ben evleneli dort yil oldu bu surecde iki tane cocugumuz oldu bu dort yil icinde dovuldum sovuldum aldatildim artik tak etti ne bir ilgisi var ne bir sevgisi eve gelince hep uyur parayla susturur. bende dayanamadim artjk gencim guzelim bir arkadasimi cagrdim eve olan oldu simdi ne yapmaliykm vicdan azabi cekiyorum?
Cevabın nedir?
+1 yılbnce sorun senin aldatman değil. halletmen gereken konu bu değil. kocandan boşanman. hiçbir insan seni incitip sana vuramaz ya. o da kim! sevgisi olsa nolucak. acilen boşan bence. daha çok gençsin. sana layık birini bul. isteyen istediğiyle yatar kalkar. bu artık okdr büyütülecek bişey değil. asıl mesele sana insan muamelesi yapmaması. doğrusu kendine sen hiç değer vermiyosun. sana böyle davranmış biriyle bir daha hiç bir zaman birlikte olma. bu toplumda sırf kadınlar her zman suçlu görülüyor diye sen nasıl kendine değer vermezsin. sana vurmasını bu kadar dert etmezsin de bunu vicdan azabı yapabilirsin. bnce çok farklı hayat tarzına sahip olabilirsin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatan erkekler hakediyor iyi yapmışsın. Aldatan erkeklerde bunu okuyup ders alsınlar biraz herkes buluyor cezasını.
2853 Yorumla
Soran+1 yılaynen zarmten disardaki karilara ozen gosterdigin gibi evsekine de gosrmterseler durum bu olmaz
Cevap sahibi+1 yılNeyse tövbe et artık keşke ama keşke ekonomik özgürlüğün olsaydı. ...
- +1 yıl
Nur suresi 3 ayet
- +1 yıl
Ama yaptigin dogru birsey degil kesinlikle yanlis yapmisin
Cevap sahibi+1 yıl@aykırı_ruhh o da adam oluo aldatmasaydi karisini eden buluyor şimdi senin bu kadına kahoe demeye hiç hakkın yok. Erkekler yapınca da tepki verseniz keşke böyle !
- +1 yıl
aldattı dıye bunun da mı aldatması lazım nasıl beyın yapınız var sızın
- +1 yıl
benım ıcın erkek kadın farketmez serefsızlık serefsızlıktır
Cevap sahibi+1 yıl@meram-yavuz evet belki yanlış birşey ama eden buluyor işte aldatanlar kendini kalndirmasin.
Cevap sahibi+1 yılEksileyenler aldatan erkekler galiba çok zoruna gitmiş galiba soylediklerim.
Cevap sahibi+1 yıl@aykırı_ruh evet gerekmiyordu ama kocasının da yapması gerekmiyordu.
- +1 yıl
ben kımseyı aldatmadım kadınlarla ısım olmaz fakat bunu pıskın pıskın anlatan kadına da saygı duymam o bogazdan atlasa kadın da mı atlıycak ne sacma dusuncen var senın
Soran+1 yılaman canim bunlar cahilllerrr boswer islamda tabi yeri yok ama dovmeninde yeri yok ickj icmeninde aldatmaninda
- +1 yıl
Beni esim aldatsin durum ne olursa olsun onu oldugu yerde birakir basinin caresine bak derim ve isime bakardim kiz da olsa erkekde olsa ayni seyi yapmasi lazim dogru olanda bu isin dini boyutuna hic girmiyorum suanki durumda ikisininde yatacak yeri yok dunyada
Cevap sahibi+1 yıl@reis-i_cumhur neden heo kadına yukleniyorsun biraz da tepkini kocasına ver evet yapmamaliydi ama yapti kocasida yapmasaydi.
- +1 yıl
kocası yaptı dıye bunun da mı yapması gerekıyodu bırakın bu ıslerı
Cevap sahibi+1 yıl@reis-i_cumhur bana o. pu diyemezsin sen haddini bil! Kul hakkına giriyorsun adam ol herkesin görüşü bir olacak diye birşey yok !
Soran+1 yılyaa bir kes artik ya kimsin sen be ne cektigimi nerden bilcen sen benim
Cevap sahibi+1 yılmeram-yavuz keşke yapmasaymis ama intikam duygusu insanı yiyip bitiriyor...
Cevap sahibi+1 yıl@reis-i_cumhur ben birşey yapmadım ki anlatayım evli bile değilim. laflarina dikkat et ! Bana kahoe evladı diyemezsin !
- +1 yıl
ıntıkam o zaman herkes ıntıkam alsın bu nasıl bısı bılıyo musun gorus sahıbı arkadas bırısını oldurduler dıyelım onun akrabası da onu oldurur karsılıklı ama ısın sonu hep kotu bıter
Cevap sahibi+1 yıl@aykırı_ruh haklısın keşke olmasaymis ama olmuş...
- +1 yıl
eee ıradeyle yapılacak bısı bu ıstese olmazdı
Soran+1 yılhelal olsun aynen oylee valla theking
Cevap sahibi+1 yıl@TheKiNg19 lafını bil benim helalim olmayan bir adamla işim olmaz. Sadece aldatan erkeklerin çoğu buluyor dedim düzgün okuyin şu yazıyı.
