Cevap yazmadım diye “erkeklerden para alarak karşılığında onların c*nsel zevklerine hizmet eden kadın” oldum
neden?
Cevap yazmadım diye “erkeklerden para alarak karşılığında onların c*nsel zevklerine hizmet eden kadın” oldum
neden?
Çünkü kedi, ulaşamayacağı ciğeri pislermiş. Art niyetli insanları önemsemeyin bizim de çok oluyor cevap verip yazmadık diye takipten çıkan, engel atan vs. vs.. Bunu kafaya takıp üzülmeye değmez diye düşünüyorum. O dedi diye siz o, olmuyorsunuz ama o saygısız karaktersiz biri haline geliyor.
Cevap
21Cevap
Erkekleri anlamak zor değil ama sıkıcı. Evet bir salsinlar artık. İstemiyorsun kötü oluyorsun. Kabul edersen 2 gün canım cicim, 3. Gün erkekler arasındaki muhabbet konusu. Yinede tüm erkekleri kapsayacak konusmadigimi dile getireyim.
Kuyruk sallayip sonra adam yazincs cevap vermediysen adam hakli. Ama ortadan bisey yokken kimse kimseye cevap vermek zorunds degil bu durumda sen haklisindir
Foto bile yok neyimle kuyruk sallamış olabilirim yabancının teki
çünkü erkek normal insanlıkla bir konu konuşmak istiyor, triplerden aldığı cevap "seninle seks yapamam", kalbi kırılıyor erkeğin, o o niyetle yaklaşmamıştı ki, erkeğine göre de ne ayıp damgası vuruyor
Cevap yazmadığın için tamda.
Güzel bir şekilde konuşmak istemediğini ve buna kırılmaması şeklinde reddedebilirsiniz
Bizde cevap vermeyip kizlarla isimiz yok deyince ga y oluyoruz bosversene
Doğru takılmamak lazım
Erkeklere güvenen siz kızlarda hata. Konuşmayacaksın hiç bulaşmayacan
Cevap vermedim diyorum 😅
Hiç konuşma hiç mal bunlar 😂
sen de yüz ver o zaman isteyenini bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara olur demişler
Erkekler değil erkek deyin genelleme yapmak dogru olmaz bu davranış kadınlarda da var
Küçük bir düzeltme *Türk erkekleri böyle* Nedeni de kültürel tamamen ataerkil düşünce. Komik olansa bu tamamen Araplaşmış Türk kültürünün bir parçası...
Sana denk gelenler öküzse oda senin kaderin
işlerine gelmiyor karaktersizler. Kim onu dediyse uzaklaşmalısın
Kedi ciger meselesi iste yediremeyince o lanet hırslarına senden kötüsü olmaz
doğru demişler, parası olsaydı ilgisini çekecektin, sistem böyle demekki
Parası olsada ilgimi çekmez çünkü benim param var çok şükür bşakasına muhtaç değilim 😂
parası olan kız da daha zenginini istiyor
Hayal dünyan güzelmiş kardeş
öylesiniz, biz napsak etsek öylesiniz
İyi napıyım erkeklerinde kötüsü var diye hayata mı küseyim
ben hiç öyle küfür etmedim iyi mi oldum acaba ama yine sapım, demekki hak ediyorsunuz
Mesele küfür mü sence? İnsanlar böyle mağdurları sevmiyor sen de az özgüvenli olda sapsın diye millete o* olmayı hakkediyorsunuz deme belki o zaman birini bulursun
ben evden çıkmıyorum ondan sapım, üniversiteyi bitirdim, işsiz evdeyim. Arkadaşlarım hepsi dağıldı zaten benim meslekte ortamım komple erkekti. Ailede yılardır başımın etini yedi okulu bitir diye. Şimdi iş diye başımı yiyorlar, evlenemem de. İlişkilerim de sürmedi ve az oldu. Param olunca güvenemicem artık, zaten yokken yoktunuz
Kimi suçlarsan suçlu sonunda olan sana oluyor istersen kendini değiştirebilirsin evden çıkmana engel olan yoktur kesin
evden çıkıp napıcam, herkes işine sosyal ortamına gidiyor kimse kimseyi de tanımıyor, tur atıp eve gelecem bir halt da olmaz. Yoldan geçen kızla mı tanışacam sanki. Zaten yoldan geçen kız el ele kol kola başkasıyla
E hiç arkadaşın tanıdığın yok mu? İşe niye girmek istemiyorsun?
boş ver ya, kendine iyi bak, iyi günler
Kanka boş ver kduuruyor seni elde edemediği için ekkeek
Karaktersizler işte sanki öyle deyince sende olucan
O düşüncede olan şerefsiz dir konuşun ca iyi konuşmayınca kötü olamaz
O ya da saygı duymak lazım o da lazım işini yapıyor
Eeew demek ki o yönünü gösteemişsin ona
Cevap vermeyerek evet 😂
Gerekte yok buralar garip insan dolu ayak uydurma onlar sana uyursun
En son kaça olur ki?
Hiç umrumda olmaz herkes kendine yakışanı yapar
Kedi ulaşamadığı ciğere ne diyordu? 😂
Kapat sende mesaj kutunu..
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş
Bizim toplum bk atmaya hazır
Seansın kaç para senin😳🙄
Beleşe özgüven kursu veririm bidaha gizliden horozlanmazsın elaleme
Yüz vermedin diye. O. pu yapanlara böyle demezsin ama
Vallah diyip engelledikleri için bir şey demeye fırsatım olmuyo 😂
Ozaman sana böyle dediklerinde o. pulugu senin anandan öğrendim de onlara ozaman cevabı alirlar
Tek bir şey merak ediyorum senin hakkında burcun ne🙄🙄
Ben öyle bir şey demem
Niye merak ettin ki burcumu
Böyle kendini bilen dobra biri hangi burç merak ettim
Ben inanmıyorum pek ama ikizler
Anladım inanmana gerek yok bazı şeyler standart insan huyları ama ben öyle küfür etmem Dion ama bazen bir küfür binlerce kelimeye bedel..
Ben fazla rahatsız etmeyim seni sayılarımla iyi geceler diliyorum
Görüldü bile atmaya değmez
Yaş aralığından bence
Karekter meselesi
boş ver takılma Öyle değilsen
Nasıl yani
Çok ayıp
Demezler
Cünkü aptallar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?