Selamss
reddedilmeyi hazmedeyen taraf neden daha çok erkekler¿

Selamss
reddedilmeyi hazmedeyen taraf neden daha çok erkekler¿

Erkekler bi yerde hata yapıyor uzun çabaların sonunda pas vermiyorsa o zaman tamam dersin çekilirsin ama birinden hoşlanıyorsan geçici bi heves olmadığını göstermek gerek
Hemen başka bi kıza yürümemeli kadınlarda bunu bildiği için tabi başta reddederler
azıcık naz olması lazım bissürü erkek var ele ele bitmiyor hangi birini kabul etsinler kurt bakışlı olmak kolay değil djdj
Çok biliyorsun sen 😃
Bu konularda üstüme yoktur jsjs
Genellikle bunu iki cinste yapıyor ama erkekler daha çok yapar mesela sapık bir erkek günde 100 kıza yazar hangisi cevap verirse ona yürür cevap vermeyene de daha sonra yalan söyler iftira atar ve kezban der ya da egolu der bunun altında da tabi ki de beyinleri olmaması ve egolu olmaları yatıyor kendi öz güven düşüklüklerini ya da ezikliklerini bu şekilde kapatmaya çalışıyorlar çünkü..
ne güzel özetledim ama :D
Çoksel özet djdj
Sen çok güzel dediysem tamamdır abla sdjsdj
Dediysen*
😅🌸 aman efenim..
😅🌷
Teşekkür ederim 🤗🥳
Rica ederim 🥳🥳
Bunun altında tamamen özgüven eksikliği kişisel egolar ve aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum. Yani bir kadın her zaman tekliflere açık olmak zorunda değil. Kişilerin cevaplarına ve hayatlarına saygı duyup ona göre kendimize yol haritası çizmemiz lazım. Sen şansını denersin olmadıysa dünyanın sonu değil. İnsanların kişisel alanlarına saygısızlık yapmak doğru bir davranış değil.
Çoğu öyle birini reddetmeden önce çok güzeldim bebek gibiydim reddettim makyaj güzeli oldum 😂 senin poponu fazla kaldırmışlar bu kadarı fazla diye de bela olmuştu hatta yahu istemiyorum git başımdan birde Farklı versiyonları varki istedikleri olmayınca küfür eden tipler ıyyy
Aa evet “poponu kaldırmışlar senin” bu cümleyi duymaktan gına geldi. Bunu söyleyenin de poposu kalkmış ki, bize yazma cesaretinde bulunmuş.
Yooo reddedilince acı çekiyorlar sadece bu
Buradan birini de reddetmiştim alla alla temiz kızken birden şey olmuştum tuhaf
Aman iki üç köpeğin havlamasından bir cacık olmaz.
Teşekkür ederim güzellerin de en güzeli 💚
Rica ederim bebek yüzlüm ♥️
Cevap
47Cevap
Sırf pas vermediği için böyle bir cümle kuruyorsa erkek kedinin ulaşamadığı ciğere mundar denir hesabına gelir.
Ama küçümser derecede reddeden birisi için buna ben bile egoist derim.
Öyle mi diyoruz çok ayıp :D
Evet 🤧
Bana pas vermeyen kızlar ben hiç öyle bir şey demedim arkalarından sadece şunu söyledim söylüyorum "hiçbir zaman benden daha iyisini bulamayacaklar"
"Egolu kezban" lafını hiçbir kadına kıza söylemedim söylemem de bu çok büyük bir saygısızlıktır
Sorunun cevabı aslında çok uzun sosyolojik, kültürel bir miras. Tamamıyla yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor. Okumaya üşenmezseniz aslında bu postta gayet güzel açıklamış yazarı. Keşke bu toplumsal hegemonya artık bitse ama maalesef. Daha da artarak devam ediyor. https://www.instagram.com/p/CT-FreuNM3g/?igshid=ODk2MDJkZDc2Zg==
Çok fena bir hal aldı..
🙄 bu kafaların acil değişmesi gerek..
Değişmez. Bu kafaya sahip anne babaların yetiştirdiği çocuklar değişebilir mi? İşin garip tarafı ne biliyor musun? Bugün şikayetçi olan gençlerin yaş ilerledikçe şikayet ettikleri şeyleri aynen yapmaları. 35 yaşını geçmiş arkadaşlarım 15-25 yaş arasındayken neyden dert yanıyorsa şimdi aynısını yapıyor.. soruyorum. Biz böyle gördük. Ulan annen baban da zaten öyle gördük diye sana yapıyordu. Sen değiş. Yok.