Cevap sahibi+1 yıl@reis-i_cumhur ben kimseyi aldatmadım evli bile değilim. Lafına dikkat et bak yine uyariyorum senin bana o. pu demeye hakkın yok !
- +1 yıl
sana demedım be soran kısıye dedım halen anlamıyo musun
Cevap sahibi+1 yıl@TheKiNg19 pardon anlam karmasasi yasandi.
Cevap sahibi+1 yıl@reis-i_cumhur olsun küfür etme yine de.
Cevap sahibi+1 yıl@Brkcbnn evet yapmasın artik zaten pişmanım diyor ben de devam etsin demiyorum !
- +1 yıl
Biraz cesaretin varsa gizliden çıkta elalem nasıl bir yüzsüz alçak haysiyetsiz biri olduğunu görsün gizliden konuşmak atıp tutmak kolay
Cevap sahibi+1 yıl@KafkafKsK35 1. Sen bana yuzsuz şerefsiz diyemezsin 2. Evet yaomasaydi ama yaptı benim burada anlatmak istediğim şey erkek yapınca neden bu kadar tepki çıkmıyor? 3. Açardim ama sizin gibilerin salak mesajlarıyla ugarasamam !
Cevap sahibi+1 yıl@fütursuzca senin demenle kaşar olmayacağım. ...
Cevap sahibi+1 yıl@fütursuzca dediğim gibi senin demenle olmayacağım ben aldatilsam bosarim herkes aynı ayni tepkiyi vermez merak etme sen.
Cevap sahibi+1 yıl@Keyifcim haklisiniz ama ben erkekler neden böyle tepki çekmiyor yapınca ona dikkat çekmek istedim...
- +1 yıl
Yorum sahibine boşa eşini yazmamışsın ama iyi ki vermişsin yazmışsın gizli kaşarcık. Nasıl bir U dönüşü bu
Cevap sahibi+1 yıl@kızlarozeldir beni tanimiyorsun laflarina dikkat et !
- +1 yıl
Şu düşünceden sonra iyi ki tanımamışım
Cevap sahibi+1 yıl@fütirsuzca sadece nasıl bir tepki gelecek onu merak ettim... lafina dikkat et ayrıca ben kendimi biliuorum... yapacağım şeyde bosanmaktir...
Cevap sahibi+1 yıl@kızlarozeldir nasıl bir tepki gelecek onu merak ettim. tanima zaten ben kendimi biliuorum. ...
Cevap sahibi+1 yıl@kızlarozeldir neden açayım abuk subuk mesajlar almak için mi dediğim gibi ben kendimi biliyorum. kimseye böyle bir mecburiyetim de yok...
- +1 yıl
Ya burdani her kezbanın ortak söylediği şey abuk subuk mesaj mı alayım zaten millet de sizi bekliyordu mesaj atmak için korkutunu söyle yeter
Soran+1 yılamann be aynisini ins sizde karinizsan gorursunuz boyle dusunenler
Cevap sahibi+1 yıl@kızlarozeldir korkacak birseyim yok ama dediğim gibi... neyse size iyi yargilamalar iftira atmalar...
- +1 yıl
hayır bence hak etmiyor bu şekilde düşünmeyin her iki taraf da hatalı konuşularak çözümlenmeli aldatma diyosunuz ya kolay bişey mi kız için özellikle daha zor öcümü alayım derken tehditlerle şantaj yapılır istemediği halde defalarrca birlikte olmaya zorlanır her şey var günümüz de zararın neresinden dönerseniz kar çocuklar da var bak
- +1 yıl
Namus sadece Kadınlara özel bir durum mu
Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Bu soruya tek diyebileceğim "Eşşek anırıyor diye sende mi anıracaksın " bir de anne olmuşsun yaşadıkların elbette kolay değil fakat doğru bir tanedir yanlışla doğruyu bulan bir insan göster bana aslında hata yapılır tövbe et allah inş affeder fakat sen hatandan gurur duyuyorsun övünüyorsun resmen allah senin gibi karıyı onun gibi kocayı düşman başına versin, ayrıca şu durumda bile kadın erkek muhabbeti yapmışsınız yok erkekler yapıyor da falan , benim bir tanıdığım evliyken hatta torunu bile varken ikinci eşi aldı bizler nasıl yorum yaptık biliyor musunuz? tek kelime şerefsizlik yapmış diye aşın artık şu olayı, birazcık beyin başka birşey değil
00 Yorumla
bır anne asla cocuklarından utanmamalı.. nasıl bakacaksın onların yuzune? mıde kaldırıcısın kesınlıkle.. oyle boyle soyle yok! evıne mabedıne sokmussun bır baskasını ve tolere edecek seyler arıyorsun bu gunahı absorve etmek ıcın, ayrıl gıt ne halt yersen ye.. bence basına gelenlerı haketmıssın..
