Sevgilinizin karşı cinsle aynı evde yaşaması sizin için sorun olur mu?
Yaşayabilir
Hayır, yaşayamaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgilinizin karşı cinsle aynı evde yaşaması sizin için sorun olur mu?
Yapmayın böyle söylemleri ortama dökerek, gerçekten de normalleşme içine gidiyoruz, böyle bir şey olmaz ki, bunu kabul eden hayatındaki kişiyi sevmiyor demektir seven insan bunu kesinlikle kabul etmez. Kurda kuzu emanet edilmez.
Cevap
15Cevap
Benden ayrıldıktan sonra tabi ki de..
Ne alaka yani ben dururken ne alaka o zaman sevgilisi olan o kişi bense sadece arkadaşıyım yok böyle bir dünya
Aynen doğru olanda bu bence. Bende ne karşı cinsle samimi olmasını isterim ne de aynı evde yaşamasını falan. Asla öyle geniş bir insan değilim böyle birşeyi kesinlikle kabul edemem.
Yani bunu kabul edecek erkek herhalde insan ırkından değildir.
Aynen katılıyorum. Erkeklerde kadınlarda bence sevgilisinin karşı cins arkadaşı ile aynı evde kalmasına müsaade edemez. Eden var ise zaten geniş bir insandır diye düşünüyorum ben.
Yaşarsa onu öldürürüm kim benim sevgilimle kalıcak lan
Aynen bende kesinlikle böyle birşeyi kabul edemem işi yok. Ben dururken başka karşı cins ile yan yana dahi gelemez. Ben öyle geniş bir insan değilim asla olamaz öyle bir şey.
Banane yaşasın eski sevgilim olcak o anda zaten 🤣🤣
Aynen bende öyle bir şey olursa anında ayrılırım. Ve eski sevgilim olarak kalmaya devam eder. Benim için bu bir ayrılık sebebi sayılır. Karşı cinsle aynı ortamda dahi bulunamaz ben varken.
Aynı masada bile oturwmaz ev neymiş. Dalga geçiyoruz heralde
Aynen bende karşı çıkarım buna doğal olarak. Ben asla böyle birşeyi kabul edemem çünkü çok kıskanç biriyim. Sevdiğim insanın karsi cinsten biri ile sohbet etmesini dahi kıskanırım
Yaşayabilir. Karşı cinsten bu kadar korkmamak lazım ya, öcü değil bu karşı cins. O zaman sevgiini de al git 😂
O evden çıkıp yanıma bir daha gelmeyecekse kalabilir.
Tabi canım hatta aynı yatakta uyuyup duşa da beraber girsinler ne olacak ki !!
yaşayabilir tabiki bunu sorun etmem özgür ruhlu ilişkileri seviyorum
Tabii ki canım aynı yatakta bile yatabilir ne var bunda yani
Sevgilim başka şehirde üniversitede okuyor ve kaldığı evde oda arkadaşı bir erkek
Mezhebim geniş değil.
Yaşamasını istemezdim şahsen.
böyle sorular bile beni sinirlendirir
Yaşayamaz öyle bı dünya yok
Açık ilişkilerde olur bu
Bunun hiçbir mantığı yok
1. dereceden akrabasıysa olur
Sorun olmaz ayriliriz çünkü anında ghjgj
Baya geniş olmak lazım bunu kabul etmek için 😄
biber sürerim böyle işe
Asla
O kadarda geniş değiliz da