Çok zoruma gitti böyle davranması bana 😢 ?

Erkek arkadaşım ile 3 gün önceye kadar çok iyiydik. Sonra şehir dışına yakın bir arkadaşının düğününe gideceklerdi 5 erkek. Arkadaşlarının yanında huyu tamamen değişti sanki beni hiç tanımıyor da hayatında olmamışım gibi davranmaya başladı durduk yere. Ne yazıyor ne arıyor merak edeceğimi biliyor ben yazıyorum 5 saat sonra cevap veriyor arıyorum meşgule atıyor her aramamı. Bir şey mi oldu diye iyice endişeleniyorum yola gidiyorlar sonuçta neyse tekrar aradım noldu ne arıyorsun diye açtı telefonu müsait değilim ki açmıyorum arabadayız değil mi dedi yüzüme kapattı. Aramadan engellemiş beni aramıyım diye. Ben evde bana böyle davranışlar sergiledi diye için için ağlarken düğün yerinden videolar paylaştılar ortak arkadaşlarımız atmış neşesi keyfi gayet yerinde oynuyor hopluyor zıplıyor pist yerinde. Çok zoruma gitti watsappdan ve normal aramadan engelledim onu. Ne aradı ne yazdı bana ne de iletişime geçmeye çalıştı. Onun şarjı bitsin merak edip arkadaşlarını arayan biriydim ben bu muameleyi hak edecek biri değil…. 😢😢😢😢

Çok zoruma gitti böyle davranması bana 😢 ?