AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
Boşuna elektrik almamissin.. iyi ki almamissin.. ayıp kelimesi hafif kalır
ahah :D sadaka niyetine diye yaz açıklama kısmına
Hahaha sen bu g@tverrnlikle her gününü beleşe getirirsin ayıp senin yaptığın
sende onun k.. çına sayaç tak..
Nereden buluyorsunuz bu cinsleri? Valla büyük yetenek.
Yanlış yapmışsın 1tl atıp yediğimi çıkardım bunla kendine göre karakter al diyecektin
İyi yapmamışsın kanka engele atsaydın da delirtseydin.
Sdik yarışına dönmüş iş aynen süper yapmışsın kızım
Ooooo çok iyi hareket, karakterini çözmek için ekstra bir şey yapmaya gerek kalmamış
Fazla gönderdiğin para ile de kendine bir şey al derdim.
Böylesi insanları nasıl nerden buluyorsunuz anlamıyorum.
Başlığa koptum 😂😂😂 güncelleme ayrı güzeldi hahahhaa
Uçurumun kenarından dönmüşsün geçmiş olsun.
Ahahha okurken kendime hakim olamadim ne insanlar var ya
Ibani banada ver bende bi 100 tl atim çocuğa kendine 3 gb internet atsin onuda geri ister
Adam yeni flörtün yemek parasını çıkarmış 🤣
Ben olsam çekirdeğe kadar kazı çalışmalarına başlamıştım
Görüş almak için sorulan entrikalı troll soru bence
Ay bu nasil saçma bir olay iyi ki kurtulmussun
Ayıp gerçekten böyle durumlar için en iyisi alman usulü. Herkes kendininkini ödesin.
Ayıptır sorması kac tl nin hesabını yaptı sana.
Sende ona saat resmi yolla. boşa çaldığı zamanı geri versin. verdiği gün parasını verirsin.
Bir erkek olarak söylüyorum az bile yapmışsın o ortalıkta erkek adamım diye gezen yavşağa...
Hesabını ödeme canım kendi yapmış. Yeni tanıştığı birinin niye hesabını ödüyor. Iban konusunda haklı keza sonradan elektişrik alamadım diyen sensin. Keyfi bir hareket. Iban atması normal.
bundan daha çirkin bişey görmedim diyebilirim...
Ne karaktersizler var ya.. Yemenin icmenin parasi mi istenir. Ucuz kurtulmusun..
Yalnız fazla para göndermen güzel kapak olmuş 😄
Sende bunu yedin.
@yaparsınyavrum imkansız değil
Sence bunu yapan karakterde bir insan bunu söyler mi?
Gürcistan da üniversite okuyan var mı? ↗
Yapmanı tavsiye edeceğim şeyin fazlasını yapmışsın. 1
Gönder parasını hatta biraz daha fazla gönder. Belki utanır..
Eğer bir erkekle ikinci kez buluşmayacaksam hesabı %100 ben öderim kskxllsal
Malmı bu peki soruyorum ne kadar alçak bir davranış a.. q
😂😂😂😂😂😂 hayat bu konuşamnızı anlaşmanızı bilmiyoruz
Alfalığına hayran kaldım aşkım helal olsun. İki katını atmak müthiş bir davranış
Hahah çok iyi cevap elektrik alamamakta haklıymışsın demekki
Öküzün tekine denk gelmişsin, parasını atma delirsin.
Aynı günün akşamına açıklama yapsan daha iyiydi ama istenmez doğru değil.
İlk buluşmada elektrik alamadığını söylemen gerekirdi
Hiçbir erkekle yüzyüze buluşmadığını falan düşündüm bu yorumu görünce.
@ArrayList neden
İkinci bir buluşma zaten gerçekleşmemiş kız buluşmadan sonra iletişimi kesmiş. Sonra oğlan çocuğu dayanamamış -kuvvetle muhtemel aynı gece- ikinci bir buluşma istemiş. (buraya kadar olan kısım Türkçe'den Türkçe'ye oldu ama buna gerek vardı.) Bir buluşma kötü geçiyorsa bu tek taraflı olamaz, işteş ya hani bu iş "bu-luş-ma" diyoruz ya ondan. Yani ben haz etmiyor keyif almıyorsam sen bulutların üstüne çıkmazsın. Buluşma ortamında pozitif cinsel gerilim yoksa geriye iki ihtimal kalıyor ya bu durumun hiç olmaması ya da negatif cinsel gerilim ki her iki tarafta bunu hisseder.
Ayrıca hiçbir kadın da daha buluşma günü "elenktirink alamadım hadi kalkak" demez, diyemez. Sen hiç böyle bir şey yaptın mı "voltaj düşük hadi ayrılak" deyip kalkabildin mi o masadan?
@ArrayList buluşmanın sonunda demesinden bahsettim bulusma bitince yani
Buluşmanın kötü geçiyor olması ve kızın iletişimi kesmesi zaten "senle bir kez daha görüşmeyeceğiz" demek oluyor.
Çok mantıklı diyeceğim var bu mantıksız harekete 😅
Haklı ben olsam da aynısını yapardım kesin 😂
Sende ona ayırdığın zaman için fatura kes yolla ödeşmiş olun
Pes ya 😄
Ama bilemedim doğru mu değil mi
Neyse ver gitsin uğraşma
Ye iç ondan elektrik alamadım ne güzel ya ödiyeceksin tabii
İki taraf da kendince haklı, gönder parasını ağlamasın
yoo gayette hakli 😂 elektrigi alamadin diye yarisi ödüceksin mecbur 🤷🏼♀️
Bi yandan düsünüyorum cocukta haksiz ya 😅 hesabi yari yarina ödemek istediginde olsa idi sorun halloldu. Ne bileyim kendi hem ödemek istedi hemde parayi geri istiyor boş ver bee engelle gitsin 😂
Insanlar 3kurusun pesine dusmus cingene gibi. Hayir odicem diye israr etmese neyse dicemde menfaat uzerine odemeye calismasi karsi tarafin çöp oldugunu gosterir. Etkilenmemen isabet olmus
iyi ki olmamış öyle biriyle birliktelik tar vermez
O ne ki bana zorla aldığı hatta resmen benim olduğun belli olsun diye tasma niyetine aldığı gümüş kolyenin parasını istemişti. Sonra da gel barışalım demişti öküzcan. Ama görgü işte herkese nasip olmuyor
Verme. Kalitesiz bi insanmışsın de. Geriye yönelik hesap ödeyecek bir kadın değilim sen de benim tırnağım bile olamazsın de
Elektrik almadığı birinin nasıl parasını yeme hakkına sahip olabilir bir kadın?
@Cleanman58 Kadın parasını yemiyor. Bir kadınla dışarı çıkacaksa bir erkek, hesap erkektedir. Bu işlerin bir adabı var. Ha önceden konuşursun bende çok kalmadı diye, o zaman durum başka. 3 kuruş paranın peşine düştüğünüz zaman ezik oluyorsunuz. Şu kadarcık şey size batacaksa kimseyle görüşüp sevgili olmayın gerek yok, oturun oturduğunuz yerde.
