Son zamanlardaki yaşanmışlıklar bana gitgide okları Türk kızlarına doğrultuyor. Üzgünüm kızlar, bir ilişki için son dönemlerde çok fazla hatalı kararlar verdiğinizi düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son zamanlardaki yaşanmışlıklar bana gitgide okları Türk kızlarına doğrultuyor. Üzgünüm kızlar, bir ilişki için son dönemlerde çok fazla hatalı kararlar verdiğinizi düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kızlar da çok fazla sorun var düzgün efendi erkek çıksa da ilk yolu onlar veriyor adamın amacı cinsellik değil gayet normal muhabbet sohbet etmek istiyor he tamam gibi kelimeler sonra da çıkıpta düzgün erkek ve sevilmek isterler siz bu kafayla çok sevilirsiniz kardeşim 30 yaşlarına geldiğiniz de iş işten geçmiş olacak düzgün erkek arayışına girecekler o efendi adam gibi adamlar size asla yüz vermeyecek
Ben bak 21 yaşındayım. Daha şimdiden yüz vermeme işine başladım bile. Allah yardımcıları olsun. 🙂
Olması gereken o ben de 8 9 ay oldu yüz vermiyorum hiç birine yazan da eden de yok zaten bi uygulama var oradan yabancı kızlarla konuşuyorum zor olsa da en azından bunlar kadar naz yapmıyorlar bunlar da hayatlarına keko kanka psikopat ruh hastası alacak kişilerle mutluluklar diliyorum daha da yok
Son olarak bişey daha diycem bunların istedikleri düzgün erkek falan da değil bu arada sosyal medyada görüyorum yorumların %80 i duzgun efendi erkek falan istiyor yani düzgün efendi erkeğin size bakmayacağını kendileride çok iyi biliyor o yüzden hayatlarına alacak nerede keko kin nefret beslemiş kişiler varsa başarılar diliyorum bu arkadaşlara daha da Türk kızları ile işim olmaz
Sen de benim gibi yorulmuşsun.
Dertleşmek ister misin?
Sende yüz verme boş ver ben bu hayata alıştım zamanla alışırsın kardeşim biraz sıkıntılı süreç olacak atlatırsın hiç bir kız tek kişi ile konuşmaz ne kadar bunlara iyilik yaparsan yap cinsellik dışı muhabbet kurmaya çalış zararlı çıkarsın bunların istedikleri sevilmek değil her gün eğlence istemek bir gün birisinin başını belaya sokar bunlar uzak durulması lazım
Her şeyin farkındayım. İstesem hatta aslında tüm kızları elde edebilecek güçteyim de. Bunun için bana bir kaç aylık kendimi geliştirme süreci yeterli. Ama çok büyük bir sorun var: Ben onların isteğine göre empati yoksunu birine dönüşmem gerekiyor. Bu da kötü niyetli biri olup asıl karakterimi kaybetmek demek. Bundan korkuyorum işte. Bir insan kendi acımasız halinden korkuyorsa bil ki ortada iyi şeyler yoktur.
Onun için bir seçim yapmalıydım. Ya asıl karakterimi koruyup bedelinde tamamen yalnız kalacaktım. Ya da tüm kızları tavlama gücünü alacak ama bedelinde kötü adam olacaktım. Seçimimi neye yaptığımı artık biliyorsun. O yüzden sen ben gibisin. Ondan dertleşmek istemiştim. 🙂
Şimdi bir kız yazmış olsa küfürü basar geçerim gerçekten soğudum artık kendilerinden soğuttular ulan alt tarafı iki sohbet edeceksen etmiyolarda o yüzden zorlamaya gerek yok hayatlarında başarılar diliyorum bu kişilerin sonra da şiddet olunca adalet demeye başlarlar devamlı erkek diyolar da dönüp kendilerine baksınlar önce diyorum
Çok iyi anlıyorum. Gerçekten. Ben kendime bile çözüm bulamıyorum bu konuda. Keşke elimde senin karakterini kaybetmeyeceğin tarzda çözümüm olsa ama yok. İkimiz de iyi niyetli olmaya inat etmiş insanlarız. O yüzden bizim için en güzeli kariyere odaklanıp hayatta başarılı olmak olacak gibi. Kız işleri boş iş.
Öyle dediğim gibi tekrar söylüyorum Türk kızları hayatına alacak nerede psikopat ruh hastası ne olduğu belirsiz iyi görünümlü olarak gelen tipler varsa hayatlarında mutluluklar diliyorum hepsine aksi takdirde şiddet cinayet yaşandığın da suçu kendinizde bulmanız dileğiyle adalet diye diye zırlamayın sonra yüz veren sizlersiniz katillere şiddet yapana yapacak bişey yok hayatlarında başarılar mutluluklar diliyorum bu Türk kızlarına işim artık olamaz
Doğru yoldasın. Aynen devam.
