cok sevdigim asik oldugum cocuktan ihanet yedim atlatamadim ama sonrasinda da dedim ki kendimi bu sekilde uzerek bi seye varamam artik bana deger verenle olmam gerekiyor sevmesem
bile dedim bi cocukla flortlesmeye basladik cocuk ilk zamanlar iyiydi zaten cocuk bi buyugumun tanidigi bi cocuktu kotu davranmaz dedim. Neyse her sey superdi sonra mesajlara 2 saat 3 saat sonra donmeye basladi niye diye sordugumda manipule etmeye calisti ya da dershane falan yazamiyorum dedi ama sabah 7 de gidiyo 12 de cikiyo geri kalanda keyfine gore. Bana yazicak vakti olmadigini soyluyo ama canli yayin aciyor storyler atiyo arkadaslariyla geziyo ben uzmemek icin ona kotu siz bile etmedim yaptiklarina karsin. Aslinda sorun bunlar degil sorun her zaman cok deger verip karsiligini goremem cok uzuluyorum gercekten artik cok yaralamaya basladi bu durum beni. benden buyugu deniyorum olgun olsun diye yok, kucugu deniyorum yok, yasitimi deniyorum yok hepsi boyle ya da ben mi cok kirilganim? Ama cok kalbimi sizlatmaya basladi bu durum
bile dedim bi cocukla flortlesmeye basladik cocuk ilk zamanlar iyiydi zaten cocuk bi buyugumun tanidigi bi cocuktu kotu davranmaz dedim. Neyse her sey superdi sonra mesajlara 2 saat 3 saat sonra donmeye basladi niye diye sordugumda manipule etmeye calisti ya da dershane falan yazamiyorum dedi ama sabah 7 de gidiyo 12 de cikiyo geri kalanda keyfine gore. Bana yazicak vakti olmadigini soyluyo ama canli yayin aciyor storyler atiyo arkadaslariyla geziyo ben uzmemek icin ona kotu siz bile etmedim yaptiklarina karsin. Aslinda sorun bunlar degil sorun her zaman cok deger verip karsiligini goremem cok uzuluyorum gercekten artik cok yaralamaya basladi bu durum beni. benden buyugu deniyorum olgun olsun diye yok, kucugu deniyorum yok, yasitimi deniyorum yok hepsi boyle ya da ben mi cok kirilganim? Ama cok kalbimi sizlatmaya basladi bu durum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Doğru insanın kalbine giden yol kapı gibidir. Elinizdeki anahtar destesinde o kalbin anahtarı yoksa o kapı açılmaz.
Sürekli denediyseniz, ve sürekli kaybettiyseniz, bence biraz durup dinlenmelisiniz. Belkide hatayı birini severken kendinizi 2. Plana atarak yapıyorsunuz.
Sevgi çok özel bir duygu. Sizde eminim her kadın gibi sevmek ve sevilmek istiyorsunuz. Güzel kalp başımızın tacı Eyvallah ama siz de kendi kendinizin kraliçesi olmalısınız.
Kimseye hakettiğinden fazlasını vermeyin ve bu hayatta en sevdiğiniz kişi hep kendiniz olsun.
yorumunuz icin tesekkurler zaten duygusaldim beni aglattiniz ama cumlelerinizin her biri farkli hissettirdi.
🥲🥺 beni de duygulandırdınız amaa. Ben de sulugözümdür. Bak bir ağlarsam memleket sel olur 😅🥲. Üzmeyin tatlı canınızı. Bu da imtihanın bir parçası. Her insan kadar siz de hakediyorsunuz sevilmeyi. Sadece bazen olmadığında çabalamaya devam etmek yerine kendi içimize dönmek gerekiyor.😇
ahahahah bende balik burcuyum biraz fazla aglarim her seye icimin birikmisligiyle de yorumunuz baya icime dokundu acikcasi. Bekledigim tavsiye bu gibiydi ama yine de yediremiyorum hic deger gormeyi kendime iyi bi karakterim var guzel bi kizim ama hic deger gormemek uzuyor kendi sevgim de bir yere kadar bazen insan korunmak kiskanilmak sarilmak istiyor birine tutunmak.