Ya adamın hesabı istemesi doğru bir hareket değil ona bir şey demiyorum ama bir erkek bir kadın dışarı çıkacaksa hespa erkektendir adabı budur demek de en hafif tabirle eskortluğa övgüdür. Eğer adabı muaşeret konuşulcaksa adabı muaşerete göre dışarı çıkma teklifini yapan hesabı öder. Yine bu işin adabında bir taraf yemek ısmarlarsa diğeri tatlıyı öder veya alternatif bir etkinliği üstlenir. Ha bu iki kişi buluştuları anda bir diğerine hesap ödetmek istemeyebilir ancak bu da bir görev değildir içinden geldiği için yapar. Yani öyle erkek öder kız öder diye kendinizi dünyanın hiç bir yerinde olmayan uydurma adaplara dayatmayın. Ayrıca karşı tarafın hakkınız da güzel şeyler düşünmesi için bir geleceğiniz olması için bu hesap konularında erkeğe yıkılmayın aksi halde o kadar para harcadım ben bunu Bi s*keyimden öteye gidemezsiniz bu da tavsiyem olsun :)
@Cleanman58 kiz hesabi ödemek istemis cocuk ödetmemis bunun neresi hakli oluyor la 😂
Ben zaten o konuya bir şey demiyorum genelden bahsettim burada bir sorun yok kız ödemek istemiş dediğin gibi
@Filbocegi001 ben hesabi ödemeyecgine yazdı ya ona inanmıyorum bu ganCık kafasına göre yazmıştır buraya
@Turkuaz88 onu bilemeyiz la biz burada okudugumuzla yorum yapabiliriz onun disinda birsey yapamayiz 🤷🏼♀️
Ya bırak git kız elektrik almadiysa masaya da oturmsaymis çocuğun parasını yemiş içmiş sonra da elektrik almamismis
@Turkuaz88 ayni seyi siz de yasadiniz sanirim 😅😅 bi insan görmeden nasil elektirik alip almayacagi bilsin ki? Buna göre alman usuluden yanayim yeni flört baslayanlarda 🤷🏼♀️
@Turkuaz88 herhalde ilk buluşmalardan çok çektin ama bu bizim sorunumuz değil ayrıca ananda mı eskorttu?
Yoo ben hiç yaşamadım böyle bir durumu bunu hangi deliğinden uydurdun acaba merak ettim 😂😂 yorumuna gelince zaten bı mekana oturmadan birbiriniz görmüş olursunuz beyin yoksunu
Yo yaşamadım hanfendi blind date yapmıyorum genelde canlı olarak vakit geçirdiğim bir süre sonra evet aramızda bir şeyler olabilir dediği buluşmalara çıkıyorum. Davet edersem öderim davet edilirsem ödeme teklifinde bulunurum kabul etmezse ısrar etmem başka bir yere geçip orada ki hesabı öderim. Yani demem o ki zaten ilk buluşmaya çıkmadan önce zaten karşıdan Elektirik almış oluyorum.
Benim anam değil senin anan eskorttu bence insan ailesinden ne görürse onu yapar dimi
@Byd34 susun anası dmlmışlar😂 siz de o dmlmaların ürünüsünüz
Hahah senin gibi 5 paraya tav olacak g@tverenleri çok kullandım anana anlat muhtemelen o da öyledir
@Turkuaz88 uydurmadik ki kendini ele veriyorsun kiyamam lan evlat olsan sevilmezsin 🤣🤣🤣
Ahhaha ne ele vericem lan g@t deliğine dinleme beni yazdığımı senin yaşın kadar karı zktim ben g@tveren bı koyarım evladını görüsün sonra
@Turkuaz88 senin 3 kuruş parana anca köydekiler işer sie
@Turkuaz88 bi an@na * kaldı onu da yaparsin yakinda 🤣🤣🤣
Evladim olsan kerhaneye yollarım seni mk 😂😂😂
@Turkuaz88 senin gibi pić baba sahip olmaktan da babasiz olmayi yeglerim 🙏🏻😂
@Filbicegi001 senin anan daha güzelse önce onu yapayım ne dersin
@Turkuaz88 sende evlat yapacak kadar çk yoktur sie
😂😂
Yok canım anan sor ne kadar çkm olduğunu soylesim sana
@Turkuaz88 sen önce kendi anneni hallet Hadi Hadi 😂😂
Noldu Fil böceği çok mu hallettiler seni niye istemiyon
Laf sokacak yer bulamadı y@ragima konusuyo nasıl bir g@tverensin sen ya çözemedim vala
@Turkuaz88 isim gücüm var senin gibi ana baciya sövmektense senin gibi gereksizleri muhatabima almiyorum ki bosuna oksijen cekiyon keske nefessiz kalip da dünyadan gitsen senin gibiler azalirdi 😂
@Byd34 bu asıl yorum sahibi kevaselerin ağzına az vermedim bilirim bunların dalgalasini eskort gibidir bunla
@Turkuaz88 havan batsin kime hava atiyon kafasiz!! puahaaahahaha gülüyom ayni bi bebeden farkin yok 😂 ya ben böyleyim ya söyleyim bilmem ne senin gibiler en gereksiz varliklar sizi 😂
Hadi bı SG sen ya
@Turkuaz88 bi sus la artık oksijen israfı
@Turkuaz88 ben de onu kastettim zaten elektrik almadıysan o adamın masasında ne işin var ve niye yiyip içtikten sonra ödemeye gelince karşı tarafın ödemesine izin veriyorsun. Dürüstçe dersin ki ben senden hoşlanmadım kendi hesabımı kendim ödeyeceğim nokta. Bu bu kadar basit. Adam seni beslemek zorunda mı yahu? Böyle saçmalık olamaz. O adam iyi ki şiddet uygulamamış. Efendice parasını istemiş. Belki durumu yok adamın adam sana para yedirmek zorunda mı? Madem elektrik alamadın ödetmeyecektin o hesabı arkadaş. Kendi yediğini ödeyip kalkıp gidecektin.
