Evli olduğunu gizleyen ve kendisini bekarım ve ya boşandım diyerek kadını Kandıran erkek Nasıl bir erkek?

4 senedir evli Ada'mla yaşıyorum , ilk tanıştığımızda bana ben bekarım dedi ve evlilik teklifi etti. fakat ben daha iyi tanimak niyetiyle kabul etmedim , aradan geçti bir sene bir gün telefon açtı ben eşimle barıştım büyükler zorladı büyükleri kıramam ve çocukları üzemem diye. amma ben ayrılmak istedığımde o intıhar edeceğım diye tehtıt etti , ve her şey eskisi gibi olacağını söyledi bir müddet sabir etmemi söyledi ,, aradan uzun geçmeden yeni ev aldı karısının üzerine , ve bana hep karısıyla ilişkisi olmadığını soyledi. şimdi kopamiyorum. şimdide beni defol diyor hayatımdan çık diyor , her gün kan ağlıyorum çok aptalık ettim. hep bana karısini sevmedığını söylüyordu , son Zaman'lar bana arab alacaktı bana almadı gitti karısına 3 defa araba yeniledi şimdiye kadar. şimdi de ben bir evli adamım kızım senin hiç gururun yok mu diyor. sanki ben evli olduğunu bile bile hayatına girmişim gibi. içim kan ağlıyor içim hattaki Can'ıma kıymak istiyorum. bu durumdan Nasıl kurtulurum?
Evli olduğunu gizleyen ve kendisini bekarım ve ya boşandım diyerek kadını Kandıran erkek Nasıl bir erkek?