AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
Aldatmak kişinin kendi karaktersizliğidir. Karaktersizliğe karaktersizlikle cevap vermen doğru değil.
alla alla bak sen.
Öyle.
^^.
Hangi kadin cekmedi? Seninde esinden bir farkin yok. onun yerine ayrilalim diyebilirsin. Cek benceds vicdan azabi
yattıgın adam ne diyordur biliyoırmusun? eğer kocanı tanıyorsa bunun karısını s. kiyorum diyordur emin ol diyordu bu iyi mi peki sana göre?
s kyorum derken sadwce bir kere oldu evet kkcamlada arkadas
arkadaşlarına diyordurki bunun karısını s. kiyorum kaltak yatakta çok fena, kocası doyuramıyormuş vs vs daha neler neler diyordur bu duruma hoşuna gidiyorsa devam et. Allah sizin gibilerden korusun.
Iyi yaptın tebrik ediyorum. Bir anne sin sen bunu unutmaman gerek anne ne demek yol gösteren iyiyi öğreten bunlarımi öğreticeksin çocuklarına basitlesme
Bir kadının aklı zeka yapısı erkekten üstündür... Sen kraliçe olursan kocan kral olur... Sen düzgün kadın olursan kocan sana adam gibi koca olur... Ama sen eşek olursan semer vuran da olur dayak atanda... Kocam şöyle kocam böyle diyen kadınlar ilk önce hatayı kendinde arasınlar...
helal olsun ya valla dogru konustun
ya sana helal olsun alkisliyorum
Bir arkadaş yetmedimi mahalleyi çagir ey gerizekalı kardeşim o çocuklar büyüdüğünde benim annem kaşar babam şerefsiz diyeceğine annem babam yok desin ayrılında
boşanmayı deneseydin? sevişince geçti mi herşey. Aldatmak bir hata değil unutma kimse yanlıslıkla soyunup sevişmez.
o anki sinirimle yaptim ya zaten zerre kadar bisey hissetmedim
gencim güzelim dediğin kısımdan sonrası
Seni aklamıyor.
Bence yapmamalıydın. Sen o namusu kocan icin degil cocukların icin taşıyorsun artk..
1 yil oldu diyorsun simdi iyiyiz diyorsun peki ne olduda iyi oldunuz 1 yil once neden bu duruma gelmek icin caba gostermediniz
Hakettiği için değil kendi kişiliğin için yapmamalısın bunu kendine bunu yakıştırıyormusun onun yüzünden kişiliğini böyle bozmaya değermi?
Aldatın a. q. hep bir sebebiniz var zaten, biride çıkıp demesin ki ruhumda o... luk var ondan aldatıyorum...
Vazgec herifinden gitsin madem gencmişin mutlu olursun belki coluk cocuk icin hayatına ettirme..
cocuklaeim herseyimmm
O seni aldatiyor diye kendini satman baskasiyla yatman seni aldatan kocana bir zarar vermez o zaten Allahindan bulacaktir keske böyle biseye kalkismasaydin
Bari işini iyi goruyonu onuda deseydin... nasıl bir fanteziniz var ya hayal dunyanız mukemmel... yılın erotik film senaryosuna adaysın...
hayir ya cidden
Ne desem bilmemki keşke bir çip olsada şu an aklımdan gecenleri bilsen yazamıyorum ;)) oyle seyler yani
Yapacak bişey yok. Sen onun gibi davranarak onun gibi olmuşsun zaten.
Kocanla ayni hale dusmussun bide seni destekleyebilir eic secmissin. Acınası haldesin
nasıl yaptın anlatsana ne dedin de çağırdın adamı ne dedinde ayarttın o nasıl bir arkadaştır öyle o ne dedi duyunca :?
valla ben de yapsam karşı tarafın cezalandırması müstehaktır derim. çok şükür her türlü it muamelesi görmeme rağmen yapmadım, ama eziyete son vermek için belki boşanacağım
Boşan çok mu çetin lan? Boşan ne halt yiyorsan ye. Eic a bak. Tam fiyasko.
