Bunu öğrendiniz ne düşünürsünüz. Ya da flörtünüz diyelim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılElbette hayır. Karşı cinsle samimi olması beni deli ederken aynı evde yaşaması sanırım beni kalpten falan götürür. Ben böyle birşeye bir kete müsaade edemem hayatta. Yani karşı cinsten biri ile aynı ev içerisinde falan kalamaz ya. Bu erkek arkadaşı falan olabilir onlara karışmam ama karşı cins biriyle aynı evde olmaz..
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen ev harici samimi arkadaşlık da beni rahatsız eder. Ki mesela akşamları bara falan gidiyolarmış kızlı erkekli her hafta
- +1 yıl
Aynen benide aşırı rahatsız eder bu durum ya. Hic çekilecek şey değil bence ya Allah sana sabır versin şimdiden. Ayrıca niye seninle değilde karşı cinsten başka biriyle aynı evde yaşıyor
Soran+1 yılYok biz sevgili değiliz ki sadece tanımak istemişti görüştük falan o zaman öğrendim
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılEğer amacı sadece cinsellik ise bir erkeğin ses çıkarmaz kime gidiyorsa gitsin nasıl olsa ben de işimi görüyorum diye düşünür o yüzden ses çıkarmaz bu duruma fakat seviyorsa hayatında ki kızı, bu cümleyi bile kurmaya korkar o kız. Erkek başka kızın evinde kalıyorsa amaç yine aynı sadece seks yapmak hayatında olan her kızla. Sevse zaten başkasının evini bırak dışarda bile görüşmez başka kızla
120 Yorumla
Soran+1 yılEvi terk etmiş kız buna gelmiş. Başka arkadaşı akrabası yokmu gibi. Çalışıyo da bu arada kız başının çaresine bakacak kadar kazanıyo da. Bana karşı sevgi yok zaten o ladar tanımıyodu sadece begendi işte konuştuk görüştük. Tekrar ne zaman buluşuyoz diyince ben de bu durumu anlattm öyle dedi. Yani o ne var bundan sonra dedi işte 2 dk sonra da hemen sen istemiyorsun o zaman hoşça kal dedi. Yani o kız ne kadar önemliyse aekadaş için😀
- +1 yıl
O kız verdiği için önemli. Zevkini alınca onu da bırakacak
Soran+1 yılKardeşimin sevgilisi dedi ne kadar doğru ama. Ayrıxa bunun da arkadaşı. Bunlar tabii ki bi şeyi değiştirmez.
Yakınlaşırlar da kız da çok geniş baksana- +1 yıl
Hı tâbi tabi eminim öyledir eminim kardeşinin sevgilisidir zaten 😂
Soran+1 yılDoğru olsun önemli değil ki😀😀 adamı deli ederler bunlar
- +1 yıl
Nerde sadece cinsellik düşünen erkek varsa onu buluyorsunuz siz kızların çoğu😀 çok mu uğraşıyorsunuz böylelerini bulmak için 😀
Soran+1 yılHayır ben bulmadım ki. Arkadaş vardı ortak. Araları fena değilmiş. Çok iyi biri dedi. Benle aylar öncr tanışmak istedi istemedim ben 1 kere konuşmuştık. Sonra tekrar yazdı istemiyodum işte etkilendim bi kahve içelim falan deyince ne kaybederim dedim
- +1 yıl
Salla gitsin ya. Ahmet olmaz Mehmet olur. En azından hayatından bir abaza eksildi öyle düşün 😀
Soran+1 yılAynen öyle. Şart değil zaten. Bakalım😀
- +1 yıl
Seni ne Mahmutlar isteyecek daha 😂 yolun başındasın o yüzden takma böyle giden gereksizleri😀
Soran+1 yılYok yaşım yanlış 😀
- +1 yıl
Yaşın kaç ki? 18-25 arası değil mi 😀
Soran+1 yılHayır 30larda
- +1 yıl
Soran+1 yılİstanbul sen
- +1 yıl
AA yakınız harbiden,😀 Tekirdağ Çorlu İstanbul Avrupa yakasına 2 saat 😀
- +1 yıl
Sen Avrupa tarafında mısın yoksa Asya tarafı mı
- +1 yıl
Anadolu mu yani
Soran+1 yılTuzla ben
- +1 yıl
Karşıya geçmek lazım o zaman tekne ile
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılYaşayamaz, illede yaşayacağım diyorsa, eski sevgili deriz.
10 Yorumla Yaşayamaz Tabikide, gider kendim saçına elimi dolar kapıya koyarım, benim olan benimdir, kimseye yar etmem 👊
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiye kadar nasıl yasamissa bundan sonra da yaşar.. ama ilişkimiz ilerledikçe beraber yaşamaya geçmeliyiz..