Türkiye'de pek çok erkeğe anneleri tarafından her zaman harika, güzel ve harika oldukları söyleniyor ve bu da onlara şişirilmiş bir ego veriyor. İstedikleri her şeyi elde edeceklerini duymaya alışkın olduklarından ve sonunda yetişkinliğe ulaştıklarında gerçek dünya onlara annelerinin söylediklerinin doğru olmadığını gösterir. Ve böylece bunu kabullenemezler ve çok huysuz ve dayanılmaz olurlar.
Bazıları sabırsız veya kıskançtır. Ben şahsen öyle sözleri kullanmaktan kaçınıyorum. Kullanırsam karşı tarafı rencide ettiğimi düşünüyorum. Karşı tarafı kırmayı veya üzmeyi sevmiyorum. Meraklandığım zaman müsait değilse, müsait olduğu bir zamanda yazmasını rica ediyorum.
Benim gibisine pas vermeyende ne bilim egolu ya da kördür dkjhs
Şaka şaka öyle diyen tipler düşük seviyelerini o yorumlarla belli ediyor işte
shshs kördür’den sonrasını okumadım 😃
Okumicam bana ne 😃
Gıcık 😬
Kadının bence ne yapacağını bilmeden reddetmesine bağlı bir durum bu.
Yoksa niye egolu falan desin ki.
Hemcinslerine sormak lazım :D seni çok şımartmışlar kendini beğenmiş egolu shsjs
Bak ben senin yaptığını yapmıyorum, çözüm arıyorum. Sosyetiğim şekilli legomm🤗🤗🤗
Neyin çözümü o?
Bazı kadınlar sırf benden uzak olsun, samimiyet kurmayalım açılmasın diye merak etmez bir sey sormazlar karşı cinsine, istemedigi karşı cinsi diyelim. Cocukta hali ile çok hevesli, kızda soğuk durunca bu tip ego falan filan söylemleri olabiliyor. Halbuki kiz egolu falan değil biraz soğuk ve o kişiyi istemiyor. Olay bu.
Tabii bu durum aynen anlatmak istediğim
Yaaaa bak sosyeticim şekilim taaaammmı 😆😆😆
Tamam djdj
O kadar yabanilik te iyi bir şey değil tabi. Açılsın, istemiyorsa istemiyorum der bu kadar basit. Ama işte erkeğin duyguları yoğunsa çok zor. O ortamda durması, onu görmesi bile acı verecektir ona. Bazen de ondan olabilr bu red karşisındaki savunma psikolojisi. Öyle işte..
Çirkinleşmesine gerek yok bence yine de
Tabi, haklısın. Belkide normal reddedin, o yanlış anladı. Sen kendinden emin ol, gerisi hikaye. Ya ilgin yoksa bir şekilde bu iş olsa bile en fazla sürecegi 2-3 ay.
Yani sıkıntılı bir şey göremedim ben. Kişisel bakış açımı ifade etmenin bir sakıncası yok. Kendi eksikliğimde olsa kezban demeyi tercih ediyor olabilirim. Bana iyi hissettirecekse ,
ayrıca neden reddelileyim. Benim herhangi bir kadından bir talebim olamaz :) varsa o gelsin
Kedi ulaşamadığı ciğere miyav der. Mundar diyemez kim uydurduysa dötüne girsin 😂 neyse egolu veya kezban değildir. Beğenmemiştir
😅😅
Bana bu sitede antipatik bile dediler bana bana 😂 çok iyi ama böyle görülmek hoşuma gitti.
Kendini antipatik sanmaya başlarsın :D hoşuna gitmesin
Evet öylesin ama öyle görülmek hoşuna gitmesin :D zorlarına gide gide sempatik ve tatlı biri olarak kal djdj
Rica ederim 😮💨 çok şükür anlatabildim djdj 🌸
Her kadın herkese cevap verecek, pas verecek değil elbet. Fakat illaki birine veriyordur pas, erkek ise mücadeleci olduğu için bu kadını ben elde etmeliyim diye düşünür..
Bu rekabet ve hırs boşa çıktığında erkek delirir. Hepsi bu.