172 Yorumla- +1 yıl
Inşallah..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
165Cevap
+1 yılErkek karım beni dçövüyor, sövüyor, ilgilenmiyor bende onu aldattım diye söylenseydi, iyi yapmışın l*n hatta boşa bu karıyı, ne hali varsa görsün süründür haketmiş o derlerdi. Kadın aynı durumda kalıncaa yine küfürü kadın yiyor. İşte bu benim dikkatimi çeken nokta oldu
113 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin ama ben yaptim diye ovunmuyorum zaten pismanim faiseligim kalmadi
- +1 yıl
VidVicdan azabı çekmen, kötü olduğunu kabullenmen de senin temiz bir ruha sahip olduğunu ve bir anlık hataya düştüğünü gösterir zaten.
Soran+1 yılbilmiyorum jns rabbim affeder beni
- +1 yıl
anlamadım kocanın abisiyle mi birlikte oldun?
- +1 yıl
Hayir yukarda yazmis okusana kocasinin ark yatmis bir de abisiyle yatmis
- +1 yıl
Kocasinin arkadasinin abisiyle yatmis buna ne diycen bu mu temiz
- +1 yıl
@aykırı_ruhh , kadın temiz olduğunu iddia etmiyor zaten. Napalım sitece toplanın kadının adresini tespit edip taşlayalım mı? O kadar pislik şeyler var ki bunlar ancak onda biri olarak kalıyor. Elbette kocasının arkadaşı ile ve arkadaşının abisi ile aldatmak adam için yapılmış ekstra bir haksızlık bir zülüm. Velhasıl bir erkeğin karısını aldatması ne kadar iğrenç ise, bir kadının kocasını aldatması da aynı derecede iğrenç benim için. Fakat bunun muhasebesini yapmak bize düşmez artık o Allah ile ve öğrenirse kocasıyla arasında bir konu. Ama ben olsam boşanırdım, zaten başka bir adamı / kadın tercih ediliyorsa o evlilik bitmiş demektir.
Soran+1 yılya sen cahil bir kopeksin ya sen kimsin i b ne yorum yapip duruyon mal ya heryere atliykn ne yaran var gocunuykn sen be aykiri pezo kimsin sen bn lisman olmusum zaten grs almak istedim ztn dimi bn
- +1 yıl
Vicdanın devreye girmesi ve tövbe etmek dinen bile kişinin temizliğine işaret iken ve tövbenin kabul edilebileceği söylenirken, biz kim oluyoruz da dinin üstüne geçip bir insanı acımasızca yargılama hakkını kendimizde buluyoruz. @aykırı_ruhh
- +1 yıl
bunun gıdecegı yer bellı bosuna konusuyoruz
Soran+1 yılaynen rabbim in affetmesi varken sen kjmsin it gibi havlama orda tamam aykiri i b n e
- +1 yıl
Neden Allah Allah diyorsun sürekli, Allah'ın takdirinden güçlü mü ki senin takdirin, sen kim oluyorsunda Allah'ın adına yargılayabiliyorsun, Senin yaptığında şu an şirk koşmak o halde aynı mantıkla senin gideceğin yerde bellidir.
Soran+1 yılcanım cahille girme diyolaga bazen susmak en jyisi boswer o kudursun biz susunca
+1 yılTatlım yaşadığın birşeyden asla pişmanlık duyma. Anlattıklarından kadın ruhundan anlamayan bir erkek olduğu anlaşılıyor. Bunu yapmaya seni o mecbur etmiş. Vicdan azabı çekecek bir şey yok. Hayat kısa ve şu anda en güzel yaşlarındasın. Sana güzellikleri eşin yaşatamıyorsa o zaman sen bir şekilde yaşayacaksın. Bence pişmanlık duyma ve hayatını dilediğin gibi yaşa.
02 Yorumla
Soran+1 yılohhooo allahdan korkuyorum ve zaten bu yuzden vicdan azabi cekiyorumm
- +1 yıl
O zaman tövbe et ve evinin kadını ol.
Gencim güzelim demek ha? O zaman her genc ve güzel olanlar kocasını aldatsın tövbe yaa ablacım sen hangi akla hizmet ediyorsun da aldatiyorsun şimdi ne farkın kaldi o heriften allah senin gibilerinde o kocan gibilerinde belasını versin. Madem yürümüyor ayrılsaydın, bir de kendini haklı göstermeye çalışıyorsun, vicdan azabiyla gebermeni diliyorum hadi kocan ve dostunla iyi günler
10 YorumlaHata hata ile örtülmez. 2 çocuk sahibi kadınsın. Aldatan sıfatı sana yakışıyor mu? Kötülük edenden uzaklaşırsın, hakkını ararsın olmadı Allah'a havale edersin.
Ayrılacaktın. Hem kendini bu rezil duruma sokmayacaktın hem vicdan azabı çekmeyecektin.
Mutlu değilsin, ayrıl. Aynı hataya bir daha düşme sakın. İleride çocuklarının yüzüne bakacak kadar bile gururun olmaz. Yaptığın en aşağılık durumlardan birisi. En başta anlayıp bırakman lazımdı kocanı.10 Yorumlaİyi yapmışsın bencede hiç vicdan yapma o köpek yapmıyor cünkü..
