Lütfen bana tepki göstermeyin. Ben artık dayanamıyorum 2 ay bile olmadı evleneli sürekli çalışıyorum aksamları eve gelip yemek yapıyorum yardım dahi etmiyor ilgi göstermiyor. Uyurken bile sarılıp uyumuyor beni istemiyor ilgi 0 aldatmayı düsünüyorum sonu nasıl ağır olursa olsun daha yeni evlenmis biri icin yasadıklarım cok kotu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
1 yılBence yapmamanı tavsiye ederim çünkü haklıyken haksız konuma düşersin sakın böyle bir şey yapma aklını kullan biraz mantıklı düşün lütfen evet bazı şeylerden şikayetçi olabilirsin ama onun yaptığı şeylerle senin yapmış olacağın şey acı kalır o yüzden şikayetlerini dile getir al karşına konuş bir çözüme varamıyorsanız bitirin en azından onun eline bir koz vermemiş olursun düzgün ve anlaşmalı bir şekilde bitmiş olur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılEğer aşık olursam; Saygımı, sevgimi ve ilgimi bariz belli ederim. Çift kişilik düşünürüm. Güvendiğimi ve sadık olduğumu bilir. Sahiplenici olurum, tecrübe ve olgunluğum ile huzurlu ve güvende olmasını sağlarım. Naz ve tribini belli ölçüde çekerim.
Özellikle özel günlerine yakın ona Çikolata sepeti, Çiçek ve Parfüm alırdım. Eve girmeden ya da gideceği yere gitmeden vede iyi olduğunu bilmeden rahat etmem. Tek olsun, benim olsun ve hep olsun isterim.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kendine bu karektersizliği yakıştırıyorsan hayat senin istediğini yap benim görüşüm ne olursa olsun aldatma hiçbir zaman hak veya hukuk değildir böyle saçma fikirleri atın niye boşanmıyorsunuz neden kolay olanı seçiyorsunuz o beni aldattı bende aldatacağım o bana vermedi ben onu aldatacağım o bana bunu dedi şunu almadı arkadaşım yapmayın böyle şeyler konuşun olmuyorsa hukuk yoluna gidin
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Ona neden böyle davrandığını sor. Olmazsa çift terapistine gidelim de. Bunlar da olmazsa ya boşan ya da sessiz kal konuşma onunla o seni kırdığını anlar. Ama aldatmak çözüm kategorisinde bile olamayacak bir fiil. Ahireti dünya için yakmaya değmez. Temiz temiz boşan en rahatı güzeli o.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Bu yaşadıkların gerçekten zor olabilir ve anlaşılabilir bir şekilde hayal kırıklığı yaratabilir. İnsan duygusal olarak yalnız hissettiğinde, ilgi ve bağlantı arayışına yönelmesi doğal. Ancak, başkalarına zarar vermeden önce duygusal sıkıntını daha sağlıklı yollarla çözmek, uzun vadede daha iyi sonuçlar doğurabilir. Belki de kocanla samimi bir şekilde konuşarak duygularını paylaşman iyi bir başlangıç olabilir. Onun da bu ilişkiye dair hissettiği şeyleri duymak ve neden böyle davrandığını anlamak ilişkinize yeni bir perspektif katabilir.
Bazen yeni evliliklerin ilk zamanları beklediğimizden farklı olabilir ve bu süreçte iletişim çok kilit bir rol oynuyor. Senin için gerçekten neyin önemli olduğunu düşün ve bunu eşinle açıkça paylaş. Eğer işler yoluna girmezse, belki çift terapisi gibi profesyonel yardım almayı düşünebilirsiniz. Hislerini açmak ve ne hissettiğini anlatmak her iki taraf için de bir değişiklik yaratabilir.
