İltifatlardan NEFRET ediyorum ve buna bi cozum bulamiyorum?

ailemin kucuklugumden beri yaptigi birsey var. babam yapmaz bunu. anne tarafi sadece. (hepsini canimdan cok seviyorum birsey olmasin Allah korusun) annem anneannem teyzem falan beraber hafif gunes ve ruzgarla, agaclarin altinda ailecek bana sovmeye ve narsist, tembel, kotu dusunceli, igrenc, pis, enerji ve para israfi biri oldugumu soylemeye bayilirlar. arada iyiligin icin soyluyoruz diye eklemeyi de unutmazlar. allahtan arada enistem (teyzemin esi) yanimizdaysa araya girip abartiyosunuz der beni savunur. onu da susturuyolar ama olsun. bu 1 bucuk-2 saat boyunca yasandiktan sonra 5 dakika sessizlik olur, biri konusmayi devam ettirip birsey soyledigi anda biri cikip "yok ama ne kadar caliskan, duzgun, olgun.. " diye devam eder ve herkesin modu degisip bana iltifat etmeye baslarlar. iliskimde bunun yuzunden cok sikinti cektim ve hala her bana iltifat ettiginde "ne yanlis yaptim acaba?" ya da "birsey mi yapti acaba?" diye dusunmeden uyuyamam. bunu sevgilimle de konustum ve iyilesiceksin cerenim diyerek beni anlayisla karsiladi. hala boyle sacma birsey yuzunden onu sıktıgım icin kotu hissediyorum. sacma bi travma yuzunden ona bos is cikariyorum. napmaliyim?

İltifatlardan NEFRET ediyorum ve buna bi cozum bulamiyorum?