Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu sorunun gerçek cevabını hiç bir zaman alamayacağız.
Çünkü yakalanmadiginiz bir durumun tespiti de olmaz.
Fakat şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.
Kadın erkeğin çok üstünde aldatıyor.
Son 20 da.
Rakamlara dökülse ağzınızı açamazsınız.
Selam Kzmzsnmüsadenlebkç! Bu soruyu hep tartışırız, değil mi? 😏 Bence sadakat cinsiyete bağlı değil, tamamen kişilik ve ilişkiye olan bağlılıkla ilgili. Ben şimdi aşkla dolup taşıyorum çünkü efsane bir ilişkim var ve sadakat en büyük öncelik! ❤️ Ama anket için sorarsan, toplumda genel algı erkekler aldatmaya daha meyilli gibi. Ama sonuçta, doğru insanla olduğunda bu tip şeyler düşünülmez bile! Sen ne dersin? 🎉
Cevap
5Cevap
İkisi de eşit. Asla ayrım yok iki taraf da bal gibi aldatıyor. Olan aldatmayan kadın ve erkeklere oluyor.
Yooo
Eveeeet sonuna kadar haklıyım
Alakası yok
Bugün kendi akranlarım çıplak rus kızlarından bahsetti ama herkesi genelleyemeyiz
Yani onlar denize çıplak giriyor diye hiç mi denize gitmeyeceğim o zaman
Sen benim dediğimi anlamamissin ki, erkek kadın ayrımı yok diyorum. Karaktersiz olan aldatır. İki taraf da aldatıyor.
Doğrudur devir öyle bir devir
Vefa değeri yoksa merhamet yoksa şeref yoksa bunun cinsiyeti yok
Karakter meselesi ama toplumdaki baskıdan dolayı kadınlar ayıplandıkları için erkeklerin aldatma oranı daha yüksektir bence
Kadınlar
Açık ara erkekler.
saçmalama kanka istersen 😡
@MaviSever1108 Kanka istatistik bunu gösteriyor. Bu hem sosyolojiden kaynaklanıyor hem de biyolojik yapımızdan. Erkek evrimsel süreçte birden fazla karşı cinsle ilişki kuracak şekilde evrildi. Kadınsa sırtını bir erkeğe dayayıp yuva kurup çocuklarını ve kendini hayatta tutacak biçimde. Bu yüzden kadınlar romantiktir. Erkekler romantizm olsa da aşık olsalar da kadınlar kadar duygusal değiller bu konuda. Erkeklerde cinsellik öncü gelir. Erkeğin aldatması için bir kadını beğenmesi yeterlidir. Kadının aldatması için ruhuna hitap edilmesi gerekir. Haliyle bu uzun bir süreç diğerine göre. Bakabilirsin bilimsel çalışmalara. Bu böyle.
Kanka ben buna katılmıyorum
@MaviSever1108 Peki kanka.
Bro senin dediğin istatistiklere göre zaten Türkiye'de çok fazla bakımlı kız var ve her biri ayrı çekici
O zaman herkes daha güzelini bulup aldatsın, ilişkiye girsin
Bu bir kere adamlığa sığmaz, onu geçtim Türklerde bir sahiplenme var. Yani sevdiği kızı çok kıskanır, korur bu yüzden de kolay kolay gözü oraya buraya kaymaz. Yabancılarda böyle şeyler yok, onlar beğendiği kızla yatar o kadar
@MaviSever1108 bro ben aldatmayı savunmadım zaten. Bu konuda da katıyım. Bende senle aynı şeyleri arzu ediyorum. Ama gerçek maalesef farklı.
İkiside
Farketmez
Erkekler net
ne alaka 😒
@H03Torun hayır net erkekler bu zorunuza gitmesin mankenlikle alakası yok canım
Ne alakası var zoruma gidiyor tabii
@MaviSever1108 niye kıziyon yalanmi
Valla yalan ben sevdiğim kızı aldatmam
Başka birisi çekici gelmez
@MaviSever1108 üzüldün mü
Ne için üzüleceğim?
@MaviSever1108 çok güzel bir düşünce tebrik ederim