Ne yapmaliyim? kafam cok karisik?

Eski sevgilim oldu artik kendisi. Pazartesi günü 1 ay olacaktik. Ama söyle bir davranis sergiledi telefon üzeri üstelik cok gicigima gitti. „Zamana ihtiyacim var duygularim var sana karsi ama ben iliski adami degilim su anlik en azindan seni de daha fazla üzmek istemiyorum“ profilini acmis instagramda biyografisinde ki bas harfimi silmis dün bende basta ne oldugumuz belirsiz diye ellemedim gece kesinlesince bende cikardim bas harfi. Bir kizi eklemis ama o geri eklememis. Neyse ya ve bana dedi ki arkadas olarak ilerliyelim bakalim dedi duygularim var ama diyor. Bende dedlm ki arabamda ki vitesimde ki yaptirdigin hediyeligi ne yapayim sen tespihini cikardin mi (üzerinde tarihimiz yazili) cöpe aticak halim yok diyor - yani duracak diyor herhalde.
Life360 uygulamasini kullaniyorduk dün gece onu da sildim. Benim nereye gittigimi ne yaptigimi görmesin diye. Simdilik sadece snaplesiyoruz. Ordan da iletisimi kesiyim mi bir süre hic sesimi cikarmamam daha mi dogru olur? Ben ona söyle dedim dün: eger big ün net davranirsan ancak ozaman sana tekrar sans verebilirim. Böyle yarim yamalak isleri canim istemiyor. Ayrica bir daha denersek ve böyle bir sey yaparsan tekrar KESIN cekerim fisi dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
4 senelik iliskisi vardi ve 2 senedir bekar. Benim 2 senelik iliskim vardi 7 ay sonra bu sahisla beraber oldum ama yargilamayin beni herkesin atlatma süreci farkliydi 2 yil bogulmusum ve bu sahisla mutluyduk aslinda ne oldu da böyle olduk anlam veremedim.

Her sey fazla geldi bana dedi simdi oysa ki adimlari ilk basta hep o atti hizli hizli. Hemen künye almis bana kendisine tespih tarihle bana koluma boncuk tarihle yaptirmis…
Güncellemeler
+1 yıl
Anlamiyorum duygularim var diyen insan neden böyle yapar ki?
Bir de hemen profilini acma gibi seyler?

LÜTFEN BANA BIR YOL GÖSTERIN PISMAN EDEYIM ONU VE AYRICA ZORUNA GIDECEK BIR SEY YAPIYIM DE DELI GIBI PISMAN OLSUN
Ne yapmaliyim? kafam cok karisik?