Bakın şimdi daha önce bir posttan bahsettiğim kişi kargo yollamış bu kargoları nasıl iade ederim kendimi halt yemiş gibi hissediyorum tuzak olduğunuda hissediyorum. Adres deseniz türkiye değil yurt dışı 🙂para mara ödemedim sağolsun ama fatura ya da ceza gelirse helvam çikolatalı olsun.. Güleyim mi üzülüyüm mi hali me
Diğer soruna baktım da çok tuhafsınız. Sana bunu yapan her kimse şikayet etmek istemiyorum demişsin, sebep? "arkadaş kaybetmek istemiyorum" şakamısınız? Eee o zaman ne diye dert yanıyorsun? İstemem yan cebime koy hesabı seninki. Şunun önlemini almak 5 dakika 5! İsteyene tabi
Böyle şaka olmaz. Taciz boyutuna geçmiş, kamerayımı ne kırmış demişsin bunun neresi şaka? Şikayet ederim ki bana böyle şaka yapamayacağını anlasın. İlerde ciddi bir şey olsa ve sen bu kez yine şaka sansan ve kötü bir şey olsa? Gereksiz aksiyona gerek yok çoluk çocuk işi.
Takıntı belki ama asıl soru nasıl bulması seni yakın çevren muhtelemen öbür türlü ya hacker olması lazım ya da MIS mühendisi olması lazım ama profildeki sen isen değer böyle bir şeye
Ooo takıntı o zaman garanti ama her açıdan baktığında veri hırsızlığı var senden kaynaklı mı internet şebekesinden kaynaklı mı onu bilmek lazım şimdi ama güvenlik zafiyeti var