Görümcem her gün eşime mesaj atıyor her gün saatlerce konuşuyorlar bazen eşim kapatmak istediğinde görümcem trip atıyor evlisin ya eşine mi konuşcan falann deyip laf ediyor eşim de tabi yediremiyor kendine yok ya ne evliliği başka işim var falan diyor beni kimse ciddiye almıyor. Geçen gün böyle konusurlarken bir anda telefon kapandı görümcemin şarjı bitmiş eşim delirdi resmen niye ulaşamıyorum diye defalarca aradı bende sakin ol dedim sadece bunu dedim sen kıskancsinda çekemiyorsunda bir sürü şey dedi kalbimi kırdı bir şey yokken. Düğün alışverişinde bana ne alındıysa aynısı görümceme de alındı iç çamaşırıma kadar. Kaynanam sürekli görümcemi övüyor bana bir kızım bile demiyor eşim sürekli görümcemi anlatıyor bana ben bir yemek yapsam bunu kardeşimde çok güzel yapar diyor mesela hep böyle ama ne olursa böyle diyor. Görümcemde tabi herkes onun arkasında diye bana etmediği laf kalmıyor ben ev hanımı değilmişimde giyinmeyi bilmiyormuşum da o zaman niye benim kıyafetlerimin aynısını alıyor? Her gün abisine yazacağına dün kandildi bide bana yazsaydı yengesiyim ben onun bir kandil kutlasaydi. Bilmiyorum ben mi kafamı yoruyorum ama içimde çok daralıyorum yapayalnız gibiyim. Eşimin onlara her zaman vakti var ama bana hiç bir zaman yok.
Ben mi kafama çok takıyorum ne yapıp boşverebilirim?

En İyi Cevaplar