Bir erkek sende ısrarcı değilse, onun için kalan 3 milyar kadından bir farkın yoktur çünkü
Bu ısrarcılığın herkese yapıldığını görmek. :D
Mesela?
Diyorum ki, aslında sadece tek bir kadına özel davranışlar değil. Reddedilme sebebi de budur
Söz ettiğin durum sanırım KS ortamı için geçerli bir şey.
Yioo, en son instada geldi başıma bu olay. Zaten reelde bu tip durum söz konusu olamaz alırım adamın aklını eline veririm.
İnst yazan biride kesin KS dendir :D Her neyse genel olarak sosyal medya da böyle şeyler oluyor zaten. Dm kutunu kapatırsınız olur biter.
Ya ne alaka. Mesaj kutusu kapalı zaten bunu alenen yapıyorlar, sorularda veya görüşlerde hatta gidip arkadaşlarına kötülüyorlar falan
Alakası yok. Ben mesela kimseden pas beklemem ama egolaysa egolu derim kim hepiniz aşağı yukarı aynısınız. Sayı yapmak için peşinizden koşanlara bakıp kendinizi kraliçe zannediyorsunuz. Hâlbuki burada takılan kadınların bir çoğu umutsuzluğun pençesinde. Erkeklerin çoğu da öyle
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş o hesap bu söz de onun için denmiş ulaşsa yollu der ulaşmasa yollu der.. bu erkek kişileri bela ya
Pas vermeyen kadın kadındır. can dir o saygı duyulmak ilgi gösterilmek ister. zor olmayı secerler.
Kadınlarda da var. Cinsiyete bağlamamak lazım. Ret edilme duygusunu dışa vurumu kadınlarda da oluyor. Saldırgan bir tutum sergiliyorlar.
bundan o kadar emin olma, bence kızlar daha hırslı bu konuda, belki erkeği etiketlemez ama onu alıncaya kadar her yolu deneyebilir.. 👀
Bence sorun reddedilmek değil, kadınların reddederken girdiği tripler ve iletişim kurma biçimleri.
Ya ne alakası var kardeşim. Hiçte öyle olmuyor iki tane saalak numune geziyor ortada bık atıyor millete sizde herkes öyle sanıyorsunuz
Hanımefendi gibi reddetmek de mümkündür. Yine de hanımefendi ve beyefendi dengesi garantili değildir.
Aslında daha çok istiyorlar, ve kendilerini kandırmak için karşısındakini aşagıya çekmeye çalışıyorlar. Ezikçe bir çaba.
Baş edemeyince veya yetersizliğini anlayınca saldırganlaşıyorlar.
Öfkeleri kendilerine.
Bence reddedilmekten çok gelişen olaylar silsilesi kezban dedirtiyor. Güzel bir dille reddetmek var, bunu saçma sapan bir dille söylemek var.
Olabilir bı kız bana pas vermez saygı duyarım, dünyadaki tek kız o değil.
Bazı kadınlar hak ediyor çünkü
Egocu olduğu gerçeğini de değiştirmez
Ulaşamayınca mundar diyorlar işte ne yapsınlar?
Adam yakışıklıdır. İşi ve parası da vardır. Kendine ait evi de vardır. Bu erkek bunlara rağmen reddediliyorsa ne demesini bekliyorsun?
Bana ne onun parasından, işinden bilmem nesinden
Uyuşmuyoruzdur, ben hayatımda birini istemiyorumdur vs bir çok sebebi olabilir
Bak ciddi söylüyorum sana ister inan ister inanma, yakın bir zamanda bir kıza teklif ettim, beni reddetti. Ben de ona neden diye sordum. Hayatımda birini istemiyorum, ilişkiye ayıracak vaktim yok siye zırvaladı durdu. Hayatımda birini istemiyorum ne demek yani siz duygusuz falan mısınız? Bu arada yaşın 33 sanırım ben de 31 yaşındayım. Teklif ettiğim kız 32 yaşındaydı
Eee yaşla ne alakası var. İstemiyor olabilir, olabiliriz. Kabul edip efendi efendi gitmek gerek.
