Kız arkadaşım beni aldattı?

Kız arkadaşım beni eski sevgilisiyle aldattı. 1 yıllık bir ilişkimiz vardı. Son dönemlerde her ne kadar çalkantılı olsa da herşey çok güzeldi ve onu deliler gibi seviyordum. Beraber yaşıyorduk. Memleketine gitmesi gerekti ve orda eski sevgilisiyle denk gelmiş. Gözümün içine baka baka yalan söyledi ve soluğu onu aldatan eski sevgilisinin yanında almış. Bu olaydan beni eski sevgilisinin sevgilisi haberdar etti o telefonda fotograflarlarını yakalamış iğrençler birde utanmadan çoçuğun evine gidip fotoğraf çekilmişler midem almadı. Beynimden vurulmuşa döndüm. Kısacası aldatıldım gidip hesap sordum neden dedim neden ya niye böyle birşey yaptın yok ona seninle olan sorunlarımızı anlattım aramızda birşey yaşanmadı falan dedi ama fotografları gösterince dile tutuldu ve hiçbirşey diyemedi sadece ben seni aldatmadım demekle yetinebildi. Evine gittiğimde elim ayağım tutmuyordu o kadar kötüydüm ki ağlamaktan önümü göremiyordum sadece mantıklı bir açıklama bekledim ama onu bile yapamadı. Rüya olsun diye allaha dua ettim ama değilmiş 23 yaşındayım karşısına geçip saatlerce ağladım hayatımda çok gamsız bir insanımdır çok kişiyi gömdüm askerde şehit verdim ama yine de o damla gözümden akmamıştı. Hayatım yerle bir oldu nefesim kesiliyor ve hala ona karşı birşeyler hissettiğim için kendimden nefret ediyorum ne yapıcağımı bilmiyorum onu okadar çok seviyordum o kadar çok değer veriyordum ki onun için bu hayatta yapamıyacağım hiçbirşey yoktu ama o bu yolu şecti ama hala yedirmiyorum unutamıyorum günlerim gecelerim zindan oldu kimseye utancımdan derdimi anlatamıyorum ve bu yara içimde gittikçe büyüyor ve hiç geçmicek gibi geliyor lütfen daha önceden yaşayan var ise bir yol göstersin 🙏
Kız arkadaşım beni aldattı?