Erkekler kadınları her koşulda onaylamak, şımartmak zorunda mı? Erkekler ne fedakarlık yaparsa yapsın kadınlardan duymadığı sözleri neden kadınlara söylesin? 1.60 boyunda 120 kg olduğunu söyleyen kadın bile erkeklerden iltifat bekleyebiliyor. Onun iyiliği için gerçekleri söyleyen erkeklere hakaret ediyor. Kadın sevgilisi varken flört yapmak istediğini söylüyor. Destek vermeyen erkeklere hakaret ediyor. Kızıyorum ama bakın...😎
Erkeklerden yalakalık bekleyip ama erkekleri her fırsatta linçleyen bayanlar?
Aslında ben sana şöyle bir şey söyleyeyim kadınları bu noktaya biz erkekler getirdik çünkü biz erkekler hiçbir zaman mantıklı ve duygusal olarak düşünmek yerine genel olarak kadınlara belden aşağı zaaf olarak gördüğümüz için kadınlarda bu durumu çok iyi bildikleri için bizi topaç gibi parmaklarında oynatıyorlar.
Yani kadınlar öyle bir varlıklar ki istediği adamı çok rahat elde eder istediğini çok rahat bir şekilde yaptırır ben yapmam ben kadına güvenmem ben o tufaya düşmem diyen erkek kendini kandırmaktan başka bir şey yapmaz.
Çünkü biz erkeklerin kadınları zaafı olduğu için kadınlar egolarını ve duygusal tatminlerini tamamladıktan sonra gerekli yalakalığı da biz yaptıktan sonra istediklerini aldıktan sonra sıkılıyorlar ve oyuncağını kıran bir bebekler gibi erkekleri kırıp atıyorlar, sonra da kendilerine değer veren kıymet veren erkekleri değil kendilerini kullanan erkeklere değer verip ondan sonra da tüm erkekler aynı diyerek erkekleri düşman olarak görmeyi tercih ediyorlar.