Sizi en iyi bir balık erkeği anlayabilir. 😅. Ben de öyleyim. 26 yaşındayım. Aşktan sevgiden tek beklentim hani gerçekten düzgün bi insanla karşılaşıp bir ömür güzelce doya doya sevmek sevilmek. Hep güzel niyetlerle yaklaştım. Hep öncelik verdim bu zamana değin hayatımda. Sonuç yine ellerimiz bom boş 😅🥲.
Sizin yaptıklarınızın aynılarını yaptım. Sevdim sevilmedim. Aldatıldım. Ama bu demek değil ki bunları yaşamışsak sevilmeyi haketmiyoruz. Emin ol en çok biz hakediyoruz. Ama zamana bırakmak gerekiyor bazen. Nasibin öyle bir anda geliyor ki karşıkoyamıyor insan. O zamanı beklemek en güzeli.
peki sanki nasibimmis gibi gelip sevgisiyle kanidirip kendine asik edio gidenlere nasil karsi koyucam? Erkekler neden deger gordugu yerden giderler
Erkek değer gördüğü yerden gitmez. Ancak niyeti üzüme bakmak değil de bağı talan etmek olan erkek, gelir. Alacağını alır. Karnını gönlünü doyurur ve arkasına bakmadan gider.
Her erkek de bir değil ki. Kimi erkek de vardır ki sevdiğinin dişi ağrısa onun derdinden gece uyuyamaz. Sevgilisinin yüzü gülsün diye yağmur çamur dinlemez çıkar gelir...
Erkekler nasıldır diye size sorsalar vereceğeniz cevap " bir erkek nasıl olmamalı onu biliyorum " olmalı cevabınız.😉
evet niyeti uzume bakmak degil talan etmekti alacagini aldi cunku kiyamazdim ona, hayir diyemezdim, cok severdim her zamanda sevgimin farkindaydi. biliyordu boyle boyle kandirdi iste..
Üzülmeyin. Yaşınız genç. Kimse için ardınıza bakıp ah vah etmeyin. Varsın kalbi kapkara olanlar kötülüğüyle kalsın. Siz kalbinizi bozmayın. Sevgiye küsmeyin. Size nacizane önerim bir insanla sevgili olmadan önce biraz flört edin. Kafa yapınıza uyup uymadığına bakın. Kötü davranışları olanlara ilerde düzelir diye sabretmeyin. Kalbinizin yanında mantığınızı da kullanın. Emin olun böyle yaparsanız ve gerçekten çok sevdiğiniz bir insan olursa onu hem aklınızla hem kalbinizle seveceksiniz ve kafanızda 0 soru ve bunalım olacak.
tum yorumlariniz icin cok tesekkur ederim gercekten biraz olsa moral oldu
Ne demek. Ben size teşekkür ederim. Şu kadarcık konuşmadan anladım ki gerçekten altın gibi bir kalbiniz var. Sizin için em güzel dileğim hayatınızda kalbinizi hak edecek bir insanın olması... 😇
boş ver hayatında birileri olmak zorunda değil buna kafa yorup kendini üzme illaki senin istediğin gibi seni mutlu edicek birisi karşına çıkıcak
hayir zaten cok uzun zamandir yalnizdim dinlendim dinlendim kimseyle konusmadim ki duygularimi artik dogru kisiye verebileyim ama her zaman ayni sey oluyor
Olumlu olan şeylere odaklansan daha iyi olur bence her zaman değil ama bir kaç sefer böyle oldu ama belki de olması gerekiyordu hayat belki seni bi şeylere hazırlıyordur bilmediğin kısımlar vardır belki
Bakire misin peki sen
mal mal yorumlar yapip insanlari cildirtmayin ya
Sen soru sorunca sorun yok ben sorunca mi suç oluyo ayip sana