Aşk İlişkileri Aşk olmasaydı aşkı bulan siz olur muydunuz? MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Eğer aşk diye bir şey olmasaydı onu siz bulur muydunuz?Ben bulamazdım.😃 Aşk olmasaydı aşkı bulan siz olur muydunuz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Bulurum bunca insanın hayatı kararmasın mı 😌 şiirler, şarkılar, romanlar yazılmasın mı 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Evet onu ben bulurdum tam bir aşk kadınıyım 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Hayır bulamazdım bende ki bu şans ile başka şeyler bulurdum kesin. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Yok ya ben bulamazdım benim kesin elimde patlardı 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Bulurdum, daha önce buldum aşkin ne demek olduğunu bilmediğim zamanlardı o zamanlar 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Bugünlerimi aşka borçluyum desem yalan olmaz 😃 evet yine arardım aşkı 0 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır ben bulamazdım bulsam da anlamazdım heralde 0 0 Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Benim aşkı bulmam imkansız. Mümkünse o beni bulsun 😂😂 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Eğer olsaydı çaba gösterip onu bulup bırakmazdım. 0 0 Yorumla
Kırıkkahveçekirdeği Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet belalara atlayan biri olarak bunu da bulurdum ben.😒 0 0 Yorumla
Yetoskos Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Ben askimi bulmuşum zaten aşk olmasaydi bulup adini aşk koyardim 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Kesin bulurdum.. nerde bela var ben oradayım. 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yalansız bir hayat olmadığı için aşk da geçersiz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bulurum bunca insanın hayatı kararmasın mı 😌 şiirler, şarkılar, romanlar yazılmasın mı
Evet onu ben bulurdum tam bir aşk kadınıyım
Hayır bulamazdım bende ki bu şans ile başka şeyler bulurdum kesin.
Yok ya ben bulamazdım benim kesin elimde patlardı
Bulurdum, daha önce buldum aşkin ne demek olduğunu bilmediğim zamanlardı o zamanlar
Bugünlerimi aşka borçluyum desem yalan olmaz 😃 evet yine arardım aşkı
Hayır ben bulamazdım bulsam da anlamazdım heralde
Benim aşkı bulmam imkansız. Mümkünse o beni bulsun 😂😂
Eğer olsaydı çaba gösterip onu bulup bırakmazdım.
Evet belalara atlayan biri olarak bunu da bulurdum ben.😒
Ben askimi bulmuşum zaten aşk olmasaydi bulup adini aşk koyardim
Kesin bulurdum.. nerde bela var ben oradayım.
Aşkımı bulurdum aşkı değil
Bulmazdım hayır.
Hiçbir şeyi bulmasan yemek aşkını bulurdum
Yalansız bir hayat olmadığı için aşk da geçersiz.
Ben bulamazdim
Hayır