Aklım karışık ne yapmalıyım?

7 aydır konuştuğum adamla görüşmek için yaşadığı şehre gideceğim. iş yerimden izin aldım biletimi aldım.2 şehir değiştireceğim görüşmek için o kadar yolu maddi manevi olarak göze aldım. dün' e kadar gitmemi isteyen adam istemiyorum dedi. çok yoğun olarak çalışıyor kendisi sana zaman ayırmazsam bana tavır yaparsın aramız daha kötü bozulur seni düşünüyorum o kadar masraf ve yorgunluk olacak beni aniden çağırırlarsa işe seninle ilgilenemeyeceğim temmuzda ben geleceğim yanına dedi. sürekli yoğunum müsait değilim dediği için kendisine bugün müsait oldun konuştuk konuştuk yoksa daha sana yazmam dedim. yanına gidicem doğru düzgün bi planda yapamadığımız için artık netleştirmek istedim beklemekten yoruldum ve sıkıldım. doğal olarak gelme dediği için de tavır yaptım. o kadar plan yaptım heves ettim ben dedi bugün ki konuşmada ilgilenmezsem nasıl tavır yapıcağını tahmin edebiliyorum dedi kızlar hepsi öyle dedi. tüm hevesleri çöp eden o hatalı ben oldum anlıcağınız ve şu an o bana tavır yapıyo ne yapıcam

Aklım karışık ne yapmalıyım?