30 yaşına kadar evlenememek?

29 yaşındayım ve hiç evlenmedim. senelerce ailevi maddi manevi sorunlarla boğuştum. çevremdeki arkadaşlarımın çoğu evlendi. Karşıma düzgün biri çıkmıyor. Çıksa bile Ben nedense kime heveslensem hep tutarsızlıkla karşılaşıyorum. Benim beğendiklerimden bir tanesi bile adam gibi kararlı durup hadi evlenelim veya sevgili olalım diyemedi, hep bahaneler.. sonu hep hüsran. Aslında devlet memuruyum ve güzel olduğumu da söylerler. Hatta ismimle benden bahsederken “şu güzel olan mı” gibi şeyler söylediklerini duyuyorum. Yani aynaya bakıyorum öyle çirkin de değilim ama artık çok çirkinim de ben mi farkında değilim aşırı büyük bir kusurum mu var diye düşünüyorum.

sanki dünyada bir ben yapayalnız kaldım gibi kendimi yetersiz tükenmiş hissediyorum. Adım atmaya bile mecalim yok. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.

En son birine aşık oldum. Sevgili değiliz. o da beni zamana bırakalım deyip bahanelerle oyalayıp duruyor. Sen benim arkadaşımsın dostumsun deyip flörtöz davranıyor başka kızlarla geziyor ama başka kızları da inkar ediyor. Oyuncağı gibiyim ona karşı sevgimi kullanıyor. Bütün bunlar da üst üste gelince artık yaşamak istemiyorum tükendim bittim. İçimde bi umut olsun istiyorum nerdeyse 30 oldum neyin umudu? Kendimi toparlayacak gücü bulamıyorum. Hayatım bitti.

Lütfen dmden yaz bana ulaş gibi yorumlar yapmayın sadece içimi dökmek istedim..

30 yaşına kadar evlenememek?