Yaşı öylesine yazdım. Gerekli olgunluğa sahip olduğumuz için yani ergen değiliz. Ben hiçte efendilik yapmadım kusura bakma. O benim karakterimi hak etmeyecek kadar karaktersizdi. Ona bir hediye aldım. Aldığım hediye sadece bir kitaptı. Bana dediki ben hediye almayı sevmiyorum, başkasına versen olur mu dedi. Bir insana söylenir mi böyle bir şey? Telefon numarasını ilk başta hemen verdi ama beni doğru düzgün tanımamasına rağmen
Reddedilmek bu kadar acı vermemeli bir insana. Yine söylüyorum bunlar olabilir. Olgunluğa erişememişsin, olgunlukla karşılardın yoksa
Yazdıklarımı iyi okumadın sanırım. Kızla spordan tanışıyoruz. Muhabbet ediyoruz, telefon numarasını istiyorum, daha doğru düzgün beni tanımamasına rağmen telefonunu hemen veriyor. Kahve teklifi ediyorum yok diyor falan filan. Kusura bakmada siz kızlar bir erkeğin size karşı duygularını eğer hissediyorsanız ona karşı sert bir tavır alın. Muhabbeti ve samimiyeti kesin. Sonra böyle hakaretler yemeniz normal
Sen kıza ayar oldun geldin burada bana ne atar yapıyorsun ki? Kız üstüne düşeni yapmış hayatıma kimseyi almak istemiyorum demiş. Sen okumayı geçtim duyduğunu bile algılayamamışsın. O cümleyi duyduktan sonra sen kesersin samimiyeti
Senin gibileri görünce adetimdir 😅 sinirlenmedim ama terslenmeyi hak ediyorsunuz
Senlik bir şey yok yanlış anlamışsın 🙂 O kıza karşı öfkeliyim evet, üzdü beni. İnsan nezaketende olsa hediye mi alırdı. Almadı üstüne birde başkasına ver ben hediye almayı sevmiyorum dedi. Sen böyle mi yapardın? Reddedebilirsin ama hediyeyi nezaketende olsa almaz mıydın? Aldığım şey sadece kitap ya
Almayabilirim, umutlanmasın sonuçta
Ben ona hediyeyi verirken kitap bu bunda başka bir şey arama dedim. Her şeyi geçtim alırken bana bak alıyorum ama benden herhangi bir şey bekleme, seni kırmamak için alıyorum bile deseydi böyle olmazdı. Bu vesileyle sana burada kendi hayatımdan da bir örnek vermiş oldum. Burçlara çok inanmam ama kız ikizlerdi, sen ne burcusun? Sanki benziyor gibisiniz
Boğa burcuyum ben. Olabilirdi, öyle diyebilirdi..
Çünkü kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Aynı hesap
Kadinlara pas vermedigimizde onlar ne diyordu ablasi biliyormusun?
Oda bir şey mi siz pas vermeyen erkeğe hemen gay diyorsunuz
Sanarsın bütün dişiler cennet hurisi egoya bak, kızlar red edilmeyi hiç hazmedemeyip hemen en ağır lafları ediyorlar
Sen mi reddediyorsun abi kadını 🤣
Evet ettiklerim oldu 😒
Neden olmasın illaki reddedilen de reddeden de olur da daha sakin kalabiliriz sanki
Vallahi hemcinslerine söyle ihtiras haline getirip üçüncü kişileride katarak karalama kampanyasına başlıyorlar. Bizde red olsa en fazla yüzüne laf edip gidiyor. Başkalarınada karalamaya çalışmıyor.
Ego tatmini , toplumun verdiği biri birinden üstün olma gayreti tamamlanma değil üste çıkma politikaları çekirdekten bu şekilde yetişen bir topluma özgürlük ve hak adı altında dayatilan şeyler vs vs. Fakat sizin de tahammülünuz asla yok
Evet ben çok tahammülsüzüm kendi kendini yetiştirmiş birisiyim bunun yıpranmasından kaynaklıdır, öyle ailenin 25-30-35 yaşına kadar şımarık büyütülmüş çocuğu değilim. Tercihim bu yönde oldu. Yapısı bana uymuyorsa red ederim alıp değiştirmeye ya da sırf benim için değişecek kişinin heran çatlamasına gerek yok.
Bazı şeyler kaderdir her insan ailesini yaşadıklarıni secemez kimi varlıkla şükür imtihanı olur kimi yoklukla kimi 10 yaşında kimi doğmadan kimi evlenince olur imtihanını. Ondan sen erken oldun diye karşındakinin erken veya geç olmasını eleştirme bence. Bazen prenses gibi büyüyen şımarık kizlar soluyorlar. Kadere iman gayba iman...
