Merhaba 1.5 yıllık kız arkadaşım beni aldattı?

İlk olarak başlıktan anlayacağınız gibi konu. Uzak mesafe ilişkimiz vardı ama ben mesafeyi hissettirmemeye çalışıyordum devamlı sık sık gidip geliyordum. 5 ay önce dedeme kanser teşhisi koyuldu ve kemoterapi almaya başladık bu süreçte izin alıp dedemin yanında ona refakatçi oldum tabi hastane ortamı dedemin hastalığı derken pek vakit ayiramadim kendisine ben hastanedeyken bu yüzden aramız biraz bozuktu tam bu esnada eski bir arkadaşı mesaj atmış Instagramdan ve 1 hafta falan konuşmuşlar. Son zamanlarda benden sakladığı bir şey olduğunu düşünüyordum ve dün gece kendisini söylemesi için zorladım anlattı durumu ağlayarak. Çok üzüldüm yutkunamadim fakat yeminler etti konuşmalarindan benden bahsetmiş aramız kötü falan demiş çocukta konuşmanın sonunda aslinda biz birbirimiz için uygunuz falan demiş sevgilim hayır demiş ve silmiş. Fakat konuşmayı görmek istiyorum dedim sildigini söyledi. Çocuğun ismini öğrenmek istedim söylememekte israr ediyor. Bu konuyu ne yapmam gerekiyor diye açmadım o kadar aciz değil gururum. Ne olursa olsun aldatma aldatmadir tek merak ettiğim siz olsanız benim yerimde ne yapardınız. Çok seviyordum onu ailemle gelininiz diye tanıştırmistim çok ağır geldi ve dertleşecek kimsem yok o yuzden bu postu atıyorum affınıza sığınarak

Merhaba 1.5 yıllık kız arkadaşım beni aldattı?