Cunku eic duymak istedigi cevap
ainen gurucuğum @fuocoturca
Benim laflarım derinden vurur, böyle güm yapar. Nasıl da coştun :) Senin yanında halt etmişiz :) Kocama boynuz takmıyorum ben :)
@Ericaaa sohbetimiz yarım kaldı cuma günü. Yazamıyorum da sana :((((
Guruyla yavsamanin ne alakasi var
Sohbet etmek o... luğun göstergesi değildir. Lakin kocaya boynuz takmakla, hem kocanla hem dostunla yatmakla çığır açan sensin. Kaşar diye bir tabir yoktur. Sen güzel örneksin.
koca sevgi vermiyo sende aldattın? valla iyimiş ya. bahaneye bak. senin içinde varmış kızım hiç öyle bahaneler falan söyleme
Her insan hata yapabilir hata yaptığndan emin değilsen bir daha yap ki hata yaptpnı anla bir daha yapma
Kocası ne olursa olsun vakarlı bir kadın 2 çoçuk ona anne derken bunları yapmaz. Anam olsan doğrardım seni bacım.
Üzücü bir durum. Ama size de fazla kızmamak lazım. Kafada bitmiş bir evliliğiniz var. Sadece şeklen karı-kocasınız şu an...
Ilk aklıma gelen şeyi yazıyorum. Iyi b*k yiyon hiçbir şey aldatmaya sebep olamaz istemiyorsan sevmiyorsan ayrilirsin bukadar basit.
O arkasınla görüşmeyi bırak ve o günü hafızan dan dil
biraktim zaten bu olay olali bir yil oldu ama utaniyorum kendimden
Kocanamı küfretsem yoksa sanamı bilemedim onun değerine düşeceğine boşansaydın keşke.
iki cocugum var ama nereye bosaniyim ki muhtacim ona kimsem yok
O zaman aldatmaya devam et bu hıyarı bazıları hakediyor çünkü
allahdan korkuyorum
Ne diyim karar senin ama aldat bence
muhtacmıs nıye muhtacsın gıt calıs
Bir insan hazıra alışınca çalışmak zor gelir birde 2 çocuğu varmış bırakacak kimseside yoktur velayetler babaya bile bırakılabilir işi zor
ole bı dunya yok cocuk dogurmakla ıs bıtmıyo cocugun masrafları ne olcak utanmadan bı de koca parası yıyo kocasını aldatıyo bı de buna karı denır mı
gıtsın calıssın elı ayagı tutuyosa erkek para yedıgınde otmeyı bılıyolar
Yorumları okumadım.
Ama eminim yargıladılar.
Ve hatta küfür hakaret savurdular.
Kadın ilgi ister.
Duygusal birliktelik ister bunu yapamayacaksanız evlenmeyin.
o seni aldattı diye aldattıysan benim gözümde yanlışsın.. bir dahakine kendin istediğin için yap bu daha mantıklı =)
hii
teşekkür ;)
Dişe diş, kana kan ;) Vijdan azabı çekicek bir şey yok. O aldatıyorsa sende aldatıcaksın!!
Bence yanlış yapmışsın senin simdi kocandan ne farkın kaldı. Boşanmayı tercih etmeliydin.
Kocan o* cocugu sende orospusun işye bulmuşunuz biriibirinizi.
Allah affetsin aldatmak cok yanlis ayrilin boylesi daha iyi
bence boşan böyle olmaz o arkadaşın bekarsa evlenin mutlu olacaksan iki çocuğuna bunu yapma sakın annelerinin böyle ucuz kadınmış dedirtme
vicdan azabımı sen yoldan çıkmışın ne azabı. kocanı haklı çıkarmak için söylemiyorum ama bu seni haklı yapmaz.
Birdaha aldat o zaman sen 1*2 kere aldattıgın için sonuc 9kök çıyor bunu 67*56 ilede hesablardan vidan hesabnıu ordadadn kaldıyor
Olan olmus hakli haksiz demem dikkat et 7mahalle uzaktan olsun yattigin adam 2cocugun var yarin duyulursa o ros p durumuna dusme
neden böyle bişey yaptın ki :S yani boşanmak yerine böyle bişeyin neresi cazip geldi sana anlayamadım..
