Türk kızları genelde ilişki bitirirken çok çirkef mi oluyor?

Sevgilimden ayrılma kararı aldım sebebi de bizim çıkma yıldönümümüzün olduğu gün arkadaşı ile maça gitmiş hiç öyle olayı falan çıkarmadım demek ki onun ilişkimize verdiği değer bu kadar sevgilim O kadar ayrılmayalım falan dedi ama ona kızgın veya kırgın değilim Ama artık içimden gelmiyor onunla olmak işte o maça gittiği arkadaşa ve sevgilisi benimle konuşmaya geldiler geçen günü Ben de dedim arkadaşına Senin bir suçun yok benim sevgilim tercih etmiş bunu ona da anlattım ona kızgın veya kırgın değilim Ama artık içimden gelmiyor onunlayken huzurlu hissetmiyorum diye bana dedi ki hiç böyle hanım hanımcık ilişki bitiren birini görmedim ben bana bağırıp çağıran bir kız bekliyordum dedi şimdi bir kere daha üzüldüm Çok iyi bir kız arkadaş kaybetti bizimki dedi gerçekten öyle mi kızlar ayırırken olay mı çıkarıyor daha zaten ilk sevgilim bu 23 yaşındayım 2 yıl çıktık

Güncellemeler
+1 yıl
Hatta ben giderlerken sevgilimin bana aldığı en değerli şeyleri paket yapıp onlarla gönderdim her şey için teşekkür ettiğimi hakkında hayırlısının olmasını dilediğimi de söyleyip gönderdim eşyalarını
Türk kızları genelde ilişki bitirirken çok çirkef mi oluyor?