Sevgilinizin karşı cinsle aynı evde yaşamasına müsaade eder misiniz?
Kalabilir
Hayır, kalamaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgilinizin karşı cinsle aynı evde yaşamasına müsaade eder misiniz?
Hayır kalamaz tabi ki de.. ama bazıları buna izin verebilir. bu durum ilişkinizin dinamiklerine, güven seviyelerine ve rahatsızlık düzeyinize bağlı olarak değişebilir. Bu tür durumlar hakkında açık iletişim kurmak önemlidir ve partnerinizin rahatsızlık hissettiği bir şeyi anlamak ve saygı göstermek gereklidir. Her ilişki farklıdır ve her iki partnerin ihtiyaçları ve sınırları farklıdır. Önemli olan, her iki tarafın da rahat hissetmesini sağlamak ve ilişkinizi güçlendirmek için iletişimde açık olmaktır. Eğer bu tür konularla ilgili sorunlar yaşanıyorsa, bir ilişki danışmanı veya terapisti ile çalışmak da yardımcı olabilir.
O zaman ben niye böyle sevgili oluyorum ki ya da böyle bir kadınla birlikte oluyorum ki geniş miyim yani bunu kabul eden var mıdır bilmiyorum ama ben kabul etmem o dakikadan sonra da o kişi sevgilim olmaz
Misilleme yapmayı sevmem lakin.. beni anlamasi için bende erkek kankalarimla ayni evde kalayim o zaman derim tepkisini ölçmek için tabi yoksa kalmam ya da uğraşmam ya.. beni bu denli üzecek bir hareket yapıyorsa bana gitmek yakışır
Buna izin veren de ne bilim, sevgilimin değil onlarla aynı evde kalması, karşı cinsten arkadaşı bile olamaz, ben ona her şey olurum. Böyle saçmalıklara gerek yok.
Cevap
47Cevap
Karşı cins arkadaşları 🙄 dalga mı geçiyorsun abla 😕 kalamaz tabi ki
Şaka mı bu soru ya ajshshs
Benim niye sevgilim olsun o zaman bi insan? Gitsin o kızla olsun.
Öyle aynı evde yaşayan çok. Bize ne kadar ters bir durum olsa bile bazı insanlar için gayet normal bir durum. Yani kalan insan çok insanların umrunda bile olmuyor sevgilisi var mı yok mu ne düşünür diye.
Onlar ciddi düşünmüyor demek ki evlilik düşünen biri izin vermez karşı cinsle aynı evde kalmasına
Sevgilim sadece karşı cinsin olduğu hiçbir yerde kalmamalı kalamaz 😌
Aynen bende buna karşıyım. Ne karşı cinsle samimi olabilir ne de arkadaş olabilir ne de onunla aynı evde falan yaşayabilir. Ben böyle gereksiz samimiyetleri seven biri değilim.
Ben o kızın saçlarına elimi dolar , sürüye sürüye kendi ellerimle sokağa atarım.
Sevgilime gelince onunda ifadesini alirim.
Kalamaz. İzin veren genişin kalıbına tüküreyim.
Aynen bende asla böyle birşeye ne izin veririm ne de başka bir şey. Kalan insanda ona müsaade eden insanda bence gerçekten seven insan değildir diye düşünüyorum ben.
Sevmiyordur tabi. Seven sahiplenir, kıskanır.
Böyle bir soru olamaz. Yani böyle bir olay yaşansa Türkiye'de neler olur neler düşünemiyorum
Aynen doğru diyorsunuz olamaz elbette yakışık almaz pek böyle şeyler Türkiyede falan ama ne yazık ki yaşayan çok insan var. Bizd ne kadar ters bir durum gibi gelsede bazılarına normal geliyor.
annesi kardesleri haric karsi cinsle yasayamaz, kuzenleriyle sadece zorunluluktan birkac gece kalabilir. onun disinda kimseyle. g/vat degiliz cok sukur
Olacakların önüne geçilemez. Aldatilmadindan korkularak karşı cinsle kalmasına izin vermeyenler bence bir daha düşünsün. Biri birini aldatılmayi kafasına koyduysa nerde olduğunun önemi yoktur.