Aldatarak doğru birşey yapmadın
Bu soruyu sorarak sana hak verecek birilerini aradığını düşünüyorum
Gitmiyorsa boşanırsın aldatmana gerek yok
ikinizde aldatiyorsunuz hak eden bulur. işte aldatin durun birbirinizi grupta yapin :D
dalga gcme beee
Ne kiziyon ya -,-
Vicdan azabi cekmeni gerektiren bir durum yok bence
yok mu
Aynı durumu yaşatmışsın tabiki de yok ve seni tebrik ederim cesaretinden dolayı
onurunu kaybetmişsin bari gururunu kaybetme hatadan dön ve kocanı kazanmaya çalış!
yanlışa yanlışla karşılık vermeye çalışmışsın yanlış yapmışsın...
vicdan azabı çek beter ol intikam için aldatılır mı hiç Allahtan hiç mi korkun y0k?
Sen şerefsizliğe şerefsizlikle karşılık vermişsin yanlış yapmışsın.
Ayrılın o zaman zaten ilişkinizde güzel olan hiçbir şey kalmamış
Kendi eşiyle ilgilenmeyen kocanın eşiyle başkası ilgilenir.
Her gün yeni bir arkadaş.
Sen yinede böyle çok devam etme.
sen kadınsın daima haksızsın qnq bence eşin öğrenirse muştayla döver seni
sana öyle davranıyorsa seni aldatıyorsa hiç üzülme sen en doğru olanı yapmışsın
Kocanızdan intikam almak icin saptiginiz bu yol cok utanc verici. Alcalmaya hic gerek yok bence.
O serefsizlik yapmış aldatmıs senin aldatmanmı lazımdı zina yaptın günahı büyük bosasaydın be kardeşim
bu ona az bile ama... yapma bacim ya. bosan diycem de o kadar kolay bisey degil.
kimse anlamiyo ki zaten beni
mesela neyi anlamamizi bekliyosun. sorun senin kocan. aldatmasi dovmesi ve s. bosandiktan sonra kendine (ve cocuklarina) baka bilecek durumun varsa ne mutlu sana. ama anladigima gore elinden bisey gelmiyo. o zaman aci ama soyliyim dayanman gerek. ne bileyim ya da bosan cocuklar onda kalsin. bir omur nasil gecer o adamla. o aldaticak sen de aldaticaksin. ne kadar kotu bir durum. ustune bide vicdan azabi cekeceksin. eline gecen sey sadece zevk olacak
bende evlıyım karımı en yakın arkadası ıle aldatıyorum vıcdanımda rahat
boooo alin buna ne dersiniz o zmnn hadii eksileyin ama bu normal dimii
karımdan ılgı gormuyorum kı guzell ama bakımını yapmıyor seksı olsun bıtsıne getırıyor ılk halınden eser yok yanıma yattıgında hıc bır hareket olmuyor
ben hareketliyim seksiyim noluyo sanki yaa aman elinizdekiyle yatnmeyi bilseniz bizde bu hale gelmeyiz
kıymetını bılıyorum da ne oluyor kendıne bakmıyor saldı ıyıce cok sey mı ıstıyorum bıraz bakım elıne ayagına bacagına bak gozune bır kac bır sey sur olmayan yerdekı kılın alll az cılve yap ama yoook yapmıyor oyle ıse o zaman aldatırım arkadaş
valla o kadarini bilemem
merak ettiğim genç bir çoçukla mı yoksa olgun bir erkeklemi yatıyorsunuz
Karaktersizliğe karaktersizlikle cevap. Diyecek bişi yok (:
bir soz vardır bilirmisin. Köpekle köpek olunmaz diye. Şimdi ikinizde aynısınız
Aldattıysa boşa gitsin neden sende aldatıp onun gibi şerefsiz oluyosun acaba?
Hiç çekme sen aldatmadan önce aldatmış sen aldatmadığın halde seni dövmüş hiç çekme
Zevkini çıkar bence. Değişiklik iyidir. Vicdan da yapma
Yerden yere vuracaklar seni şimdi sitede. Ama sen bildiğini yap bence. Öyle böyle diyenlerin çoğu aldatıyor. Kendini mutlu etmeye devam et.