7 yıllık kız arkadaşım beni aldattığını düşünüyorum?

Merhabalar yaklaşık 7 yıllık bir kız arkadaşım var. Ben 23 o 22 yaşında. Bundan 2 hafta önce kız arkadaşımın instagram hesabını yakaladım. İkimizde kullanmıyorduk gizlice açmış. Önce yeminler etti bu hesap benim değil diye. Kendisi yanımdaydı gece 12’den beri tam 4-5 saat yanında uğraştım hesabı aç bakıcam sadece dedim. Açmadı. Neyse sabah oldu uyuyalım dedim. Acıdım çünkü. Neyse 10-11 gibi uyandık. Dedim aç şu hesabı göster bana ne var ne yok. 15 dk uğraştıktan sonra gösterdi bana. Baktım birilerini takip etmiş, birileri onu takip etmiş felan. Bunlar sınıfta okuldan dedi. Takmadım zaten onları. Sabah 8 gibi biz uyurken babası aramış telefona cevap vermiş. Dedim sen sabah kalktıysan kesin bir şey sildin. kızlarla grup vardı o mesajı sildim diyor. Bunu dedi zaten ben çıldırdım. Bütün gece hesabı açmadı şimdi gelmiş açıyor ve bişeyler silerek.

10 gün boyunca hasta yatakta yattı. Her gün bana ben kötü bir şey yapmadım dedi. Annesinin ölüsü üzerine yeminler etti. Aynı şekilde anneside öyle söylüyor. O bişey yapsa bu halde mi olurdu diyor. Kimseyle konuşmadığını ve sadece kızlar ve bi kaç sınıf arkadaşı ile sohbet ettiğini söylüyor.

hesabı 2 yıl boyunca kullanmış. Aralıklarla kapattım felan dedi. Sana söyleyecektim bi kaç kez sonra vazgeçtim kızarsın diye dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece 1-2 gün yanımda kaldı sonra evine gitti zaten. 10 günden fazla bir şey yemedi içmedi. Her gün yeminler ediyordu.
7 yıllık kız arkadaşım beni aldattığını düşünüyorum?