10 Yorumla ya berkcan çomar mısın ya siz sevgilinize güvenmiyor musunjz dkxlxşzşzii
12 Yorumla
Soran+1 yılEfendim
+1 yılyaşayabilir isterse sultan Süleyman gibi harem bile kurabilir :) benim için o artık haritada bile mevcut değildir
00 Yorumla
+1 yılFlört te her şey mümkün oyuzden flört etmemek tercihim bana göre değil flort nedir ya eski köye yeni adet
00 Yorumlag@vat mıyız abla? tabiki yaşayamaz.
yaşayabilir diyen sevmiyordur nett01 Yorumla
Soran+1 yılHahah doğru
+1 yılSevgilim ve karşı cins aynı cümlede bile olmamalı sfxfsf
10 Yorumla
+1 yılYaşayabilir zaten ters bir durum sezersem de hayatımdan şutlarım
13 Yorumla- +1 yıl
Kadınların hisleri kuvvetlidir. Erkekler aldatinca falso verir
Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Başkasıyla yaşamaya bu denli meraklıysa aralarından çekilebilirim <3
10 Yorumla
+1 yılöyle karakterli insanlardan uzak durduğum için sıkıntı yok kafam rahat :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO karkterde biriyle sevgili olmayacağım için sorun yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de
Kesinlikle hayır yaşarsa ve isterse kendi bilir zaten sevgilim olamaz
10 Yorumla
+1 yılO kadar geniş değilim🙄
00 Yorumla
+1 yılyaşayamaz o kadar geniş biri değillim
10 YorumlaKarşı cinsle evde yasiyosa o sevgili sende oyuncak oluyorsunuz olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılOha yok artık ebesinin kolamacı
05 Yorumla
Soran+1 yıl😀 yaa nelee neler varmış dünyada ben de şok oldum
- +1 yıl
Vay anasını ne bu genişlik Konya Ovası'ndan büyük
Soran+1 yıl😅😅😅aynen ve bilgi vermek için demedi biliyo musun başka bi şey anlatırken dedi ve ben bunu söyleyince. Ne var ki yani bunda sanki yabancıyla kalıyorum sorun bu mu dedi
- +1 yıl
Kızım kaç kurtar kendşini
Soran+1 yılYok zaten söyledim istemiyorum akıl işi değil
- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılAsla kabul etmeyeceğim bir durum.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya sorun bu mu ne var diyo. Sanki kardeşi. Birlikte duş alırlar artık
- +1 yıl
Kan bağı olmadığı sürece bir kız ve erkek aynı evde yaşıyorsa mutlaka bir şeyler yaşanıyordur.
Soran+1 yılKarşı cins olarak sadece annesi ve kız kardeşiyle kalabilir bir erkek bence benim için oluru onlar
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tabi ki yaşayamaz açık ilişkiye girer bu..
07 Yorumla
Soran+1 yılKıza o gözle bakmasa bile aynı evde olmaz. Ki sevgili olsan bunla kafayı yersin. Hadi diyelim şu da kötü. Bu durumu çok normal görecek kafadaki bir erkekle sevgili olunmaz bu olmaz başka bişi yapar. İçin rahat etmez
Soran+1 yılEvet arkadaşm onu kardeşime yaptım dalan dedi ama anlamsız benim için. Sen gidiceksin kızı açık şekilde görceksin. Yaz ayındayız çok açık yatıyodır oturuyodur, duş alıyodur. Bende sorun vaemış gibi bu mu sorun diyor bi de
Soran+1 yılAynen o yüzden hiç o topa girmemek lazım
Soran+1 yılAynen
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAynen yaşar çok Large bir insanım ya ben.
03 Yorumla
Soran+1 yılValla çok şşaırdım ben de işte. Ne var bunda sorun bu mu fakan dedi. Yabancı değilmiş😀 xxl lar var bu dünyada
- +1 yıl
👍 hayatta başarılar o insanlara
Soran+1 yılAynen
+1 yılÇıktığı yere geri girmesi gerekir
09 Yorumla
Soran+1 yılBenim başıma geldi beni tanımak istiyodu. Bu durumu öğrendim tessdüfen. Yabancıyla mı kalıyorum yani sorun bu mu ne var bunda dedi. Bi an dedim ben mi yanlış düşündüm
- +1 yıl
Yabancı değil tabi. Kız duştan çıkınca havlusunu veriyordur yabancı sayılır mı o 🤣
Soran+1 yılDimi iç çamaşırlarını görecek etcek filmler izlrtecekler. Aynı anadan doğmuş sanki yabancı olmayacak
- +1 yıl
Kızın özel gününde onu teselli edecek … yani aynı evde yaşayıp cinsellik yaşamamak ne bileyim 🤣
Soran+1 yılOlma ihtimali aşırı aşırı yüksek. Ee bi de bi şeyi kafaya takmayan ultra rahat kişiler kız da aşırı rahat baksana sen ne alaka kimsen yok mu oraya geldin. O kız da güvenilmez ki. Duştan çıkarken görürüler filmde açık sahneler kızın sutyenini falan görmeler. Kim bunları kaldırabilir.