İlişkilerde iniş çıkışların normal olduğunu unutma ve en önemlisi, aldığın her kararın sana nasıl hissettirdiğini ve gelecekte seni nasıl etkileyeceğini düşün. Zor bir nokta da olsan, kendi mutluluğuna odaklanarak daha fonksiyonel çözümler aramak her zaman daha sağlıklıdır. Nasıl ilerlemek istediğine dair bir yol bulmak için kendine biraz zaman tanır mısın? 😊10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
197Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u 1 yılaldatma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYuh yani ben 20 yıl sonra aldattım oda beni aldattiktan sonra sen daha surda iki ay olmuş 🤣🤣🤣 kız Allah iyiliğini versin ne bu hız. Sana destek olmuyorsa kafanı dagitmak için aldat iyi geliyor ama seninkisi yeni. Bırak gitsin daha çok özgür olursun. İki senede çokta anı yoktur zaten. Çocukta yoksa daha iyi daha çabuk vazgeçilir. Yani elbette seni yargilamam cumi gerçekten aldatilmayi hak ediyorlar. Bakıcısi hizmetçileri değiliz sonuçta kaba Sabalik diz boyu. İnsan cekemiyor ama sen yenisin çabuk atabilirsin
1327 Yorumla- 1 yıl
İlgisiz kalan bir kadinimiz daha.. siz kadınlar ilgislige gelmiyrosunuz gerçekten
Cevap sahibi1 yıl@İzmirgeceleri35 aslında sadece ilgisizlik değil misal aynı adam olması tüm evlilik boyunca sıkıcı zaten seks yapasin gelmiyor değişiklik lazım. Ayrıca bir zamn sonra gencecik erkekler. guclu eekkler varken erken boşalan bir erkekle nereye kadar çoğu kadın eşinden küçük oluyor bende öyle 7 yaş kucugum ve kendinle yaş erkekler ya da küçük erkkler istiyirsun. Neyse
- 1 yıl
Bu kadar açık sözlü az insan var şaşırtıcı. gerçi ben hiç bir şeye şaşırmıyorum artık.. çok duydum cok ogrnedim ama masalalh çok aciksozlu çıktın yotumalrda yazmak için
Cevap sahibi1 yıl@İzmirgeceleri35 yani illaki aldatiliyorum başına gelirse Şok geçirme sadece cunki aldatmayan kadın nerdeyse kalmadi. Belki Cook dindar olacak ama onlar bile değil artık. Ben özellikle bakirelik dikiminden sonra bir çok kadın özgür kaldı. Sadece. Unu sana söyleyim. Çokta ucuz diktormesi. Buyuzden yani bence dürüst kişiler arayın nedenmi cunki çoğu yapıyor koydekiler bile ben kendim saglikciyim kadın doğumda ve henüz bakire görmedim. Ama bu tabi demek degilki bakire kalamdi. Az ama oda20 yaşından sonra yok.
- 1 yıl
Himm. sen çok şey giriyrosundur. orada.. ama beni de hafife alma herşeyin farkındayım.. aldatmayan kadın kalmadı lafına katılmıyorum.. işyerinde bir çok bayan arkadaşla çalışıyorum. valla çoğu işinde gücünde insnaalr.. aralarında mimlenenleri potansiyalleri herkss biliyor tahmin ediyor inan... toptancı yaklaşmak lazım. arayan bulur aradığını öyle diyelim
Cevap sahibi1 yıl@İzmirgeceleri35 yani illaki bulursun sansini ı zorla tabiki. Herkes işinde gücünde bende sonuçta.
Cevap sahibi1 yıl@Neyimvar Edebi önce kendinize verin herkes kendine baksın sanane benden.
- 1 yıl
Haklısın çok kadınla yattım evli. normallesti artık farklılığı seviyor kadinlar
- 1 yıl
Allah uzun ömür versin lan
- 1 yıl
@garavel_usta aslan parçası bana mı ettin beddua
- 1 yıl
@Ahmetkartal1234 Aldatan herkese dayı
- 1 yıl
@garavel_usta iyi aslan parçası hiç üstüme almadım çünkü hiç aldatmadim
- 1 yıl
@Ahmetkartal1234 Üstüne alın dayı, evli kadınla yatmışsın..
