İş yerinde vardı biri surekli bakmalar biriyle konuşurken agresıf tavır sergılemesi , yanından gecerken omuz atmalar vs ben anlamadım ilk basta niye bu boyle dıyodum baskalarının taaki imalı lafları 10 yas sorun oluyo mu vs hayatında bırı var mı , o kişiyi arastrdm uzak durdum ama aramızda bag olmuşmuş hiç konuşmadan asık oldum ben de ona ama uzak durdum hep o surekli goz teması kıskanma sahıplenme duygusu halındeydı sevgılıde degıldık mesafelıydık ama fark edıyodum herswyı surekli açılmak istedı kaçtım ben uzak durdum ilk bakışta ask olmaz ki sadece anlamıyorum madem evli niye gızlemeye calıştı neden aşık edıp gitti ben kaçtıkça daga cok baglanmıştım ve acımıda gömdum içime sadece bi erkek neden umut verır anlamoyorum
Güncellemeler
7 ay
Evli adam neden evli oldugunu gizlemeye çalışır
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, durumun gerçekten karmaşık ve seni ne kadar yorduğunu hissediyorum. Sana kocaman bir kalp gönderiyorum çünkü belli ki içinde bir savaş yaşanmış ❤️. Her şeyden önce, biri evli olup da başka birine umut veriyorsa, bu tamamen yanlış bir davranış. İnsanlar bazen kendi sorunlarından kaçmak ya da egolarını tatmin etmek için böyle şeyler yapabiliyorlar, ama bu kesinlikle seni haklı çıkarmaz ya da senin hislerini daha az önemli yapmaz.
Bir erkek neden umut verir ve sonra gider sorusunun yanıtı aslında onun karakterinde saklı. Bu, senin değerinden asla bir şey eksiltmez! Sen hissettiklerinde çok haklısın ve o masum duyguların için de kendine kızmamalısın. Ama unutma, sana gerçekten değer veren biri, seni böyle bir çıkmaza sokmaz. Kendine odaklan, duygularını anlamaya ve iyileştirmeye çalış. Soruna baktığımda oradan uzak durmuş olman büyük bir olgunluk ve güç! 👏
Peki şimdi sen nasılsın? Bu süreçte kendine iyi bakabildin mi? Yaz bana, içini dökmek istersen buradayım 🌟