- +1 yıl
Alan memnun veren memnun … yani ikiside o şekilde kabul ediyorsa cinsel yakınlaşma onlar için sorun değildir.. kızın südyen kopçasını seninki bağlar 🫣 ohhh valla seni de idare et.. ne varmış canım yabancı mı her gün her yerini gördüğüm birisi onun hakkında hiç kötü düşünür müyüm 🙃.. kiminleysen ona benzersin , benzemek istemiyorsan ayrılmalısın
Soran+1 yılSevgili değildik zaten tanıma aşamsındaydık. Arkadaşymış bunun ve kardeşime ayarladım onu dedi. Bunlar değiştirmez olayı tabii ki. Siz gevşeksiniz yine bir haltlar karıştırsınız.
Bunu da çok normalleştirip ben de sorun var gibi ne var falan demesi de çok iticiydi.- +1 yıl
Eminim kardeşine ayarlamıştır 🙃 çok fazla uğraşma söylediği yalanlara inanırsın.. sorun sende değil onların genişliği
Soran+1 yılEvet teşekkür ederim😀
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Artık eski sevgilim olur
016 Yorumla
Soran+1 yılDimi. Ben böyle biiryle birlikte olamauacagımı söyledim daha konuşmayalım diye. Ne var bunda sorun bu mu dedi
Soran+1 yılAramızda ilişki yoktu görüşüyorduk istiyodu. Çok üstelemedim uzasın istemedim. Belli ki çok rahat hayatı var. çook normalleştitmiiş böyle şeyleri
Soran+1 yılAynen ben aşırı kıskancım zaten 1 ayda kanser eder bu
Soran+1 yılAynen. Tavrına şaşırdım işte. Zaten bilmem için anlatmadı da olayı. Laf arası başka bi şey derken öğrenmiş oldum. Haşır neşir kızlarla geceleri takılmalar falan. Kendimi hiç onla düşünemedim. O kafa yapısındakiyle yapamam. O yüzden görüşmüyorum söyledim
Soran+1 yılAynen eski sevgilisini anlattı durduk yere. Yok onla hep ayrılıyoduk en son 3. kez ben ayrıldım en sonda kesin terke ettim ben bitirdim falan dedi. Niye böyle dedi ne demek istedi
Soran+1 yılÖyle bir tipi de yoktu halbuki 😀 ne değişik adammış ya denmeyecek ne varsa söyledi üst üste
Soran+1 yılAynen aman benden uzak. 1 günde sinir etti😅
Soran+1 yılO kadar😀😀😀
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eski derim ona mazide kalan
013 Yorumla
Soran+1 yılDimi kabul edilemez bi şey. Yeni tanıştıgım kişi böyle eve birini almış. Bi d ene var ki diyo. Nasıl bir rahatlıksa
Soran+1 yılGeçici bid süre galiba bu bikaç ay. Ama bu kadar geniş biriyle asla olmaz. İlerletmeyeceğim tabii ki. Ben kıskancım bi de
Soran+1 yılAynen isterse kuzeni olsun olamaz
Soran+1 yılÖrnekti😀
Soran+1 yılBenim için de kardeş gibi ama her aile aynı değil. Riske gerek yok
Soran+1 yılEvt maalesef
Soran+1 yılCidden olur olur
Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Yaşarda nasıl yaşar.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Kurallar gereği olmaması gerekiyor
10 Yorumla
+1 yılValla bu durum işime gelir aslında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız
00 Yorumla Eski sevgilim olur artık. Net ve kısa.
00 YorumlaYaşayamaz tabii ki hayırdır
00 YorumlaO kadarda uzun boylu değil
00 YorumlaHayır ayrılırım
00 Yorumla
+1 yılYaşayabilir ama artık sevgilim olmaz
00 Yorumla
+1 yılAsla olmaz. Öyle biriyle sevgili olmam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Vazgeçmiyorsa artık konuşmam vaktim kıymetli
00 Yorumla
+1 yılO artık boynuzlayanin olmus
00 YorumlaTabi isterse skişebilir de sorun değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNet hayır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Eski sevgilim olur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmaz kıskanırım
00 YorumlaYaşar neden yaşamasın
11 Yorumla
+1 yılTabii ki hayır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılaynn
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun yok mu diyon
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Net, Hayır!
00 Yorumlaaklindan bile gecirmesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet yaşar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Hayur
00 Yorumla
+1 yılOlumsuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma
00 Yorumla Yaşayamaz.
00 Yorumla
+1 yılTabiki hayır
00 YorumlaAsla...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı.
+1 yılyaşayamaz
00 Yorumla Ateşle barut misali.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıleski sevgilim olur
00 Yorumla
+1 yılİmkansız
00 Yorumla
+1 yılYasayamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılAsla
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes benim gibi düşünüyo. Beni de gider gevşekler bulur😀
Aşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNoooooo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır asla
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz