Kız arkadaşıma küsken onu aldattığımı söyledim?

Kız arkadaşımla herkesin imrendiği mükemmel bir ilişkimiz vardı. Beni kendinden bile çok seviyor. Ben çok kıskancım. Rahatsız olmayayım diye hiçbir erkek arkadaşıyla görüşmüyor. Bensiz dışarı çıkmaz. Rahatsız olduğum hiçbir şeyi giymez. Her şeyi dozunda yapar çok makyaj da yapmaz sadece rimel sürer ona bile ben istemediğim için yapmazdı. Namazını da kılar inanclidir. Ama bana yalan soylrdi. Eski erkek arkadaşıyla opustugunu benden sakladı. Ayrılmak istedim bunu öğrenince o gitme deyince aşarız dedim kaldım. Daha sonra o bana beni zorla yanında tutmak istemediğini gidebileceğimi söyledi ben gitmedim. Birkaç hafta sonra düşünceler ağır geldi yine bir gece. Ona dair her şeyi sildim. Sabahına da mesajla ayrıldım. Ama canım çok yandı. Dayanamayıp aradım onu. Devam ettik. 2 gün önce oldu bu. Bugün de konuşmadığımız günde gnl eve gittiğimi söyledim tepkisini ölçmek için. Çünkü ona güvenmiyorum bir başkasıyla birlikte olmadığını söylüyor. İçten içe doğru söylediğini biliyorum ama bana bir kez yalan söyledi ya bu da yalansa diyorum. Gitti yanımdan. Aradım açmadı bulduğumda oturup ağlıyordu. Yapmadım dedim inanmadı. Bütün fotoğraflarımızı bana atıp beni unutacagini ve elbet bir gün onunla aynı sebepten göz yaşı dokecegimi söyledi ve engelledi beni her yerden. Beyler kafam çok karışık. Bana başka hiçbir yanlısı olmadı. Onunlayken dünyadaki en mutlu adam benim. Onun gibisini bulamam ama özellikle geceleri kafayı yiyecek gibi oluyorum. Var mı benzer durumda olan veya ne düşünüyorsunuz çok mu üstüne gittim? Güvenini geri kazanmaya mi çalışayım yoksa yoluma devam mi edeyim?

Kız arkadaşıma küsken onu aldattığımı söyledim?