sinirlerinizi yerden yere vuracak bi soriskoyla karsinizdayim. diyelim ki evden kovmuslar manitanizi gidecek bi yeri yok yani parasi da yokmus. asagiya evimi birakiyorum manzarasi cok guzell, beklerim 😌😌
Sevgiliniz karşı cins arkadaşının evinde kalabilir mi?
Yahu bırakın ya nerede karşı cinsin evinde kalıyormuş kendi evi yok mu yani Bu kadının ailesiyle yaşamıyor mu niye karşı cinsin elin adamının evinde kalıyor tövbe yarabbi kalamaz arkadaşım kaldığı anda da o kişi benim sevgilim olmaz tövbe yarabbi ya he oldu olacak bir de yorgan göndereyim kışın üşümesinler
Tabiki kalabilir biz medeni insanlarız seksi geceliğini giyer karsılıklı otururlar sohbet ederler sarılıp beraber de yatabilirler bu devirde sorulur mu bu soru zaafına yenik düşüp sevişedebilir nolcak bi seferden
Tabii ki kalabilir canım. Sene olmuş 2024. Parası mı bitmiş hiç önemli değil şarap ve viski göndririm arkadaşının evine. 1 paket te çilekli kondom miss...
detayda belirtilmemiş benim suçum mu jkdfuh yaşadığı durumu bana anlatmıyorsa zaten hayat arkadaşım değil ve hayır kalamaz :D kız arkadaşında kalsın allah allah
yorumda sınırsız kelime hakkın var neredeyse halbuki hep muamele kjlsdf kız arkadaşı yokmuş o şehirde şimdi ben varım bana niye gelmiyor diyeceğim uzak mesafe diyeceksin. ben otelinin parasını veririm diyeceğim çok gururlu diyeceksin yerim öyle gururu :D kırarım kafasını
dur anlatiyim senartis olucam valla, evet sen baska sehirdesin kizin da o sehirde kiz arkadasi yok babiskosuyla kavga etmis evlatliktan reddedilmis o da kovmus evden kizi. kizin cebinde kurus yok sende de yok otele de gidemicek yani. arkadasi demis ki gel kal sonra sana bi yer ayarlariz bu sekil 🙄
E ben ne çözüm üretirsem sen engelliyorsun bu nasıl iş :D borç bulurum yine gönderirim kjdg hatta otel parasına gerek yok otobüs bileti aldım ona gelsin. d