Bu sorunun bir tık üstü 'sevgiliniz karşı cinsten arkadaşlarıyla aynu yatakta yatabilir mi?' Tabii ki de kalamaz ve bunun muhabbetini açması bile normal değildir.
Sevgilim olsaydı izin vermezdim
Aynen bende asla böyle birşeye izin vermezdim. Bana göre ters böyle karşı cinsle samimi olması aynı evde yaşaması falan. Ben sevmiyorum öyle şeyleri o yüzden kalamaz.
Ben sevgilimi kimseyle paylasamamm
Gözümde bi değeri yoksa 'zaten yakın zamanda ayrılıcam banane' kafasındaysam çıksın çokta umrumda olmazda seviyorsam çıkamaz istemem
Sevgilimin karşı cinsten arkadaşı katiyen olamaz. Karşı cinsle mesafeli olacak o kadar 😼
İlk başta niyeti yoksa bile, gecenin ilerleyen saatlerinde şeytan doldurur :)
Evet kalabilir, ama arkadaş var arkadaş var öyle tanımadığı veya benle tanıdığı birinde tek kalamaz
Karşı cins arkadaşı bile olabilir mi ondan emin değilim
Bu devirde badboy evinde kalmamış kız bulmak imkansız olduğu için en iyisi yalnızlıktır.
Soru benlik değil ya ben ciddi ilişki istediğim için sevgili ise kalması normaldir çünki sevgili hani evleniceğin insan değil sonuçta :D o yüzden sevgili istemiyorum ciddi ilişki isterim
Kıskanç insan olduğum için sevgili ayağı bana ters geliyor bu yüzden ve sonu genelde ayrılık zati
Kalamaz tabi ki... O andan itibaren sevgilim değildir artık...
Kalmak ne ya? Neden öyle bir gereksinimde kalsın yani. %100 art niyetli bi durum.
Ateşle barut olmaz. Dünyanın en dürüst kişisi olsalar o şüphe adamı bitirir. Allah yaşatmasın.
Konusunu dahi açamaz.
Tabikide kalamaz 💆♀️
Kalabilir diyenler 👉 https://images.app.goo.gl/12qXc6kCopm7KAAB7
Kardeşiyle annesiyle kuzeniyle elbette 😂👍🏻
Fazla geniş olmak gerekir bu dediğini kabul etmek için
Karşı cinsten arkadaşları olabilir ama kalma malma olamaz asla
Bence ne kadar da arkadaş gibi gorsede Uygun kaçmaz
Sevgili diyorsunuz , o bana izin verir mi aslaa , o zaman öyle bir dünya olamaz
kalabilir diyen g@v@tları incelemeye gidiyorum xkandkakxm
Ka la naz benim sevgilim se kalamaz o zaman benim sevgilim değil demektir nokta nokta noktaaasasaaa
Hayır ya öyle bişey olsa * adami
Tabii bende ilk toplu cinayetimi işlemiş olurum 😏
öz güven söz konusu
nasıl sorular bunlar 😁
Panpiş olurlar sonra
Panpiş mi😱😤
Never say never mümkünatı yok. Oluru hiç yok.
Bak bakalım alnımızda güzel kardeşim yazıyor mu 😃
Ben neyi seçtim ama kalamaz yani
Şöyleki kalamaz net
Hayır kalamaz
Hayır imkansız.
Kalamaz ne bu rahatlık
Kalmasını istemiyorum
Güven yoksa sevgide yoktur saygida
Kendisinin kalmak isteyeceğini sanmam
Oldu canım bu soruyu ciddi mi sordun gerçekten ya
Öyle biri ile sevgili olmam
Kalamaz. Neden kalsın ki