Bir de bu çıkmış. Neymiş karşı cins arkadaş ile aynı evde hatta aynı yatakta kalınır, uyunurmuş. Hadi bizi kandırdın, Allah'ı da mı kandıracaktın e be evladım. 😃😃 Siz karşı cins arkadaşınız ile ayn evde kalır mısınız?
Karşı cins arkadaşınız sizin evinizde kalabilir mi?
Bence Avrupalılar bile karşı cins arkadaşıyla aynı yatakta uyumuyordur. Arada duygusal anlamda bir şeyler olmalı ki aynı yatağı paylaşabileyim. Karşı cins arkadaşım ne evinde kalabilir, ne de yatak odama girebilir.
Bence yanlış bir durum ama hersey göründüğü gibi de olmayabiliyor bu hayatta son çare ben isem gerçekten bende kalmazsa o gün başına birsey gelecektir ancak o şekilde kalabilir. Zamanında eski oturduğumuz evde şiddet gören üst komşumuz kadın bizde kalmıştı bazen yapmak zorunda kalırsın.
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Benim ileride kendi evim olursa ve zor durumda kalırlarsa evet kalabilirler arkadaşım dediğim kişiye güvenirim ben kadın erkek fark etmez.. zaten başka gözle de bakmam kız arkadaşıma..
İradesi yüksek, sorumluluk bilincine sahip bir insan ise güven sorunu olmayacağına biraz daha inanabilirim. Nasıl bir arkadaş olduğuna bağlı olarak da değişir. Kaliteli bir karakter mi yoksa gevşek bir tip mi? O yüzden belli olmaz. Bence kalması sorun olmaz.
Kesinlikle çok yanlış bir şey. İnsanlar iyice kafayı sıyırdı yemin ederim ya. Eşin olmayan bir erkekle ya da kadınla aynı yatakta yatmak ne demektir. Bu aynı zamanda evliyken de başka bir erkekle aynı yatakta yatabileceğin anlamına gelir ve bunu da hiçbir eş kabul edemez. Bir şeyleri normalleştireceğiz derken iş çığırından çıktı birinin dur demesi gerekiyor cidden.
Arkadaşımsa kalabilir. Misafiri s. kmek gibi bir huyum yok. Allah'tan bahsedenlerin nedense zihni pis. Aynı evde uyuyan iki karşı cins arkadaşın mutlaka s. kişeceğini düşünüyorsunuz.