- 1 yıl
Anca kullanılırsın bir de dalga geçerler arkandan k*evaşe demeleri hoşuna gidiyor övünüyor bir de 😂
- 1 yıl
Buyuk bir sehirdemisin
- 1 yıl
@Neyebakacaktimbenn kesin erkekler öyle diyordur birbirlerine bile anlatıyorlar bi kadın var evli bide falan diye Allah kimseyi şu duruma düşürmesin ben evlenip ayrıldım ama yinede yapmıyorum çünkü Türkiye erkekleri asla kadına değer vermio
- 1 yıl
@MahzaaNur değerli kadinsin
- 1 yıl
@MahzaaNur 👍👍👍
- 1 yıl
@İzmirgeceleri35 teyze genç erkekler zevkine bakıyor seni napsin buruşmuş yattigin ile. kaliyorsun
- 1 yıl
Ve en kötüsü bunları normal bir şeymiş gibi söylemen, peki böyle düşünmenle kuzum ne farkın kaldı söyler misin bana
- 1 yıl
@MahzaaNur aynen bacım birbirlerine anlatıp malzeme ediyorlar. Üstelik deger de vermezler aynen dediğin gibi. Allah seni de iyilerle kıymet bilenlerle karşılaştırsın
- 1 yıl
Evlilik de sıkıci olmasını sebebi bir çok dal kobartiniz icin yani cinsellik evlik öncesi harcarsan yaşayacak bir şey kalmıyor çünkü o yüzden bu durum söz konusu olur aldatilirsin aldatilirsin çünkü hep başkanlardan en iyisini ararsınız bu yüzden de böyle bir süre gider boşanmaya sonuçlanır
1 yılOnu karşına alıp konuş. Yapıcı ol. Eleştirel olmadan. Kavga etmeden ben dili kullanarak konuş.(Sen diye degıl. O zaman suçlayıcı olur.) Beklentilerini söyle. Ona da sor. Bir derdi olup olmadığını sor. Ben senin eşinim bana söylemeni isterim böyle bir şey varsa de... O sarılmiyorsa sen sarıl, sen tatlı dil ile ona güzel davran... Daha yeni evlenmişsin hiç mi sevmedin? Aldatmayı kendine nasıl yakıştiriyorsun. İletişim kur. Bu durumu çözmeye çalış. Uğraş çabala çabala çabala... Baktın olmuyor. Boşan. Ama aldatma... Kendine olan saygını yitirme! ALLAH'TAN KORK!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılBu tepkim sana değil fakat aldatılmak aldatanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğini gösterir. Sana karaktersiz demiyorum yanlış anlama olmasın erkekler daha çok aldatıyor. Sonuçta henüz aldatmadın fakat bunu düşünmen bile çok kötü. Uzun lafın kısası aldatmak yerine boşan 👍
30 Yorumla Asla yapma ahiretini ykarsın.
Kocanı al karşına ilgisizliğin nedenini sor
istersen terapi alalım bu süreci daha güzel yürütürüz de
tüm çareleri tükettikten sonra sevgin ve saygın bitti gibiyse boşan öyle bak yolıuna
aldatmayı asla düşünme hem onur kırıcı hem de şerefini ayaklar altına alırısın98 Yorumla- 1 yıl
hay ağzına sağlık güzel kardeşim ne güzel açıklamışsın. Rabbim sana bir ömür mutluluk sağlık huzur nasip etsin inşaallah
- 1 yıl
Ben de öyle söyledim ama bunun gibilerin beyinlerini kullanacak mekanizmaları bitmiş.
- 1 yıl
Haklısın
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@alonewithsilence evet
- 1 yıl
Duâ ediniz diyecektim, görüyorsunuz neler oldu yine bugün 😪
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılKonuşunca ne diyor? Önceden bunu belli etmedi mi? Biz nişanlıyken falan evlerine gidince kahveyi hep eşim yapardı. Annem sen yapma diyince annesi "yapacak tabi altı üstü kahve" derdi. Bana aşırı yardımcı olur ben de çalışıyorum. Bence mutlaka konuşmalısın farkında olmayabilir
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. Canın yanıyor ve onun da canını yakmak istiyorsun muhtemelen ama bence böyle bir şey yaparsan bu sefer kendine kızıp daha da fazla canın yanacak. Bu durumu konuşmanız lazım. Sağlıklı konuşamayacağınızı düşünüyorsan en iyisi bir çift terapistine gitmek.