Erkeklerde problem ama kızlar çok problem
Cevap
3Cevap
Hayır erkeklerin gözünün dışarıda olması gadası
evet bence türk kızları
Katılıyorum da... Sence neden?
Erkeklere de dönüp bakmak lazım
Baktım ve onların bu halde olmasının da sebebinin Türk kızları olduğu kanaatine vardım.
Peki
Sebep bulamayacağını tahmin etmiştim. Teşekkürler.
Rica ederim
Aşk seçimlerinde doğruyu secemiyoruz sanrm
Birileri farkındalıklı bu konuda. Evet doğruyu seçemiyorsunuz. 4 senelik yaşanmışlığımda bırakın doğru insanı seçmeyi, iyi niyetli bir insan ile beraber olduğunuzda bile çok fazla hatalı kararlar vermeye meyilli olduğunuzu gözlemledim. Neden?
Aşk da doğru karar veriyoruz ama hayatımıza aldgmz kişi bı zaman sonra bizde alışkanlık yapıyor ( genel konuşuyorum sadece kadın veya erkek icn değil ) ve karşı taraf yavaş yavaş huyunu suyunu degstrmeye ilişki de bir takim degsklikler yapmaya calisio kendince bundan bnce yoksa seçimlerde bı hata yk
Katılmıyorum. Durum tam tersi. Yanlış kişiyi seçip onu değiştirmeye çalışıyorsunuz. Sonra zarar gören siz oluyorsunuz. Ben bir tane bile erkeğin bir kızı değiştirmeye çalıştığını görmedim.
Kadın cinayetlerinin çoğunun sebebi, kadınların kendi elleriyle, bunu bile bile bu tarz insanları seçmesi. Gerçekler acıdır. Bizzat gördüğümden biliyorum.
Benim kadar görmüş olamazsın.
Sen de o kategoridensin demek ki... Belli oldu. Sana bir uyarı: Böyle tercihler yaptıkça bir gün hayatın tehlikeye girecek. O zaman bir kurtarıcı bekleme.
Hiç hasar görmemek varken neden az hasarlı? Demek ki ince eleyip sık dokuyamıyorsun. En büyük sorun bu.
Doğru kişiyi seçsen "ayrılmak" denen o durumu bile yaşamazsın. Siz kızlar çok kurnazsınız da bazı şeyler işinize gelmiyor...
Evet... Senin dediğine geliyoruz: Yanlış seçimler...
Sorun yanlış seçim bile yapmanız değil aslında. Bunu göz göre göre yapmanız.
Bile bile kötü erkekleri seçmeyip o arkadaştan öte gördüğünüz iyi erkekleri seçmek de sizin elinizdeyken sırf etkileyici gelmedikleri için bunu yapmıyorsunuz. Sizi suçlayamam. Karakter yapınızda ve ilgi alanınızda bu var çünkü. Ama bu durum sizi gitgide öldürüyor. Farkında mısın, bilmem. O yüzden ben diyorum ki gerçekten iyi bir erkek seç, rahatına bak. Hayatın en azından tehlikeye girmez.
Sorsan sende dahil herkes doğru insan efendi insan. Tekrar diyorum kavun değil insanlar koklayp ne oldgnu anlayabilesn ince eleyip sık dokudun senin icn iyi ve doğru olan evlendin eee adam 180 derece degsti burada suç kadının değil dansöz karakterli hemcinsin oluo. Hemcinslerin çok normalmis gbi gelip kızları hedef gosterecgne hemcinslerinin yanlslarini da konuş tek taraflı hata olmuyor
Ben hemcinslerim de sütten çıkmış ak kaşık demiyorum. Kendime iyi insanım da demiyorum. Herkes bana "İyi insansın." dese bile ben hala "Hayır. Ben iyi niyetli olmaya çalışan bir insanım. Tam olarak iyi olsaydım, meleklerden farkım olmazdı." diyorum. Öncelikle onu söyleyeyim. Sonracığıma... Rol kesen tiplerin de farkındayız ama bunların en az yarısının böyle bir insana dönüşmesinin sebebi bir zamanlar o erkeği üzmüş bir kız. Bunu biliyorsun değil mi? Bilmiyorsan da bilmelisin. Bak hemcinslerim, kötü kalpli bir kız onları üzdü diye böyle bir insana dönüşmek zorunda değildiler. Sadece bu konuda haksızlar. Ama kızlarda ben iyi niyetin kıymetini, karakter değişmemiş olmasına rağmen de ben hiç göremedim. O nasıl olacak?
İyi niyetli erkekler her zaman Türk kızları tarafından ezik varlıklar olarak tanımlanmıştır. Fakat bilmiyorlar ki kimileri sadece gerçek gücünü göstermek istemiyor. Aşırı merhametliler. Kıymet bilene tabii...
Kadın erkek aynıyız
Değiliz. İyi olan istisnalar da var. Olan onlara oluyor bu olay yüzünden.
Aynen öyle bro
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar