Hahaha kızlar sizi seviyo sanıyorsunuz😂 sevgili olunca halbuki onlar seçmece yapıyo bizden en sağlam kalanları aileden durumu iyi olanları seçiyorlar 5 dk lık zevk için sizi ömür boyu bağlıyorlar kasınıza aramanıza paranıza geliyolar sizde en kötü zamanlarında yanınızda olacak sanıyorsunuz para bitince kas gidince terk ediyolar Loading aldatma oluyo sonra the boynuzhe bu arada bir Türk erkeğinin sevgilisi yoksa asgari ücretli kassız arabasız dolaştığı için olmuyordur tek suçunuz zengin bebesi olmamak çünkü toplumun %50 si asgari ücretli peki kızlar nereye gidiyo üst leveldekilere sonuç aşk yok
Bu soruya yani detaya dair şeyleri çürütmek yerine benimle ilgili tahmin yapmanız ve hakaret yapmanız komik zaten diyorum ki çoğu erkek kadınların elde edemiyorlar (mesela market bim gibi çalışan erkekler, benzincide çalışan pompacılar, kuryeciler,) az bi kısım yani yukarıdakiler elde ediyo ben olsam ne olmasam ne 😂
Sana tavsiyem hayatı sosyal medyadan takip etme, çık sokaklara bir gez bakalım, ortamı bir izle 😂 dünyada kaç milyar insan var belli değil, hepsi hızla çiftleşiyor, Amerikan başkanının oğlu ölen abisinin eşiyle takılıyor, afrikada kabilede sevişenler vs, dünyayı takip et biraz dar düşünme
Amerika da sosyal ayrım bu kadar yok orda bi pompacı tabi sevgili bulur % 10 bile değil asgari ücretli sayısı keza kabileler de küçük bir yapı kendi içlerinde üremekten başka şansları yok 🤷♂️😄
hazıra konduğum yok, emeklerimle iyi bir bölüm okuyorum yani her halükarda asgari ücretle işim olmaycak, ailem olmasa da belli bir statü sahibi olacağım.
Okul masraflarını kim karşıladı acaba belki araba da altında onu kim aldı ki ve sen böyle yükseldin ama bi gecekonduda zeki olarak doğup yükselmedin arada fark var 😂
Biliyorum üniden sonra da bi dünya borcu devlete geri ödüyosun tabi hadi burs oldu karnını nasıl doyurcan evden para gelecek mecbur ama ya gelmezse ne olcak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kızlar sadece paraya bakıyor demekle erkekler sadece cinselliğe bakıyor demek aynı şey
Ben paraya bakıyolar demiyorum detayda nasıl işliyo düzen yazdım
Yine aynı kapıya çıkıyor
Sen iyi bir vucut seviyo musun erkekte?
?
Birader sende güzel kardeşim olacaksan ol bahane arama
Djdkdks çok iyi sansür ama anlıyorum artık
@xAlfìerìx ipneğ dedim sansürlemişler. Lgbt lgbt diye ölürler ama ipneğ lafını sansürlerler enteresan.
Hadi len bi de şu ülkenin insana imkan sunmadığı şeyler için insanlara sen bahane arama demeleri yok mu bitiyorum buna 🤔😂
Hele yarama bak gshhdvs kaç gündür aynı şeyleri yazıyorsun. Yüz kıza yavşıyorsunuz yüzünüze bakmıyorlar sonra çamur atıyosunuz
Görüş sahibi, kanka çözmüşsün bu işi. Elde edemeyince aynı öyle yapıyorlar
@xAlfìerìx bu şeroların içini dışını biliyorum, bunlarla mücadele için burdayım kanki rahat olun
Bu soruya yani detaya dair şeyleri çürütmek yerine benimle ilgili tahmin yapmanız ve hakaret yapmanız komik zaten diyorum ki çoğu erkek kadınların elde edemiyorlar (mesela market bim gibi çalışan erkekler, benzincide çalışan pompacılar, kuryeciler,) az bi kısım yani yukarıdakiler elde ediyo ben olsam ne olmasam ne 😂
Aga bi git ya süperman mübarek😂
Senin dediğine göre dünya nufusu nasıl milyarlar oldu olum deli misin nesin.