24 YorumlaBunlar olmasada aldatıcaktın muhtemelen yanlış eş seçimin yine yanlış bir adam seçiminle devam edicek aldatacağın adam ondan daha iyi olmayacak belki dah pis olucak seni cinsellik için kullanıp atacak boşanmayı dene ya da kocanı değiştirmeyi alsatırsan hayatın düzene girmeyecek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Hazır yeni evlenmiş, çocuk ta yapmamışken ayrılmak daha kolay değil mi?
Yeni evli kadınlar kolay, kolay sizin gibi düşünmezler. Muhtemelen siz libidosu yüksek ve evlilik öncesi farklı erkeklerle tecrübeler yaşamış birisiniz. Ve bu yüzden aldatmak size daha kolay geliyor.
Ama bu durum sizi de eşinizi de mutsuz edecektir.
Tavsiyem ayrılıp bekarlığın verdiği özgürlük içinde olmanızdır.
00 Yorumla
1 yılAblacım kocanla birlikte biseyler yapmaya çalışsan dışarı çıkın yürüyün konuşun bu konuları biraz aç. Örnek; "eskiden ne kadar konuşurduk güzel şeyler soylerdin bana, şimdilerde çok mu yoğunsun." gibi. ya da açık açık konuşmayı deneyebilirsin daha etkili olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her ne kadar hafifletici sebebleri de olsa iyi bir şey degil diye düşünüyorum
Belki ileri dönemde ilişkinizi veya zihninizi etkiler bu günlerde geçer diye umut ediyorum
Tabiki gerçek hayatta bunun zor oldugunu yeni evli birinin çok ilgi göstermesi gerektiğini belki ilerki dönemde monotonlaşan bir İlşki de ancak bunların yaşanacağını da biliyorum
Ne desem boş bilemedim konuşmak isterseniz ben buralardayım00 Yorumla
1 yılUzmanları burada onun. Şeytana akıl vercek kadınlar var. biri 7 veya 8. hesabını açtı, gizli gizli takılıyo, keşke tanışsan. kocası cenazedeyken nasıl onun yatağına adam aldığını anlatırdı. ses kaydı wardı bende ama bi süre sonra otomatik siliniyomuş maalesef.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
1 yılEşine saygın yoksa kendine saygın olmalı daha sonraki durumda ailene kadar taşınacak bir durum söz konusu bence oturup konuşarak sorunları çözmeyi denesen sonucda görücü usulü evlenmedin kimsede zorla evlendirmedi olmuyorsa iki medeni insan gibi ayrılabilirsin sonra gönlün ne istiyorsa onu yapabilirsin
00 Yorumla Daha evleneli 2 ay olmuş senin iffetin bu kadar mı? Hayâl ettiğin gibi geçmiyor diye namusunu iki paralık edeceğine boşan senin içinde varmış resmen bahanesini bulmuşsun onu da 2 ay iyi sabretmişsin yine
30 Yorumla
1 yılYaşadıkların için üzüldüm. Aldatmayı düşünmek de aldatmak kadar kötü. Ama kafanda böyle bir ihtimal olması bile bugün yarın yapacağının kanıtı zaten.
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİnsanı en çok üzen eşiyle Yaşanması muhtemel şeyleri yaşayamamaktir
Ve tek taraflı mucadele ile olmuyor sende haklısın
Sonuçta robot değilsin senin de duyguların ve arzuların var.
Herkes hayatında ne eksikse onu arar
O yüzden ilgisiz eş aldatılmayı hak eder keyfini çıkar02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBekarsın değil mi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAldatmayi düşenene kadar kocana neden soğuksun ya da ilgisiz sin diye sorabilirsin aradığın cevabı ya da verdiği değer yetersiz ise bosan aldatmak. ne ki?
36 Yorumla- 1 yıl
Sakamisin sence sormamistir sizlerde yani olay aldatmaya gelmiş. Adama öküz bunlarla konuşulmaz bile bazıları aldatilinca karicim karicim diye köle oluyor hak etmiş demekki
- 1 yıl
@Papatyaadası Sorduysa hemen pes ediyorsa yol basit boşansın. Yeni biri ile evlensin mutlu olsun. Eski eşi onu kaybettiğine pişman olur zaten.
- 1 yıl
@Behavaha o evet çok erken leş etmiş bende anlamadım ama tamamiyle ilgisiz ise kinlesmis olabilir yaşamadan bilemezsiniz.
- 1 yıl
@Papatyaadası Siz yaşadınız mı? Eğer yaşadıysanız çözümü boşanmak değil de intikam almak, aldatmak mıdır? İlerde düşününce pişman olacak bir şey yapmamalı bence.
- 1 yıl
@Behavaha ay sanane arkadaşım kadının ne yaşadığını nerden bilcez.
- 1 yıl
@Behavaha bence insanları dinlemeden neden bu duruma düşmüş dinlemek lazım aldatan kadınada asla yargilamam yapmışsa elbet bı nedeni vardır.
1 yılSeni anliyorum da canım, aldatmak yerine boşansan olmaz mı? Eşinle bu sorunu konuşsan falan? Sonu ne kadar ağır olursa olsun demek büyük bir iddiadır. Çivi çiviyi söker belki ama yanlış yanlışı düzeltmez genelde.
10 YorumlaKarar senin ama yargılamıyorum çok dolmuşsun ama sen bumusun inan bana boşanmak daha kolay olur aldatmak çözümmü gerçekten git özgürlüğünü al yoluna bak ama evliyken bununyapmak bana dogru gelmiyor karar senin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sen sadece dikkat çekmek ya da intikam almak istiyorsun. Ama bu duygularla hareket edersen yanlış kararlar alıp yanlış şeyler yaparsın. Sakinleş ve eşinle konuşarak sorunlarını çözmeye çalış
20 Yorumla
1 yılKarşına al düzgünce konuş bence. Ben yalnız yaşayan bir insanım bende 12 saat çalışıp eve gelip yemek yapıyorum temizlik yapıyorum. Ve bu gerçekten çok zor. Evli olsam mutlaka onunda bana yardım etmesi gerektiğini düşünürdüm.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılEşini beraber aldatacağın kişi de sana her anında yardım etmeyecek ilgi göstermeyecek aldatmak yerine boşanmayı seçin
30 Yorumla
1 yılBunu yaptığında suçlu sen olacaksın emin ol. Ve nolacak sanki diye düşünme O bunu öğrendiğinde sen ona anlatsan dahi Seni suçlu görecek bu sana daha cok dokunur. Söylemelisin bence Anlamıyorsa ayrilmalisin bu şekilde yürümez. Şimdiden bunu yapıyorsa neler yapar. Kendine yazık etme
10 YorumlaAyrılık çözüm değil aldatarak da sen farkına varmadan alışkanlık olur ilerleyen günlerde sadık olmakta zorluk çekersin aile terapisti ile yardım alabilirsiniz çok aile evliliğini öyle kurtardi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bu adamı sen seçtin, beğendin, aşık olduğunu söyledin, Evlenme teklifini kabul ettin, onunla evlenmek için adama bi ton masraf ettirdin...
O zamanlar aklın nereden çalışıyordu ki?
113 Yorumla- 1 yıl
erkekler genelde evlilikten sonra değişiyor diye duydum
- 1 yıl
bilmem
- 1 yıl
Evet erkekler kızları beverdikten sonra değişiyor.
- 1 yıl
- 1 yıl
@yaagmuuurrreee Sen destek al bence. Çünkü benim karşılaştıklarımın hepsi senin gibi şeytanlardı. Tam da senin gibi kendini beğenmiş olarak görüyorlardı. Hayatta karşısındakine saygısı yoktu. Üstelik daha 19 yaşındasın ve yaşının 2 katından fazlası birine hakaret tarzı konuşuyorsun, bu da senin sana söylediklerimi doğruluyor.
... ürür, kervan yürür... Atasözüdür. - 1 yıl
sen 60 yaşında da olsan 70 yaşında da olsan saygı duyulacak biri değilsen ben sana saygı duymam saygı yaşla olmuyor sen bana saygı duyacaksın ki ben de sana saygı duyayım
- 1 yıl
Siz cok haklisiniz. Birde evlenipte sirf cinsellik yapmiyor diye aldatmak biraz sacma. Adam evlenmis daha ne yapsin? Belki bir derdi sikintisi vardir. Kiz ilgilensin biraz ona sorsun neyin var... biraz bencilce geldi bana
- 1 yıl
Yani bisey dicem kaba olcak. Benimle ilgilenmiyor daha 2 ay oldu evleneli diyor bi dur yani daha yeni, zaten de ilgilenmedigi icin evlenmis ne alaka. Evet bencede ilgilenmiyor. G**unden falan uyduruyordur ya
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aldatmak da bir kişilik bozukluğu illa eşin böyle diye aldatacanmı konuştun mu adamla ne derdi var belki o seni aldatıyo?
20 Yorumla
1 yılyasadiklarin kötü olabilir ama bunun için aldatman gerekmez git adam akıllı bosan zaten sen belli ki yeterince tanımadan evlenmissin sonrası bu işte
00 Yorumla
1 yılAldatmak yerine boşanabilirsin
Empati yap tam tersi olsaydı ilgi göstermiyon diye aldatsaydı?
Aranızda ki evlilikten hayır gelmez
Niye evlendiniz anlamadım00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
1 yılSoru trol ya da sende agir bir zayiflik var. Aldatmanin hakli bir yani olamaz. Ayrilirsin bosanirsin. Bence sen zayif karekterine kilif ariyorsun gibi
00 Yorumla Aldatacağına kocanla bu konuyu konuşup çözmeye ne dersin? Aldatınca bir şey değişmeyecek çünkü. Hiçbir sey olmuyorsa boşanma davası açıp ayrılabilirsin. Aldatmak ezikce bir davranış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 828 cevap paylaştı.
1 yılAldatma aldatacağına ayrıl daha iyi, aldatmakla nasıl bir sonuç izlemeye çalışıyorsun siz bazı bu kafada olan kızları gerçekten anlayamıyorum 😒
00 Yorumla
1 yılEğer birisi sana ilgi göstermiyor mal gibi davranıyorsa insan kadın veya erkek sevgiyi dışarda arayacaktır. Bu aslında gayet normal bir şey. Boşluğu dolduran birisi olursa hemen aldatma meydana gelebilir. Kadınlar için çok daha kolay olur ama yıkıcı etkisi de bir o kadar çok olabilir.
00 Yorumlaöncelikle durum ne gösterirse göstersin sizin karşı taraftan daha kötü olmamanız gerekiyor anlık bir hırsla yaptığınız eylemler ileride eşinizden daha çok size zarar verebilir aldatmak yerine iletişim kurmayı deneyin evlilik öncesi durumunuz nasıldı ne oldu da böyle oldu bunları analiz edin ve asla aldatmayın
02 Yorumla- 1 yıl
Güzel yorumlar.. psiklok gibisin valla. şu an çok mantıklısın.. ama cendereye girmeye. Biri için mantıklı olmak kollaydir
- 1 yıl
@İzmirgeceleri35 cendereyi bırak cehenneme girmiş birinin yorumları hshs
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Harbiden kötü , eski zamanlardaki insalr gibi, yani 20-30 yıl önceki bir erkek gibi , yerinde olsam durumu ona anlatır çözüm bulmaya çalışırdım. Ha olmadı o zaman bir şey diyemem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bence bunu yapmadan önce oturup bi eşinizle konuşun
Tüm yolları deneyin ondan sonrada olmadı boşanın
Sırf sizinle ilgilenmedi diye çirkefleşmenin alemi yok00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılAldatmak bu kadar basit değil aldattığın kişide yardım etmicek sana cinsellik babında kullanicak ama sen bilirsin sonuçları hem senin için ağır olur ortaya çıkarsa kötü olan sen olursun
00 Yorumla Ne hayatlar var bende sevgilimle ayrıldım diye evden çıkmıyorum kaç gündür
30 Yorumla
1 yılHaksızsın. Bunu adamla konuştun mu? Boşan o zaman ne istersen yap.