@Cleanman58 işte yarım saattir bunu anlatmaya çalışıyorum ben bu sokuklara da işlerine gelmez ya hani zaten elektrik almadıysan buluşmaya gitmezsin mk mektuplamı konuşuyolarmış hiç görmemiş mi
Ne beslemesi la bu kadar dokunacaksa kimseyle çıkmayın buluşmaya oturun evinizde. Sanki ilk buluşmada Paris’e Roma’ya en lüks restoranlarda yemeğe götürüyorsunuz. İçirdiğiniz şey bi çay bi kahve ki onu bile içmeye değmezsiniz bi çoğunuz
@Turkuaz88 ya hadi diyelim de birden fikrin değişti o an dersin ki masada ben vazgeçtim senden hoşlanamadım falan kusura bakma sonra hesabı öder gidersin. Ha bu sözü söylemene rağmen illa da ben ödeyeceğim hesabını diyorsa o adam ona eyvallah. Ama yiyip içip ödeme yapıldıktan sonra ben senden elektrik alamadım kiğ demek aptallıktır. Tabiki de adam para istemekle haklı. Bir kişinin yemek masrafı olmuş 200 lira. 200 lira ile başka bir şey yapılabilir veya alınabilir. Adam sana güvenip seninle parasını paylaştıysa sen ona borçlusundur bence kusura bakma da hani.
Yani borçlu derken adam sana güvenmiş ciddi düşünüyor demek ki parasını harcıyor senin için yoksa adam aptal mı parasını çöpe atsın yani onu kastettim
Tırsak para avcısı Gizli üye seni dangalak dangalak konuşma 😂
@Cleanman58 Ne aptallığı bu bi centilmenlik. Belki o an hoşlanmaz ama ilerde bi gün yine geri dönebilir. Kaldı ki dönmese de erkek kendinden bir şey kaybetmez centilmen olduğu için. Zaten ilk buluşmada kimse çok fazla şey yiyip içmiyor. E haliyle bi kahveye çaya sırf hoşlanmadığım için ben ödeyeyim diye tenezzül etmeme gerek yok ki. Bunu sadece çingene olan ya da kendini bi kahveyle çayla bile borçlu hissedenler, hiçbi şeye kendini layık görmeyenler, en aza tahammül eden kızlar yaparlar💁♀️
Ya olması gereken zaten kadın ve erkeğin kendisinin ödemesidir. Şayet ortada ciddi bir ilişki varda ve erkeğin durumu iyiyse erkek ödemelidir. Biz her buluştuğumuz kıza çay kahve içirsek 100 lira bir ayda 30 kızla görüşsek 100 x 30 = 3000 lira. Siz kafayı mı yediniz? Para ağaçtan mı toplanıyor yahu?
