30’a 1 yaş kala bu soruyu şuraya bırakayım. Gönül 30 sonrası evlenmek istiyor ama du bakalım. ☺️😂
Peki sizce 30’dan önce mi 30’dan sonra mi evlenmeli?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 30’a 1 yaş kala bu soruyu şuraya bırakayım. Gönül 30 sonrası evlenmek istiyor ama du bakalım. ☺️😂
Peki sizce 30’dan önce mi 30’dan sonra mi evlenmeli?

Bence sonra evlenmeli. 30'dan önce evlilik olmamalı. 30 bence evlilik için çok uygun bir yaş. En azından artık sorumluluk alacak belli bir yaşa gelmiş oluyorsun. O yüzden bence tam evlilik yaşı diye düşünüyorum. 30'dan önce evliliği ben şahsen çok ama çok erken buluyorum. Yani ne gerek var o kadar erken evlenmeye..
İlk olarak evliliğin getirebileceği hemen her olumlu, olumsuz durumu kabullenme, inanma hali olmalı. Sonrasında bunu paylaşabileceği düşünülen, hissedilen biri olursa tamamlanılabilir bir adım haline gelebilir. Bu genelde 30'dan önce olmaz zaten.
Yani tabki evliliğe hazır olmakla alakalı ama insan hazırsa gerek maddi gerek manevi bence 30 dan öncesi en güzeli eşin ile yaşamı tadmali çocuğun olacak ona harcayacak enerjin olmalı yaş geçtikten sonra çocuğun ile arana kuşak farkları girince bir türlü ona yetisemiyorsunuz ve ayak uyduramiyorsunuz
Cevap
18Cevap
Bence bu kişiye göre değişir ben ne zaman maddi durumum iyi olursa ne zaman aşık olursam o zaman evlenirim yaşa bakmıyorum.
bnce hiç evlenmemeli ben evlendim boşandin bedelini agir odedim hic evlilik topuna girmeyin bunu erkekler icinde söylüyorum kizlar icinde gerek yok agrimayan basinizi agritmayin.
Yaşa değil de evliliğe psikolojik, maddi her türlü hazır olma durumuna bakmak gerekli. Ben 27 yaşındayım ve evlilik istiyorum. 28 yaşında evlilik için tam hazır hissederim gibime geliyor
Doğru kişiyle karşılaşıldıysa kesinlikle 30 öncesi olmalı diye düşünüyorum. Çünkü yaş geçtikçe insan daha seçici ve daha titiz davranıyor. Geç olunca güç oluyor
Kişiye ve karaktere göre değişir. Benim evli arkadaşlarımdan aldığım geri bildirime göre 30'dan sonra diyenler çok fazla :D
Hayırlısı olsun şimdiden… 30 yaşını yarılamış bi bekar olarak mecbur 30 sonrası diyeceğim… :) nasibimde olsa isterdim ama 30 öncesi düzenimi kurmayı…
Önce evlenilmeli. 30 oldu mu pek çok şey için geç kalınmıştır. Bunların başında da evlilik geliyor.
Kişiden kişiye değişir bu... Örnek veriyorum kimi 25 yaşında kimi 35 yaşında hazır hisseder kendini evliliğe
Ben 30’dan sonra evlensem daha sağlıklı ve doğru bi ilişki olacak sanki. Anca toparlarım bu 10 yılda smwmdms
Ne zaman aşık olursan o zaman. Zaten evliliğin asıl amacı bu. Sevdiğin biriyle hayatını paylaşmak. Sevmiyorsam neden evleneyim
C hiç biri 🤣🤣 evlenmek güzeldir ama evlenen sen değilsen 😂
😂😂 eee tecrübe ettik
Hıı hııı 😂
30 yaşın a kadını nnapayım her gün zaten ev dolu işim olmaz böyle iyi.
İnsan bekarlıgın tadını çıkarmalı 30 yaş iyidir evlenmek için
Ne fark eder ki önce ya da sonra herkesin yaşam zamanı farklıdır bence
Öncesi çok az kalmış ama 30 dan sonraki herhangi yaşta evlenin derim tabiki yinede siz bilirsiniz
En geç 25 te evlenmek lazım post modern bahaneler, biyolojiden daha önemli değiller.
30 dan sonra bence daha mantıklı oluyor insan duygularından emin ve kararlı oluyor
Ruh eşini bulduysan evlenmelisin. Baktın öyle birisi yok. * sene bekâr kalmak daha mantıklı.
Kesinlikle 30 dan önce evlenilmeli her konuda insan daha avantajlı oluyor.
Erkekler 30 yaşından sonra kızlar 24-25 yaşından sonra
Ben 30 öncesi isterdim ama 30 sonrasına kaldım 🥲
Fark etmez ama erken evlilik olmamalı
Sonra olursa güzel olur.
Maddi ve manevi duruma göre, yaşla bir ilgisi yok
30 dan sonra
Cocuk istenmiyorsa 30dan sonra
Bence hiç evlenilmemeli
Doğru kişi olduğunda bunun yaşı yok bence.
Kısmetin ne zaman seni bulursa
Bir insan ne zaman hazır hisseder ise.
30dan sonra kesinlikle
erkeksen 30'dan sonra kadınsan 30'dan öcne
Bekarlık sultanlıktır
Bence hic evlenilmemelo
30 dan sonraa
25-30 arası
Bence bi insanın ideal evlenme yaşı 25
Evlenmeyin :))))
Evlilik bos
30da evlenmeli