28 Yorumla
Soran+1 yılevet yapmiyor ama ben vicdanliyim
Soran+1 yılaynen haaklisin da iste tutnacak dalim yok
Soran+1 yılcanim it utuyor kervan yuruyo boswer host host
Soran+1 yılhic umrumda degil bir iki mal
Yanlışa yanlışla karşılık verirsen senin onunla aranda ne fark kalır. Her insan eşittir haklısın onun hakkıysa seninde hakkın ama onunla evlilik kurumuna tabiyken böyle bir şey yapman yanlış :/ Haddimi aştıysam özür dilerim. Ben sadece fikrimi beyan ettim yargılamak gibi bir amacım yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılSen vicdan azabı çekmiyor vicdan azabı çekmemek adına seni pohpohlayacak kişiler arıyorsun. En iyi cevap seçtiğin tipin söylediği gibi devam et. Hakettiğini ver kocana aldat. Birgün iki çocuğundan biri bu yaptığının toplumda ne olarak adlandırıldığını öğrenirse bakalım babalarının ilgisizliği ve sevgisizliğine mi daha çok cephe alacaklar annelerini küfürlere konu olan halinden mi devam et aynen öyle.
00 Yorumla
+1 yılo işi yaparken vicdan aklına bile gelmedi eminim ama kocanda hak etmiş bence bu işi devam ettirme yoksa kafan ağrır tövbe et ve tövbene sadık kal kocanlada olmuyorsa otur konuş herşey para değil bir kadınında ihtiyaçları olduğunu ona anlat olmıcaksada bitirelim de daha olmadı bir kaç ay ayrı kalın bence
11 Yorumla
Soran+1 yılmantikli olarak sagolasin
Gizli Üye(36-45)+1 yılIki cocuk annesi bu hatayi yapmamasi lazim , eve cagrdim olan oldu yazmissin eger gercekse vicdanin hic rahat etmesin , birak kocayi cocuklarini düsünen bir Anne bunu yapmamali !!
Bu halti yapmadan önce burada sorsaydin keske simdi yaptiktan sonra sormanin ne anlami kaliyor bol bol hakaret yersin02 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin ne diyim ki zaten utaniyorum kendimden ama ne cektigimi kimse bilemez
Cevap sahibi+1 yılHer ceken eve adam atip kendini siktirmiyor , cektigine care ariyor is arar , mutsuzssn bosanmamin yoluna bakar ! Ama eve adam cagirip senin yaptigini yapmaz
+1 yılne olursa olsun eşin ilgilenmıyosa boşan ne halt yıyosan oyle ye ama bı ınsan kendını bu kadar basıt yapmamalı her önüne gelenlede ılgı gormuyorum dıye yatılmaz yaptıysanda neyın vıcdan azabı anlamadım yaparken lay lay lom sonra cok vıcdan azabı cekıyorum aferın boyle devam edin :) ha bu arada bu böyle kalmaz alışmış kudurmuştan beterdır malumm...
22 Yorumla- +1 yıl
kapak olsun :)
- +1 yıl
:))) aynen canım
- Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılIyi yapmissin normalde ben karsiyim boke seylere ama bu sefer senden yanayım dusardakinde baska buseymi var ecdekinde ne varsa ayni var yaptigi sey ayni iliski aynii ne icin evleniyoz evimde tertemiz esin varken ne isim okur disarda evdekinin cani istemezmi sekse ac bırakırsanız esinizi disarda arar oda haklisin valla
10 Yorumla
+1 yılO adam aldatmış şerefsizlik yapmış ne duyguyla yaptı bilemem ama sen aldatmışsın sinirle ve karşılık olarak yapmışsın seninkinin karşılığı belli vicdan yok sende bunu yapan kadın çocuğu da olan bir anneyse bence yaşamamalı senden türüyen çocuklara yazık. Ya anne yüce bir makamdır ona pislik yakışır mı ama sen kendine en kötü pisliği yakıştırmışsın senin gibilere bildiğim yakıtı insanlar olan bir cehennem var umarım affoluruz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılya allah aşkına kendini kandırma ne vicdan azabı neden bahsediyosun sen isteyerek bilerek yaşamak istediğin şeyleri yaşadın vicdan arkasına sığınma benden sana bir dost tavsiyesi bu saatten sonra sen yine aldatacaksın bu konuda sana tavsiyem eş dost arkadaşla eski sevgiliyle yapma bu işi adın çıkar arkadaş sohbetlerinde içki malzemesi olursun illa yapacaksan tanımadığın biriyle yap bir yaptığınlada birdaha görüşme
00 Yorumla İyi yaptin diyen salaklara sesleniyorum cocugun var diyosun ve vicdan azabi cekiyorum diyosun sen ne yaptigini bilmeyen bir insansin senin dini nikahin dustu senin artik o kocam dedigin adamla ne zaman iliskiye girsen zina etmis olursun senin atesin basina vurmus yani bosanman lazim.
02 Yorumla
Soran+1 yılnikahim mi dustu
+1 yılŞimdi bu işin cinsiyeti yok abilerim. Erkek yapar kadın yapamaz diye bir şey yok ikiside böyle yapamaz. Canına tak ettiyse arkadaşım git mahkemeye ver dilekçeni boşan. Kadına şiddet şu an şikayet et darp raporu al barışmaya yanaşma en az 6 ay içerde
20 Yorumla
+1 yılAldatan ister kadın olsun ister erkek benim gözümde ikiside aynı. Bu işin cinsiyetle alakası yok. Hem bak şimdi vicdan azabı duydum diyorsun, pişman olacağın şeyi neden yaptın? Bence büyük hata yapmışsın aldatmak yerine daha cesur olup boşanmayı deneyebilirdin.
03 Yorumla
Soran+1 yılisin icini bilmiyosjn tutunacak dalim yokk
- +1 yıl
Onu kabul diyorum olayın iç yüzünü bilme şansım yok. Yalnız bu sana da ona da aldatma hakkını vermez.
- +1 yıl
tutunacak dalı yokmus gotun mu yemıyo calısmaya
Hadi kocan bir mallık yapmış, sende kendince ona ders vermeye kalkmışsın, seninde ondan aşağı kalır bir yanın yok. Çok iyi bir şey yapmış gibi anlatıyorsun. Evliyken zina yapmanın ne kadar günah olduğunu bilmiyormusun. İkinizden de bir halt olmaz yazık çocuklara.
00 Yorumla
+1 yılYanlışa yanlışla çözüm aramışsınız. Yaptıgınızın pısmanlıgını yasamak size bir şey kazandırmaz fakat bunu tekrar etmeyı dusunuyorsanız kendınızden ıgrenmelısınız.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo hata yaptıysa sen neden hata yapıyorsun haklıyken haksız duruma düşüyorsun hem dinen hemde maneviyatta böyle birşey kabul edilemez...
https://www.youtube.com/watch?v=79k6J2_eMBE10 Yorumla
+1 yılŞimdi o alcaklik yapmissa sen de aynı şekilde mi karşılık verdin, herkes kendine yakışanı yapar. burada bizden ne bekliyorsun ne diyelim şimdi?
ben kendi adıma vicdanini rahatlatamicam bosanasaydin ablacim kalleslige lüzum yok!111 Yorumla
Soran+1 yıl:((( oyle
- +1 yıl
Neden bosanmayi denemiyorsun peki?
- +1 yıl
bu yoruma cevap bile vermek istemedim ama. sen bu bayanın biriyle birlite olarak bir alçaklık yaptığına mı inanıyosun. kime ne ya istediğiyle olur. onun yaptığı alçaklığa karşı sen de mi aynısını yaptın demişsin. bu aynısı mı sence. bir insana vurmak, küfürler etmek, kötü davranmak insan haklarına aykırı en başta! berbat bir şey! sen nasıl ikisini bir tutarsın. biriyle birlikte olması bile onun kendini kötü hissetmesine sebep oluyor. okdr sinmiş. ama o adam adice dövüyor, küfür ediyor, aldatıyor. bu kadın onun için okdr değersiz ki. hemn ayrılsın. hemen.
- +1 yıl
Bak arkadaşım bu bayanın kocası pisligin teki olabilir her Halti yapiyor bu onu asaglik birisi yapıyor evet ama buna bu şekilde karşılık vermekte doğru değil kocandir anan değil baban değil iki celsede bosanirsin yorumda da belirttigim gibi herkes kendine yakışanı yapar o adamın kendine yakistirdigi oysa karşısindaki niye bu şekilde intikam alsın gencmis guzelmis bosansin sonra yine evlenir. herseyden önce o bir anne kocasini boş ver ona karşı demiyorum çocuklarına karşı kendisine karşı sadık kalmalı insan. çok çocukça düşünüp öyle yaşıyorsunuz hayatinizi bu dunyadaki bütün eylemler kişinin kendine yöneliktir @elmayiseverim
- +1 yıl
sen o adamın onu dövmesini, sövmesini indirgeyemezsin. bu yazdıklarının içinde en çok bahsetmen gereken onun şiddeti. herkes kendine yakışanı yapar demişsin ya. bir insan kendine bir şeyleri yakıştırarak hareket etmez güzelim. aman ne tatlı bir dilin var senin öyle. herkes kendine yakışanı yapar. sen niye aldattın falan filan. sence bu aldatmak mı demek. amacı önemli bile değil. ne amaçla olursa olsun. bu kadr okdr sindirilmiş ki kendini haklı olduğu halde suçlu hissediyor. bu senin nasıl ilgini bu kadar az çekiyor ya. birlite olmak nedir ki. çocuğu varsa var. kendisi için bir şey yapamaz mı. istediğini yapar. kime ne. ama o kadının şiddet görmesi, değersiz ezik hissettirilmesi hepimizin sorunudur!