30 Yorumla
1 yılboşansana o zaman! karakteri ne kadar zayıf bireylersiniz yazık!
30 YorumlaYani başka bi erkek bulup ihanet etmektense ben olsam kız kıza olurdum
31 Yorumla- 1 yıl
Mal mısın aw
1 yılee bosan o zaman aldaticagina ya da buraya kocaman yazı döşemek yerine gidip kocana kendi fikirlerini açıklayabilirsin👍🏻
10 Yorumla
1 yılgörücü usulü falan mı evliliğiniz ayrıca neden bana karşı ilgisizsin diye sormanı tavsiye ediyorum
10 Yorumla
1 yılErkekler nası beğenmiş hele aldaticigina ayrıl bosan sonra naparsan yap
21 Yorumla- 1 yıl
Üstte benim yorumu oku
Erkekleri görürsün
Ben kadınlar için genelleme yapınca bana sövüyonuz
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aldatmayı düşünüyorum derken aday mı var düşüncemi sade
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aldatınca ne değişecek onun yerine ayrıl başkasıyla evlen
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılİlginç yeni evlenmişsiniz belli ki evlenmek için evlenmişsiniz aşk sevgi tutku yok bu da sonu hüsranla biter
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden öncede mi böyle ilgisizdi? İyice konuşup evlenince isteklerinizi beklentilerinizi birbirinize anlattınız mı ? Bunlar önemli şeyler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBu nasıl bir evlilik daha yolun başındayken böyle davranıyorsa üç sene sonra seni tamamen kendi haline bırakır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılSakın öyle bir şey yapma adını lekeleme eğer anlaşamıyosanız boşan ama iffetini koru.
Peki çocuğun var mı❓00 Yorumla
1 yılhadi bu erkek aldatılmayı senin gözünde hak ediyor.. peki sen aldatan olmayı kendine yakıştırdın diyelim.. hiç mi utanmayacaksın?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karakteri bozuk bir insana ne diyelim? Onay mı verelim. Bizim memlekette kadınların neden çoğunun kişiliği bozuk anlamakta çok zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılevet haklisinda aldattiginda durum degismeyecek ki. birde ustune pisman olacaksin. duygusal boslugu sexle tamamlayamazsin.
00 Yorumla
1 yılYaptıkları hoş değiş ama alaidatmak çözüm değil kesinlikle boşan yapma öylee mutsu olursun pişman olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılBoşanın o zaman. Aldatmaya gerek yok. Boşanma imakın var konuş onunla sen hayalimdeki gibi değilsin boşanmak istiyorum de.
00 Yorumla Ve ben hala bekarım... Biri de keşfetsinde beni geçmişine pişman olsun bunca zaman olmadığına, gelmediğine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılevdekini mutlu edemezssen boynuzu yersin bu iki iki daha dört erkeklerin en büyük canım bu işte evdekiyle ilgilnemmek
00 Yorumla başına bela olmıcak birini bulursan kocanın yapmadığı errrrrkekliği yapsın sana. yemeyenin malını yerler...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,8b cevap paylaştı. yardım için hazırda bekliyo KS erkekleri 😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılNe gerek var böyle şeylere yazık. Ayrılın kafa rahat olsun.
10 Yorumla
1 yılYuh yani... çocuğun filan dahi yok neden boşanma değil de aldatma?
10 Yorumla- Devamını Gör (205)
Devamını Gör(250)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem