Oruçlu olduğumu unutup yemek siparişi verdim sonra aklima geldikten sonra direkt iptal ettim. Müşteri temsilcisi para 24 saat sonra hesabınızda olur dedi. Tekrar bağlanıp sordum para ne zaman yatacak diye ve bana size parayi vermicez çünkü siz iptal ettiniz dedi o zaman yemeği verin dedim yemeği de veremeyiz dediler ben hayatımda böyle bı şey yaşamadım bana böyle bı durum olduğunu iptal etmeden önce soylemediler bile dolandiricilar
Güncellemeler
+1 yıl
Tamam arayıp hatalarını kabul ederek para iadesi yaptılar olay cozuldu
Trendyol yemeğimi iptal ettikten sonra para iadesi yapmayacağını soyledi?
24 saat bekle demişler bekle bakalım neden tekrar tekrar sordun ki
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Içime kurt düştü çünkü böyle bi durum varmış ve siparişi iptal eden kız beni bilgilendirmedi bilgilendirmedigi icin de kız hakkında işlem başlattı başka bı müşteri temsilcisi yani inceleyip bakacaklar kız gercekten bilgilendirme yapmadiysa parayı bana geri verecekler ama gerçekten bilgilendirmedi eminim umarım yalan atmazlar
orada calisanlarin kac tanesi neyi biliyor? Ugrasmak istememistir yatacak demistir onun icin bitmistir olay.. ama bu böyle siparis verirsen hazirlanmaya baslar o esnadada iptal etmek zorunda degiller..
Siparişlerim” > “Detaylar/Sipariş Detayı” > “Sipariş İptal” adımlarını takip ederek. 2. “Hesabım” bölümünde yer alan “Yardım” adımından a tıkladığınızda açılan sayfada “İptal ve İade” yi seçerek. Ürünleriniz kargolanmak üzere hazırlanmaya başlandıysa (faturanız kesildiyse) veya kargoya verildiyse iptal edilemez
Siparişlerim” > “Detaylar/Sipariş Detayı” > “Sipariş İptal” adımlarını takip ederek. 2. “Hesabım” bölümünde yer alan “Yardım” adımından a tıkladığınızda açılan sayfada “İptal ve İade” yi seçerek. Ürünleriniz kargolanmak üzere hazırlanmaya başlandıysa (faturanız kesildiyse) veya kargoya verildiyse iptal edilemez
Bak tekrar koyuyorum bu bilgi sayfalarinda var zaten sen beni yordun aslinda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
24 saat bekle demişler bekle bakalım neden tekrar tekrar sordun ki
Içime kurt düştü çünkü böyle bi durum varmış ve siparişi iptal eden kız beni bilgilendirmedi bilgilendirmedigi icin de kız hakkında işlem başlattı başka bı müşteri temsilcisi yani inceleyip bakacaklar kız gercekten bilgilendirme yapmadiysa parayı bana geri verecekler ama gerçekten bilgilendirmedi eminim umarım yalan atmazlar
Hadi inşallah
Yemek hazirlandiysa ve iptal ettiyseniz neden para iade edilsin?
Yemek hazırlanmadi. Üstelik öyle bir durum varsa söylemeleri lazım para yatacak niye dedi o zaman?
orada calisanlarin kac tanesi neyi biliyor? Ugrasmak istememistir yatacak demistir onun icin bitmistir olay.. ama bu böyle siparis verirsen hazirlanmaya baslar o esnadada iptal etmek zorunda degiller..
Bilgilendirme yapmayıp yanlış bilgi veriyorsa parayı paşa oasa geri ödeyecekler müşteriye bilgilendirme yapsalar canım mıyım kabul edeyim
Türkcesini bilmiyorum ama agb denen birsey var orada hersey yaziyor oku orayi! Isleme giren ürün iptal edilemez!
Ben de diyorum ki bildirenme yapmıyorsa hatasini kabul edip iade edecek
Seni niye özel bilgilendirsin anlamiyorumki?
Sayfanin kosullarini hic okudunmu?
Bak bunu diyorum
Şu an beni arayıp özür dileyerek para iadesi yaptılar kanka kapak olsun öğren de gel
Tamam iade ettilerse sansin var ama yokarda adamlarin kosullari o okursan anlarsin :)
Sansla ne ilgisi var bilgilendirmedikleri için hatalilar of ne yordun ya
Bak tekrar koyuyorum bu bilgi sayfalarinda var zaten sen beni yordun aslinda