Aile & Toplum Sizce 30 yaşına kadar evlenmeli mi insan? Aleynaboz2000 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Nedir düşünceniz?😬😬😬😬😬😬😌 Güncellemeler+1 yıl Bence'me bakin Sizce 30 yaşına kadar evlenmeli mi insan? Cevapla Nedir Soruları Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. bence kendi seçimidir. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. bence hiç evlenmemeli özellikle bu ekonomide evlilik intihar demek 0 4 Yorumla Aleynaboz2000 +1 yıl Kararım 30 yaşına kadar evlenmemek Yorumla zirkonn +1 yıl o yaştan sonrada bulaşma bence ye iç gez kafana göre :D Yorumla Aleynaboz2000 +1 yıl Yaniii aslında bir evlat sahibi olmak çok istiyorum aba bakıcaz artık Yorumla zirkonn +1 yıl bez parası mama parası doktor parası doğum parası ihtiyaçları ilaçları uykusuz geceler bu liste uzar gider bi kere daha düşün derim o para ile keyif çatmak daha kolay bence 😂😂 Yorumla
garip2167 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bana sorma ben 32 yim ve evlenmedim 🤣🤣 0 1 Yorumla Aleynaboz2000 +1 yıl Evlenemedim'mi yoksa evlenemedin mi? Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. hayır mecbur değilsin hele mahalle baskısı yoksa 0 7 Yorumla Aleynaboz2000 +1 yıl Mahalle'de oturmuyoruz sosyetikiz biz Yorumla Barmecide +1 yıl mahalle baskısının ne olduğunu bilmeyince sonradan görme olunuyor işteaç bak mahalle baskısı neymiş Yorumla Aleynaboz2000 +1 yıl Yaniii aslında bir evlat sahibi olmak çok istiyorum aba bakıcaz artık Yorumla hayatcokzoraglarim +1 yıl Mahalle baskısı mı kaldı? Yorumla Barmecide +1 yıl @hayatcokzoraglarim sende olmayabilir ama insanın çevresi (aile akraba ark vs vs) evlen diyorsa işte o mahalle baskısı olur ;) Yorumla hayatcokzoraglarim +1 yıl Mahalle baskısı komşuların tarafından yaşanır. Yorumla Barmecide +1 yıl @hayatcokzoraglarim sen anlamını bilmiyorsun Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet 0 4 Yorumla Aleynaboz2000 +1 yıl Kararım 30 yaşına kadar evlenmemek Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Sen bilirsin Yorumla Aleynaboz2000 +1 yıl Yaniii aslında bir evlat sahibi olmak çok istiyorum aba bakıcaz artık Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Kardeş ne yapam mq ister evlen ister evlenme ala ala Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlenmemeli bence 0 5 Yorumla Aleynaboz2000 +1 yıl Kararım 30 yaşına kadar evlenmemek Yorumla _Hans_ +1 yıl En mantıklısı kesinlikle Yorumla Aleynaboz2000 +1 yıl Yaniii aslında bir evlat sahibi olmak çok istiyorum aba bakıcaz artık Yorumla _Hans_ +1 yıl 30 yaşından sonra da evlat sahibi olabilirsin ki Yorumla Aleynaboz2000 +1 yıl Evet ama 30 yaşından sonra zorlaşıyormuş evlat sahibi olmak Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bence kendi seçimidir.
bence hiç evlenmemeli özellikle bu ekonomide evlilik intihar demek
Kararım 30 yaşına kadar evlenmemek
o yaştan sonrada bulaşma bence ye iç gez kafana göre :D
Yaniii aslında bir evlat sahibi olmak çok istiyorum aba bakıcaz artık
bez parası mama parası doktor parası doğum parası ihtiyaçları ilaçları uykusuz geceler bu liste uzar gider bi kere daha düşün derim o para ile keyif çatmak daha kolay bence 😂😂
Bana sorma ben 32 yim ve evlenmedim 🤣🤣
Evlenemedim'mi yoksa evlenemedin mi?
hayır mecbur değilsin hele mahalle baskısı yoksa
Mahalle'de oturmuyoruz sosyetikiz biz
mahalle baskısının ne olduğunu bilmeyince sonradan görme olunuyor işte
aç bak mahalle baskısı neymiş
Mahalle baskısı mı kaldı?
@hayatcokzoraglarim sende olmayabilir ama insanın çevresi (aile akraba ark vs vs) evlen diyorsa işte o mahalle baskısı olur ;)
Mahalle baskısı komşuların tarafından yaşanır.
@hayatcokzoraglarim sen anlamını bilmiyorsun
Gız napcan ya başka
Bu zamanda evlenilmez
Evet
Sen bilirsin
Kardeş ne yapam mq ister evlen ister evlenme ala ala
Evlenmemeli bence
En mantıklısı kesinlikle