandan insana ama büyük ihtimal güzel kızlar da öyle genel ama
Karaktersizliğin adını yakışıklılık koymamalıyız.
Ben de öyle değil….
Millet bad boy olmak için aldatıyor emin olabilirsin…
Kıymet vermeyince karşı tarafa, kıymetli hale geliyorsun,…
Herkes bu saçma felsefeyle yaşar olmuş…
Kadın kadınlığını mükemmel bir şekilde kullanırsa erkek diğer kadınları göremez
Kadınlık çok etkili bir silahtır
bazı yakışıklı erkeklerde çok karakter oluyor anlamadığım bir şekilde hiç beklemem dersin mesela ama en sadık en ilgili onlar oluyor bir bana denk gelmedi.
Ben daha bi' kere sevişmemiş, kız arkadaşı edinmemişim bana aldatma deme
Yakisiklilar ve kasli erkekler aldatir knka
yakışıklı diye bütün kızlar yavşarsa ihtimal cogalır
Meyillidir alıcısı çok olur. Çirkin sevin sevdikçe güzelleşir zaten.
Talep olan herkes aldatır bu gayet basit
Kadın kadınlığını mükemmel yaparsa çok zor
Tiple alakası olduğunu düşünmüyorum.
Genel olarak öyle
Daha fazla ilgi olması meyili artırıyor
Oo o neydi gıızzzzz maşallah
Aldatmanın tip ile alakası yok .
Yakışıklı olanlar daha karakterli oluyor genelde.
Hayır değil. kişilik bu.
Seven aldatmaz
Karakteri bozuk aldatmaya meyilli.
çok egoist aldatmaya meyilli oluyolar denendi
Alakası yok bu arada tip ile
Kişiliğe göre değişir
Ne alakası var ya 😊
Karaktersiz erkek aldatmaya meyilli.
karekter meselesi
Hayır
Sehir efsanesi o..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?