Bana takmış bir erkek var, çok korkuyorum?

Biraz uzun olacak ama okuyun lütfen. Çok korkuyorum. Ben, üniversiteye gidiyorum. Sınıfımda bir çocuk var. Deprem bölgesine yakın olduğu için deprem olduğu gün, ona halini hatrını sormuştum. Bana iyi olduğunu ve bir sıkıntı olmadığını söylemişti. Ben, bunu insanlık görevi olarak yaptım ama o, bunu çok yanlış anladı. O günün akşamı, ortada hiçbir samimiyetimiz olmamasına rağmen bana çıkma teklifi etti ve bana ciddi düşündüğünü söyledi. Ama ben, teklifini kabul etmedim. Daha sonra öğrendim ki bu olaydan 1 ay sonra sevgili yapmış. Fakat beni takıntı yapmaya devam etti. Bir gece, bana durduk yere mesaj attı. Bana, benimle ciddi düşündüğünü ve benimle evlenmek istediğini söyledi, hem de sevgilisi olduğu halde. Ben yine kabul etmedim. Bu sefer de "sohbet edelim" diye tutturdu. Ben, ilk başta bunu da kabul etmedim ama çok ısrar edince "sohbet edebiliriz" dedim. Sohbet konusunu o açtı, ilk başta normal şeyler konuşuyorduk ama o, bel altı konuşmalara girmeye başladı. Ona, bundan hoşlanmadığımı söyledim ve konuyu değiştirmeye çalıştım. Ama o, ısrarla bel altı konuşmalara devam edince ona "iyi geceler" yazdım. Bu sefer de "seni kızdırdım mı, ne olur, cevap ver" diye sürekli mesaj atmaya başladı. En sonunda anneme söyledim. Ona, bu durumu anneme anlatacağımı söyleyince benden özür diledi ve "sana bir daha yazmayacağım, aslında kötü bir niyetim yoktu" dedi. Lafı yine uzatmaya çalıştı ama ben kısa kesince sustu. Ama aradan birkaç hafta geçince bana yine yazmaya başladı. İlginçtir ki her zaman gece vakti yazıyor. Benimle konuşmak için bahane buluyor. Paylaştığım her fotoğrafa cevap yazma çabasına giriyor. Az önce bana "seninle evlenmek ve ailenle tanışmak istiyorum" yazdı. Ben de ona cevap olarak; onunla evlenmek istemediğimi, kendi memleketimden biriyle evlenmek istediğimi söyledim. O, "hayatında biri var mı" diye sordu. Ben, hayatımda biri olmadığını ama aileme yakın olmak için kendi memleketimden biriyle evlenmek istediğimi, ailemin onu damat olarak kabul etmeyeceğini söyledim. O zaman lafı kısa kesti ve "iyi geceler" yazdı. Ben de "iyi geceler" yazıp konuyu kapattım. Ben, bu çocukla aynı sınıftayım. Bana takmış bir durumda. Bana zarar vermesinden korkuyorum. Anneme bu durumu anlattım ama babama utandığım için anlatamıyorum. Babam, ne olursa olsun, her olayda beni haksız görür. Bana kızar diye çok korkuyorum. Ne yapmam lazım? Bir çözüm söyleyin, lütfen.

Bana takmış bir erkek var, çok korkuyorum?