Yaklasik 6 aydir sevgiliyiz icim yaniyo ben hayatimda boyle bi karaktersizlik gormedim o kadar emek verdim zaman gecirdim onla kalkip sehrine kadar gittim o benimkine geldi benle ilgilüniyodu yazsam aninda cevap verirdi hic mesguliyeti yoktu eve gec giderdi isi yuzunden o zamanda arardi beni gunun her dksi benleydi facebook hesabini stalkladim ve elinde yuzuk olan bir fotoğraf gordum ona daha söylemedim şokdayim gozume uyku girmedi resmen kandirilmis hissediyorum evli olmayan biri neden böyle yüzük taksin anlayamadigim karisi nasil farketmedi durumu 6 ayda kac defa geldi buraya kaldi bikac gun bela mi aldim basima ne yapmaliyim 😔
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Uzaklaşın direk
çok büyük karaktersizlik yani yaptığı allah kurtarsın dostum yani en iyisi yol vermek ver yolu gitsin daha ne yapacaksın
Zaten ayrilcam ama nasil ayrilayim basima bi bela gelirmi gercekten bilmiyordum 😞
yok yok korkma için rahat olsun başına bir bela gelmez zannetmiyorum eğer olurda tehdit falan ederse polise şikayet edeceğini söylersin o ona yeter de artar zaten eğer peşine düşerse polise şikayet ettiğinde polis onu evinden almaya gider ifade için bu seferde karısı olayı öğrenmiş olur evliliği biter bunun farkındadır herhalde
Ailem bu olayi ogrenirse beni reddeder resmen ama bilsem yapar miydim 😔
evet maalesef dediğin doğru bilsen yapmazdın tabi ki de işte tanımadan etmeden böyle güvenmemek lazım bundan ders çıkarmalısın ve bir daha bir insanın iyice her şeyine bakmadan böyle güvenmemen gerektiğini anlamış olman lazım merak etme peşine düşemez sen gerekeni yap hayatından hemen çıkar bu insanı
Cikarcam zaten umarim takintili biri degildir 😔
istese de takıntılı olamaz yoksa yuvası yıkılır için rahat olsun merak etme
Baksana ama kadin hicbiseyin farkinda degil 6 aydir
evet oda çok kötü yani hem sana yazık hemde o kadına ama ne beklersin işte böyle karaktersizden
Şerefsizin önde gidenidir. Eşi tarafından da aynı muameleyi görmesi haktır
Ne yapicam peki 😔 basima bela olur mu neden yapti boyle birsey aklim cikacak
Evli ise kozlar sende.
Evli adamla işim olmaz dersin, fazla üstüne gelirse karısına ifşa etmekle tehdit edersin. Daha fazla rahatsızlık verirse savcılığa suç duyurusunda bulunursun
Oda beni tehdit eder belki 😔 bide ailem olayi öğrenirse beni evlatliktan reddeder
İlişki boyutunun ne kadar ileri gittiğini bilemediğim için bir şey diyemem. Ama tek çare bitirmek. Bundan sonrası taksimetre size yazar
Önce bir sor kesin sonucu öğren inkar ederse kanıt göstersin
Nasil kanitlamasini isteyebilirim
Hiç mi anlamadın eve gidince yazmaması aramamasi vs
Tam tersine rahatca konusuyordu 😔
şu an sen bile emin değilsin ama saydırmışsın bir sürü
Yuzuk baska neden takarki bi erkek 😔
Belki geçmişte bişeyi oldu ozaman foto çekildi belki o adam bile farketmedi yüzüklü olduğunu fotonun. Evli adam gece evinden nasıl konuşsun
Bana eskiden evliydimde demedi ama 😔 yuzugu nasil farketmesinki, bilmiyorum ama basbaya o yuzuklerden takiyo baska ne amacla taksin ki
Canım illa evlilik mi nışan veya söz yüzüğü olabilir. Bence bu denli rahat konuşup yazışamaz evli erkek. Cep telefon numarasınıda verdi mi sana
Nişan sözde bi adimdir demek evlencekler benle konusuyo demek beni kullaniyo ayrilmadigina gore nisanlisimidir karisimidir haberi yok evet verdi ordan konusuyoruz
Ben eskiden nışanlanmış ya da sözlenmiştir demek istedim. Bide sen sosyal mesyasında yüzük hariç onu bir kızla falan gördün mü
Hayir hic paylasmamis kizi bikere bile ve yuzuklu fotografi 1 hafta once paylasmis
Eski degil yani
Hmm bence hiç canını sıkma açık açık kendisine sor bu durumu ama kızla neden koymasın karısı olsa nışanlısı olsa o demezmi benle hiç fotoğrafın yok diye
Ne ayak adam anlayamadimki bende bende dusunuyorum sabahtan beri
Bence sor? Zaten hem belli eder sen direkt şüphesizce söylersen , ama net hızlı bir şekilde yok öyle bişey derse için rahatlar. Ama sanırım sen herşeye rağmen biraz güvensizsin ona karşı niyeyse içimde öyle bir his var
Yasi buyuk benden ben 22o 27 evli olabilir yani koca adam
Olabilir ama ne bilim gerçek buluşmak istesene
Gercekte bulustuk zaten soruya yazdim
Kimliğini kontrol edebilsen 😅
O yazdim ispat eder misin evli olmadigini gormedi hala
Daha önce sordun sanırım 😅
Sormadim sordugumda yok demisti simdi foto var elimde aciklama yap yazdim
Oouuvv baskın bişeysin
Off iccim cok kotu gormedihala mesajimi yaa sabah yazmisti
Belki yukardan gördü
İnş ilkin olmamıştır
Beraber olmadik
Eee evli olsa niye şey etsin ki böyle
Bilmiyorum işte
Değişik :)
Sence amaci ne Şu an yalvariyo barisalim diye
Evli olduğunu itiraf etti mi
Hayir inatla babamin o kaybolmasin diye taktim unutuyordu is yerinde yuzugu diyip duruyor ben birsey yapmadim evli sozlu nisanli degilim diyor
Heee öylede olabilir ama evli olsada öyle bi yerlere gitmek kokay olacağını sanmıyorım
Nasil gidiyo anlamıyorum karisinsaf canım ruh mu ya asikar nisanli veya evli ben bunlari yasiycak ne yaptim hala evli nisanli olmadigini soyluyor ya yok nasil boyle yapardim bu kadar zaman olsa oyle birsey Allahim ya sana geliyorum nasil bi durumun icine dustum ben
Sen incinmişsin
Evet şerefsiz beni kendine aşik etti 😔 ben nerden biliyim böyle biri
Oda aşık olmuş bence yoksa evli adam olsa aşk için dolanmaz olayı belli olur direk :)
Bilmiyorum Şu an mesela bolumu yanimda olacagin meslek sec diyor bana uzaga gitmeni istemiyorum diyo
Demekki ikinizi bir arada istiyor :) uzak kalınca olmuyor sanırım :)
Bana annesinden babasindan kalma yuzuk oldugunu ona verdiklerini kolye yapip kullandigini ama surekli calistigi yerde unuttugunu o yuzden parmagina taktigini soyledi sence dogru mu?