Eee sor kıza bak demin kanktiydiniz sorsana bi bimdeki çalışana veyahut pompacıya bakar mı allasen sor bakalım 😂
Ula bize ne istediği boka bakar, saçma sapan triplere girmişsin. Akıl sağlığını iyi görmedim bak cidden, mantığını bi tazele
Aga sürekli cayıyon bi kaçış hep aslında sendr biliyosun düzen böyle işliyo ama garip bi tutumun var ilginç
Sana tavsiyem hayatı sosyal medyadan takip etme, çık sokaklara bir gez bakalım, ortamı bir izle 😂 dünyada kaç milyar insan var belli değil, hepsi hızla çiftleşiyor, Amerikan başkanının oğlu ölen abisinin eşiyle takılıyor, afrikada kabilede sevişenler vs, dünyayı takip et biraz dar düşünme
Amerika da sosyal ayrım bu kadar yok orda bi pompacı tabi sevgili bulur % 10 bile değil asgari ücretli sayısı keza kabileler de küçük bir yapı kendi içlerinde üremekten başka şansları yok 🤷♂️😄
Tamam birader yordun beni xjdhsh
Knka gerçekler böyle 🤷♂️😂yorar adamı tabi kaslı arabalı biriysen anlaması zor geliyo
Yo değilim ve kız da rahat bakar bana
Yüzün genetik iyiyse olabilir knka 🤔
Alakası yok senin mantığın çok yanlış neyse ya cidden yordun bir şey demedim say sensib
Tm bakalım neyim yanlışsa artık 😂
Aynen uberkuloz yerine daha çirkin biri olabilirdi :D
Sorum resim değildi
anladım orasını yorum yaptım sadece
Ben sadece kızları anlamıyorum yalan niye söylüyolar
para konuşuyor işte
Heh sonunda bi kız bana katıldı 😂
EEE hayat nabıcan
asgari ücretlinin kendine hayrı yok
Aileden zengin kız geldi 😂hiç şaşmaz
ee yani?
Sıfırdan bi şeyin yok hazıra konuş ve asgari ücretlilerin kendine hayrı yok demen de ironik kaçtı ve güzelim
hazıra konduğum yok, emeklerimle iyi bir bölüm okuyorum yani her halükarda asgari ücretle işim olmaycak, ailem olmasa da belli bir statü sahibi olacağım.
Okul masraflarını kim karşıladı acaba belki araba da altında onu kim aldı ki ve sen böyle yükseldin ama bi gecekonduda zeki olarak doğup yükselmedin arada fark var 😂
üni sınavındaki başarıya göre memur maaşı kadar burs alanlar var, bahane değil bu
Biliyorum üniden sonra da bi dünya borcu devlete geri ödüyosun tabi hadi burs oldu karnını nasıl doyurcan evden para gelecek mecbur ama ya gelmezse ne olcak
kyk kredisi demiyorum burs diyorum. derece yapan öğrencilere kaliteli vakıf ünileri eşek yüküyle karşılıksız burs ve ücretsiz yurt sağlıyor
Yani diyosun ki hem çalışıp sonra eve gelip ders çalışıp zekiysen bu bursu kazanacak kadar başarılı olursun doğru mu anladım?
ya of boş yapma
Ya böyle diyo musun demiyo musun tecrüben var demek ki bu konuda niye kızıyorsunuz😂
annesi babası asgari ücretle çalışan arkadaşım bile bi dünya para verip dershaneye gidiyordu. saçma sapan ütopik şeyler söylüyorsun
Ütopik değil %45 asgari ücretli bu toplum hani hor görüp kendilerine hayır yok dediğin o zaman bunlar sana göre kendi başarısızlığından böyle oldu?