Sevdiğim adam evli çıktı, bana istediğin zaman yazabilirsin diyor. Sizce eşini aldatmış oluyor mu?

Sevdigim adamin durumu baya baya iyi.. ama bu benimm zerre kadar umrumda degil..

Bu evlenirken anlasmis kadinlaki, benim hayatima karisamazsin diye.. ve kadinda bunu kabul etmis. dedi zaten onun umrunda degilimki, arabami alip gidiyor orada burada keyif yapiyor cocuklari atip.

Kendisini okadar cok seviyorumkii, kimseye anlatamam anlamaz..

ben onada dedimm bunu biri duysa bana metres diye yapistirlar ben asla oyle birsey olamam olmamda dedimm, oda dedi tovbe de oyle birsey yok ve baskalari ne derse desin sen boş ver dedi.. zaten ikimizden haric hic kimse bilmiyor benim onu sevdigimden.

basta inanmamis, sanmiski sira disi biriyim ve onu seviyormusum gibi yapan. dedi basta inanamadim yaa boyle gercekten seven insan varmiymis bu dunyada kosulsuz seven :(

aslinda dahaa uzun uzunn yazmak isterdim de ama dogru olmaz.. o benim icin cok ozel cunkuu.. onu sevdigim gibi kimseyii sevemedimm be :(

Ama sizce benimle konusmasi doggru olurmuki ya? arkadasca olsa bile?

karisinin yaninda asla bakmicani biliyorum telefonuna, cunku en yakin dostuyla karsimdayken bile dikkat ediyorduki kimse gormesin diye. ve oda herseyii bilen birisi, yani kucuklugunden belli herseyini bilen biri.. ama tabi ona beni de anlatmadi

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar, aramizda cinsellik felan yok! aslada olmayacak!
boyle birseyin evlilikten once olmicani gayet iyi biliyoruzzz!

ben onu nekadar cok sevsemde kendimi asla ona teslim etmem, edemem!

ha buarada da aramizda ask felan yok yaniii
Güncellemeler
+1 yıl
Neden bizim insanlar birseyi bilip bilmeden konusurki?

Insan yillardir sevdigi kisiyi bir gunde bir saniyede unutabilirmi sizce? Kendinizce bi dusunurmusunuz canlar!

Onun bekar oldugunu sandigimda evet her gun konusurdukk, ama ortaya cikinca artik konusmuyorum/konusmuyoruz.. oyle 2-3 hafta bir nasilsin diye sorariz okadar, fazlasi yok

aramizda asla ama asla cinsellik olmadi olmayacakta bu! ve ask yasamadik..
ben sadece onu kosulsuz karsiliksiz sevdim, ama halende unutamiyorum.. denedim bask
Sevdiğim adam evli çıktı, bana istediğin zaman yazabilirsin diyor. Sizce eşini aldatmış oluyor mu?