Doğru olup olmadığını bilmiyom da şimdi evli adam bakire kız prşinde niye dolansın bu br evli adam bi kızla konuşuyor ise illa bişe bekliyordur
Hemen bir sonuca ulaşma kendisiyle bi konuş bakim
Ne diycem ki ona
Gördüğün resimi sorgula
Ya reddederse
Doğru olup olmadığı ortaya çıkar kendini hırpalamazsın
Yalan ve bahane ile kandirabilir belki
Sende inanmış gibi yaparsın eskisi gibi devam et ama dikkatli ol yalanı ortaya çıkar elbet. Ama evli olduğunu sanmıyorum. Yazdıklarına göre çok rahat hareket etmiş. Günün her saati müsaitmiş. Sence seni kullanıyormu? Aranızda bişe geçtimi?
Karisi oldugu halde nasil bile bile devam edebilirim, nisanli olabilir mi acaba kendi evi var o yuzden evli oldugunu dusundum, kullanip kullanmadigini nasil anliyimki her turlu rolu yapar
Bir süre devam et bence. Herkesin evi vardır. Bekar olupta evi olan çok insan var
Bazen evde sessiz oluyodu konusurken icimde suphe var
Sen bi takip atsana bana
Kimligim gozuksun istemiyorum
tamam
Konuş ayrıl yapacak pek bir şey yok
Ne diyecegim zaten daha beraber olmam
Sakince yazın
Facebook'ta gördüm parmağında yüzük vardı, neden ve hangi amaçla gizledin bilmiyorum. Ama artık istemiyorum. Gibi olabilie
Reddederse peki
Ev adresini bilmiyorsa sorun yok bence ki abartmaz bence bir iki yalanlar öyle değil falan der en fazla
Bilmiyo umarim dediğin gibi birsey olmaz
Geçmiş olsun çok var
Basima bela alirmiyim korkuyorum 😔
Yok ama sen ona bela olabilirsin
Cok profosyenel hicbi yerde karisini paylasmamis bulamadim
Basit savcıya şikayet et karısı çıkar ortaya zaten
Ailem beni reddeder
Bana yaz
Yol ver
Ayrik
Cinsellik oldumu
Yasadnmi biseyler
Ayrıl Kurtul
Hoslandi belki
Zaman geçirme derdinde
Ayrilcam zaten ama ne diyim 😔 basima bi bela gelirmi bilmiyordum gercekten
Senin başına bela gelmez
Evli olan o
Eşine söylersen boşanma kararı alırlar
Eşini hicbi yerde paylasmamis kadini bulamadim 😔
Adamın adı soyadı ev adresi belli mi
Ev adresini ezberü bilmiyorum adini soyadini biliyorum
O işteyken git kapıyı cal
Kapıdan konuşun
Ben saklıyorum
Neden sakliyosun, neden evlisin baksana halime yaptigin hoş mu?
Hoş bence hem hoş hem heyecanlı ölüm var her çiçekten bal almam lazım
Karinin yuzune nasil bakiyorsun eve gidince
Rahatlamış rahatlamış bir şekilde bakıyorum
Aramıza katılmak ister misiniz
Sacma sapan yorum atma bana
Neden ki Nirvana’yı yaşamak istemezmisin
Cok esli erkeklerle nirvana yasamiyorum
Ne gibi eski
Eğer yeter artık diye ağlatmazsam adam değilim
Performansini gelistircegine git karakterini gelistir
Bende ikiside var şükürler olsun ne oldu hayatın gerçekleri bunlar sen yaşıyamıyorsan yazık sana
Köyde falan yaşıyorsun galiba
Herkesi kendiniz gibimi saniyorsunuz
Kendiniz gibi derken anlamadım
Bir karsi cins ile yetinemiyomu zannediyosun herkes
Yetmiyor işte ne yapayım benim suçum ne
Ayakların yerden kesilecek uçacaksın
Bak git isine dayi yazma bana
Dayı deme lazım olur fındık