Gercekten cok kotuyum kafam cok karisik ne yapmaliyim?

cok sevdigim asik oldugum cocuktan ihanet yedim atlatamadim ama sonrasinda da dedim ki kendimi bu sekilde uzerek bi seye varamam artik bana deger verenle olmam gerekiyor sevmesem
bile dedim bi cocukla flortlesmeye basladik cocuk ilk zamanlar iyiydi zaten cocuk bi buyugumun tanidigi bi cocuktu kotu davranmaz dedim. Neyse her sey superdi sonra mesajlara 2 saat 3 saat sonra donmeye basladi niye diye sordugumda manipule etmeye calisti ya da dershane falan yazamiyorum dedi ama sabah 7 de gidiyo 12 de cikiyo geri kalanda keyfine gore. Bana yazicak vakti olmadigini soyluyo ama canli yayin aciyor storyler atiyo arkadaslariyla geziyo ben uzmemek icin ona kotu siz bile etmedim yaptiklarina karsin. Aslinda sorun bunlar degil sorun her zaman cok deger verip karsiligini goremem cok uzuluyorum gercekten artik cok yaralamaya basladi bu durum beni. benden buyugu deniyorum olgun olsun diye yok, kucugu deniyorum yok, yasitimi deniyorum yok hepsi boyle ya da ben mi cok kirilganim? Ama cok kalbimi sizlatmaya basladi bu durum
Gercekten cok kotuyum kafam cok karisik ne yapmaliyim?