İyi oku tercihim bu dedim bende aile saksısı olmayı seçebilirdim. Karakterime uymadı ve hal öyleyken o tiplerlede uyum sağlayamam yüzeysel olur hızlıca dağılır o yüzden başlamaya gerek yok başladıysamda hızlı bir analiz ile ne olduğuna bakıp bırakırım. Beni ruh ikizide paklamaz suç ortağı olabilecek seviyede nitelikli seven birisi anca paklar.
Senden olsa olsa ruh öküzü olur 🤔analitik zeka her baba yigidin harcı değildir fakat bu konuda iyi olan kişi iyiyim demez. Bundan dolayı dediklerin sadece kendini beğenen bir ukala cümlesi mi yoksa gerçek mi emin değilim
Sen zaten muhtemelen beni burdan az çok tanıyan ya da işte yazıştığım birisisinde bir önceki yazdığından farkettimde, şu yazdığınla iyice belli ettin, umursamadan yazıyorum kus hadi kus içindekini tınlamıyorum
Önceden tanıdığım doğru zeki bir adam olduğunu bildiğim de doğru ama kusacagim bir şey yok
Hahahahah yakalandın
Farketmeni istemesem farketmezdin zaten bunu anlayabilecek kadar kapasitelisin. Cümlelerde ki vurgular konular da özellikle seçilmişti bunu da anladığını düşünüyorum ama biraz geç :)
Kusacağın bir şey yoksa genele yazdığımı şahsıma çekip sonra yüklenir bir dil kullanmazdın
Ama beni tanımadığına eminim. Yakalanmadim denk geldim ve kendimi yakalattim.
Ama işte canım o kadar çok varki hangisisin onu çözemedim sapyoseksüel seviyorum diyen olabilirsin mesela
Şahsi münhasırima çekmem gereken bir iki nokta vardı ben de çektim ama amacım gerginlik değildi anlamışsındır herhalde
Belli belli
Ney o kadar çok var ki 👌 sapyoseksuelim diyen bir çok kadın var bunu sakız ettiler zaten
Derslerin nasıl
Hangisi
Genel anlamda sordum benden iyisi yok diyordunya
Şükür elhamdülillah olmasi gerektiği gibi diyelim
İyi iyi geçen zamanda neyle meşgul oldun
Artık benden aptalı yok diyorum iyisi vardır illaki
Arabistan ile mesguldum
Sen kaşındın biliyorsun değil mi
Beni bulmak için mi Arabistanla meşguldün diyecemde sen o kendinden tahrikli egonda yok dersin
Senin görüşün. Bir tokat yemem gerekiyordu onu da en yakinimla yaşatti hayat. Geçer zamanla
Sen beni en yakının görseydin beni ilk gördüğünden sonraki o hallere getirmezdin
Belki de senden kaçmak için bilemeyiz. Zamanında yanımda ol istediğim çok oldu doğru fakat yoktun olmayacağını kabullenmek zaman aldı ama kabullendim
Hayat işte insana yapmam dediği her şeyi yaptırıyor. Karşılıklı yıkımlar yıkımlar...
Senin hatandı biliyorsun, hem bana geniş muamelesi yapmaya kalktın hemde beni iftira paranoyalarınla çok zorladın, artık benimde Şeytanım uyandı bende en son bilerek senin damarına en ağır şekilde bastım. Boş kalmamışsındır ama malum temas bağımlılığın vardıya.
Evet en ağır şekilde olduğu doğru sadece belki o iftira kısmı olmasa daha iyi olurdu. Yani canım bu kadar yanmazdi en azından. Bir şekilde daha sağlam durabilirdim belki de
Senin bana attığın iftiralardan bahsediyorum saatinin saatini tutmaması günün gününü tutmaması sanki karşında köpeğin varmış gibi muamele yapman ama kendin geniş geniş takılman. Karşındaki iyi adama ben o kadar ucuz değilim demelerin benimle öpüşmezsen şu karşıdakilerle öpüşürüm demelerin yapmadığın genişlik kalmadı. Gece gündüz aralıksız kavga edişlerin. Seni defalarca uyardım karanlık tarafımı uyandırma diye ama sen küçümsedin sonra yanan sen oldun. Senin için fiziksel metafiziksel çok uğraştım ama hep hüsranla sonuçlandırdın. Beni yalnız görerek arkandada ailen akrabaların var diye aklınca bana uydu muamelesi yapabileceğini zannettin ama hepinize fazlasıyla yettim. Geçenlerdr bir ara galeride fotona denk geldim dedim kendine yazık etti diye sona doğru az düzelmiş gibiydin ama artık benim direncim kırılmıştı
Evet yazık oldu. Sende yazık ettin. Ben bu konuyu Allah'a bırakalı çok oldu. Hatam olmadı demiyorum ama sen bir insana yaşayabileceğin en ağır en acı şeyleri yaşattın hemde çok fazla. Attığın mailden farkettim yoklamak istediğini fakat gönlüm el vermedi işte. Ben hatalarımin bedelini en ağır şekilde ödedim. Senin varsa sen de ödersin belki bana karşı değil başka bir yerde başka bir şekilde. Fotoğrafın olması da ayrı trajedi
Rahat durmadığını bildiğim için attım uyardım okuduğunuda biliyorum sayemde tanıştığın kişiyle beraber bana yaptıklarınız yüzünden tam 2 ay hasta yattım ama hepsini çözdüm atlattım bakıyorumda halen akıllanmış değilsin beni canavarlaştırdığını halen kabullenmemişsin
Şimdide defollll git birdahada karşıma çıkma sadakstsiz yüz karası zavallı lanetlii mahlukat.
Başka damgalar da vuranlar var
Vasıfsızlık kişiliksizlik işte başka ne olabilir
Herhangi bir sevgilisi olmadığı, kalbinde müsait yer olduğu halde temiz duygularımı görmez beni sevmezse bana da bunu deme hakkı doğar. İyi kalpli kızlara zerre lafım yok yanlış anlaşılmasın.
Ulaşamadığı ciğere mindar der hesabı.. kendilerine yediremiyorlar
Egolusunuz kabul edin bu kadar abazan gelip te çirkin kıza azmak amaçlı yazarsa siz de kendinizi bulunmaz Hint kumaşı görüyorsunuz halbuki fiziksel yanlarınız haricinde bizden bir farkınız yoktur.
Onun dışında neyseki reddedilmesi hazmedemeyenler den değilim ancak abazanlar yüzünden egonuzun tavan yapıp gözünüzün kör olması sebebiyle reddedilmeyi hazmedemiyorum doğrusu. Bunun da gerçek suçlusu abazanlardır.
Linç edecekseniz buyurun ben doğruların arkasındayım görüşüm de sabittir.
biz onlara egolu demiyoruz ki pas vermek zorundada değil. ama reddederken bile egolar havada ucuşuyoruz.
Kadınlar reddedilmeyi hazmedemediğinden teklif bile etmiyor.
Acziyet…ve kadına hiç bir erkek iç sesinden bile böyle davranamaz
Erkek kendi egosuna yenilmiş olabilir , kız için iddiaya girilmiş olabilir , kişi elde edemediği kızlara kin güdüyor olabilir erkeklerde de farklılıklar olabilir kızlarda olduğu gibi:)
Üzerinize niye alıyorsunuz?
Neyi pardon
Öyle söylediklerinde.
Bana söyleyince misal :D ne yapmam lazım gelir
Sana söyleyince içinden ne yapmak gerekiyor önce onu söyle.
Futbolcu muyuz biz mk ne pası 🥺 assjdk
Palyaço mu yedin sen :D
istedikleri olmadığı için moralleri bozuluyo 😂
Kudursunlar ne edemmm djjd
Yanlış insanlarla doldurmuşsun çevreni ondandır...
neden senin gibi kadınlar sürekli genelleme yapıyorlar
Öylemi düşünülüyor harbi doğrudr ozaman
kendini değersiz biliyor.
Hepsi öyle demiyor genelde abazalar oyle
kedi - ciğer - mundar
Ayrı yataklarda yatıyoruz zaten derdim 😂
Kim yapıyor onu çıksın ortaya çok ayıp çok
Derin konular diyelim
Ezik olduğu için
Başaramadık abi diyoz biz
Kedi erisemedigi ciğere pis dermiş.
Sizde şerefsiz damgası atıyorsunuz