Türkiye de aşk ilişkileri neden bu kadar sorunlu?

İcimi dokeyim biraz bakalım hakaret yok tamamen karakter eleştirisi. Okuyan belki hak verir.
Bunun bana göre tek açıklaması var, sosyal medya. Bundan 20 sene önce bırak ilişkiye girip ortada bırakmayı bayanların yanında sokak jargonunda konuşsan bile arkadaş olma ihtimalini riske atardin. Bir erkek gözüyle bakarak soyleyebilirim ki Türkiye sosyal anlam da çok sıkıntılı bir ülke. 2 yıldır Rus bir kızla sevgiliyim, yav o kadar hafiflemis hissediyorum ki kendimi anlatamam ( bu kızla evlenecegim büyük ihtimal çünkü yüzükten bahsetmeye başladı). Dışarı çıkınca hesap derdi yok, bir kere iltifat edince acaba simarir mi derdi yok, evlere gidince " acaba başına bir iş gelir mi? Kendini koruyabilir mi? " Derdi yok, sorumluluk alabiliyor, tartisabiliyosun seni dinliyo , manipülasyon yapmıyo, mağdur edebiyatı yok, hipergami falan yok ama Türk kızları... Yanyana gelince bile geriliyodum anlatamıyorum kendimi anlamak istemiyolardi beni. Şundan rahatsız oluyorum niye yapiyosun diyodum sen 6 ay önce şunu yapmıştın diyorlardı bana, ne zaman evlere dağılsak aklım kalırdı " gitti mi? napti acaba?" Diye sorardım. Çünkü birçoğu korkaklar ama inatla kendilerini tehlikeye atmaya bayiliyolar ve özeleştiri yapma sıfır direk karşı tarafı suçlama eğilimindeler yani kendi melekmis gibi muamele görmek istiyo bu tutmadığı zaman da büyük bir kısmı hemen ağlamaya başlıyor. Ümit Canın mesajları ifsalanmisti mesela. Sputnik haber yapınca Rusya bunu görmüş, sevgilim söyledi bana ve baya da dalga geçmişler. Güzelliğe deginmicem üzgünüm ama Rus kızları açık ara daha güzel ve doğallar. Bilmiyorum sadece Allah yardımcınız olsun. Kötü değilsiniz ama iyi olmadığınızdan da çok eminim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bundan bahsediyorum işte arkadaşlar direk birşeyleri suçladılar ve saldırıya geçtiler, öz eleştiri yine sıfır 😂 gram düzelme yok. Sosyal medyaya da bir düzenleme gelmesi gerekiyo full ergen kayniyo. Hadi iyi geceler.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Türkiye de aşk ilişkileri neden bu kadar sorunlu?