İleride birlikte olmayacağın birisinin çayını içiyorsan bir gün seni döver kaçırırlar ayyyyy kadına şiddet uyguluyorlar yetişin nerede adaleeğğtt imdağğğğğt deme. Sen dolandırıcılık peşindesin resmen yahu. :d
@Cleanman58 Ben 30 kişiyle görüşmüyorum. O zaman düzgün olduğuna emin olduğunuz kızlarla buluşun d abu anlattığınız gibi yapmak zorunda kalmayın
@Cleanman58 ya bakma sen burdakilerin çoğuna kim çakıyo belli değil zaten senin dediklerini mi düşünecekler allasen
Ya sen ciddi anlamda kafayı kırmışsın. Sen beleşçisin resmen erkeklerle ye iç gez toz ondan sonra ben elektrik almadım diyip rest çek. Avrupalılar bile böyle bir durum karşısında polis çağırır gasp ediliyorum diye yahu. @turkuaz88 iyi alışmış anasını satıym beleş yemeye içmeye bu k*şar yahu. Ciddi düşünmediği adamla ne işi olur bir kadının. 😂😂😂
@Cleanman58 tabiki polisi arayıp şikayet etsen parasını alabilirsin bu sözünde durmadı paramı da kullandı alırsın parasını bu kasara da kapk olur :D :D
@Turkuaz88 Manyak manyak konuşuyor biz deli miyiz bizimle birlikte olmayacak kadına neden bir şeyler ısmarlayalım
@Cleanman58 koparıcı bunlar kendi hesabını ödemekten aciz sıradan anadolu kezbanları :D :d
@Turkuaz88 kes lan amele
Sen evde kalırsın bu kafayla cevap sahibi misin ne haltsan artık korkudan ellerin tir tir titreyerek gizli üye butonunu zar zor tutturmuşsun zaten belli 😀 İhtiyacın varsa çay kahve parasına dürüstçe iban gönder göndereyim para 😂 En azından birisini kandırıp parasını yememiş olursun 🙂
@Cleanman58 Ben evliyim zaten sen kendine bak düdük
Senle evlenen adama Allah sabır versin. Şeyimde akıl var, o adamda akıl yok. Kim bilir adam her gün ağlıyordur belki de 😅😅😅😅
Abowww ne can sıkıcı ne yıkıcı bir vaziyet, yerinde olmak istemezdi kimse.
Sana bir ders olsun
Ya bunda erkeklik namına bişey kalmamış zorla mı yaptırdın sanki karaktersiz likten başka bişey değil sende dikkat li ben hergün arkadaşlar ile buşup hesap ödüyor um ya da ödüyor lar hiçbir zaman aklımda öyle bişey geçmedi
Gezdik tozduk yedik içtik ama elektrik alamadım. Madem elektrik alamadın gezip tozup yiyip içme. Iyi yapmış helal olsun adama. Ye ic sonra kaç
Geri.. zekali olduğun o kadar belli ki kız diyor ki ben istemedim parayı ödemesini ısrar etti diyor kaçmak ne alaka zorla bir şey yaptırmadı nerenden okuyorsun
@DEADLY_666 madem beğenmemiş beğenmediği kişiyle neden vakit geçiriyor. Ayrıca geçirdiyse yüz yüze neden söylemiyor. A.. sa.. lak olmayin
Fiş olmadan ödeme yapmam deyip engelleseydin.
Ne garip adamlar var ya.
Arkadaşımın başında geldi.😄. Ne karaktersiz adamlar var adam demek istemiyorum. yol yakınken döndüğün iyi olmuş gerçek yüzünü göstermiş
Erken fark etmişsin sorunlu bi karakter tabiki ayıp ama bu insanlara neden böyle yaptı diye kendi kendini sorgulamaman gerekiyo normal bi kişi olmadığından dolayı, normal bi insanın yapacağı hareket değil zaten.
Zaten bi kadın hesabı ortak ödeyelim diye ısrar ediyorsa kesinlikle beğenmemiştir ve sonraki görüşme olmayacaktır ozamn çok ısrarcı olmamak gerek
Kırk yılda bir atağa geçmişin orada da böyle kabalık olacak iş değil yaaa….. boş ver Evetlere devam
valla meslek iyiymiş her karıyla bu taktiği yapsam yer içer gezerim üstünede para kazanırım niye çalışıyorum ki aq :D
ben olsam anasından girip babasından çıkmalı söve söve engel atarım böyle toplarla vakit geçirmeyin vaktinize yazık kızlar
Elektrik almak zorunda mısın anasını satayım? i*t herife bak olmayan erkekliği incinmiş. Para falan verme vur engeli gitsin.