- +1 yıl
Demokrasi diye diye bu hala geldik işte istediğini yaparmis mahkeme patates satmiyor gitsin bosansin kendisi için bir şey yapamazmiymis yapsin bosansin ne yaparsa yapsin az biraz kadın olun bee @elmayiseverim
- +1 yıl
terbiyesiz saygısız. yazma sus. sen kimsin ya. bu mahkemeler güzelim! benim için var! bana hizmet için! istediğim her şeyi yapmak, benim hakkımı sonununa kadr savunmak için! devlet insan olduğu için var! bana hizmet etmek için! gerekirse en küçük sorunum için beni savunacak! sen kimsin de bunları söylüyorsun ezik. okdr eziksin ki. demokrasi bir yaşama şekli cahil. senin için.. demokrasi bu. siyaset değil demokrasi cahil. sen nerenin vebasısın. demokrasi diye diye bu hallere geldik diyor bir de ya. ne varmış halimizde cahil. kimse kadınlığı senin gibi on numara bir cahilden öğrenecek değil. kadın olmak diye bir şey yoktur. tek olunması gereken insanların haklarına saygılı bir insan olmak. bunun kadını erkeği olmaz ezik cahil.
- +1 yıl
tamam ben ezik bir cahilim sen de mükemmel ileri görüşlü bir bilgesin anlaştık mi @elmayiseverim
- +1 yıl
anlaştık
- +1 yıl
@reis-i_cumhur beyni yok fikri var işte
Soran+1 yılsu laflari gtnden anlama la herkese nbi atlama mal
Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Ee noldu mutlu oldun mu neyi çozdun neyi hallettin kocandan ne farkın kaldı bilakis kendini uçuruma attın geri donuşu olmayan bir hata yaptın bir kadının yapabileceği en buyuk hata bence tövbe et
Adres ve telefon bilgilerini değiştir hayatına çeki düzen iyi yapmışın falan yorumlarına bakıpta hareket etme. Yazık yazık01 Yorumla
Soran+1 yılaynem kardesim ne diyim ki :(
+1 yılNe farkın kaldı ondan be ! Boşanmak diye bir hak var biliyorsun dimi? Gencim diyosun çalışır çocuklarmada bakarım demiyorsun da aldatrım her bir altı yaparım diyorsun. Bu kadar düşmeyin ya
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatılmışsın, üzülmüşsün sıra şimdi onda iyi yapmışsın. Ha eğer aldatılmış olmasaydın büyük karaktersizlik olurdu. Takma kafana öyle bir insanı çekmek zorunda değilsin boşan. Çocuğum var sırf onun için evliyim hala deme sakın çocuk da bir süre sonra alışıyor bu duruma merak etme. Kurtul böyle bir adamdan acilen kendini köle yapma inan ki şu dünyada seni el üstünde tutacak adam çoktur. Bak "adam" dedim.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin kardesim ne djyim ki
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:)) vicdan azabı çekiyormuşsun gibi gelmedi. neden yaşadıklarına onay ya da eleştiri bekliyorsun ki, senin hayatın ve sebepler sonuçlar senin.
44 Yorumla
Soran+1 yılcekiyorum allaha dua etmekden bile utaniyorum kndimden
- +1 yıl
şimdi kendini haklı çıkarmak isterse haklı çıkabilirsin, haksız çıkarmak istersen onu da yapabilirsin. benim demek istediğim yargını kendin yap ve kendini başkasına ezdirme
Soran+1 yılaynen anladim tsk ederrim
- +1 yıl
rica ederim
kocandan bir farkın kalmamış, yaptığını içinde tut kimseye anlatma, Allah'dan af dile ve tövbe et, bu yaptığını bir daha tekrarlama. şu an bir pişmanlık içindesin çünkü büyük bir günah işledin, umarım bu pişmanlığın devam eder ve aynı şeyi tekrarlamazsın zira şeytan ve nefsin boş durmayacak.
00 YorumlaMadem mutlu degildin ve boyle yapiyordu cozmek icin bu anlasmasizligi bir cozum arasaydiniz oturup konuşaydiniz. Olmuyorsa ayrilirdin ve hersey daha kolay olurdu özgür olurdun istedigini yapardın mutluluguna bakmalisin. Simdi boyle yaptin kocan ogrenirse daha mi iyi olacak? Ayril bence artk duzelmez. ya da son kez konuş dedigim gibi.
00 YorumlaBu ne saçma bir şeydir arkadaş! Bize ne senin özel hayatından? Hiç mi arkadaşın, yakın dostun, akraban, danışabileceğin biri yok arkadaşım? Güzelim platformu bu tarz seviyesiz konularla mahvediyorsuz, bi' bitin!
00 Yorumlayaptığını tasnif etmiyorum sevgiliyken aldatmıs olsan hadi yine neyse ama evliyken bunu yapman cok itici geliyor kulağa bence sen kendine eski halinden cok daha fazla bakım yaparak kocanın dikkatini çekerek yeniden onu kendine aşık etmeye çalışş bu şekilde hem daha mutlu olur hemde vicdah azabından kurtulursun.. ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılya simdi zaten iyiyiz bir yil once olan bir olay simdi o da iyi seviyoruz birbirimizi
+1 yılEn iyisini yapmışsın zerre kadar vicdan azabı duymana gerek yok. Kocan seni aldatmadan elindekinin kıymetini bilecekti. Sen bak hayatını yaşamaya, kimsenin dediğini takma.
02 Yorumla
Soran+1 yıltskler
- +1 yıl
Rica ederim.
kocan ne yaparsa yapsın sen bunu yapmamalıydın konuşmalıydın onunla Allaha dua etmeliydin eşinin dikkatini çekmek için uğraşmalıydın pes etmeden eşini doğru yola getirmeye çalışmalıydın.. Onun seviyesine inerek ondan bir farkın kalmadı..
00 Yorumlakocan sana böyle yapıyor diye aldatman gerekmezdi ondan bir farkın kalmaz senin bide üstelik çocuğun varmış bari çocuklarını düşünseydin ne diyim Allah hidayet versin tövbe et. pişman olup vicdan azabı çekmende çok güzel bişey.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen oyle yapiyorum canım iyi anlayisin icinde tsk ederim
+1 yılÇocukların var ortada o şerefsizliğin babasını yapmış tamam ama keşke bunu boşandıktan sonra yapsaydın.
Çoook yanlış.
Ama o sürüngen kocan da haketmiş yani.03 Yorumla- +1 yıl
nasıl haketmıs ya cocukları var o bogazdan atlasa bu karı da mı atlaması gerek bogazdan
- +1 yıl
Gerzek çok yanlış dedim heralde. Beynini al ve uzaklaş burdan yorumumu da iyi oku denyo.
@aykırı_ruh
Soran+1 yılla sen bir git degol be
Kisasa kısas diye yola cıkmışsin eyvallah. Da l*n iki çocugum var diyosun onlara yazik değil mi gidip baskasınin altina yatacağına once çocuklarini düşün.
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklisonda
- +1 yıl
Boşanmiyosun da gidip baskasıyla yatip kalkiyosun. Bu nasil mantıktir. Senin gibilerini anlamak gerçekten çok zor. Böyle yaparak hem bu dünyanı hemde öteki dünyani mahvetmis oldun. Yazik valla. Git boşan ve bosanir bosanmaz git baskasiyla evlen daha iyi be. Senin yaptigin şey bir çözüm mü. Tabiki degil. Kocan boyle yaptigini duysa ve gitse baskasiyla yatsa sende intikam icin baskasiyla yatacan. Ondan sonra senin adın ne olur sen dusun. burada söylemk istemiyorum bunu
+1 yılKocan napiyosa yapiyo bosan gitsin isiniz gucunuz zina ALLAH tanda mi korkmuyosun kadin erkek farketmez senin gibileri taslayaraj öldurmek gerek.
24 Yorumla- +1 yıl
bı de utanmadan soluyo ya aldattım dıye
- +1 yıl
Su siteye girdigimden beri hayatimda gormedigim kadar pislik insan gordum. bir de meziyetmis gibi anlatip normal karsilanmayi bekliyolar. Hayvanlar bile daha sadik yemin ederim ki.
- +1 yıl
bak sımdı de 1yıl once oldu bırbırımızı cok sevıyoruz dıyo bu fake olabılır
- +1 yıl
ben evlenmıycem zaten ısım olmaz
+1 yılOlan olmuş artık. Senin hayatın senin tercihin.
Evliliğindeki sorunları böyle çözemezsin bir de. Egon ve arzuların doyar belki ama aile yaşantın yine bozuk olacak. Hayat sana zormuş be ablacığım.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Vicdan azabı çekme olan olmuş kocana acıyacak ta değilim hak etmiş 100 kere. Ama bu böyle olmaz. Yürümüyorsa boşanırsın herkes kendi yoluna gider. Senin ondan farkın olmalı.
00 YorumlaVicdan azabını ölene kadar çekmeye devam et. Devam et ki yine aynı yanlışı yapmayasın. Başkasının yanlışı senin yanlışını doğru çıkarmaz. Bu kocan bile olsa. Eşin seni aldatıyorsa yapman gereken bellidir. Aynı şeyi sırf o yaptı diye yapmak seni onun kadar aşağılık yapar. Hele ki çocukların da varsa. İnsan evliyken bile bir başkasını sevebilir. Hatta ölesiye aşık olabilir. İnsanız fıtratımızda var. Ama bu sana eşini aldatabilme hakkı vermez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. Vicdan azabı çekilecek bir durum yok, zaten evli de sayılmazsın, ortada sadece bir tür çıkar ilişkisi görüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani
Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Aldatma konnusuna birsey demicegim uzuntunu acini kederini anliyorum cook uzuldum kardesim bir kadina el kaldiran erkek degildir zaten bilemiyorum elimden birsey gelse bir emin ol elimden geleni yaparim
07 Yorumla
Soran+1 yılkimse bilmedigi icin neler cektigimj caresizligi kimse bilmiyo atip tutuyolar
- +1 yıl
Guzel kardesim tok acin halinden anlamaz benim. kuzenumon durumuda seninle ayniymis sonradan ogrendim bu adami yakaladim dauak nasil atilir ogrettim kuzenim den ses seda yok dovuyir felan gibi demiyor ancak birdaha duyarsam zaten daha beter edecegim erkek adam kadina el kaldirirmi ya gucu saadece kadinlarami yetiyormus
Soran+1 yılne alaka yalakalikla ya sizin gibiler yuzunden bizde bu duruma gelmiyomuyuz zaten @aykırı_ruhh
Soran+1 yılhavliyolar bosa
+1 yılKocamı aldatıyorum demişsin, sanki hala aldatıyorsun izlenimi veriyor. Aldattım pişmanın dememişsin? Halan devam mı aldatma seansları? Neden pişman oldun?
00 Yorumlahaketmiş seni çok ilgisiz yalnız bırakmış sadece birlikte olduğuın kişiler güvenilir mi bu önemli... inşallah seni ispiyonlamazlar
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan da seni aldatmışsa haketmiş demektir.
Ben hep etme bulma dünyasında yaşadığımızı düşünüyorum ne ekersek onu biçeriz. Kocan da seni aldatarak aldatılmayı haketmiş. Benim teorime göre aldatan insan elbet aldatılır beni haklı çıkarmışsın.10 YorumlaEşinden farksizsin. Onun hakkında ne düşünüyorsan aynısı senin için de geçerli. Yazık yani ne diyim. Bide böyle yaptın diye iyi yaptın sanip övünme.
10 YorumlaGüzel hikaye, sonunda da kocan sizi bassın ve ikinizi de öldürsün
11 Yorumla
Soran+1 yılhikaye degil gercek olanbu
Sıkıntı yok
Yanlız değilsin
Tahmin ettiğinden daha çok evli kadın benzeri ilişkşyi yaşıyor
Hepsinin de geçerli bir nedeni var senin gibi
Kocan da yapıyordur muhtemelen
Keyfini çıkartmaya bak hayatın ;)00 Yorumla
+1 yılşaşırmadım. üzülme tek sen değilsin. ben senin gibi çok evli kadınla birlikte oldum halen de olmaktayım. sorduklarında neden evlenmiyorsun diyenlere, sebebini söylemeye tenezzül bile etmiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılvay beee :O
- +1 yıl
neden şaşırdın anlamadım...
Evet bir kadını dövmek sövmek aldatmak kesinlikl çok kötü bir olay ancak şu durumda
Tencere-kapak olmuşsunuz aldatark kocandan intikam almış olmadın sende onun gibi şerefinden namusundan vazgeçtin vicdanen rahatsızım diyosun olmalısında.00 Yorumla
+1 yılKendi düşen ağlamaz. Hoşuna gidiyorsa devam et gitmiyorum s*ktir et. Misilleme yapıp da kaybeden kimseyi görmedim daha ama bence boşver ona bakma sen düzgün biri ol. Sonuçta her koyun kendi bacağından asılır.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet haklisin
- +1 yıl
Hatta soruya artık cevap bilr yazma. Çünkü psikolojini bozabilecek cevaplar var. Çocuklarına yonelmelisin bence. bir fikir, bir öneri sadece..
Soran+1 yılaynen haklisiniz
Selam,
Kısasa Kısas pek tercih etmem ama sen çaresizsin anladığım kadarıyla çekip gidemiyorsun. Vicdan azabına gerek olmadığını düşünüyorum.00 Yorumlasene 2020 ve çocuk der baba sen annemi aldattın dövdün , Annem seni dövemede ama seni aldattı ikinizde aynı b*ksunuz...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yıl@GizliKullanici Ayrilmak varken aldatma yolunu sectiniz. Size vicdan azabinizla basarilar diliyorum :)))
00 Yorumla
+1 yılDirek boşanmayı deneseniz çünkü böyle yürümez ikinizinde birbirinize saygınız kalmamış hem 4 yılda iki çocuk ne hem mutsuz bir evlilik var hemde iki çocuk yapmışsınız o çocuklara yazık psikolojileri ne kadar kötü olacak siz evli kalmaya devam ettikçe
00 Yorumla
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yıl:((((
+1 yılKocan cinsel istikrarsizligi yuzunden sinirli ve aksi bir adam sanirim fakat keşke ayrilsaydin ayrica abi kardeş nedir mk
00 YorumlaHadi o bir hayvanlık yapmış. Şimdi sende aynısını yaparak ondan bir farkın kalmamış vicdan azabı çekmende normal ama eminim kocan olacak hayvan çekmemiştir.
00 Yorumlaöncelikle yanlış mı yanlış tasvip ediyorum diyemem ama erkekte kadın da boşuna aldatmaz birşey vardır mutlaka cinsellik ha deyince yaşanmaz mutlaka o kişi seni kalbini gönlünü okşamıştırki bedenen de birsey olmuş
00 YorumlaAyrılmayı deneyip yaşasan ya yaşayacağını.. Çekmek zorunda değilsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılGazoz kapağından madalyanı hazırladım. Koçan kötü sen niye aynı kefeye giriyorsun.
40 Yorumla
+1 yılİlgi göstermiyorsa aldatıyorsa boşan niye aldatıyorsun ki
00 YorumlaAmaannn itin biri için ne üzüyon kendini. Sen bu saatten sonra hayatına bak koy ver gitsin gerisini.
00 Yorumla- Devamını Gör (159)
Devamını Gör(204)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem